Julgiganten AB Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag har blivit väldigt bra och trevligt bemött trots att jag klagade på fraktkostnaden för returen men efter en bra och trevligt framställd förklaring har jag bara gott att säga om Julgiganten! Hohoho... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Allt var bra. Leverans och gran. Men man får inte information om att den skickas från ett annat land innan man beställt. Det är information man vill ha direkt. Spelar ingen roll att leveransen var väl... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Kerstwinkel
  2. E-commerceservice

Geschreven door het bedrijf

Idén om Julgiganten kläcktes en sen natt i december, lussebullarna och glöggen hade svalnat, snön hade lagt sig över landet och glöden pyrde i öppna spisen. Firandet hade varit lyckat, sällskapet hade spelat en stor roll och även det lite mindre uppenbara, det där som bara måste till för en perfekt julkänsla hade funnits på plats - Vi hade som alla andra år samlat pynt från flera källor och över längre tid, just de där sakerna som skulle förgylla detta året. Borde det ändå inte varit enklare? Nu kläcktes en stor men ändå simpel idé: Att på en enda plats kunna skaffa allt som behövs för att skapa julstämning.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

10 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb leverans. Tog fel på produkt jag beställt på mitt förra svar.

11 december 2025

Hej Anders,
Tack för din feedback!
📦 Beställning: 11 december
🚚 Leverans: 12 december – endast 1 dags leveranstid
Vi strävar alltid efter snabba leveranser och är glada att vi kunde leverera din order så snabbt. Om något har känts oklart är du varmt välkommen att kontakta oss direkt.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag har blivit väldigt bra och trevligt…

Jag har blivit väldigt bra och trevligt bemött trots att jag klagade på fraktkostnaden för returen men efter en bra och trevligt framställd förklaring har jag bara gott att säga om Julgiganten! Hohoho!🤶

19 december 2025

Hej Eva,
Vi vill verkligen tacka dig för att du tog dig tid att uppdatera ditt omdöme på Trustpilot – det betyder oerhört mycket för oss!
Varje kundupplevelse och varje recension viktig, och din fina text gjorde oss verkligen glada.
Vi uppskattar att du gav oss chansen att förklara och att vi kunde reda ut situationen tillsammans. Din förståelse och vänliga ord stärker oss och hjälper andra att se hur vi arbetar för att ge bästa möjliga service.
Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp med något i framtiden – vi finns alltid här för dig.
Önskar dig en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År! 🎄✨
Med varma hälsningar,
Mattis
Julgiganten Kundtjänst

Hej Kerstin,
Stort tack för ditt omdöme – det gläder oss verkligen att du är nöjd med vår service! Vi lägger stor vikt vid att ge personlig och omtänksam hjälp, och din feedback visar att vi är på rätt väg.

Önskar dig en riktigt god jul och ett härligt nytt år!

Tveka inte att höra av dig om vi kan hjälpa dig med något mer.

Hej Annsofie,
Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och är glada att du valde Julgiganten för din beställning.

Om du behöver hjälp med något framöver är du alltid välkommen att höra av dig.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har fått jätte bra svar ifrån er å…

Har fått jätte bra svar ifrån er å hoppas allt blir bra

11 december 2025

Hej Conny,
Stort tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du upplever att du fått bra hjälp från oss – det är precis så vi vill att det ska kännas. Vi finns här om du behöver något mer och ser fram emot att allt löser sig på bästa sätt.

Snabb och bra leverans

Snabb och bra leverans

10 november 2025

Antwoord van Julgiganten AB

Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att leveransen gick snabbt och smidigt – precis som vi vill att det ska vara.

Hej Peter,
Stort tack för ditt fina omdöme! Det är fantastiskt att höra att du är nöjd både med varan och leveransen – precis den upplevelse vi vill ge våra kunder. Tack för att du valde oss, det betyder mycket för oss.

Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när det är dags för nästa julprojekt eller något annat du behöver.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hört mycket gott om Julgiganten från…

Hört mycket gott om Julgiganten från folk i min närhet och bestämde mig för att kika. Vilken trevlig upplevelse! Allt är supersmidigt, tydliga bilder, bra beskrvningar och priser som känns ärliga. Leveransen kom snabbare än väntat.

Extra plus för den personliga känslan, det märks att det ligger hjärta bakom. Ska absolut handla igen och rekommenderar varmt till alla som vill ha julstämning utan stress. :D

13 november 2025

Hej Hannah,
Stort tack för ditt fina omdöme! 🌟 Vi blir verkligen glada av att höra att du är nöjd med din upplevelse hos oss. Din feedback betyder mycket för vårt lilla familjeföretag och hjälper oss att fortsätta leverera magisk service.

Vi hoppas att du får en riktigt härlig jul och att vi får chansen att hjälpa dig igen i framtiden! 🎅✨

Bra, snabb leverans

Bra, snabb leverans och bra hantering av support

15 december 2024

Hej Mikael,

Stjärngosse-set i tyg

Helt toppen stjärngosse-set i tyg som passade perfekt istället för pappersvariant som går sönder enklare. Snabb leverans

9 december 2024

Hej Viktoria,

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fram för allt att leverera det jag…

Fram för allt att leverera det jag beställt i rimlig tid. Väntar fortfarande.

13 december 2024

Antwoord van Julgiganten AB

Hej Johan, vi beklagar verkligen att TNT misslyckats med sina 2-3d leveranstid och har skickat efter kompensation för detta som kommer att tillfalla dig.
Hör av dig till oss så hjälper vi dig!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Företaget är bra med stort urval.Tomtar…

Företaget är bra med stort urval.Tomtar är ovanligt fina.Min är tomte är super fin.Jag är nöjd med köpet.

14 december 2024

Hej Barbara,

Hej Louise,

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb och bra på support.

Fick snabb och bra på support, var på jakt efter lite udda färgade julgranar för att match bolaget olika färger. Julgiganten hjälpte mig snabbt att hitta en av varje som passade perfekt. Nu väntar vi bara på leveransen.

9 oktober 2024

Hej Kristoffer,

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hej en av mina figurer var sönder jag…varan var sönder

Hej en av mina figurer var sönder jag vill inte ha de

2 december 2023

Hej Nariman,
Vi beklagar att en av figurerna tagit skada i frakten och kommer självklart hjälpa dig.
Vi mottog ditt email inatt och har svarat dig via det samt öppnat ett ärende med fraktföretaget.

Vi inväntar nu bilder från dig för att komma vidare.

Tack på förhand Nariman!

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Almänt bra kvalite för det mesta

Almänt bra kvalite och man får vad som ses på bilderna. Dock så var det vissa bucklor i vissa av pynten. Troligen pågrund av något tyngre som legat på.

30 november 2023

Hej Theo,
Varorna skall givetvis anlända i gott skick!
Du får väldigt gärna höra av dig till oss så att vi kan hitta en lösning.

Med vänlig hälsning

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Väldigt dålig kvalité på tomtedräkten

Väldigt dålig kvalité på tomtedräkten. Lång leverans.

1 december 2023

Hej Magdalena,

Vi ber om ursäkt för detta. Detta är en produkt där vår underleverantör inte lyckats leva upp till våra krav.

Vi har återbetalat dig hela beloppet och du behöver inte skicka tillbaka några produkter.

Ber än en gång om ursäkt för de problem som detta skapat för dig.

God Jul Magdalena!

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Det tog väldigt lång tid innan paketet…

Det tog väldigt lång tid innan paketet kom.
Inte nöjd med varan. Girlangen är väldigt stel och svårmanövrerad (men det kan ju inte ni lastas för...)

30 november 2023

Hej Anja,
Vi uppskattar verkligen din feedback!
6 arbetsdagar som din frakt tog ligger inom normalspann såhär innan Jul.
Vi har ändå sett över hur vi kan korta ner frakttiden ytterligare och det verkar nu som att vi har hamnat på ett snitt om 3 dagar.
Är du inte nöjd med girlangen så får du gärna höra av dig till oss så att vi kan hitta en lösning.

God Jul Anja!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fick aldrig det jag beställde

Fick aldrig det jag beställde! Super tråkigt

29 november 2023

Hej Daniela,
Vi beklagar verkligen det inträffade.
En av produkterna i din beställning har uppenbarligen inte nått dig än.
Nu använder vi inte längre det fraktföretaget för att undvika att något sådant här inträffar igen.

Vi följer situationen noga och återkommer till dig via mail.

Dit is Trustpilot