4 artikelen besteld, 3 kreeg ik binnen een redelijke termijn, het 4e kwam maar niet. Na 3 maanden een email gestuurd om naar de status van mijn bestelling te informeren. Geen reactie, maar het laatst... Toon meer

Product ontvangen en was niet als omschreven op de website. Naar meermaals verzoek over te gaan tot annuleren van de aankoop overeenkomst blijft elk contact van de verkoper uit. Een laatste poging... Toon meer

Sent: Thursday, October 21, 2021 2:23:28 PM To: e-mail adres Subject: Bestelling #44575 Bestelling #44575 niet ontvangen, hoor graag wanneer ik mijn order kan verwachten. Bovenstaande beric... Toon meer

Na 4 weken eindelijk telefoonhoesje te hebben ontvangen was deze niet naar verwachting. Melding gedaan bij Hypie klantenservice, reageren pas na twee weken. WE konden niet terugsturen want dit mag/kan... Toon meer

1. Beauty en welzijn

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Alle problemen worden met spoed behandeld via info@hypie.nl! Graag uw bestelnummer in uw mail verwerken.

1,3

Zeer slecht

Misleidend!!!!

Ze doen zich voor als Nederlandse website maar verkopen spullen vanuit China tegen hogere prijzen. Wacht al ruim 2,5 maand op een simpele bestelling. Gun het een lokale verkoper of bestel met bescherming via Ali.

25 mei 2020

Beste Willem,

Bedankt voor uw review.

Graag ontvangen wij een mail naar info@hypie.nl met daarin uw bestelnummer verwerkt. Terugstorting zal zo snel mogelijk aangemaakt worden.

Eigenaar Hypie.nl

Hoesje besteld zeer slechte kwaliteit…

Hoesje besteld zeer slechte kwaliteit en paar keer gebeld met klantenservice geen reactie!!! Later ontvang je een mail waar in staat dat het nergens over gaat. Kortom is niet waard voor je geld en wat je op de website staat geld terug garantie slaat nergens op.

Dus niets bestellen!!!!!

24 mei 2020

Beste Uzeyir,

Eigenaar Hypie.nl

Niet doen. Hypie.nl is oplichting!

NIET DOEN!

24/7 klantenservice? Niet dus
Een verzending van 3.90 ? Rare prijs
Antwoorden via email / telefoon contact? Niet dus
Updates via sms over verzending
(oldest scam ever)

En een of andere persoon hier op reviews laten reageren maar niet reageren op annuleringen van bestellingen of wat voor berichten dan ook. Enige reacties zijn hier op de reviews die hypie krijgt. En vragen ze allemaal of je het ordernummer wilt mailen wat iedereen al lang gedaan heeft!

Heb jullie iniedergeval gemeld als oplichting. Stort het terug en kom niet vragen of het probleem opgelost is.

PolitieNL/aangifte-of-melding-doen/aangifte-van-internetoplichting-niets-ontvangen.html

Inmiddels deze uitstaan.

De klantenservice team?

Op basis van jullie reactie heb ik deze mail gister al gestuurd en hier staat het ordernummer ook vermeld evenals in dit bericht: Ordernummer #29614

24 mei 2020

Beste Klant,

Bestelling geplaatst op 16 april 2020

Bestelling geplaatst op 16 april 2020. Vandaag 22 mei 2020. Niets meer gehoord/

22 mei 2020

Beste Luc,

Bedankt voor uw review.

Is het probleem inmiddels opgelost? Zo niet, ontvangen wij graag een mail naar info@hypie.nl met daarin uw bestelnummer verwerkt. Dit zal met spoed behandeld worden.

Een ster is al te veel

Een ster is al te veel , ik heb een bestelling geplaatst op 27 januari en nu nog steeds blijven zeggen dat je pakket nog zou krijgen of gaan ze nog een keer opsturen. Bij hun site sta dat dat zonder problemen je geld terug krijgen als je pakket zoek is geraakt, maar het een belofte die nooit gaat komen. Heel teleurstellend deze site

21 mei 2020

Beste Fernando,

OPLICHTERS!!

Wat een oplichters zeg! 27 feb een bestelling geplaatst, heer is nu 20 mei en nog steeds niets. Via mail houden ze je zoet dat je blijft wachten. Klaar mee! Heb het al op sociaal media gezet. Mag hopen dat ze verdorie is een keer aangepakt worden! Zelfs die ene ster is te veel!
Oplichters.....
Standaard antwoord van Hypie op elke review! Niets wordt opgelost!

20 mei 2020

Beste Mascha,

Geen levering

Gisteren mijn geld terug ontvangen via Paypal.
Mijn bestelling liep vanaf 8 februari.
Uiteraard veel beloven via mail met Hypie...vlgs de mails is mijn pakketje al wel drie keer rond de wereld geweest.
Gelukkig via Paypal betaald zodat ik via hen een geschil kon openen.
Hypie of Tolgahanmedia....geen zuivere koffie.

19 mei 2020

Beste Sietske,

Pakket verloren?

Na 5 maanden wacht ik nog steeds op het pakket. Al verschillende keren een bericht naar Hypie gestuurd en telkens excuseren ze zich voor de vertraging en dat het binnen enkele werkdagen met postNl zal worden geleverd.
Na 5 maanden weet men sowieso dat het pakket nooit zal geleverd worden omdat het gewoonweg tijdens het transport verloren is gegaan.
Mensen, koop niets bij Hypie want ze worden rijk door jullie betalingen voor producten die nooit zullen worden geleverd.
Ik heb mijn lesje wel geleerd! In de toekomst eerst de review lezen om dan te concluderen dat er nog vele vele andere gedeputeerden zijn.

18 mei 2020

Beste G. Lens,

Retour niet mogelijk

Heb een artikel gekocht wat bij lange na niet voldoet aan de verwachtingen! Wil het terug sturen maar dat mag niet, alleen als het product defect zou zijn!! In de algemene voorwaarden zie ik dat niet staan.
Maar als het pakketje verloren zou zijn gegaan bij de post DAN zou ik wel geld terug kunnen krijgen!.
Waardeloze prul wat ze leveren, zeer slechte service!!

18 mei 2020

Beste Annet,

Eigenaar Hypie.nl

Dit is een echte oplichterij .....

Dit is een echte oplichterij .....
Heb op 20 maart een Electrische Pedivac bestelt onder order nummer #23188.
Meteen kreeg ik de melding dat de bestelling geregistreerd was en dat de verzending werd verstuur met een track nummer. Onder dit nummer is niets te zien. Tot 2x toe werd deze track nummer mij toegestuurd. Niets te zien.
Ondertussen heb ik tevens een klacht ingediend bij het ECCBELGIE die de zaak gaan onderzoeken.
Ik zie hier dat ze een antwoord geven op vorige klachten. Telkens gaat het om dezelfde formulering. Waar zit de geloofwaardigheid.
BTW Coverheld.nl is tevens zo corrupt als maar zijn kan. Vriendin is hierdoor opgelicht.

Beste Yves,

Zeer matig

Slecht, goedkope rotzooi, je krijgt niet wat je ziet en als het je niet bevalt mag je het niet terug sturen. Alleen maar als het kapot is zoals men zegt. Na een moeizame mailwisseling uiteindelijk toch nog mijn geld retour gestort gekregen dus dat viel me dan weer niet tegen. Uiteindelijk goed opgelost dus mijn dank hiervoor, alleen de kwaliteit blijft bagger.

Beste M.B van Slooten,

Niet kopen, diefstal !!!

Niets waard, je mag ook niets terugsturen als het niet past..
Is maar brol uit China of zo, je bent sowieso je geld kwijt, is gewoon diefstal

Beste Muriel,

Eigenaar Hypie.nl

koop hier nooit wat zijn pure…

koop hier nooit wat zijn pure oplichters,wacht al 2 maanden op een eelt scrubber.
wel betaald natuurlijk krijg meerdere malen een track en trace die niet werkt,ook gemaild nooit wat terug gehoord ben gewoon 23euro kwijt koop hier nooit meer wat

16 mei 2020

Beste Ortgiess,

Ali Express

2 maanden terug een jeanslegging besteld.
Zou wat langer onderweg zijn ivm Covid19.

Krijg ik hem vandaag binnen, is het gewoon een Ali Express legging.

Dan snap ik wel dat het zo lang onderweg is!

Hij schijnt nog vreselijk door ook. Dag geld.

14 mei 2020

Beste Mariska,

kwaliteit slecht!!!

Ik heb een broek gekocht bij hypie en heeft 33euro gekost , ik heb het maar 1x gedragen en de broek is helemaal uit fatsoen. Prijs kwaliteit super slecht.😢😔😡

Beste Nuria,

16 februari iets besteld

16 februari iets besteld. Tot op heden nog niets ontvangen. Op al mijn mails steeds nieuwe beloftes en leverdatum. Krijg ook mijn geld niet terug. Slechte zaak en oplichting!!

Beste Rianne,

Vandaag mijn bestelling…

Vandaag mijn bestelling ontvangen....Jeetje wat een slechte kwaliteit!
Ik wil het retour zenden maar kan nergens een retour adres vinden!
Echt slecht!

Beste Rita,

Heel slecht

Heel slecht

In febr 2020 bestelling gedaan tot opheden nog niks ontvangen...meerdere mails gedaan uiteindelijk een mail terug met dat het nog iets langer gaat duren ...het is nu mei en nog steeds niks ontvangen en geen geld terug....dit is echt oplichting...ik ga hier wat mee doen dit mag niet doorgaan

Nicole

Beste Nicole,

Eigenaar Hypie.nl

Oplichters Op 19 januari besteld en op 13 mei nog…

Op 19 januari besteld en op 13 mei nog niets ontvangen. Ik wil mijn geld terug, maar de bestelling is onderweg mailen ze mij. Schandalig dat Facebook hier aan meewerkt!

12 mei 2020

Beste klant,

Eigenaar Hypie.nl

Betaald maar nooit het pakketje…

Betaald maar nooit het pakketje ontvangen. Pas op met deze website!!!

8 mei 2020

Beste Sara,