Bedrijf heeft geantwoord
Om du letar efter en bra partner för att köpa ett lagerbolag och vill ha möjlighet till hjälp med hela processen, då tycker jag att du ska välja Jurio. De har en attraktiv prissättning, men framförall... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jag använde Jurio.com för att köpa ett färdigt bolag (s.k. shell company), och jag kan varmt rekommendera dem! Från början till slut var processen smidig, och deras team var otroligt hjälpsamt och p... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Har anlitat Jurio tidigare för en bouppteckning som jag fick tydliga förklaringar och god hjälp med. När det nu blev dags att planera framtiden och skriva ett testamente var Jurio ett självklart va... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jurio erbjuder automatiserade formulär där du enkelt kan skapa juridiskt giltiga dokument online. Vår vision är att juridiska dokument ska vara tillgängliga för alla. Vi har därför som mål att bli ett värdefullt alternativ till den traditionella advokaten, så att fler människor och företag får tillgång till högkvalitativa juridiska dokument. Det skapar trygghet för familjer och frihet för företagare.
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Simple and quick response focusing on was required.

Antwoord van Jurio
Saknade information om vad man skall göra, eller var man skall förankra framtidsfullmakten.

Antwoord van Jurio
Väldigt bra service och tillmötesgående. Uppskattar det!

Antwoord van Jurio
Supporten var trevliga och duktiga. Allt gick smidigt och allt var tydligt! Kommer garanterat använda deras tjänst i framtiden om jag behöver skaffa fler lagerbolag!

Antwoord van Jurio
Bästa!💯/💯 framtiden snart kommer och vi är redo!😀

Antwoord van Jurio
Företaget bemannar supporten väl. Problem finns det alltid och det gäller att lösa dessa med ömsesidig positiv inställning. Jag hade kontakt med Clara som bemödade sig att lösa "knutar". När hon inte visste svaret på min fråga, gick hon och frågade, men det mesta kunde hon svara på själv. Jag skulle ge henne ****** om det gick.

Antwoord van Jurio
Bra blankett för framtidsfullmakt. Fungerade med två fullmaktshavare. Lätt att fylla i. Ganska dyr.

Antwoord van Jurio
Enkel och smidig vägledning. Kommer dock inte ifrån långa väntetider med start av bankkonto och hantering av namnbyte m.m Så får räkna med minst 1 månad för att komma igång.

Antwoord van Jurio
Det har fungerat mycket bra, det som jag upplevde var lite vilseledande är att det marknadsförs att processen med starta företag går fort, förutom att det är långa handläggningstider från instanser. Jurios process gick fort.

Antwoord van Jurio
Snabb och bra service och framförallt hög servicenivå med medarbetare som svarar på på frågor på ett bra och påläst sätt via chatten

Antwoord van Jurio
Mycket smidig process, pedagokiskt upplägg, utmärkt kundservice.

Antwoord van Jurio
Att de förstår mitt situation och hjälper mig med vänlighet och bra bemötande.

Antwoord van Jurio
Tycker att det är enkelt och korrekt kontrat. Mindre bra var att det inte gick att skicka iväg kontraktet för signering. Sen var det mycket problem med att signera kontraktet

Antwoord van Jurio
Lees meer over geverifieerde reviews.