Echt slecht is niet wat verwacht had van product en kan niet formulier downloaden of contact maken i.v.m drukte nou wil me geld terug en never nooit meer via hier bestellen retourneren is zoveel moeit... Toon meer
spullen besteld en niks geleverd, 10 februari verzonden worden, mail gehad dat het week later zou worden. Verschillende keren gemaild maar krijg geen antwoord meer . echt vriendelijk geweest maar ged... Toon meer
Beste i-mania. Ik heb geen probleem met een levertijd mits hij netjes wordt vermeld. Nu staat er bij mijn bestelling HEP-02A universele auto 24V brandstofpomp inline lage druk Elektrische brandstofp... Toon meer
Een bestelling geplaatst, maar niets terug gemaild . Geen bevestiging gezien van het door mij betaalde product. Hun website oogt erg onbetrouwbaar als je contact zoekt, is dat onmogelijk je moet eerst... Toon meer
Per 01-01-2024 overgenomen door Perternet! WELKOM BIJ I-MANIA - DÉ WEBSHOP MET EEN HART:) WIE ZIJN WIJ/HOE WERKT I-MANIA? Wij werken bewust iets anders dan de gemiddelde webshop, hieronder uitgelegd hoe/waarom: https://www.i-mania.nl/over-ons/ WIE? Wij zijn een "klein" familiebedrijf(je) welke deze shop met heel veel liefde & passie runnen. We trachten in iedergeval naar ons beste kunnen te handelen en een ieder te helpen. Wij zijn dus geen groot concern en wensen dit ook niet te zijn. Wij gaan voor werken met ons hart en met een persoonlijke/vriendelijke benadering. We hanteren daarom ook een warm en persoonlijk contact richting onze klanten. Welkom!:) REVIEWS/CONTACT/ALGEMEEN: Helaas een onderdeel van deze branche. Echter ga als consument aub niet af op slechte reviews in het algemeen bij alle shops online. 8 van de 10 negatieve reviews zijn nl. of niet correct/waar en/of of zijn berust op halve (klant) waarheden. Praat/communiceer aub met de ondernemer/het team/de mens achter een winkel, zoals het hoort.;) Te bereiken op: klantenservice@i-mania.nl (let op spambox) Hartelijke warme groet, Team I-Mania Per 01-01-2024 overgenomen door Perternet!
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
goede levering en informatieverschaffing per email over bestelstatus etc.

Antwoord van i-Mania.nl onderdeel van Perternet
Levering duurde héél lang. Een mail hierover werd meteen heel behulpzaam beantwoord, met meerdere opties wat ik kon doen. Gekozen om toch nog te laten leveren. Enkele weken later item ontvangen. Prima dienst na verkoop.

Antwoord van i-Mania.nl onderdeel van Perternet
Op woensdag 26 juli een oplaadpoort en een rolletje tape besteld. Verwachte verzenddatum voor beide artikelen 27 juli.
29e gemaild hoe het ervoor stond want nog geen verzendbevestiging gehad. Geen enkele reactie, we zijn nu een week na bestelling nog geen enkele update of mailverkeer.
Ander punt, het artikel heeft op de site een prijs van 3,95€ maar als je gaat afrekenen is het opeens 8,95€. Hier ook over gemailt en in afwachting van een reactie.
Update 02-08 : mail gehad dat de artikelen niet op voorraad waren (foutje van de zaak) en de levertijd nu nog 8 dagen werd. Oftewel de artikelen moesten nog snel op Aliexpress besteld worden.
En daarnaast zijn de geboden opties wachten, ander artikel of een tegoed. Geld terug geeist (betaald met creditcard dus dat komt wel goed).
Kortom: DOE HET NIET. Bestel beter zelf bij Ali of een betere Nederlandse website.
De levertijden op de site zijn ook niet aangepast. Het is dus een lokkertje!
Update 3-8
Geen nieuwe mails ontvangen maar wel de onderstaande reactie hier.
Hier een kopie uit de mail:
"Opties:
Omruil voor een ander artikel wat evt. wel in voorraad is is ook mogelijk.
(staat dan bij/onder de prijs op de site 1-2 werkdagen: w w w.i-mania punt nl)
OF
Tegoedcode/kortingscode t.w.v. je gehele aankoopbedrag te besteden wanneer jij daar tijd/zin voor hebt. (geldig 1 jaar na dato)"
De negatieve toon heeft 2 hoofd redenen 1: dat jullie hierin niet de optie bieden: aankoop ontbinden en volledig bedrag terug overmaken. Dit is verplicht vanuit de wet aankoop op afstand.
2: dat de incorrecte verzendtijden en de incorrecte prijs nog steeds op de site staan.
Verder hebben jullie allang een reactie gehad van mij over wat ik graag wil als vervolgstap maar helaas nog geen reactie ontvangen

Antwoord van i-Mania.nl onderdeel van Perternet
Zeer fijne winkel, bestelde onderdeel bij de post kwijtgeraakt en zonder problemen meteen een nieuw onderdeel opgestuurd, zeer goede service

Antwoord van i-Mania.nl onderdeel van Perternet
Ik had een vraag over mijn bestelling en het klantenserviceteam van i-mania was snel en behulpzaam.

Jessica,
Naar aanleiding van de update die je vandaag heeft aangebracht in je onderstaande bericht, kun je a.u.b aangeven wanneer u mij de defecte tablet geld terugbetaalt? Volgens uw bedrijfsbeleid mag het niet langer zijn dan twee weken na terugkomst op uw adres. Het is nu zes weken geleden. En nog steeds geen geld terug.
Je hoeft het geld alleen maar terug te betalen. Dit is zakelijk, niet persoonlijk en als je mensen terug zou betalen zou je minder negatieve recensies hebben en daar verwijzen velen naar. Jij bezit mensengeld en probeer ze dan de schuld te geven van hun reacties.
Ik kan niet verder met deze zinloze reacties of slechte ervaring van uw bedrijf vanwege jou. Geef aan wanneer het geld wordt terugbetaald, binnen een redelijke termijn of volgende week moet ik een aangifte doen wegens fraude.
Als antwoord op uw laatste bewerking, zou ik graag willen weten wanneer u het geld voor dit artikel terugbetaalt. Je hebt de tablet zes weken geleden teruggekregen en nog steeds niet terugbetaald. Nogmaals, ik zie niet in uw opmerkingen wanneer dat gaat gebeuren.
Hallo Jessica,
Als reactie op uw bewerking, het punt is dat u dit item zes weken geleden hebt ontvangen. Uw bedrijfsbeleid is om het geld na twee weken terug te betalen en u hebt het nog steeds niet gedaan. Om te proberen mijn geld niet terug te betalen, word je kinderachtig en persoonlijk, in plaats van zakelijk.
Ik wil gewoon niet dat iemand anders zo'n slechte winkelervaring heeft.
Als ik het geld terug ontvang, zal ik de review updaten.
Hallo Jessica,
Ik wil je lever niet weer bereiken. Het zou niet nodig moeten zijn. Het probleem is dat u de verkeerde tablet uit China heeft geleverd. Het was niet wat ik had besteld en werkt niet. Je hebt het een maand geleden teruggekregen, maar ik heb het geld nog steeds niet teruggezien. Het is tijd om de vervalsingen en excuses te stoppen en om te handelen als een volwassen bedrijf. Het geld terug geven a.u.b!!!, Volgens uw bedrijfsbeleid. Dat is twee binnen weken naar ontvangst. Anders moet ik het na deze week als fraude melden.
Bestelde wat een goede Windows-tablet leek te zijn, maar ontving een ander model, dat niet goed werkte.
I-Mania ontving deze defecte gadget drie weken geleden teruggestuurd op hun adres, maar nog steeds geen teken van de betaling teruggestort op mijn rekening. Ga ergens anders winkelen om zo'n slechte ervaring te voorkomen.

Antwoord van i-Mania.nl onderdeel van Perternet
ondanks een fout van mijn kant is toch alles goedgekomen dankzij de klantenservice die alles heeft kunnen uitzoeken zonder een ordernummer.
bestelling was de volgende dag al binnen.

Antwoord van i-Mania.nl onderdeel van Perternet
3 februari 2023 2 draadloze deurbellen besteld. Na wat vertraging ivm Chinees nieuwjaar de bestelling op 24-2 ontvangen. Dezelfde dag nog een melding gemaakt dat het niet lukt om 1 bel te paren, Mailtje gestuurd wat ik fout doe? Hier heb ik tot de dag van vandaan nog steeds geen antwoord op ontvangen. Uiteindelijk besloten om 1 bel terug testuren. Het kostte veel moeite om een Franco retourlabel op te sturen. Uiteindelijk toch ontvangen en dezelfde dag nog aan IMania teruggestuurd. Inmiddels zijn er 5 weken verstreken en heb ik nog geen terugbetaling ontvangen. (zou max. 14 werkdagen duren). Weer gemaild. De klantenservice vertelde dat ze in het magazijn binnen waren gekomen maar dat er nog niks aan gedaan was, zou hier de volgende dag op terugkomen via mail. Helaas moet ok dit mailtje nu nog ontvangen.
Heb wel heel veel vriendelijke mails met warme groeten ontvangen...maar ben inmiddels zo 'heet'
'van woede dat de zaak niet wordt afgehandeld. ik had ze gemeld dat ik een mooie review zou schrijven als het geld niet binnen 1 week was teruggestort. U begrijpt het al: wederom niet nagekomen wat er wordt gevraagd en beloofd.
Heeft u nog plannen om iets bij IMania aan te schaffen? Bedenk u zich dan goed. Ik hoop niet dat u dezelfde ervaring krijgt.

Antwoord van i-Mania.nl onderdeel van Perternet
Het heeft wat lang geduurd maar in goede handen terecht gekomen. Ben blij met het product!

Antwoord van i-Mania.nl onderdeel van Perternet
Ik ben zo blij dat ik i-mania heb gevonden, hun producten hebben mijn leven zoveel gemakkelijker gemaakt.

Antwoord van i-Mania.nl onderdeel van Perternet
Kreeg ipv een swim 2 bescherm hoesje een zaklantaarn...
Meteen gemeld, maar nog steeds geen reactie van i-mania

Antwoord van i-Mania.nl onderdeel van Perternet
Er was een aardige vertraging met mijn bestelde product, heb contact gehad met Anjali en ben netjes te woord gestaan. Op de hoogte gehouden wanneer het wel op voorraad zou zijn en heb hem nu binnen gekregen ookal duurde het even! Ben tevreden over de service van deze site.

Antwoord van i-Mania.nl onderdeel van Perternet
Heel vriendelijke medewerksters, alles goed en netjes geleverd.

Antwoord van i-Mania.nl onderdeel van Perternet
Ik had het verkeerde besteld en betaald. Je kunt dan nog alleen wijzigen via mail.
Via mailverkeer met Anjali gelukkig kunnen regelen dat ik het juiste product geleverd kreeg en ontvangen heb.

Antwoord van i-Mania.nl onderdeel van Perternet
Had een Samsung smartphone hoesje-glas besteld, maar het is beschadigd toegekomen id bus. Direct actie ondernomen met foto's..., dit doorgestuurd naar de klantenservice en dezelfde dag nog reactie gekregen. Dat het zonder probleem een nieuwe zouden naleveren. Zeer snelle feedback en service, alles is zonder problemen verlopen.
Ps: zelf het oude defect product niet moeten retourneren.

Antwoord van i-Mania.nl onderdeel van Perternet
Wegens een verkeerde bestelling, zijn ze zo lief om het nodige te willen doen. Reageren snel en super vriendelijk, een aanrader.

Antwoord van i-Mania.nl onderdeel van Perternet
Het product wat ik heb besteld werkte niet naar behoren. Maar ik werd heel vriendelijk geholpen door de klantenservice en heel netjes mijn geld terug gekregen

Antwoord van i-Mania.nl onderdeel van Perternet
Product zou 13 maart verstuurd worden dit was niet het geval .
Hoefde er niet achteraan 14maart had ik al een mailtje vanuit imania dat de levering later was vanwegen een feestdag en mijn product zo snel mogelijk verstuurd zou worden netjes binnen gekregen ga zeker weer bestellen bij imania

Antwoord van i-Mania.nl onderdeel van Perternet
Ondanks de vertragingen vanuit China toch een hele positieve ervaring. Het personeel dat mij hielp was zeer vriendelijk en geduldig en uiteindelijk heb ik mijn gehele bestelling in goede orde ontvangen.
Veel geduld en veel plezier in hun werk lijkt me.
Succes toegewenst