Fik igen taget nye pasbilleder - for 6. gang viste en hurtig optælling. Det var hurtigt, nemt og billigt samt uden tidsbestilling. Altid meget venlig betjening. Tilmed en dygtig portrætfotograf, bedøm... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Ej men altså! :-) Tusinde tusinde tak for din venlighed, sjov måde at være på hvilket fik hele familien til at vise vores bedste og ægte smil frem. Det var en ren fornøjelse og vores børn hav... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Fantastisk foto-forretning kun rosende ord herfra og max op på stjerner🤩. Den sødeste og mest behagelige indehaver/fotograf mm. , der sætter en stor ære i at udføre hans arbejde ordentligt og profe... Toon meer
Skriver sjældent anmeldelser, men det bliver jeg nødt til i dette tilfælde. Jeg havde meget spontant brug for portræt billeder ift. et nyt kørekort. Jeg havde heller ikke bestilt tid eller ringet, men... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Fantastisk betjening
Fantastisk betjening! Fine klassiker billeder. Lidt retro stemning, men det gør det kun hyggeligt 😌
Fantastisk foto-forretning kun rosende…
Fantastisk foto-forretning kun rosende ord herfra og max op på stjerner🤩.
Den sødeste og mest behagelige indehaver/fotograf mm. , der sætter en stor ære i at udføre hans arbejde ordentligt og professiolt! Han tager sig den tid det tager, for at du får det bedste resultat, kommer med gode råd osv.
Ville gerne give 10 stjerner ud af 5 stjerner, men logisk nok er dette ikke muligt 😁😅😉
Fantastiske fotos!
Mine børn er gennem mange år blevet fotograferet hos dig - og hver gang har jeg modtaget de flotteste billeder. Du er fantastisk til at fange dem i deres naturlige element med masser af glimt i øjnene. Jeg er virkelig imponeret og måtte også denne gang fælde en tåre over det fantastiske resultat. Tusind tak for at forevige mit guld. Det er fotos i verdensklasse til meget rimelige priser, så klart en stor anbefaling herfra.
Har fået vores børnebørn fotograferet
Har fået vores børnebørn fotograferet de sidste 20 år
og har altid været meget tilfreds,har lige hentet
de sidste foto`s men denne gang har de virkelig overgået sig selv aldrig de været bedre,kommer snart igen med hele familien.
Tobias Farmor
Så god service og fine resultater!
Vi får altid kun taget billeder hos Kajsfoto. Franz er super god til børn, og har givet os nogle dejlige fotominder. Altid god service, fair priser, og så har Franz gode ideer til, hvordan man kan tage fine billeder, samtidig med at han er lydhør og med på de ideer, man selv kommer med.
Altid fantastisk og god service
Altid fantastisk og god service.
Virkelig god til børn, altid glad, smilende og imødekommende.
Kæmpe anbefaling her fra .
Ubehagelig adfærd/ påvirket af alkohol
Min familie og jeg har desværre været udsat for ubehagelig adfærd af Kajs foto. Jeg kommer ind i Kajs foto sammen med mit spædbarn og min søn på 3år. Butiksindehaveren starter med at skælde mig udover, at jeg ikke præsenteret mig selv i det tidligere tlf opkald jeg havde med ham. Han fortæller med en høj stemme, at man i Danmark starter med at præsentere sit navn før man fører en dialog- han fortsætter den vrede snak derfra og begynder og råbe og skrige i butikken- trods at jeg har 2 børn med og min søn på 3år begynder at græde. Jeg er helt i chok over hans adfærd og råben og skrigen og formår ikke og sige noget. Jeg kan tydeligvis lugte alkohol- men det skal ikke være en undskyldning for hans vrede- ubehagelige adfærd. Han beder mig om og skride fra hans butik med mine 2 børn. Jeg har aldrig været i hans butik før og kender ham heller ikke- og ved ikke hvad motivet bag hans aggressive handling var. Men jeg vil aldrig nogensinde nærme mig hans butik mere.

Perfekt service
Jeg valgte at få et billede i ramme af mig og min kæreste til hendes fødselsdag, dejligt at vide at man kunne få den hjem samme dag. Det tog ikke mere end 5 minutter selvom det følte som 2-3 minutter, og herren var virkelig flink og har humor og selve butikken er flot indrette. Kan varmt anbefales, og kommer glædeligt tilbage!
Helt igennem fantastisk!
Ej men altså! :-)
Tusinde tusinde tak for din venlighed, sjov måde at være på hvilket fik hele familien til at vise vores bedste og ægte smil frem. Det var en ren fornøjelse og vores børn havde det virkelig morsomt! De lytter ellers aldrig efter :)
Tak for dine fine fine billeder og ekstra materialer 🥰
Kh,
Vejleskov familie

Antwoord van kajsfoto.dkom
Bedste fotograf og yderst god service
Den dygtigste, sjoveste og venligste fotograf. Det er altid en fornøjelse at få taget billeder hos ham og han sørger altid for at levere gode billeder.
Min familie og jeg har fået taget billeder hos ham gennem mange år og det fortsætter vi bestemt med!

Antwoord van kajsfoto.dkom
Både billeder og service i top!!!
God service og dygtigt personale
Kajs foto giver fantastisk kundeservice! Vi kom ind lidt for tidligt og blev hurtigt betjent og sendt til et spejl, så vi kunne se, hvordan vores tøj, hår og makeup sad. Franz var rigtig dygtig til at fortælle, hvordan vi skulle sidde og stå, så det ville se godt ud. Vi fik tid til selv at vælge de bedste billeder, om vi ville have dem i sort/hvid eller farver samt størrelse.
Franz er en munter og serviceminded person, der er god til at sætte et smil på læberne hos sine kunder.
Jeg vil klart anbefale Kajs foto!

God og hurtig service
Min datter og jeg skulle have taget pasbilleder. Det foregik hurtigt og professionel. Ejeren er meget empatisk og sjov.
Vi kan godt anbefale Kaj’s foto herfra 👍🏻

Antwoord van kajsfoto.dkom
God oplevelse hos Kaj´s Foto...
Første gang vi har fået taget billeder hos Kaj’s Foto. Professionel service, godt humør og nogle gode billeder rigere gør, at det bestemt ikke er sidste gang, vi lægger vejen forbi denne hyggelige fotohandel i Vanløse. At priserne så også er nogle af byen’s bedste gør heller ikke noget. Kan klart anbefales !,

Antwoord van kajsfoto.dkom
Vi bruger altid Kajs Foto.
Vi bruger altid Kajs Foto.
Min kones familie er kommet hos Kajs foto i 3 generationer nu. Franz, der har overtaget stedet for sin far er super dygtig, rar, servicemindet og imødekommende.
Jeg er selv super allergisk overfor røglugt, og der har aldrig været noget, når jeg har været i butikken.
Franz kan også i den grad anbefales til fotografering af børn og dyr :)
Har i snart 10 år brugt Kajsfoto og…
Har i snart 10 år brugt Kajsfoto og sjældent har jeg mødt en fotograf ,der hver gang fik smilet op hos børn fra ½ år og opefter. Altid tid til en god bemærkning. Far og søn er venlige imødekommende og rigtige rare. Har ved gud ikke oplevet røglugt i butikken. Rigtig godt arbejde med billederne.
Super oplevelse og rigtig dygtig
Super oplevelse og rigtig dygtig, for det hele med og lytter til ens ønsker, super pris!
Fantastisk
Vi besøgte Kajs foto for, at få vort barn julefotograferet.
Yderst professionel fotograf og meget venligt og kompetent personale.
Kan kun anbefales.
En fantastisk service
Skulle bruge et portrætfoto til et CV, og syntes ikke at et alm. pasfoto var godt nok.
Tog ud til Kajs Foto fordi det var lørdag og andre havde lukket.
Valgte en pakke hvor jeg kunne vælge mellem sort/hvid eller farve til Kr 350.-
Vi blev enige om at sort/hvid nok var det bedste til et CV.
Fotooptagelsen tog fem minutter, og da jeg kom hjem lå der en mail fra Kajs Foto med to perfekte portrætfotos - både sort/hvid og farve... ("som en ekstra rabat" havde fotografen skrevet )
Jeg vil varmt anbefale Kajs Foto til andre.
Lees meer over geverifieerde reviews.