Indoor 2.0 Reviews

4,4

De bestelling (een kunstboeket) was niet gelijk aan de foto op de site. Er zaten 4 bloemen niet in, deze waren wel vervangen door andere bloemen, echter de kleurstelling van het boeket veranderde hie... Toon meer

Mei 2018, 2 witte plantenbakken (100x100x40) besteld via de website van Indoor 2.0 (qua prijs de voordeligste), binnen zeer korte tijd netjes de bevestiging ontvangen en op de hoogte gesteld via e-m... Toon meer

Uitstekend geregeld. Steeds op zoek naar de scherpste prijs, kom ik altijd weer uit bij Indoor TweePunt Nul. Ik heb hier de afgelopen jaren vaker gekocht en wat mij opvalt is dat de uitstekende com... Toon meer

1. Binnenhuisarchitect
  2. Woonkamermeubilairwinkel
  3. Kwekerij

Over Indoor 2.0

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

De woonwinkel met unieke woonaccessoires! Wij hebben een groot assortiment met Plantenbakken, Terracotta bloempot, Boeket kunstbloemen, Kunstplanten en andere woonaccessoires. https://www.indoortweepuntnul.nl

Uitstekend

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Nog steeds

Wat een geweldige service van Indoor2.0, nadat de bezorging eerst misging werd mijn (kleine) bestelling persoonlijk aan de deur gebracht. Dat vind ik nogal wat....afstand Tilburg naar Amsterdam !
Geen woorden voor .....10 sterren voor deze firma.

4 april 2017

We hadden alle vertrouwen en een goed …

We hadden alle vertrouwen en een goed gevoel op het moment dat wij de bestelling plaatsten.
Tot onze spijt vandaag een zeer slechte ervaring met dit bedrijf. Ze kwamen ruim 2 uur later dan afgesproken zonder dat even te laten weten.
Als je daar iets over zegt omdat je daar zelf een afspraak voor hebt moeten afzeggen, kun je nog een grote mond krijgen. Als je dan ook nog aangeeft dat er kleurverschil is in de bloembakken wordt alles kwaad opgeladen en vertrekt men zonder verder iets te zeggen. Ik hoop dat deze jongens het bij andere klanten anders doen!

Beste familie Vermunt,

Ik heb u tijdens onze uitverkoopweek een aanbieding van 8 potten voor de prijs van 2 gedaan om onze winkel vrij te maken voor de verbouwing. Ik heb u alle service geboden die ik maar kon bieden. Leveren met 2 man, netjes op uw balkon op de eerste verdieping en slechts een aantal dagen na ons contact in de winkel zou deze levering plaats vinden.

Helaas waren wij inderdaad te laat. De manier waarop ik en mijn collega aan de telefoon, en later bij u aan de deur, werden toegesproken was beneden peil. Toen de eerste 4 zware potten boven stonden kwamen er ook nog eens opmerkingen over de kleur van de potten die nieuw uit het plastic kwamen. Onze uitleg daarover werd door u onderbroken. Om verdere discussie te voorkomen heb ik de deal afgeblazen.

Ik betreur de gang van zaken en uw andere kijk op de situatie. Buiten dat we eerder hadden kunnen bellen kan ik u helaas geen betere service bieden dan ik die dag heb gedaan. Mocht u nog vragen en / of opmerkingen hebben hoor ik dat graag van u.

Benno van Woensel

Gemakkelijk te bestellen snelle …

Gemakkelijk te bestellen snelle bezorging
SLECHT zware pot 60x75 terracotta 300 m van ons huis aan de openbare weg gezet bij nr16 met daar een briefje in de bus

Beste Henk,

Bedankt voor uw review en u heeft helemaal gelijk. Mijn chauffeur was er van overtuigd alles bij het juiste adres te hebben afgeleverd en vandaar dat ook de leverbon in de verkeerde brievenbus zat. Zijn aanbod om na afloop van zijn route de fout op te lossen bleek gelukkig niet meer nodig.

Mijn excuses voor de slechte ervaring. Ik zal persoonlijk nog eens contact met u zoeken om de situatie nog eens toe te lichten en eventueel te compenseren.

Benno van Woensel

de bezorging van de bestelde plantenbak …

de bezorging van de bestelde plantenbak verliep uitstekend, maar naderhand bedacht ik me dat ik de chauffeur die die zware bak naar de 1ste verdieping bracht, wel iets had mogen geven. de bak is inmiddels met aarde gevuld en ingezaaid en de eerste groene sprieten zijn zichtbaar. ik ben heel tevreden. met vriendelijke groet, Ton Heijnen

3 april 2017

Beste Ton,

Bedankt voor uw positieve review. Heeft u misschien foto's van de door ons geleverde bakken?
Wellicht zijn deze leuk om bij het product te plaatsen. Deze mag u mailen naar info@indoortweepuntnul.nl

Heel erg tevreden.

Zeer goed geholpen. Na miscommunicatie over de bezorgdatum is dit goed opgelost door extra artikelen toe te voegen bij het pakket. Mijn 80jarige opa is hier erg blij mee. Top service

7 februari 2017

Top!

Top bedrijf, snelle bezorging

19 januari 2017

Tevreden

Bestelling en levering is goed verlopen, bloembollen zien er vers en gezond uit.

23 december 2016

prima service

Correcte en snelle afhandeling van bestelling. En vooral: een goed en mooi product!

22 december 2016

Super goede service en mooi product!

Omdat ik opzoek was naar een binnenpot met schotel, heb ik Indoor2.0 gemaild of er bij de pot die ik mooi vond (online) ook een bijpassende schotel leverbaar was. Een aantal dagen later kreeg ik netjes een foto opgestuurd met de schotel die bij de pot paste. Uiteindelijk alleen de pot besteld, er bleek toch geen bodemgat in te zitten, en direct ontving ik een mailtje wanneer de (gratis) bezorging zou kunnen plaatsvinden. De jongeman die de pot kwam brengen heeft hem helemaal naar onze voordeur gebracht, op de 3e verdieping. De pot is prachtig, precies zoals op de foto. Daarnaast ben ik super blij met de service van Indoor2.0. Hier koop ik in de toekomst weer!

6 december 2016