INDOG APS Reviews 257

TrustScore 5 uit 5

4,9

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg købte ultralydstandbørsten til hunde og havde nogle spørgsmål. Jeg ringede til Miriam og mødte verdens mest venlige, imødekommende og bedste kundeservice til dato. TAK Miriam ❤️ Tandbørsten har v... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Købte et telt i str M til vores 2 Bichon Havanais og må sige den lever fuldt op til vores forventning , super kvalitet, nem at sætte op og pakke sammen igen og der er rigeligt med plads i den. Super... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Som altid hurtig levering, forsvarligt beskyttende embalage og grunden til at jeg handler hos IEC er at jeg ved at kun den bedste kvalitet forhandles der. Der bliver ikke gået på kompromis med kvali... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Veevoerhandel

Geschreven door het bedrijf

Vi tilbyder håndplukkede exclusive hundeprodukter. Vi designer flere højkvalitets hundeprodukter med fokus på kvalitet og funktionalitet. Vi har en B2B afdeling udover vores B2C

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Købte et telt i str M til vores 2…

Super hurtig levering

14 mei 2026

Kære Dorthe,

Tusind tak for den skønne anmeldelse 🤩

Hvor er det dejligt at høre, at teltet lever fuldt op til jeres forventninger, og at både kvalitet, plads og funktion fungerer godt til jeres to Bichon Havanais 🐾

Jeg er også rigtig glad for, at den hurtige levering blev værdsat.🫶🏽

Tusind tak fordi I tog jer tid til at dele jeres oplevelse ❤️

Hurtig ekspedition

Den rette vare ankom dagen efter bestilling. Og kvaliteten er super!

5 mei 2026

Kære Vivian,

Tusind tak for din anmeldelse 🤩
Det glæder mig virkelig at høre, at den rette vare ankom så hurtigt, og at du er tilfreds med kvaliteten.🥰

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det betyder meget 🫶🏽

Kære Lina,

Tusind tak for din anmeldelse 🤩
Det glæder mig virkelig at høre at du er tilfreds med apporteren.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det betyder meget 🫶🏽

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid mega hurtig afsending af varer…

Altid mega hurtig afsending af varer som fx ulddækken og smart telt som vi max glade for. Elsker jeres hundepølser. Varm anbefaling

27 april 2026

Hej Desiree;

Tusind tak for din skønne anmeldelse 🤩
Det gør mig virkelig glad at høre, at I er så glade for både ulddækkenerne, teltet og hundepølserne 🫶🏽
Og hvor er det dejligt at høre, at den hurtige levering bliver værdsat – jeg gør mig altid umage for, at ordrer kommer hurtigt afsted.

Tusind tak for den varme anbefaling og for jeres støtte ❤️

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

God oplevelse og hurtigt leveret

God oplevelse og hurtigt leveret

1 mei 2026

Kære Per,

Tusind tak for din anmeldelse 😊
Det glæder mig virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse og modtog din ordre hurtigt.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det sætter jeg stor pris på 🫶🏽

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service og altid gode produkter 🤗

Super service og altid gode produkter

29 april 2026

Hej Belinda,

Tusind tak for din anmeldelse 🤩
Det betyder virkelig meget at høre, at du oplever både god service og produkter, du er glad for.🫶🏽

Tak for din tillid – jeg glæder mig til at hjælpe dig igen ☺️

Alt er godt 🤩

Hurtig afsendelse efter bestilling. Mega lækker 'jakke' - købte 2 størrelser for at få den der passede bedst. Absolut ingen problemer med at returnere den der ikke passede og fik hurtigt pengene retur - endda med et smil.
Det er hverken første eller sidste gang jeg handler her

18 april 2026

Kære Trine,

Tusind tak for din skønne anmeldelse 🤩
Hvor er det dejligt at høre, at både levering, produkt og returforløb har levet op til dine forventninger – det betyder virkelig meget.

Det skal være nemt og trygt at handle, også når man lige skal finde den helt rigtige størrelse, så jeg er glad for, at det fungerede, som det skulle.😀

Tak for din tillid – jeg glæder mig allerede til at byde dig velkommen igen 🫶🏽

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I am still waiting for item to be…

Although my package hasn’t arrived yet, Miriam promptly reached out as soon as she became aware of the issue and has already arranged for a replacement to be sent, which I truly appreciate.

Dear Susie,

Thank you for your review.
I am truly sorry to hear that your package has not yet arrived. We always go the extra mile to ensure both fast delivery and the best possible customer service – even when circumstances outside of our control, such as shipping delays, do not go as planned.

Even though it is a Saturday, I chose to respond immediately so that you would not have to wait for a solution.

I have already arranged a new shipment for you at no extra cost, and at the same time I am personally handling an inquiry into the original package.

We are known for our fast response times and our commitment to going above and beyond for our customers, which is why I would naturally have preferred the opportunity to assist you directly as soon as the issue arose.

You are always welcome to contact us directly by email, where we can ensure immediate follow-up and a prompt solution.

Best regards,

Update:
After quickly respons from Susie 😃

Dear Susan,

Thank you very much for your kind message and for updating your review — it truly means a lot to me.

I’m very pleased that we were able to find a quick solution, and I sincerely appreciate your understanding throughout the process.
Customer satisfaction is always my highest priority, and I am glad I could assist you promptly.

Please do let me know once the replacement package has arrived, and I will continue to monitor the situation with the original shipment as well.

Thank you again for your trust and support.

Kind regards,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God hjälp och fin service! Toppenfint material, är supernöjd😊

Hei Nina,

Stort tack för din fina anmeldelse!❤️

Vad roligt att höra att du är nöjd med både servicen och kvaliteten på materialet 😊

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse!🫶🏽

Hurtig service

Kære Jette,

Tusind tak for de 5 stjerner!❤️

Dejligt at høre, at du er tilfreds med den hurtige service.
Tak fordi du tog dig tid til at skrive.🫶🏽

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Trevligt bemötande men jag fick stå för deras felaktiga information.

Trevligt bemötande och snabb respons trots felaktig information på hemsidan som jag tyvärr fick så för kostnaden för. Dock inga stora summor.

3 april 2026

Kære Mari,

Tack för din recension och din feedback.

Det var tyvärr ett fel på webshopen där produkten stod som i lager, trots att den var slut – det ber jag om ursäkt för.

Som alternativ erbjöd jag ett annat set, som du själv valde. Det du fick var en uppgraderad version med ett högre värde, som skickades utan extra kostnad.

Fraktkostnaden avsåg leverans till Sverige, då fri frakt över ett visst belopp endast gäller inom Danmark.

Jag strävar alltid efter att hitta en bra och rättvis lösning när något oväntat uppstår, och jag tar självklart med mig din feedback framåt.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering selv om jeg var syg og…

Hurtig levering selv om jeg var syg og ikke kunne hente.
Flexibel hjælp når jeg ville tilføje noget til min order.
Superfint!

31 maart 2026

Kære Annette,

Tusind tak for din skønne anmeldelse!❤️

Dejligt at høre, at leveringen gik hurtigt, og at vi kunne finde en fleksibel løsning, så du kunne få det hele samlet.☺️

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og god bedring 🥰

Helt fantastisk god oplevelse

Helt fantastisk god oplevelse. Som altid dejlige varer og lynhyrtig levering, det kan ikke gøres bedre ❤️❤️❤️

6 april 2026

Kære Kirsten,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! ❤️
Det glæder mig virkelig at høre, at du endnu en gang har haft en fantastisk oplevelse med dejlige varer og lynhurtig levering.😃

Tak for din tillid og støtte – det betyder alverden.🫶🏽

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition, annullering af bestilt kursus 🙂

29 maart 2026

Hej Marianne,

Tak for den fine anmeldelse 🫶🏽
Jeg er glad for du sætter pris på hurtig ekspedition, præcis som det skal være.

Mvh

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Man kan hente vom når det passer og er…

Man kan hente vom når det passer og er ikke afhængig af bestemte åbningstider

19 maart 2026

Kære Trine,

Tusind tak for din anmeldelse!
Dejligt at høre, at den fleksible afhentning fungerer godt for dig – det er netop meningen, at det skal være nemt at få det til at passe ind i hverdagen🙂

Fleksibel afhentningstider…

Fleksible afhentningstider for afhentning af foder.

22 maart 2026

Kære Annette,

Tusind tak for din anmeldelse!
Dejligt at høre, at de fleksible afhentningstider fungerer godt for dig🙂

Kære Ilse,

Tusind tak for din anmeldelse!
Dejligt at høre, at du er tilfreds med både servicen og produktet🙂

Excellent👍🏻

26 maart 2026

Kære Maria,

Stort tack för din fina anmeldelse!
Vad roligt att höra att du är nöjd med ditt köp🙂
Tack för att du valde att handla hos INDOG 🐾🫶🏽

Kære Susanne,

Tusind tak for 5 stjerner, dem sætter vi enorm meget pris på 🫶🏽
Tak for du tog dig tid til at skrive 🙏🏼

Dbh

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.