INDOG APS Reviews 257

TrustScore 5 uit 5

4,9

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig afsendelse efter bestilling. Mega lækker 'jakke' - købte 2 størrelser for at få den der passede bedst. Absolut ingen problemer med at returnere den der ikke passede og fik hurtigt pengene retu... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg købte ultralydstandbørsten til hunde og havde nogle spørgsmål. Jeg ringede til Miriam og mødte verdens mest venlige, imødekommende og bedste kundeservice til dato. TAK Miriam ❤️ Tandbørsten har v... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Købte et telt i str M til vores 2 Bichon Havanais og må sige den lever fuldt op til vores forventning , super kvalitet, nem at sætte op og pakke sammen igen og der er rigeligt med plads i den. Super... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Som altid hurtig levering, forsvarligt beskyttende embalage og grunden til at jeg handler hos IEC er at jeg ved at kun den bedste kvalitet forhandles der. Der bliver ikke gået på kompromis med kvali... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Veevoerhandel

Geschreven door het bedrijf

Vi tilbyder håndplukkede exclusive hundeprodukter. Vi designer flere højkvalitets hundeprodukter med fokus på kvalitet og funktionalitet. Vi har en B2B afdeling udover vores B2C

4,9

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Oplevelse med webshop:

Oplevelse med webshop:
Ingen problemer med bestilling eller levering, havde kontakt med kundeservice, de var meget venlige og hjælpsomme.

11 maart 2026

Kære Liselotte,

Tusind tak for den meget fine anmeldelse ❤️ Det glæder mig at din oplevelse var god og jeg sætter kæmpe pris på at du har lyst til at dele din oplevelse her på TP.
TAK🫶🏽

Hurtigt og præcis

Hurtigt og præcis

13 maart 2026

Kære Katrine,

Hvor er det dejligt at du sætter pris på hurtig og præcis levering 😃
Tusind tak for anmeldelsen, den er vi meget glade for 🙏🏼❤️

Hyvä kokemus

Everything went well and delivery was fast.

5 maart 2026

Dear A.K.

Thank you so much for your review, it really means a lot. I'm happy to hear the parcel arrived quickly.

Kind Regards

Fuldt ud tilfreds

Hurtig levering gode produkter. Fuld tilfredshed herfra.

3 maart 2026

Kære Heidi,

Det er jo anmeldelser som din der gør det hele værd at arbejde for. Tusind tak for den ❤️🫶🏽

De bedste hilsner

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig og venlig ekspedition. Mega gode produkter..

Meget Venlig ekspedition og tingene passer med det der står.

23 februari 2026

Kære Janne,

Tusind tak for den fine anmeldelse 😃🫶🏽

Det glæder mig meget at du er tilfreds med både produkter og service.
Tak for du tog dig tid til at skrive en anmeldelse 🙏🏼

De b bedste hilsner

God produkter

God produkter, hurtigt levering 📦

23 februari 2026

Kære Svitlana,

Tusind tak for 5 stjerner 🤩
Dem er vi meget glade for.
Godt at høre du er tilfreds med både produkter og vores hurtige levering 🚚💨

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Varerne kommer hurtigt og virkelig god…

Varerne kommer hurtigt og virkelig god hjælp man får 😊

24 februari 2026

Hej Tanja,

Tusind tak for de pæne ord🙏🏼
Dejligt at høre du er glad for hurtig levering og vores service, det sætter vi enormt stor pris på ☺️

Mange hilsner

Kære Charlotte,

Tusind tak for din skønne anmeldelse🫶🏽
Det glæder mig at høre du er tilfreds med vores hurtige service og levering, præcis som det skal være 😃
Mange mange tak for du har givet dig tid til at skrive her, det betyder enormt meget for os ❤️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service og professionel rådgivning

Tak Miriam for at forsyne mine 3 hunde med hundemad, snacks og lækre dækkener ❤️

4 februari 2026

Kære Heidi

Tusind tak for din søde anmeldelse 🫶🏽
Dejligt at høre du er tilfreds med vores service, det betyder rigtig meget ❤️

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mega fod og hurtig service

Mega fod og hurtig service. Hurtig levering og super sød ejer..

Kære Lene,

Ååårhh det er den sødeste anmeldelse at få, tusind tak, den er jeg ekstra meget glad for ❤️🫶🏽

Det glæder mig meget at du oplever en god service og hurtig levering 🙏🏼
Tusind tak for du deler din oplevelse 😘

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde ledt efter en web shop

Jeg havde ledt efter en web shop, som både havde tøj til min hund og jeg.
Da jeg blev anbefalet INDOG
DK, lykkedes det.
Nemt at bestille de ønskede varer og hurtig levering.
Kan varmt anbefales 👍

29 januari 2026

Kære Eliabeth,

Tusind tak for din skønne anmeldelse!🫶🏽
Det glæder mig, at du fandt præcis det, du søgte – både til dig og din hund – og at bestilling og levering fungerede nemt og hurtigt.👌🏼

Tak fordi du deler din oplevelse og anbefaler INDOG DK ❤️🙏🏼

Lynhurtig levering

Lynhurtig levering. Modtog pakken under 24 timer efter bestilling, og alt var, som det skulle være.

12 februari 2026
Review zonder uitnodiging

Kære Cecilia,

Tusind tak for din anmeldelse!❤️
Dejligt at høre, at leveringen gik lynhurtigt, og at alt var, som det skulle være.👌🏼

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.🫶🏽

Fantastisk hundedækken

Fantastisk hundedækken - hurtigt levering - det eneste minus er min sele er for lille og skal have en ny. Jeg har en arbejdshund som er med som rottehund og hun har ikke frosset idag - der hvor jeg ikke kunne have motoren i tomgang. Klart en anbefaling her fra
Ville gerne Sætte et foto ind af hende men den mulighed er der ikke 🫶

30 januari 2026

Kære Susanne,

Tusind tak for din skønne anmeldelse!🫶🏽
Det er dejligt at høre, at hundedækkenet holder din arbejdshund varm – og at det fungerer, selv på de kolde dage. ❄️
Godt at I får styr på selen, så alt passer perfekt.👌🏼
Tak fordi du deler din oplevelse og anbefaling – og tak for det fine engagement, selvom vi ikke kan få billedet med 🫶

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid virkelig god service og…

Altid virkelig god service og kommunikation. Jeg har købt flere Canelana produkter og jeg er vild med kvaliteten af dem. Stor anbefaling herfra.

4 februari 2026

Kære Susan,

Tusind tak for din skønne anmeldelse!❤️
Dejligt at høre, at både service, kommunikation og kvaliteten af Canelana-produkterne lever op til forventningerne.

Tak fordi du deler din oplevelse og anbefaling – det betyder rigtig meget.🙏🏼

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk god og personlig tilpasset service - hurtig hjælp og gode råd - kan varmt anbefales.

Kære S.J.H.

Tusind tak for din fine anmeldelse!❤️
Det glæder mig, at du oplevede personlig og hurtig service samt gode råd undervejs.

Tak fordi du deler din oplevelse og anbefaling – det betyder rigtig meget.🙏🏼🫶🏽

Meget tilfreds

Hurtig levering og super godt produkt. Meget tilfreds.

Kære Jette,

Tusind tak for din fine anmeldelse 🫶🏽 det betyder virkelig meget for os at vi kan levere hurtigt og at varen er god kvalitet.

Tak for du gav dig tid til at skrive 🙏🏼

Aurora dækken

Hurtig ekspedition/ modtog
Varen allerede dagen efter.
Har tidligere handlet og altid en god
oplevelse.

26 januari 2026

Kære Charlotte,

Tusinde tak for den skønneste anmeldelse🙏🏼 Det glæder mig virkelig meget at du er tilfreds med vores hurtige levering og at du altid har en positiv oplevelse. Det er vores klare mål at give alle kunder en hurtig levering og god service.

Mange tak for at du gav dig tid til at skrive 🫶🏽

Miriam

Altid hurtig levering

Altid hurtig levering

1 februari 2026

Kære Tina,

Tusind tak for den skønne anmeldelse.
Det glæder mig utrolig meget at du er tilfreds med vores hurtige levering 🚚💨

Hurtigt levering

Hurtigt levering

31 januari 2026

Kære Gitte,

Tusind mange tak for din skønne anmeldelse 🙏🏼

Det glæder mig meget at du er tilfreds med vores hurtige levering 🚚💨

Kvalitetsvarer og hurtig levering

Køber du hos indog kan du være sikker på det er af god kvalitet.
Og altid hurtig levering

29 januari 2026

Kære Lise,

Tusind tak for din fine anmeldelse!🫶🏽

Jeg er glad for, at du oplever både god kvalitet og hurtig levering hver gang.🙏🏼

Tak fordi du handler igen og igen hos os, og tak for du har taget dig tid til at dele din oplevelse, det betyder utrolig meget for os❤️

Miriam 🐾✨

Lees meer over geverifieerde reviews.