instax NL Reviews 16

TrustScore 4 uit 5

3,8

1. Fotowinkel

don’t just take, give. ✨Instax is het instant fotografie merk met een breed assortiment aan toffe instant camera’s en smartphone printers. 📸

3,8

Goed

TrustScore 4 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Onderdeeltje van camera

Ik had telefonisch contact met Instax voor een klein onderdeeltje van de camera en was meteen onder de indruk van de snelle en vriendelijke service! Het onderdeeltje werd direct opgestuurd en ik had het al binnen 1 dag in huis. Echt geweldig hoe snel en efficiënt dit geregeld is. Zeer tevreden en zeker een aanrader!

6 februari 2026

GEEN ENKELE REACTIE !!!

11.54
Ik ben het Helemaal niet eens met de 4 sterren die ze hier krijgen
Heb onlangs (2 weken geleden) 100 foto's besteld maar ik had al snel door dat er iets mis ging met het versturen via GoParcel...
Heel wat heen en weer gemaild maar ze zijn niet in staat om dit fatsoenlijk af te ronden.
Ik krijg geen mailtjes meer terug, heb betaald, gevraagd of ze het bedrag kunnen terug storten maar nee, GEEN ENKELE REACTIE !!!
13:00
Update
Oké 1 sterretje erbij
Nu toch een telefonisch onderhoud gehad wat wel hoop schept...
Ik wacht af!
14:23
Ik kreeg een telefoontjes en nu is er nadat ik heb gesproken met een zeer vriendelijke medewerker van Instax toch alsnog een nieuwe zending verstuurd.
21 mei
Nu heb ik de nieuwe zending ontvangen.
De oude zending hangt nog ergens in het systeem van GoParcel!
Wat er dan bij GoParcel is gebeurt blijft een raadsel maar de persoon van Fuji film (instax) aan de lijn heeft toegezegt dat ze hier voortaan een betere inschatting mogen maken.

19 mei 2025

Bestelling bevat algebruikte Instax Wide films...

Bestelling gedaan van Instax Wide films (100 pack) + wat Accessoires. Net mijn bestelling ontvangen en opengemaakt, bevat mijn bestelling een pakje Instax Wide films die al lichter was dan normaal... Dit had ook een plakbandje erop wat bij de andere niet het geval was. Ik dit pakje openmaken blijkt er een al gebruikte cartride in te zitten en een mist kompleet. Zat ook niet in een folie die de andere doosjes wel heeft (om de cartride heen)

Ze sturen gewoon vanuit hun magazijn al gebruikte pakjes op. De inpakker had dit al lang kunnen zien en voelen. Normaal wordt ik niet boos van bestellingen met dingen die vergeten zijn, maar een pakje opsturen die al gebruikt is?!?!
Als ik snel geholpen wordt dan verhoog ik mijn ervaring maar dit slaat echt alles.

Heb maar via het contact formulier opgenomen, maar kan geen foto's plaatsen.

Dus pas goed op! Voor je het weet krijg je gebruikte spullen.

Update 1:
Naast de 100 normale wide films had ik ook 20 met zwarte borders besteld. Is er eentje use before: 2023-06.... Dit is toch niet te geloven?

Update 2:
Naast het sturen van een e-mail met foto’s, ook even telefonisch contact geprobeerd. Het nummer op de website werd helaas niet opgenomen, maar via internet heb ik het centrale nummer kunnen vinden. Daar kreeg ik een vriendelijke medewerker aan de lijn die me goed heeft geholpen. Ook zij vond het opvallend wat er is gebeurd. Er zou worden teruggebeld, maar dat is helaas (nog) niet gebeurd.

Wel ontving ik een e-mail met een nieuw bezorgmoment, waarbij een pak met 20 wides en 10 black borders zal worden meegestuurd. Hopelijk zijn deze dit keer in orde!

Toch weer voorzichtig optimistisch en blij dat de klantenservice in elk geval goed en vriendelijk is!

Laatste update:
Pakketje ontvangen, nieuwe items ontvangen. Netjes afgehandelt dus. Hoop dat ze in het magazijn wat beter opletten in vervolg.

6 mei 2025

Snel een nieuwe gekregen

De camera liep vast, maar ik heb daarna direct een nieuwe gekregen. Voordat mijn camera geretourneerd was, hebben ze al een nieuwe gestuurd. Zodat die op tijd binnen was voor mijn vakantie! Echt top!

21 april 2025

Zeer tevreden!

Het aanbod aan producten was groot, Alles was op voorraad.
Producten waren erg snel thuisbezorgd.
Per mail vriendelijk op de hoogte gehouden.

Zeer tevreden

30 maart 2025

Het tasje is erg leuk en past goed

Het tasje is erg leuk en past goed, daar ben ik blij mee!
Het fotoboekje en de lijstjes en lijntje vallen erg tegen. Het merk Instax staat er niet op en het is plastic fantastic. Dat is de 7 euro extra echt niet waard!

15 februari 2025

Helemaal top!

Volledige assortiment aan instax mini beschikbaar voor een goede prijs.

29 december 2024

geweldige klantenservice/ awesome customer support

Ik had de Evo gekocht via pre-order, helaas deed DHL moeilijk qua de levering dus inplaats van de levering te krijgen op dinsdag, heeft de klantenservice op donderdag de bestelling opnieuw gestuurd zodat ik hem vrijdag had. de klantenservice heeft gedurende deze en een later vraag vanuit mij geweldig geholpen.

Pre-ordered the Evo. DHL messed up the delivery, but customer support helped tremendously by resending the order and giving quick and clear answers to my questions. also for a later question about a camera case.

8 februari 2022

Fantastische klantenservice

Fantastische klantenservice. We raakten een oplader kwijt en vroegen per mail waar we een originele lader konden kopen. Contact was superaardig én gingen op zoek naar een lader die kostenloos werd opgestuurd.

28 april 2021
Reviews in alle talen tonen. (16 reviews)