Humble Lights Reviews

4,4

Een glazen kapje was gebroken, nu vervangen door een metalen, prima. Dit kapje bleek na ontvangst op een duurzame manier verpakt te zijn, alleen karton en papier, geen plastic. Kapje zelf zat weliswaa... Toon meer

We hebben er twee mooie lampjes gekocht, die zijn echt prachtig, wat een kwaliteit! De communicatie van de klantenservice was ook voorbeeldig, ja .. het kan dus nog! We zullen er zeker nog andere... Toon meer

vanwege het opladen geen 5 sterren. omdat als hij helemaal vol geladen is, slechts 10 seconden alle lampjes blijven branden. dit zie je niet altijd. met als gevolg dat hij te lang opgeladen wordt. kan... Toon meer

We zitten ‘s avonds graag buiten met een glas wijn en een kaars op tafel. Maar omdat ons vakantiehuis een rieten dak heeft mogen we geen kaarsen branden. Toen ik tijdens een lunch een Humble One za... Toon meer

1. Decoratie- en interieurwinkel

Hello! We’re Humble and we make portable mood lights with a friendly spirit that are easy to place, easy to use, easy to love.

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

14 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Fijn geholpen

Humble lights lampje werkte niet meer. Opgestuurd en nagekeken. Kreeg lampje terug met een nieuwe lichtbron erbij. Wat een fijne service.

26 januari 2023

Antwoord van Humble Lights

Hi Ellen, bedankt voor de fijne review! We hebben je met heel veel plezier geholpen. Groet, team Humble

Mooie lamp, goede service, tevreden klanten!

We hebben het lampje nu ruim een week in huis en zijn er erg tevreden over. Gekoppeld aan ons Smarthome systeem via Hue/Zigbee. Koppelen was even een "dingetje" maar lukte uiteindelijk. Er zaten helaas wat krasjes op de bulb en toen we dit meldden kregen we na een dag, zonder problemen al een nieuwe thuisgestuurd. Dat is pas service! Het licht is mooi, laat zich sfeervol dimmen, het opladen gaat gemakkelijk en een lading gaat lang mee. Kortom, tevreden klanten.

23 januari 2023

Antwoord van Humble Lights

Beste K.A., dank voor deze mooie review en fijn te horen dat alles naar wens is! Veel plezier ervan. Groetjes, Team Humble

Een leuke lamp.Ik ben heel blij met deze lamp

Ik ben heel blij met deze lamp. Intussen heb ik twee.
Het geeft goed licht en neemt weinig ruimte in beslag.

16 januari 2023

Antwoord van Humble Lights

Beste Elaine, hartelijk dank voor de review. Zo horen wij het graag! Heel veel plezier gewenst ermee :) Groet, Team Humble

Snel binnen en wat is ie leuk!!

Snel binnen en wat is ie leuk!!! Aanrader om een hoekje extra bijzonder te maken met dit mooie licht!

12 januari 2023

Antwoord van Humble Lights

Leuk! Bedankt voor je enthousiasme en bedankt voor de review. Groet, team Humble

De courier dhl ben ik niet tevreden…

De courier dhl ben ik niet tevreden over.
Leggen het pakketje voor de deur.
Zonder onze toestemming

4 januari 2023

Antwoord van Humble Lights

Beste Mario, vervelend te horen dat DHL het pakket voor de deur heeft gezet zonder toestemming. Heeft u het uiteindelijk wel in goede orde mogen ontvangen? Wij hebben helaas erg weinig invloed op vervoer bedrijven/chauffeurs anders hadden wij hier direct DHL op aangesproken. Met vriendelijke groet, Team Humble

Supersnelle levering

Supersnelle levering, goed verpakt. Goed product!

28 december 2022

Bedankt voor het enthousiasme! Groet, team Humble

3e Humble light aangeschaft

Ondanks de drukte rondom de feestdagen super snel bezorgd. Keurig verpakt en natuurlijk een erg mooi lampje weer.

31 december 2022

Antwoord van Humble Lights

Beste Marjolein, hartelijk dank voor deze review! Daar doen we het voor :) Heel veel plezier met de Humble en uiteraard de beste wensen voor 2023! Groetjes, Team Humble

Vriendelijk

Vriendelijk, zeer goede opvolging

23 november 2022

Antwoord van Humble Lights

Beste Petra, hartelijk dank voor deze mooie review en veel plezier gewenst met uw Humble! Groet Team Humble

Het zijn gewoon hele goede producten…

Het zijn gewoon hele goede producten die aan onze verwachtingen voldeden. Naast het design zijn het uiterst doeltreffende lampen. Het verhoogt zonder meer de sfeer in de kamer.

23 december 2022

Antwoord van Humble Lights

Beste Brandsma, hartelijk dank voor deze mooie review. Daar doen we het voor! Fijne feestdagen gewenst. Groetjes, Team Humble

Mooi product

Mooi product.
Sfeervol lampje.
Erg blij mee

25 november 2022

Antwoord van Humble Lights

Beste Jacqueline, dank voor de mooie review. Daar zijn wij ook erg blij mee :) Fijne feestdagen! Groet, Team Humble

Humble light: mooi product en bedrijf

Product besteld, maar er ging iets mis, waardoor de lamp niet aankwam. Na een mail, binnen een dag reactie dat er een nieuw exemplaar zou worden opgestuurd en ook dat binnen enkele dagen ontvangen. Niet alleen een mooie lamp, maar vooral perfecte service, oplossingsgericht.

13 december 2022

Antwoord van Humble Lights

Hi Fieke, leuk dat je even de tijd neemt om een review te schrijven. Wordt enorm geapprecieerd! Veel plezier met je lampje :) Groet, team Humble

Bestelde lamp niet ontvangen

Bestelde lamp niet ontvangen, probleem met vervoersmaatschappij. Netjes opgelost door Humble, waarvoor dank!

14 december 2022

Antwoord van Humble Lights

Dag Mireille, het is inderdaad vervelend dat de lamp zoek geraakt is na levering bij u thuis. Als u even naar uw mailbox kijkt, dan zult u zien dat ik al een nieuwe lamp verzonden heb :) Groet, team Humble

Fijn lampje

Lampje werd snel geleverd, en is in t echt nóg mooier, is makkelijk op te laden. Wij hebben t iedere avond aan.
Wel had het wat mij betreft wat goedkoper gemogen, is nl erg prijzig, zodat veel mensen dit niet kunnen kopen

18 december 2022

Bedankt voor de review! Groet, team Humble

Prettige ervaring.

Duidelijke website en artikel goed kunnen vinden. Bijzonder snelle levertijd.

5 december 2022

Bedankt voor de review, groet Team Humble

bestellen bij Humble lights is super…

bestellen bij Humble lights is super gemakkelijk. Ik had een vraagje en die werd heel vlug beantwoord via e-mail. Enkele dagen erna kreeg ik mijn bestelling, goed verpakt. De Humble One is een prachtig object. Doe zo voort !

5 december 2022

Antwoord van Humble Lights

Beste Isabelle, heel leuk te horen! Daar doen we het voor. Veel plezier ervan :) Mvrgr, Team Humble