Lees wat reviewers zeggen
Så här långt i processen har allt funkat mycket bra. Sofia har haft stort tålamod med alla mina frågor och besvarat dom på ett tydligt och klargörande sätt. Återstår nu att se vad slutresultatet blir... Toon meer
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
De som gjorde de hella var Sofia
De som gjorde de hella var Sofia. Hon lyssnade på vad man hade att säga. Hon dömde inte situationen. Var ärlig i sitt sätt och snack. Fattade jag inte så förklara hon igen. Ne har inget negativt att säga. Så har du strul så ring och ta kontakt med firman vänta inte. Det är värt vart enda krona. I mitt ärende handla det mera om prencipen än värdet. Så tack för du finns sofia
Trevlig
Mycket trevligt bemötande.
Kommer använda mig ut av Överklaga Juridik när tiden är inne.
Professionell hjälp när det behövdes som mest
Jag kan varmt rekommendera Sofia som jurist. Hon har varit otroligt snabb på att återkoppla och visat ett stort engagemang genom hela processen. Att hon dessutom tog sig an mitt ärende under röda dagar, när ingen annan svarade, säger allt om hennes professionalism. Jag kände mig trygg och väl omhändertagen från start till slut – hon är helt enkelt bäst. rekommenderar Överklaga Juridik Sverige AB
Top notch.
En alltigenom bra upplevelse; Ärendet togs på allvar, kontakten var personlig, professionell och direkt. Ingen utdragen process utan det upplevdes som om jag hade kontroll över skeendet. Ett i alla hänseenden gediget utlåtande som jag hoppas leder till bifall i ärendet. Om inte så är svenskt rättsväsende korrupt och urholkat.
Fick avslag från förvaltningsrätten
Fick avslag från förvaltningsrätten

Antwoord van Överklaga Juridik
Utomordentlig service från kunniga…
Utomordentlig service från kunniga jurister. Väl utfört arbete!

Antwoord van Överklaga Juridik
Enkelt och proffsig hjälp hos överklaga.se!
Fantastisk hjälp med mitt överklagande i ett körkortsärende av juristen Sofia. Enkelt att kontakta och snabba svar. Ärendet hanterades proffsigt och utan konstigheter. Och dessutom fick jag behålla körkortet😉

Antwoord van Överklaga Juridik
Jag fick ett proffsigt bemötande av…
Jag fick ett proffsigt bemötande av juristen hos Överklaga Juridik gällande mitt indragna körkortet. Jag har full respekt att följa lagar och förprdningar men man kan lägga in yttrande anledning till överträdelse som missad hastighetsskylt innan man får besked av Trafikstyrelsen.

Rekommenderar starkt!
Sofia var otroligt proffsig, kunnig och tillmötesgående. Kan inte nog tacka för all hjälp! Rekommenderar starkt!

Antwoord van Överklaga Juridik
Kan verkligen rekommendera Överklaga…
Kan verkligen rekommendera Överklaga juridik som har skött ärendet oerhört proffsigt och sakligt. Sofia har satt sig in i fallet på bästa sätt och gjort en korrekt analys av frågeställningen. Sofia har visat på en högkompentens inom området.
Fem stjärnor
Jag tycker att ni gör ett fantastiskt jobb, ni är engagerade och vet hur ni ska gå tillväga!
Erik på Överklaga Juridik är klockren !
Ni gjorde Er bästa
Ni gjorde Er bästa, men ärendet löper vidare. Hoppas att jag få behålla mitt körkort

Fantastiskt bra!!!
Det är omöjligt att inte rekommendera Överklaga Juridik och framförallt Sofia, som på kort varsel tog sig an min pappas överklagan. Otroligt proffsig, pålitlig, förstående och snabb återkoppling, både via telefon och mail. Sofia tog sig tiden att jämföra med flera domar för att verkligen göra sitt yttersta att hjälp till. Att vi idag fått ett glädjande besked i form av ett bifall på överklagan, gör ju inte saken sämre. I det fall vi någonsin mer kommer att behöva juridisk hjälp, är Sofia den första vi kontaktar.

Antwoord van Överklaga Juridik
Ett trevligt bemötande och hjälpsam som…
Ett trevligt och hjälpsam bemötande som utnyttjar inte din jobbiga situation för att tjäna pengar

Antwoord van Överklaga Juridik
Fick riktig bra hjälp är super nöjd…
Fick riktig bra hjälp är super nöjd kommer använda flera gånger om det behövs.

Engagerade och snabb respons
Engagerade och snabb respons. Vid behov skulle jag definitivt anlita dem igen

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.