bedriegers eerste klas , zeer slechte ervaring . had auto geboekt maar dwongen om all Inn verzekering te nemen ,dan was ik beschermd voor schade buitenkant?? bij teruggave zeiden ze dat de hoedenplank... Toon meer

Ordinaire oplichters. Vriendin had auto geboekt via do you spain met zogenaamd volledige verzekering voor 250,00 EUR, tien dagen. Bij aankomst op de luchthaven in Malaga wilde de Nederlandstalige verk... Toon meer

Afschuwelijke ervaring. Nooit meer. Netjes betaald, gereserveerd en extra verzekering afgesloten. Daar aangekomen wilden ze 1200 euro borg van mijn rekening afhalen. Daarna waren ze het niet eens m... Toon meer

Geen fijne verhuurbedrijf! Zonder dat je het doorhebt nog een extra verzekering in je contract stoppen ondanks dat je al een super relax cover hebt. Ze vragen je te tekenen zonder het contract te late... Toon meer

1. Autoverhuur

Over InterRent

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

english

Because at InterRent, we offer car hire at market leading prices with no compromise on customer service!

french

Parce que chez InterRent, nous proposons une offre de location de voitures à des prix attractifs sans compromis sur la qualité de service !

german

Bei InterRent bieten wir Ihnen Autovermietung auf einem marktführenden Preisniveau, jedoch ohne Kompromisse bei unserem Kundenservice!

spanish

¡Porque a InterRent, te ofrecemos alquileres de vehículos a precios competitivossin comprometer el servicio al cliente!

portuguese

Porque a InterRent alugamos automóveis a preços competitivos e com um serviço adequado ao Cliente!

1,2

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

9K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Keurig geregeld

Via Sunnycars een voertuig geboekt, een Opel Mocca of gelijkwaardig, met de optie Key&go via Interrent.
Wij zijn keurig geholpen en alles werd duidelijk uitgelegd mbt de automaat waar de sleutel in hing.
Tijdens het inleveren konden we de sleutel in de daarvoor bestemde Dropbox deponeren.
De eerdere borg die ik bij de automaat moest voldoen werd 1 week na thuiskomst netjes teruggestort.

1 oktober 2021

GROTE OPLICHTERIJ !!!

GROTE OPLICHTERIJ !!!
We hadden een auto gehuurd in Bibao. Bij aankomst bleek dat we 306 euro bij moesten betalen, terwijl de huur van 476 euro, alle verzekeringen en het eigen risico was afgekocht. We zijn zeer intimiderend en onbeschoft toegesproken. Op een gegeven moment schreeuwde de medewerker naar me….Go away or i call the police. Maar wat moesten we, als we niet betaalden kregen we de auto niet mee, Dus betaald in de veronderstelling dat we dat bij thuiskomst terug konden vorderen. Niet dus.!!Alles geprobeerd om het terug te krijgen. Geen poot om op te staan. Huur nooit een auto bij InterRent of Goldcar. Het zijn oplichters,innen onterecht geld, terwijl je geen kant op kunt en voeren malafide praktijken uit. Onbegrijpelijk dat zij nog niet van de lijst van autoverhuur geschrapt zijn.

12 september 2021

Pure oplichterij

Pure oplichterij

Auto gehuurd op Malaga Airport, vervolgens borg betaald en achteraf werd 195€ niet teruggegeven. Dit omdat er blijkbaar een "verzekering" bij werd verkocht waar ik niks vanaf wist. Er kan ook geen justificatie of documentatie van geleverd worden, ik heb nergens voor getekend. Niet doen dus!

1 augustus 2021

Ik heb via CarJet bij Interrent op 21 mei 2021 in…

Ik heb via CarJet bij Interrent op 21 mei 2021 een auto gehuurd voor de periode van 26 juni t/m 4 juli 2021 in Bologna (Italië) voor € 376,65. Onze aankomsttijd was 13:10 uur, maar bij het reserveren heb ik verzuimd om de standaardinstelling mbt het ophaaltijdstip (10:00 uur) te wijzigen. Bij ontvangst van de boekingsbevestiging heb ik dit geconstateerd en onmiddellijk contact opgenomen met CarJet, maar mij werd te kennen gegeven dat een wijziging van het ophaaltijdstip niet mogelijk was en dat dit betekende dat er geen auto voor ons klaar zou staan bij aankomst. CarJet verwees me naar Interrent , het verhuurbedrijf in Italië, voor een oplossing van het "probleem".
Vervolgens heb ik, zowel als de eigenaar van ons vakantiehuis in Italië, Interrent ongeveer 5 keer gebeld en gemaild maar ook daar was het niet mogelijk om het ophaaltijdstip te wijzigen. Interrent verwees mij naar CarJet voor de oplossing van het "probleem".
Kortom; uiteindelijk heb ik na heel veel ruzie en stress op het vliegveld uit "coulance" een auto meegekregen tegen betaling van een extra bedrag van € 296, waardoor ik in totaal € 672,35 heb betaald.

19 juli 2021

Malaga

Malaga AirPort

DS3 geboekt en een Fiat 500 meegekregen! Niet echt een vergelijkbare auto! Eigen risico al afgekocht en geen gezeur gehad bij de balie! Schade gereden en dat was prima geregeld bij het terugbrengen!

29 juni 2021

Auto gehuurd op barcelona

Auto gehuurd op barcelona. Doen dit al jaren zonder negatieve ervaring. Door covid vreselijk. Moesten 150 euro voor schade betalen terwijl deze niet zijn gemaakt. We spreken Spaans dus gedreigd met politie. Uiteindelijk betaald maar gaan terug vorderen. Dont do this!!!!! Of betaal verzekering.

9 april 2021

Zeer slechte ervaring met interrent

Zeer slechte ervaring met interrent. Voor mijn reis naar Florence online een auto gehuurd. Vanwege eerdere negatieve ervaringen nu full coverage genomen. Aangekomen in Florence stond er een bullebak aan de balie die schreeuwde dat de full coverage niet van hun was. Ik moest 360 euro bijbetalen. Een schandaal werkelijk. Het nummer van de full coverage was op hun papier geprint en toch moest ik 2000 euro borg op m’n creditcard laten afschrijven. Ik belde vanaf de balie met Interrent en na mijn verhaal gehoord te hebben werd de verbinding verbroken. Daar sta je dan. Echt ongelofelijk. De intimiderende toon, de leugenachtige procedure is zeer onveilig. In de auto aangekomen stonk deze naar rook. Er was weken in gerookt. De auto was niet Schoon, en niet volgetankt zoals afgesproken maar was net over de helft. Schandalige intimiderende ervaring.

6 november 2020

Nooit huren bij InterRent of Goldcar

Auto op Malpensa gehuurd bij InterRent (wat een onderdeel is van Goldcar) via Rentalcars. Nog nooit zo’n oplichterij meegemaakt. Ongezien smeert een blonde bebrilde dame je de meest uitgebreide verzekering aan terwijl je duidelijk aangeeft dat je geen extra verzekering wilt. Pas op het overzicht van de creditcard is dat zichtbaar. Verzekering maakte de huur bijna 2 maal duurder. En dat terwijl de auto die ik meekreeg onder de niet gerepareerde deuken en beschadigingen zat.
Advies:
nooit bij InterRent (of Goldcar) huren!

8 oktober 2020

Auto gehuurd bij Carjet op luchthaven…

Auto gehuurd bij Carjet op luchthaven Nice. Bij aankomst Nice blijkt Carjet niet meer te bestaan en is de verhuur overgezet naar www. Internet of te wel Goldcar. Aan de balie lang gezeur over het nemen van een verzekering, dit wilde ik niet nemen.....daarna gezeur over de roepnaam op het formulier, wat afwijkend is van naam op het paspoort dus tip. Vul je voornaam in die op paspoort staat.
Auto was niet schoon maar aangezien het avond was, was er niemand te bekennen om de klacht door te geven. Foto’s gemaakt van kleine beschadigingen. Auto teruggebracht met volle tank minus 60 km..... bij aankomst weer niemand te bekennen. Sleutel in de sleutelbox en dan ben je overgeleverd.
Geld niet volledig retour gekregen, €120,- is door Goldcar/ internet/carjet hoeze ook mogen heten....geïncasseerd.... waarvoor??? wordt niet aangegeven.
Gebeld naar alle telefoonnummers op de folders/boekingsformulier....geen een nummer werkt.
Bij klantgegevens Goldcar contract nummer ingevuld zodat ik de facturen kan inzien, helaas pdf bestand is niet te openen...Error.
Toen gaan zoeken naar een emailadres....onvindbaar. Uiteindelijk ontving ik een mail van goldcar met een aanbieding voor het huren van een auto, op die mail gereageerd met mijn klacht....in de hoop dat deze gelezen wordt. Tot op heden nog niets gehoord. Reviews op de site van Goldcar zien er gelikt uit maar ik vraag me af wie deze invult. Ik heb geen kans gekregen om een review te schrijven.
Nu wij wachten wij af en hopen dat Goldcar n.a.v. dit bericht contact met ons opneemt.
Contract: 19700248
Client: 17702073
Hopelijk storten zij de €120,- nog retour zodat ik een positief eind kan schrijven.

4 oktober 2020

Auto gehuurd bij Goldcar/Interent Bari…

Auto gehuurd bij Goldcar/Interent Bari Airport.
In de voorwaarden staat blijkbaar dat diegene die de bestuurder van de huurauto is ook diegene is die de creditcard ol zijn/haar naam heeft moeten staan. Maw ik (vrouw) was sla bestuurder ingeschreven maar de creditcard staat op naam van mijn man. Hierdoor krijg je de auto niet mee tenzij je de naam van de bestuurder veranderd in de naam van mijn man. Deze aanpassing kostte ons 250,00 extra.

26 september 2020

Auto gehuurt in Spanje via luchtvaartmaatschappij

Via de luchtvaartmaatschappij een auto gehuurt bij InterRent. Vooraf betaald, documenten geprint en alles paraat willen we de auto komen ophalen.

Je hoort hem al aankomen, de medewerker van InterRent zei dat onze documenten niet geldig waren. onze verzekering die we van te voren hadden afgesloten ook niet geldig was. om überhaupt weg te komen met een auto die ochtend vroeg MOESTEN we bij hun opnieuw akkoord gaan met de voorwaarden én 175 extra betalen!!!
We waren natuurlijk erg verontwaardigd en wilde een duidelijke uitleg! Die we gewoon niet gekregen. inplaats daarvan begon de werknemer domme verhalen over Eettentjes in het plaatsje die we hadden opgegeven als bestemming.

Boos, verontwaardigd en zeer teleurgesteld hebben we opnieuw geld moeten betalen voor de auto.

later eenmaal op plek van bestemming nog met de vluchtmaatschappij gebeld die ons direct zei: "oo nee je had niet moeten tekenen en ons meteen moeten bellen"
kortom: de Spanse werknemers van InterRent zijn gewoon BOEVEN!

Ik beveel dit bedrijf absoluut niet aan! ik zou er ook nooit meer een auto huren.

eerdere ervaringen met Eurocar waren prima! die beveel ik wel aan.

Let op! Rentalcar is hier het moederbedrijf van!

26 augustus 2020

HUUR HIER NOOIT EEN AUTO!!!!

Huur hier nooit een auto!! Het zijn oplichters, bovendien heel onbeschoft. Ik huur al meer dan 20 jaar autos op Ibiza. De laatste vakantie een Citroen DS3 gehuurd en betaald bij Interrent. Wij kregen echter een Fiat 500. Omdat er niets anders was moesten wij daar maa genoegen meenemen. Wat een verschrikkelijk bedrijf. U bent dus gewaarschuwd...

21 augustus 2020

Pure oplichting

Ik huur al jaren bij Interrent maar nog nooit zo opgelicht gevoeld. Ene Pablo heeft mij geholpen afgelopen zondag bij Interrent Malaga airport. Ik had een resevering via AutoEurope met de complete verzekeringspakket van Interrent. Ik moest €114,54 laten blokkeren op mijn creditcard als borg voor de tank. Bij terugkomt zou ik gehele bedrag terug krijgen. Wat blijkt nu. Ik krijg maar €76,- terug omdat de rest allemaal Extras waren die hij heeft gerekend zonder dit met mij te overleggen. Ik voel me echt opgelicht. Schandalig. Shame on you Pablo!

21 augustus 2020

NOOIT DOEN

NOOIT DOEN! Dat is de enige raad die ik kan geven, echt nooit! Interrent (dochter van Goldcar) is gewoon een vorm van oplichting. Vinden schade uit aan de wagen, zelf bij ondertekenen papier na het terugbrengen waar deze niet op staat en houden dit van je borg af. Proberen je ook allerhande extra kosten aan te wrijven. Ook na mails en telefoontjes dat je niet akkoord bent met de schade, geen reactie. Enige manier is "fraude" aangeven bij je credit card, als dat al lukt. Maar vermeodelijk kennen ze daar de naam ook al. Beter iets meer uitgeven bij een "betere" naam want uiteindelijk komt dat goedkoper uit en een heleboel frustratie minder.

20 augustus 2020

Oplichters

Oplichters. Afzetters.
Nooit meer, wat een verschrikkelijk bedrijf.
Zeer slechte auto.
Doe het niet mensen. Echt, je wordt erin geluisd waar je zelf bijstaat.

15 augustus 2020

Lieve mensen

Lieve mensen, doe het niet. Ook wij lazen deze reviews en dachten naja het kan wel. Maar gewoon nee, niet doen. Bespaar jezelf tijd geld en frustratie. Wij hadden het volle verzekeringspakket maar bij een lekke band en 23(!) belletjes later nog geen gehoor. Uiteindelijk zelf geregeld en betaald. Dame aan de balie gaf bij retour aan dat we het bedrag zouden terugkrijgen maar ze gaf het verkeerde mailadres mee. Nu zijn we 3 weken en velen mails en belletjes later en nog steeds niks noppes nada. Lang verhaal kort: nooit doen.

13 augustus 2020

Oplichters

Let op : Oplichters
Men meldde bij inlevering dat er een kras zat op de bumper. Ik meldde dat ik die had gezien en had aangegeven. Toen kwamen ze met een kras op de velg , nou ja zeg.... In 30 jaar dat ik autos huur nog nooit meegemaakt dat men velgen controleert in een Zuid Europees land . Rekening 350 euro.
Bij de klant voor mij kwamen ze met precies hetzelfde verhaal. Niet huren bij Interrent - Goldcar !!!

11 augustus 2020

Wat een slecht bedrijf/ oplichters!!!!

Wat een slecht bedrijf!!!!! Nooit een auto huren. Via AutoEurope een auto gehuurd en betaald. Op de airport auto opgehaald bij Goldcar= InterRent en was 2 uur eerder door vervroeging vlucht. Kwam dus 2 uur eerder aan maar kreeg de auto niet eerder mee. 2 uur wachten dus. Vervolgens kreeg ik een volledig afgeragde Ford Focus station mee (die ik NIET had besteld) die helemaal rondom onder de krassen zat. vervolgens ruim 400 euro bij moeten betalen voor allerlei flauwekul die ik na afloop retour zou krijgen. Uiteindelijk 100 euro retour gekregen en ze hebben er een super dure verzekering bij verkocht (was verplicht) van 206,- euro. Kortom wat een oplichters!!!!!!!!! Totaal dik 500euro betaald terwijl ik bij AutoEurope dacht voor 238,0 euro klaar te kunnen zijn. Ook AutoEurope zijn dus oplichters! Dat dit mag.....ongelofelijk. Dure leer :(

6 augustus 2020

Nissan Qashqai gehuurd, alles prima.

Vorige week een Nissan Qashqai gehuurd. Alles werd vlot en prima geregeld. Tip voor de mensen die een auto huren bij deze partij via een tussenpersoon en daarbij gelijk een verzekering afsluiten. Houd er rekening mee dat ze een borg vragen van €1500 indien je geen verzekering afsluit bij hun. Heb deze borg overigens netjes binnen een week na het inleveren van de auto weer op de creditcard terug gekregen.

4 augustus 2020