Hallo ik heb bij destijds hlhv.nl nu dus heet het item4you.nl enkele jaren terug inmiddels een bestelling gedaan HLHV Ordernummer: 20190314 Plant/boom zaden van ruim €65 die nooit aangekomen zij... Toon meer
1 ster is nog teveel. In mei 2023 dus 3 maanden geleden een schaduw doek gekocht voor 365 euro. Na 1 maand waren de connectoren van de balijnen al stuk waardoor het meer lijkt op een jute zak.... Toon meer
Voor een leuke prijs artikel besteld. De track en tracecode werkte niet. Contact gehad met de servicedesk die mij verzekerde dat dit geen invloed had op de levertermijn. En inderdaad werd het artike... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
24 april besteld
24 april besteld. Na eerste mail waar het bleef, zeiden ze kon nog 2 weken duren. Na die 2 weken zeiden ze was opgehouden bij douane. Na weer 2 weken zeiden ze was niet door douane gekomen. Kon opnieuw bestellen. Hoef niks meer van jullie. Heb geld terug gevraagd. Zou binnen 2 dagen terug op rekening staan, niet dus, na anderhalve week. Weer mail gestuurd vandaag, 6 JULI, geld vandaag van hun rekening afgeschreven, zou er binnen 2 dagen zijn. BEN BENIEUWD!! NOOIT meer iets bestellen daar, wat een waardeloze tent!!
Nooit meer van mijn leven dat ik hier nog bestel
Als ik 0 sterren kon geven zou ik dat doen...
Vorige week is me belooft dat mijn bestelling op 23 juni gelevert zou zijn. Tot op heden nog niks.. En nu wordt er gevraagd tot 1 juli te wachten...
Ik hoef hun zooi niet meer en eis mijn geld terug... Tja moet toch maar w8ten.. Dacht het niet...
Stelletje oplichters zijn het...
Na vertraging
Na vertraging, aankoop ontvangen. Eerder de klantenservice hierover gemaild, Kreeg een vriendelijke reactie en geruststelling dat mijn aankoop wel terecht zou komen, met een vertraging in verband met coronacrisis. Krijg verzendkosten ook nog terug. Dank!
Tevreden over mij aankoop, naar verwachting
Mijn product is tot 2 maal toe kwijt…
Mijn product is tot 2 maal toe kwijt geraakt tijdens het transport. Maar elke keer is er goed gereageerd en actie ondernomen. Uiteindelijk heb ik het ontvangen.
Verschrikkelijk
Verschrikkelijk, wat een bedrijf. Op 8 april 'n bestelling gedaan en nu na weken aan het lijntje te zijn gehouden, eindelijk binnen. Had ondertussen elders (Bol.com) mijn bestelling gedaan en deze binnen 3 dagen binnen.
Bestelling teruggestuurd, maar naar verkeerde adres. Nu hebben ze wéér een reden om te wachten met het geld terug te storten. Met een beetje geluk heb ik volgend jaar mijn geld terug.
Echt de moeite om bij hun te bestellen👍👍👍
Goeie service en de producten worden met zorg geleverd.
Ook word je niet in het koud gelaten bij ongerustheden. Ze helpen u, antwoorden uw mail.
Super tevreden van deze dienst en mijn bestelling👍👍👍
Prima service
Prima service, snel met reacties op vragen en perfect afgeleverd.
Alles uitstekend gearriveerd en…
Alles uitstekend gearriveerd en gecommuniceerd. Bedankt!
Product is goed ingepakt aangekomen en…
Product is goed ingepakt aangekomen en ik ben erg tevreden. Dank jullie wel.
Zeer slechte kwaliteit
Zeer slechte kwaliteit. Het pakketje voldoet niet aan de beschrijving. 50 euro betaalt voor een belachelijke beddengoed en de tweede kussensloop ontbreekt. Zeer slecht en het duurt ook nog is lang totdat het aankomt. Ik raad het echt niet aan.
Super slecht!!!
Nog niks ontvangen
Duidelijke en heldere communicatie.
Duidelijke en heldere communicatie.
Met name goed aangegeven dat in deze Coronatijd de leveringen wat meer tijd vragen.
In maart een buitenlamp met…
In maart een buitenlamp met bewegingssensor besteld. Na wat coronavertraging kwam die binnen, en werkte niet. Er werd een vervangende lamp gestuurd. Ook die werkte niet goed. Dus kwam er een derde. En die werkt prima!
Jammer natuurlijk dat er 2 lampen het niet deden. Maar vooral complimenten voor het niet proberen je er met een Jantje van Leiden van af te maken. Het probleem is serieus genomen en opgelost. Wat best even moeite gekost zal hebben.
Uitstekende service dus.
9 april besteld maar eind mei nog…
9 april besteld maar eind mei nog steeds niks ontvangen. Na enkele malen gemaild te hebben , wordt mij medegedeeld dat de bestelling wel komt. Tot op heden nog steeds niks ontvangen. Hele slecht service. Ik wil mijn koop ontbinden en mijn geld asap retour.
1 Mei bestelling door hun zelf…
1 Mei bestelling door hun zelf geannuleerd. kreeg in de mail geld is terug gestort, maar op 6 mei nog helemaal niets.. Na diverse mail geen antwoord Word tijd voor een bezoekje in Lelystad..
Mooi binnen de termijn geleverd.
En inderdaad werd het artikel keurig binnen de termijn van twee weken geleverd.
Het artikel was ook nog van goede kwaliteit. Dus helemaal goed.
Fantastische service
Fantastische service. Bij problemen worden ze snel en goed opgelost. Ik kreeg direct een nieuw product opgestuurd.
Product was niet meer leverbaar
Product was niet meer leverbaar, zonder problemen netjes en snel mijn geld terug gestort gekregen.
Product ontvangen maar beviel niet…
Product ontvangen maar beviel niet helemaal, via de mail instructies voor het retourneren gehad. Binnen 2 dagen geld + verzendkosten terug gehad, keurig afgehandeld..!!
De buitenlamp werkte niet goed na een mailtje kregen we bericht dat we een filmpje moesten op sturen van de lamp in donker .Dat hebben we gedaan..En nu hebben we een goed werkende buiten lamp hartelijk dank voor de goede service.