Waardeloos! Binnen een maand waren mijn beide armbandjes kapot: de foto's in het middenstuk vielen er zomaar uit. Omdat het ontvangen van de bestelling langer dan 14 dagen geleden geleden was, konden... Toon meer
Paar maanden geleden een memory armband besteld. Duurde paar weken (4-5!!) voordat we het binnen hadden. Na 2 dagen miste het fotootje al! En hadden we alleen een armband met een leeg ringetje. Gemail... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Alles komt van Ali express!
1,5 week op mijn bestelling gewacht, blijkt het gewoon een Ali express armband te zijn met foto die zij voor het 3 dubbele verkopen. Oplichters!!
Koop hier niks, opluchting.
Anderhalve maand verder, 6 emails verder, 2x geëist om m'n geld terug te krijgen en nog krijg je mails terug met o.a. dat het wordt uitgezocht. Je vraag wordt genegeerd want er wordt zogenaamd gezocht naar een oplossing. Maar je raad het al, die bestaat natuurlijk niet.
8 december portemonnee besteld met foto…
8 december portemonnee besteld met foto nog steeds niets gekregen ?na meerdere keren mailen nog steeds geen antwoord. Dit is pure oplichting 🥲
Koop hier niks je bent gewaarschuwd
Zonde dat ik niet eerst de reviews gelezen hebt
Je krijgt NIKS
13-12-2022 een item besteld. Heb geen track & trace code gekregen, om gevraagd maar mijn vraag werd totaal genegeerd. Ondertussen bijna een maand later en nog altijd niks ontvangen. "Binnen 24u antwoord" is ook totale onzin, meer zoiets als "geen antwoord". Een grote aanfluiting.
Een ster is nog teveel voor deze firma
Een ster is nog teveel voor deze firma. Begin november een beurs met foto besteld. Na heel veel email en dreigen met advocaat vandaag de beurs met foto gekregen. Het is een regelrechte aanfluiting. In dat lelijke ding wil je nog geen kleingeld instoppen.
Armbandje met foto in steentje besteld,
Armbandje met foto in steentje besteld,
( €39,95) echt rotzooi..3 keer omgehad en is al stuk. NIET!! kopen bij dit bedrijf.
Niet bestellen
Had ik ook maar van tevoren de reviews gelezen hier.
Zijn nu bijna 2 weken verder.
Krijg alleen maar mails van uw bestelling is onderweg, maar als je dan de ‘tracktrace’ mail krijgt, ga je naar een webpagina en staat er ‘kan bestelling niet vinden’.
Ook na meermaals melding hiervan gemaakt te hebben van Juvela, krijg je een mail terug maar niet met het antwoord waar je op zit te wachten, net of ze mijn mail (gewoon in het nederlands) niet begrijpen en je nu nog niet weet waar je pakket is.
Waardeloos bedrijf
Al een maand aan het wachten op een bestelling, krijg alleen te horen het komt over een paar dagen.. maar pakketje blijft weg, helaas heb ik niet eerst de revieuws gelezen :( denk dat ik het niet eens meer binnen krijg!!
Troep 1e klasse
Troep 1e klasse
Maar wat ik niet begrijp is dat hier alleen maar slechte review staan. Maar op hun website alleen maar positieve ervaringen met keurmerk van trustpilot??
Nooit mijn bestelde product ontvangen…
Nooit mijn bestelde product ontvangen helaas
Ik wou dat ik eerst de reviews had…
Ik wou dat ik eerst de reviews had gelezen 🥲
Ik probeer iets te bestellen
Ik probeer iets te bestellen, maar heb een vraag en krijg geen reactie. Willen ze niet verkopen? Wat als ik iets bestel en er gaat iets mis??
Na lang wachten (en tig mails verder)…
Na lang wachten (en tig mails verder) eindelijk de ketting ontvangen. Komt duidelijk van Ali Express en de afbeelding is amper te zien, geld weggegooid, jammer. Dacht dat ik er iemand heel blij mee kon maken na een sterfgeval.....
Op 3-10 besteld en bij 8x navragen wel…
Op 3-10 besteld en bij 8x navragen wel steeds mail terug maar geen armband. Onbetrouwbaar en ik verwacht niets meer te ontvangen. 40 euro lichter helaas.
Ik ben er dus ingetrapt met veel mensen…
Ik ben er dus ingetrapt met veel mensen dus?
Bagger!
Helaas is dit alles behalve wat je verwacht! Levertijd duurt veel te lang en pakketje is niet te volgen, armband wordt a la Ali expres geleverd en de kwaliteit is ook vergelijkbaar met Ali expres.
Kortom niet bestellen!
Portemonnee met foto besteld
Portemonnee met foto besteld. Deze tot de dag van vandaag nog steeds niet gekregen. Hierover gemaild. Antwoord was binnen 4 dagen hopelijk. We zijn nu alweer poos verder maar nog steeds niet onvangen. Weer gemaild. Nu word er niet meer opgereageerd. Hier bestel ik dus nooit meer. Gelukkig heb ik achteraf betalen gedaan want ik ga dit dus echt niet betalen!!!
Jammer dat ik niet eerst de review…
Jammer dat ik niet eerst de review gelezen heb..
Zeer slecht, weken wachten heel veel mails met iedere keer hetzelfde antwoord.
"Nog even geduld, er is vertraging maar pakket is onderweg"
En dan komt t binnen, zie je totaal niks!! van de afbeelding
NOOIT MEER
Deze site is VRESELIJK
Deze site is VRESELIJK! KOOP HIER NOOIT NIKS! Ze bedonderen de mensen! Wees gewaarschuwd!!!
OPLICHTERS & Fraudeurs
Al maanden bezig en ze doen het af u staat niet in ons bestand, verkeerde hanger toegezonden dus ons adres is wel bekend, betalingsbewijs komt opeens niet meer in hun systeem voor terwijl ik deze heb bewaard en toegezonden. Het ene excuus naar de andere maar niet komen met een oplossing. Hier NOOIT wat kopen oplichters en fraudeurs over de ruggen heen van personen die hun dierbare zijn verloren!!!