Iets bestellen,nooit iets aangekomen, mailen,gaan ze nazien en vinden zogezegd niets en dan hoor je niets meer ,onbetrouwbaar

Op 12 november 2022 drie houten spaarpotten met opdruk besteld om aan mijn drie jonge dochters te geven voor Sinterklaas. Ruim op tijd zou men zeggen. Na 2 weken nog niets ontvangen. Vervolgens geen r... Toon meer

Afgelopen zaterdag 2 stoeltjes besteld met opdruk, woensdag al in huis! Ze zijn mooi geworden. 1 stoeltje heeft een hele kleine beschadiging hier meteen een melding van gemaak en Ivige biedt mij een c... Toon meer

6feb 2 setjes besteld, verkeerd gelabeld en dus aangekomen op een ander adres. Tel contact gehad, daar moest ik maar allemaal begrip voor hebben...terwijl ik in tijdnood zat om de bestelling als n... Toon meer

1. Elektronica en technologie

Dit bedrijf is permanent gesloten

1,9

Slecht

TrustScore 2 uit 5

1,9

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Top Service!!

Van de week 2 handdoeken besteld met tekst en 2 sleutelhangers ook met tekst erop. Ik heb alles goed en snel ontvangen op 1 sleutelhanger na, er was namelijk op 1 sleutelhanger maar 1 klein typ foutje gemaakt. Ik heb ze toen de volgende dag gemaild en ze hebben totaal niet moeilijk gedaan want ik kreeg binnen 2 dagen alsnog de juiste toegestuurd. Ik kon ook niet meteen boos worden want we zijn allemaal mensen en maken wel eens wat foutjes, en boos en teleurgesteld worden hoefde ik uiteindelijk ook niet te zijn want ik kreeg al gauw de sleutelhanger met de correcte tekst binnen. Hele leuke artikelen hier verder wat ze aanbieden en ik weet zeker dat ik hier weer een keer wat leuks zal bestellen💯❤️

20 juni 2022

Levering blijft uit en er is geen contact te krijgen

Er is geen contact te krijgen en ik vraag me af of de bestelde en betaalde artikelen nog geleverd gaan worden.
Er wordt alleen aangegeven dat ze het druk hebben. Maar verder geven ze geen informatie.
Ze geven op de site aan binnen enkele dagen te leveren, maar we wachten inmiddels al weken.

22 december 2021

Ik had kimono besteld in een L

Ik had kimono besteld in een L
Is wel zeer klein uitgevallen...ook niet mijn kleur dat ik wou en opdruk zo goedkoopjes gedaan...stof zelf doorschijnend ...slechte kwaliteit....nooit meer bestellen hier !!!!

22 december 2021

Kimono

Ik heb net een kimono ontvangen heel snel (binnen 2 dagen) dit zeiden ze ook. Ik vind hem mooi ook goeie grootte, de stof zit lekker misschien een beetje doorschijnend en ik weet niet hoelang het mee zal gaan maar we zullen het zien!

10 december 2021

Koffertje met naam

Wij zijn blij 🙂 met het koffertje en originele opdruk. Super leuk om als (kraam) kado te geven.

18 november 2021

Geen ster waardig!!!

Communicatie is ver te zoeken. Artikel niet op voorraad, andere kleur uitgekozen krijg je een verkeerde kleur opdruk.
Ronduit belachelijk. Product zelfde als Alixpress kwaliteit, op Ali zelfs goedkoper.
Bestel hier nooit weer

10 augustus 2021

TOP!

Gisteren met spoed 4 handdoeken besteld en vandaag ontvangen. Ze zien er prachtig uit! Vast klant erbij :)

24 juli 2021

NOOIT WEER

Sleutelhangers besteld met levering van 1-3 werkdagen. Tijdens het maken van de bestelling wordt je niet gewaarschuwd dat een bepaalde kleur niet voorhanden is of dat er überhaupt leveringsproblemen zijn. Dat hoor je pas op de avond van de 3de werkdag...leuk als je de volgende dag de sleutelhangers nodig bij de diploma uitreiking van je dochter!!! Ik ben in correspondentie gegaan via WhatsApp (bellen lukt niet) maar totaal niet willen meewerken aan een oplossing. De leveringsproblemen en beperkte voorraad was natuurlijk al veel eerder bekend, zeg dat dan!!. Bestelling geannuleerd en het bedrag was vlot teruggestort (is dan wel weer positief). Kortom: nooit weer iets bestellen bij Ivige omdat het niet betrouwbaar is dat je krijgt wat je besteld.

9 juli 2021
Logo Ivige

Antwoord van Ivige

Beste Mariska, wat jammer om te lezen dat u zo een review achter laat. Wij hebben u een oplossing aangeboden en dat is andere kleuren aanbieden. Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 17:00 worden gedaan, proberen wij binnen 3 werkdagen te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen brengen wij onze klanten hier van op de hoogte zoals we bij u hebben gedaan.

We behouden ons het recht (zoals aangegeven op onze website) binnen 5 tot 10 werkdagen te verzenden, bijvoorbeeld bij (onvoorziene) omstandigheden zoals drukte, ziekte, verkrijgbaarheid van de producten en leveringen vanuit onze groothandels.

Ik ontving een mailtje of ik wilde…

Ik ontving een mailtje of ik wilde schrijven over mijn ervaring met Ivo ge,
Nou ... die zijn niet goed.
Ik heb namelijk nog niets ontvangen, terwijl ik extra heb betaald om mijn bestelling snel te ontvangen.
Ik snap dat het druk is, maar laat die extra kosten dan achterwege,, want op tijd komt het dus niet.

30 december 2020

Na 3 dagen noppes

Ik heb 5 euro extra betaald voor een spoed levering, 3 dagen later heb ik nog steeds niks ontvangen, en aldus is het verjaardag cadeau te laat! Mail naar ivige gestuurd maar antwoord ho maar! Gevalletje consumenten bond opbellen

23 december 2020

Zeer slechte kwaliteit

Houten geboortebordjes besteld. Zeer slechte kwaliteit. Het draad, het hout, de bedrukking. Alles ziet er goedkoop en lelijk uit. En je kunt het niet meer retourneren, omdat het een ‘bedrukt’ artikel is. Zeker niet aan te raden dus dit bedrijf.

24 augustus 2020

Erg slechte kwaliteit

Erg slechte kwaliteit. Houten geboorteslinger besteld en ontvangen. Na ontvangst gelijk opgehangen en de volgende dag lagen de letters (stickers) eraf. Zeer ontevreden. Gemaild, wacht op reactie. Zeker niet aan te raden!

19 augustus 2020

Kwaliteit product

Snelle levering, mooie kimono, mooie kleur en kwaliteit. Mooie bedrukking. Echter miste wij wel het kaartje wat er met een tekst bij gedaan zou zijn. (Kan je in tekstvak invullen bij bestellen😉) maar zo erg tevreden👍

2 augustus 2020

wat wil je nog meer??

voor de 2e keer een vlaggenlijn met naam besteld,
ziet er heel mooi uit, gemakkelijk te bestellen en snelle levering, wat wil je nog meer??

22 juli 2020