We huren meestal via Italy car rental; zeer tevreden over de huurauto’s. Personeel is zeer vriendelijk en gedienstig. Administratieve afhandeling : zeer vlot als je er al klant bent en meteen aan de... Toon meer
Verschrikkelijk. We hebben met ons gezin met 4 kids twee uur gewacht. Er was iets mis met onze boeking en ze wilden absoluut niet dat we met een pas betaalden van mij als partner. Ook mochten we absol... Toon meer
Huur hier geen auto. Krijg factuur van schade die eral op zat. Gelukkig foto's gemaakt bij aan vang huur.Heel veel moeite moeten doen om factuur te laten annuleren, Echt crimineel gedrag
Wij huren steeds auto bij deze firma als we naar Italië komen al reeds 4 keer geboekt en blijf zeer tevreden juist een tip laatste keer moesten we wel 1.5 uur wachten achter ons voertuig onze vlucht w... Toon meer
Autonleggio
Corso Italia 17, 39100, BOLZANO, Italië
Heeft 98% van zijn negatieve reviews beantwoord
Bij het ophalen van de auto op de airport van Bologna, alle aanwezige schade gefotografeerd. De auto was zeer vuil en had 2 gladde voorbanden. Bij het inleveren van de auto, werd door een vrouwelijke medewerker onmiddellijk gewezen op een zeer klein plekje op de voorruit. Het was overduidelijk dat zij wist waar deze beschadiging zat. Zij vertelde dat de ruit in rekening zou worden gebracht. Toen ik haar dreigde de politie te laten komen omdat zij oude schade in mijn schoenen wilde schuiven bond zij in. Het was overigens een zeer klein plekje dat met het blote oog nauwelijks waarneembaar was en kennelijk zelf door het verhuurbedrijf is aangebracht. Pure oplichterij

Antwoord van Italycarrent
Bij ophalen band leeg. Opgepompt. (Had ik eigenlijk al niet mee akkoord moeten gaan) Na 3 uur op de snelweg…band zacht. Teruggegaan. Andere auto mee. In de haast geen filmpje gemaakt. (Wel van eerste auto). Bij terugbrengen krasje onder achterklep. Zat er op. Mijn woord tegen hare. Geen filmpje als bewijs. Toen ik uiteindelijk zei dat ik verzekert was ging het heel snel en rekenen ze 280 euro. Echt bizar en niet netjes van de verhuur. Mijnsinziens een verkeerd verdienmodel.

Antwoord van Italycarrent
Vliegtuig, wegens een brand, ipv in Palermo geland op Trapani. Snel online via doyouitaly voertuig gehuurd bij Italy Car Rent. Gezien de kredietkaart op naam van echtgenote stond werden we gedwongen, door allesbehalve behulpzame/vriendelijke medewerkster van het verhuurbedrijf, om een bijkomende verzekering af te sluiten ten bedrage van 499 Euro. De auto zelf mogen gaan zoeken op hun parking en aangetroffen vol vogeluitwerpselen. Dat we bij het verlaten van de parking een ticket dienden te nemen om verderop de de luchthaven te kunnen verlaten hebben we zelf mogen uitzoeken/ondervinden. Afleveren van de auto in Palermo verliep wel vlot/vriendelijk.
Op 31/05 nam ik kennis van jullie (standaard)reactie op deze review. Ik las deze identieke reactie al bij veel eerdere/vroegere reviews en vind het spijtig dat de daad (nog) niet eerder bij het woord werd gevoegd.

Antwoord van Italycarrent
Goede service en correcte, betrouwbare uitleg aan de balie bij Trapani Airport. Tegen een geringe meerprijs een klasse hoger met automaat, uitstekende deal!! Ook het inleveren ging vlekkeloos en probleemloos. Uiteraard wordt de auto gecheckt, dus foto's bij afhalen is een tip/must.

Antwoord van Italycarrent
Bijna alle autoverhuur bedrijven die zijn aangesloten bij Do You Italy zijn oplichters. Wij stonden met heel de familie op Pisa Airport en bijna iedereen van ons is opgelicht, door verschillende verhuurbedrijven!!! Als het personeel een gaatje ziet om 'volgens hun procedures' een extra verzekering af te moeten sluiten, dan doen ze dat. Wij zijn 2 uur bezig geweest om de auto's mee te krijgen. Bij mij was de reden dat bij Italy Car Rent de naam op de credit card niet overeenkwam met de hoofdbestuurder. Met geen mogelijkheid was dit om te zetten. Alleen tegen extra kosten natuurlijk. Ze dwingen je dan af om een extra verzekering af te sluiten. Wanneer ze eerst met geen mogelijkheid meebuigen, kan er na 2 uur wel in een keer een hoop. Maar dus wel altijd tegen betaling. Ik was 300,- euro kwijt voor de extra verzekering en omboeken naar een andere hoodfbestuurder. Mijn broer en schoonzus precies hetzelfde bij Goldcar. En mijn andere broer en schoonzus ook een hoop gezeur bij Autovia (geloof ik). Het komt er op neer dat die gasten commissie krijgen voor extra verzekeringen die ze afsluiten en ze er alles aan doen om je te laten betalen. Anders krijg je simpelweg je auto niet mee. Alles onder het mom 'volgens procedures'. Ze zijn brutaal, intimiderend, respectloos en arrogant.

Antwoord van Italycarrent
Aan de bali onduidelijke en tegenstrijdige informatie. Auto vol schade. Met onduidelijke schade rapport waren schades vooraf niet te controleren. Ze hebben geprobeerd onterecht een schade aan ons door te berekenen. Gelukkig met foto's en volhouden dit kunnen voorkomen. Een Citroën gekregen i.p.v. Volkswagen.

Antwoord van Italycarrent
Wat een waardeloos bedrijf, hadden een insurance betaalt met zero deposit, komen we daaraan om de auto op te halen. Moesten we opeens 100 euro deposit betalen. Dachten mooi zonder creditcard er heen, konden we niet we met debit betalen, wat eerst een agent wel tegen ons zei. Dus auto al betaald en niet gekregen. Ook gebeld naar hun en zeggen alleen customer mistake. Wat een verschrikkelijk bedrijf!!

Antwoord van Italycarrent
Letterlijk een scam. Dit bedrijf maakt zelf eigen zeer kleine beschadigingen aan de wagens om ze erna te gebruiken in schadeclaims als je geen verzekering bij hen koopt. Er zijn genoeg autoverhuurders in Italië dus blijf ver weg van dit bedrijf.

Antwoord van Italycarrent
Bij het ophalen van de wagen kregen we een lijst met de 17 (!) reeds gekende schadegevallen op de wagen. We moesten de wagen zelf controleren op nog andere schade en foto's nemen.
Bij inleveren van de wagen stapte de dame meteen op een klein wit vlekje van 2mm op de voorruit. Het was overduidelijk dat deze "schade" reeds gekend was en er werd € 350.00 in rekening gebracht omdat de wagen zogezegd uit rotatie moest worden gehaald.
We moesten meteen de documenten aftekenen of we kregen geen papieren mee voor de verzekering in België, die uiteraard niet tussenkomt in schade op verhuurauto's.

Antwoord van Italycarrent
ItalyCarrent is corrupt. Van af het moment dat we aan de ballie onze auto huurden hadden we het gevoel dat we zouden bedrogen worden. Ze zijn er op gericht om de toerist de das om te doen. Nooit of te nimmer huren we nog een auto aan zo'n corrute maatschappij. Ongelooflijk dat zo"n bedrijven handel mogen voeren. Een regelrechte schade.

Antwoord van Italycarrent
Maatschappij maakt misbruik van toeristen en van de verzekeringsmaatschappij.
1. Ze wilden een verzekering afsluiten terwijl deze was afgesloten. Maar door het taalgebrek konden ze de dame niet goed verstaan waardoor ze iemand hebben moeten bellen om alsnog te verduidelijken dat er een verzekering was afgesloten.
2. Bij het inleveren van de auto merkt de dame een oude schade op die ze vtv niet hadden aangemerkt. De dame zegt dat deze veroorzaakt is door de huurder terwijl dit 100% zeker weten niet zo was. De dame gaf aan dat ze het konden verhalen op de verzekering.
Het is helaas niet de eerste keer dat dit wordt meegemaakt.
Deze maatschappijen maken op deze manier misbruik van de verzekeringsmaatschappijen.

Antwoord van Italycarrent
Na terug levering van de wagen gaan we samen naar de wagen en de controleur liep onmiddellijk naar de voorruit en merkte en beschadiging op kleiner dan 2mm , juist boven de ruiten wisser, ik zelf heb moeten zoeken om dit op te merken. De hele ruit zat al vol met beschadigingen, zelfs op de inspectievideo die ik bij ophalen had gemaakt zat deze beschadiging er al in, maar krijg toch de kost van 500 euro. Krijg gewoon geen antwoord op mails , zijn OPLICHTERS,

Antwoord van Italycarrent
Auto gehuurd via booking.com. Incl verzekering
Locatie Catania op Sicilië
Locatie zou op terminale airport zijn, maar bleek circa 1 km lopen buiten airport
We hadden een vw t roc besteld en kregen een Toyota chr.
Receptie werd bemand door nors persoon, we kregen de auto alleen mee als we lokaal nog een verzekering af sloten. 132 euri extra voor 5 dagen
We hadden het kunnen weten, Sicilië. Maffia
Boeking.com loste het achteraf nog redelijk op door de aan hun betaalde verzekering terug te betalen.
nooit weer italycarrent…..

Antwoord van Italycarrent
ItalyCarrent is corrupt. We leverden onze auto in. Een meisje achter de balie constateerde dat we schade hadden wat echt onzin was. Het was vuil dat wij van de auto af poetsten. Zonder dit aan te geven bracht zij €625 in rekening!!! Omdat we ons vliegtuig wilden halen lazen we niet het hele formulier door. We zijn dus enorm bedrogen!

Antwoord van Italycarrent
absolute oplichters, ze willen je een dure verzekering aansmeren als je je auto gaat ophalen,je krijgt een vooraf opgemaakt schadeverslag wat je niet kan controleren want de auto staat op een donker parking.
wij brachten onze wagen terug binnen en ook nu moesten we de wagen op de parking zetten en de sleutel in een box droppenweer niemand te bespeuren. Achteraf krijg je een gepeperde rekening omdat ze een krasje hadden ontdekt op een plastic wielcover, je weet wel van die schelen die je er makkelijk kan afhalen en opzetten zonder gereedschap ,handig trukje toch .

Antwoord van Italycarrent
OPLICHTING!!! Alle toeristen worden opgelicht. Hadden vooraf een verzekering afgesloten die kennelijk volgens hen niet voldoen was. Je huurt voor €100 een auto voor een week. Als je de borg wilt betalen van €900.- hebben ze een aparte pinautomaat die niet werkt maar geeft aan dat je 3x de pin verkeerd hebt ingetoetst, bank geeft aan dat er helemaal geen transactie is geweest en de kaart is dus ook helemaal niet geblokkeerd. €250 borg cash moeten betalen en €245 “verzekering”. Wonder boven wonder de borg terug gehad. Maar de waren zo dom om niet direct de sleutel terug te geven. Wij naar de politie eindstand die doen ook helemaal niks. Toen kwam die maffioso ons opzoeken en dreigen dat hij de sleutel terug wilt. Vervolgens krijgen we nog een mail met allerlei beschadigingen. Die gaan we natuurlijk NIET betalen. DOE GEEN ZAKEN. Alberto Stegeman zoek deze scammers op aub

Antwoord van Italycarrent
Huur GEEN auto bij Italy Car Rent, het zijn oplichters!! Zie de vele negatieve reviews, helaas heb ik deze te laat opgemerkt. Onze huurauto zat al vol met deuken en krassen bij ontvangst. Nadat wij de auto in exact dezelfde staat hebben ingeleverd krijgen wij een rekening met verzonnen extra schades, mogelijk ook bewust veroorzaakt door de controleur zelf tijdens eind controle. Kost: Eur 900. Ze zijn niet voor reden vatbaar. Dit is pure oplichting, juridische middelen achteraf hebben niets geholpen.

Antwoord van Italycarrent
Huur GEEN auto bij Italy Car Rent, het zijn oplichters!! Zie de vele negatieve reviews, helaas heb ik deze te laat opgemerkt. Onze huurauto zat al vol met deuken en krassen bij ontvangst. Nadat wij de auto in exact dezelfde staat hebben ingeleverd krijgen wij een rekening met 2 verzonnen extra schades, bij elkaar voor Eur 840. Ze zijn niet voor reden vatbaar. Dit is pure oplichting, waar ik alle mogelijke juridische middelen die nodig zijn voor ga inzetten!

Antwoord van Italycarrent
We huurde via de Riyan air site een Fiat 500 bij Italy car rent.
Toen we de wagen wouden oppikken kregen we een 'upgrade' daar er geen Fiat meer was.
We kregen een Peugeot 2008 in de plaats. Deze had zichtbare schade (14 kleine krasjes)
Toen we de wagen wouden inleveren vonden ze er een 15de links onder de voorbumper.
Dit was niet zichtbaar.
Doorstoken kaart.
Je betaald erg weinig huur, ze houden je waarborg in om te compenseren