Humble Lights Reviews

4,4

Een glazen kapje was gebroken, nu vervangen door een metalen, prima. Dit kapje bleek na ontvangst op een duurzame manier verpakt te zijn, alleen karton en papier, geen plastic. Kapje zelf zat weliswaa... Toon meer

We hebben er twee mooie lampjes gekocht, die zijn echt prachtig, wat een kwaliteit! De communicatie van de klantenservice was ook voorbeeldig, ja .. het kan dus nog! We zullen er zeker nog andere... Toon meer

vanwege het opladen geen 5 sterren. omdat als hij helemaal vol geladen is, slechts 10 seconden alle lampjes blijven branden. dit zie je niet altijd. met als gevolg dat hij te lang opgeladen wordt. kan... Toon meer

We zitten ‘s avonds graag buiten met een glas wijn en een kaars op tafel. Maar omdat ons vakantiehuis een rieten dak heeft mogen we geen kaarsen branden. Toen ik tijdens een lunch een Humble One za... Toon meer

1. Decoratie- en interieurwinkel

Hello! We’re Humble and we make portable mood lights with a friendly spirit that are easy to place, easy to use, easy to love.

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

14 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Voelt kwalitatief goed aan

Voelt kwalitatief goed aan. Mooi design. Maar het mooiste is, als electra onverhoopt uitvalt, dan heb je toch nog een tijd lang licht.

24 juni 2023

Antwoord van Humble Lights

Bedankt voor uw review - fijn om te horen dat u plezier ermee hebt! Beste groeten, Team Humble

Zeer tevreden met mijn aankoop én de verleende service!

Sinds februari ben ik een blije bezitter van twee prachtige 'Humble Two Beige Frosted' lampjes.
Helaas deden zich recent wat ‘mankementen’ voor. Het ene lampje laadde niet meer op. Dat is echter na een vlotte communicatie met het Humble team met een toegestuurde adapter snel verholpen.
Bij het andere lampje is door een ongelukje het kapje afgebroken. Ik mocht het lampje terug sturen. Heel vlot kreeg ik het lampje gerepareerd en al terug.
Ik ben happy met mijn mooie lampjes, maar ik ben zeker ook méér dan tevreden met de service van het Humble team.
Complimenten voor de wijze van communiceren, de snelheid van reageren en de service die verleend is. Zelden zó klantvriendelijk en accuraat meegemaakt.

20 juli 2023

Antwoord van Humble Lights

Bedankt voor de fijne review Mariëlla, nog veel plezier met uw lampjes! Groet, team Humble

Heel blij met mijn Humble One. We zitten ‘s avonds graag buiten met…

Toen ik tijdens een lunch een Humble One zag was ik op slag verliefd! Meteen actie ondernomen en mijn mooie lampje gaat mee naar Engeland.
Er is wel een speciale charger nodig omdat het opladen met een gewone charger veel te lang duurt.

12 juli 2023

Antwoord van Humble Lights

Bedankt voor de fijne review Renée, nog veel plezier met uw lampje en alvast een fijne vakantie! Groet, team Humble

Heel snel geleverd.

Heel snel geleverd.
Lampje geeft mooi licht
Alleen de kleur is goud maar ziet er wat rosé kleur uit dat is klein beetje jammer.

11 juli 2023

Beste Alie,

bedankt voor uw fijne review! Vervelend dat de kleur goud net niet naar uw wens is. Hopelijk heeft u alsnog veel plezier van uw lamp.

Team Humble

Mijn reeds geleverde lampje wilde niet…

Mijn reeds geleverde lampje wilde niet meer opladen. Ik heb van de klantenservice een oplader gekregen/ontvangen. En nu doet ie het prima. Thnx nogmaals

11 juli 2023

Antwoord van Humble Lights

Goedemiddag Bert, nog veel plezier ermee! Bedankt voor de goede review! Groeten, Team Humble

Prima bedrijf

Goede kwaliteit, snelle levering.

1 juli 2023

Antwoord van Humble Lights

Bedankt voor uw goede review! We wensen u veel plezier met de Humble lamp! Groeten, Team Humble

Behulpzaam.

Bedankt voor de goede uitleg en hulp om de scherm te vervangen

25 juni 2023

Super bedankt Michel en veel plezier ermee! Groetjes, Team Humble

Aanrader

Eenvoudige site, makkelijk bestel proces en snelle levering. Kortom helemaal goed.

3 juni 2023

Beste Patrick,

bedankt voor uw positieve review. Fijn dat u ons bestelproces makkelijk en snel ervaart!

Team Humble

Een mooi ontwerp voor een draagbare…

Een mooi ontwerp voor een draagbare licht. Ik ontbrak de draadloze oplader (niet meer beschikbaar in de winkel in Mortsel) en kocht deze online bij Humble. Alles goed verlopen en vlot geleverd.
dank

1 juni 2023

Beste Ilja,

bedankt voor uw fijne review! Wij wensen u veel plezier met uw lamp.

Top lampen!

Top lampjes! Mooie uitstraling, draadloos dus overal plaatsbaar. En de duur van opladen op de middelste stand is bij ons elke avond aan, en dan na 11 dgn pas opladen! Fantastisch!!

14 april 2023

Beste M van Dijk,

Bedankt voor de positieve review!

Met vriendelijke groet team Humble

Super service

Levering kwam gebroken aan, zonder verdere vragen vervangen.

26 april 2023

Antwoord van Humble Lights

Hi Eric, bedankt voor de review! Veel plezier met je aankoop! Groet, team Humble

Ik ben groot fan van deze lampjes

Ik ben groot fan van deze lampjes, mooi design, goede kwaliteit, nu een voor mn dochter gekocht. Levering correct, niets op aan te merken!

15 april 2023

Bedankt voor de fijne review! Groet, team Humble

Prima aankoop

Prima aankoop. Voldoet aan alle verwachtingen, geen ontsierend snoer door de kamer, sfeervol licht in 3 standen. Makkelijk te bestellen en zeer snelle levering. Helemaal top.

11 april 2023

Antwoord van Humble Lights

Beste Noa, wat goed te horen! En hartelijk dank voor de mooie review. Groetjes, Team Humble

The humble vind ik een fantastisch…

The humble vind ik een fantastisch ontwerp. Hij geeft heel mooi licht.
De levering gaat super snel.

11 april 2023

Antwoord van Humble Lights

Beste Yvon, hartelijk dank voor de mooie review en heel veel plezier met de lamp gewenst! Groetjes, Team Humble

Dit zijn de pareltjes!

Ik begrijp jullie beleid om de adapter niet automatisch mee te leveren bij aankoop van een bamboe oplaad plankje waarbij dus alleen een snoertje wordt meegeleverd. Er zijn idd al genoeg andere stekkers compatible en er zijn vast genoeg overtallige adaptors wegens uiteenlopende redeneren bij mensen in bezit, dat ze die op deze manier weer hun functionaliteit terug kunnen geven door ze te hergebruiken. Dus helemaal mee eens.
We kochten bij onze tweede Humble lampje (paddestoel) een afstandsbediening. Het is cool dat 2 lampjes tegelijk bediend worden en toegegeven, het is een leuke functionele gadget. Onze iPhone opladers/stekkers vlogen er echter op dat moment zo snel doorheen, ze waren altijd zoek doordat onze kinderen wel eens oplaadmateriaal mee naar hun kamer of school (kluisje) namen (en dan moesten wij maar even wachten met opladen). Toen wij binnen redelijk korte tijd onze tweede (vervangende) afstandsbediening bestelden, omdat onze pup ermee ‘gespeeld’ had wilde ik er toch ook maar zo’n zwarte adapter bij kopen (die wordt niet standaard bijgeleverd/aangeboden bij de aankoop van een bamboe oplader en of lampje). Het staat mooier en we hadden hem gewoon nodig.
No problem om dat bij te bestellen. Wie gaat er trouwens moeilijk doen over € 8,00 euro? Top prijs.

Maar de afdeling marketing kan zich misschien nog eens buigen over de regel ‘ Wij bieden deze bijpassende stroomadapters aan voor degenen die er één nodig hebben.
Oftewel, “wij leveren er maar 1 per klant’.
Ook prima en jullie goed recht. Maar het komt een beetje knullig / niet sophisticated over.

Ik zou.de adapter standaard meeleveren bij de aankoop van een oplader (plankje) voor uiteraard € 8,00 meer dan de huidige prijs.

En de prijs voor evt. losse verkoop verdrievoudigen. Als dat het enige is waarvoor ze bij je aankloppen…

Of geef mensen €8 korting op de aankoop van een oplader als ze de adapter er niet bij hoeven. Uiteraard past u eerst de prijs met + €8,00 aan.. Maar dat logisch als er een adaptor bijgeleverd wordt.

Lang verhaal kort: de tekst dat de adapter alleen wordt verkocht aan iemand die er maar één nodig heeft, zou ik nog eens herzien. Duurzaam helemaal goed, maar verder vind ik de omschrijving textueel minder subtiel dan jullie producten uitstralen en ook zijn.

De lampjes zijn bijzonder en prachtig en wat apart dat je ze op enig moment ergens anders kunt neerzetten. Zelfs buiten op de eettafel) de zwarte oplader vind ik er echt bij horen (standaard). Een witte iPhone stekker doet toch af aan het geheel.

En die € 7,95 verzendkosten is toch iets meer dan als je een afstandsbediening door de Bijenkorf laat bezorgen. Maar waarom zou je niet bijdragen aan de kosten tbv je eigen gemak? Dus ook helemaal prima hoor.

Gisteren de bestelling ontvangen en we zijn erg blij met de lampjes en accessoires.

6 april 2023

Antwoord van Humble Lights

Hartelijk bedankt voor uw uitgebreide review. We zullen dit intern oppakken. Groet, team Humble

prachtig product

Snelle levering, goede mooie verpakking, prachtige Nederlandse producten en hebbedingen ‼️

31 maart 2023

Bedankt voor de fijne review! Groet, team Humble