Hungrydane Reviews

TrustScore 4 uit 5

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Tre kunder foran os i køen. Bagende varmt, frokosttid og ellers ikke særligt travlt. Alligevel virkede det, som om de to ansatte var helt på bar bund – der skete stort set ingenting, og det følte... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg var på Hungry Dane i går, og det var virkelig en god oplevelse. Burgerne var super lækre, saftige og fulde af smag – helt klart nogle af de bedste, jeg har fået. Servicen var også virkelig go... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ifm med et polterabend spiste vi 18 personer hos Hungry Dane og det var en fantastisk oplevelse fra første interaktion 3 uger før, til at vi forlod stedet. Vi blev mødt med stor forståelse og... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Få stillet din sult hos Hungry Dane på Bellevue strand☀️ Her kan du købe fantastiske velsmagende burgere også Uden kød ! Og betjening er venlig og imødekommende 👍🏼 Hungry dane laver en fantastik... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Bedrijfsgegevens

1. Hamburgerrestaurant
  2. Fastfood restaurant
  3. Online voedselbezorgdienst
  4. Restaurant
  5. Afhaalservice

Geschreven door het bedrijf

Hungry Dane / Gourmet Burger / Copenhagen winner of Denmarks Best Burger 2020, 2021 & 2022 runner up Denmarks Best Burger 2023 & 2024

Goed

TrustScore 4 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

15 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

MUMS burgeren var lækker!

Vi spiste i Rødovre i dag! Servicen var i top og burgeren var SÅ lækker 😍 det er vores nye spisested i Rødovre 👍🏽

10 december 2022

mummmms takker

Hungry Dane i Rødovre centrum

Jeg besøgte Hungry Dane i Rødovre Centrum, hvor jeg blev mødt af et meget venligt personale, som gav smagsprøve og var meget omhyggelig. Prøvede okse confit og Nashville chicken burgerne. Det var så lækkert!
Det kan klart anbefales, hvis man vil have en lækker og saftig burger!
Det bliver ikke sidste gang.

22 oktober 2022

takker

Jeg er fan

Besøgte Hungry Dane i Rødovre - super god betjening, og rigtig gode burgere - er også vild med emballagen.

18 oktober 2022

Antwoord van Hungrydane

nu må du komme til Klampenborg

Uforskammet opførsel

Har netop fået burger ( 4 stk) hos hungry dame i skovshoved havn ( Halgodt). Det blev til HELSKIDT oplevelse.

Peter, som stod hos hungry dame svinede mine 2 børn til foran andre. De spurgte pænt om hvornår vores mad var færdig, efter at have ventet 30 min og andre efter dem i køen, havde fået leveret mad. Hans kommentar var: “ De forkælede unge mennesker kan åbenbart ikke vente” dette sagt foran alle andre. Vores måltid blev ødelagt. Nu var burgerne faktisk forfærdelige også, tørre boller, koldt kød. Spiser aldrig nogensinde hos det her mere. Vi skulle have bedt om at få vores penge, men ja man bliver lidt paf over sådan en opførsel.

14 augustus 2022

Antwoord van Hungrydane

ahhhh dig det sagde til vores Ukrainske ansatte at deres arbejdsindsats var en by i Rusland, trods de stod og lavede 150 burgere i timen,

vi takker for dit besøg, men sorry anstændig opførsel går 2 veje, og selv om man bor i Vedbæk, så har man ikke lov til at skrige af hårdtarbejdende køkkenfolk. Det går jeg som ejer ind, og siger tak for besøget, du behøver ikke komme tilbage.

Håber du vil nyde dine burgere et andet sted i fremtiden.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Sød og venlig betjening- sindssygt oversaltet

Sød og venlig betjening. Frisklavet burger og fries. Men fuldstændig vanvittigt oversaltet. Gjorde opmærksom på det og fik en venlig forklaring på at der var en der havde kommet fint salt i bøssen i stedet for groft. Fik tilbudt nye fries. Vi sagde dig pænt nej tak - da smagsløgene var så meget på overarbejde at vi ikke kunne spise op.

8 augustus 2022

Antwoord van Hungrydane

altid øv med fejl, men ingen er fejlfri. Synes nu servicen var ok, og havde måske håbet på en lidt mere fleksibel holdning til rimelighed.

håber at se dig i nærmeste fremtid

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Ok buger men simpelthen for dårligt at…

Ok buger men simpelthen for dårligt at man bestiller og betaler i appen og når man skal henter har de glemt at kigge på computeren så intet er færdigt og vi må vente på at de finder ordren og laver den ikke en undskyldning de er helt ligeglade og det er ikke iorden til den pris
Vi var i Rødovre

7 augustus 2022

Antwoord van Hungrydane

bestemt ikke ok, at de ikke undskylder, men ligeglad er vi nu aldrig. det ved du også godt ;-)

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Ok burger med for lille i forhold til…

Ok burger med for lille i forhold til pris samt andre burgere på ringsted festival.
Alt alt for dyrt
270kr for 2 burgere og 1 x pommes frites.
Gav under 200kr for det samme men mere med i andre boder.

5 augustus 2022

Antwoord van Hungrydane

klalitet og pris følges ad

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Trods meget få kunder måtte jeg vente…

Trods meget få kunder måtte jeg vente 25 minutter på en burger og nogle fritter.
Spicy chicken var smagsløs frittene slatne og kedelige.
Ganske enkelt ikke godt nok og ikke vær at køre efter.
Op på hesten …..det må I kunne gøre bedre

15 juli 2022

Antwoord van Hungrydane

sorry, hvis ingen kunder, så kan det aldrig tage mere end 6min at lave din ordre.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Services hos Hungry Dane i Rødovre…

Services hos Hungry Dane i Rødovre Centrum hos Kasper og Olivia er fuldstændig outstanding. Maden er altid god og lækker. Det eneste der trækker lidt ned er at der var udsolgt af alle deres specialiteter PGA åbning af ny afdeling. Dette er lidt ærgerligt når man kommer lang vejs fra for at få and eller oksekød.

Hilsen Djinnie og Josephine

8 juli 2022

Antwoord van Hungrydane

håber I efterfølgende har smagt vores specialiteter

ikke det værd

Man kan mærke at bøffen ef af ordentlig kvalitet osv, men for fedtet og smagsløs. Alt sammen for sjappet og der var intet bid i burgeren med f.eks. Løg eller tomat. Det var bare en bøf, alt for meget ost og en aalt alt aaalt for fedtet bolle og generelt burger. Slet ikke det værd, Jagger er meget bedre

5 juli 2022

Antwoord van Hungrydane

øv at folk ikke kan acceptere, når vi vinder Danmarks Bedste Burger...., måske mit svar er useriøst, men anmeldelsen er jo fra en kollega, så kan kun være skuffet.

Hungry Dane i Lyngby

Fantastisk burger og super god service. Fik en dejlig saftig kylling burger lavet af Kristoffer m. K. Fin også nogen dejlige sprøde pomfritter til.

24 juni 2022

takker for fine ord

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Min kone og indtog i dag en burgermenu…

Min kone og indtog i dag en burgermenu på Hungry Dane på Hundested Havn. Kedelig smag, alt for meget salt, slatne burgere og næsten uspiselig pommes frites. Så har vi prøvet det og behøver ikke komme der igen. John

19 juni 2022

Antwoord van Hungrydane

ja øv, og forpagteren er også frataget licencen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Besøgte idag Hungrydane i Lyngby…

Besøgte idag Hungrydane i Lyngby storcenter.
Jeg tror aldrig jeg har fået så klamt og dårlig en burger, den sejlede i olie så man skulle tro den havde været frituregryden.
Samtidig var det møg dyrt. Absolut ikke pengene værd.

18 juni 2022

Kommer aldrig igen.

Kommer aldrig igen!

1) Ringe service, flabet og respektløse medarbejdere.
2) Ringe servering, dårlig hygiejne, beskidte borde, hår i maden.
3) Vi var 4 personer, hvoraf 2 af menuerne kom halv time senere. Vi kunne derfor ikke spise sammen.
4) Der var bacon i min mad, selvom jeg under bestillingen gjorde tydeligt opmærksom på, at jeg ikke skal have bacon.

12 juni 2022

Kedelig mad til overpris

Kedelig mad til overpris. Stedet (Lyngby) så ikke så lækkert ud, og de ansatte lignede ikke nogle der vidste noget om hygiejne. Derudover blev både min veninde og jeg syge dagen efter. Ik et besøg værd

11 juni 2022

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig lækker og saftig burger

Virkelig lækker og saftig burger - den bedste jeg har fået i flere år!

Derudover fik vi super betjening, af Kasper fra hungry dane i Rødovre, efter vi flere gange ikke kunne fange dem på telefonen, grundet travlhed. Men han greb knoglen og ringede tilbage.
Både Kasper, Magnus & Nicolai, havde virkelig travlt - men leverede til ug.

Kæmpe anbefaling herfra!

10 juni 2022

En super burger

En super burger, kun overgået af verdensklasse service. Hvis alle virksomheder havde service som Hungry Dane ville dansk erhvervsliv være et andet sted. Kun stjerner herfra, og vi kommer snart igen

10 mei 2022

Super lækkert

Super lækkert. Kvalitetsburger i nabolaget - armen det bliver ikke bedre. Jeg nåede kun lige at sætte mig før den lækre menu blev serveret. Det her er burgere i sin helt egen liga. Kan kun anbefales!

4 mei 2022

STOR (smags) OPLEVELSE

Lyngby Storcenter, søndag kl. 12.30. Vi var rå-sultne og besluttede os at prøve en Dane Royal og en Lyngby Royal.

Oliver er virkelig glad, smilende og professionel og uden vi spurgte foreslog han at dele burgerne for os, så vi kunne smage begge 2.

Vi foretrak begge Dane Royal, en "traditionel" burger, men med en smag der virkelig siger WOW.

PS. Giv Oliver lønforhøjelse.

20 maart 2022
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.