Fik igen taget nye pasbilleder - for 6. gang viste en hurtig optælling. Det var hurtigt, nemt og billigt samt uden tidsbestilling. Altid meget venlig betjening. Tilmed en dygtig portrætfotograf, bedøm... Toon meer
Ej men altså! :-) Tusinde tusinde tak for din venlighed, sjov måde at være på hvilket fik hele familien til at vise vores bedste og ægte smil frem. Det var en ren fornøjelse og vores børn hav... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Fantastisk foto-forretning kun rosende ord herfra og max op på stjerner🤩. Den sødeste og mest behagelige indehaver/fotograf mm. , der sætter en stor ære i at udføre hans arbejde ordentligt og profe... Toon meer
Skriver sjældent anmeldelser, men det bliver jeg nødt til i dette tilfælde. Jeg havde meget spontant brug for portræt billeder ift. et nyt kørekort. Jeg havde heller ikke bestilt tid eller ringet, men... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Super fine fotos og fin betjening
Vi var i Kajsfoto for at få taget skolefotos af vores dreng på 1 1/2 år. Vi var spændte da det var første gang hos fotografen. Det hele gik rigtig godt - fotografen var flink og fik os til at slappe af alle tre. Han lavede et helt "show" med en hånddukke der fik vores dreng til at smile og grine - uden at det blev for meget af det gode. Efter billederne var taget fik vi selv (med god vejledning) lov at vælge hvilket et vi ville have. Desuden gav fotografen os en fin sommerrabat tilsvarende den der ville blive tilbudt alle facebookkunder i ugen efter. Besøget var kort, effektivt og med godt resultat. Vi fik billederne med posten få dage efter og vi er super tilfredse.
Elendig service
Butikken stinker af røg - der ryges tydeligvis. Ikke fedt at have sin baby med derhen og lade hende udsætte for det.
Personalet (Ejer og søn) er ubehøvlet og snakker nedladende til en. F.eks. Om hvordan man skal opdrage sit barn!
Fotografen tog hurtigt 5-8 billeder som han selv vurderede var gode nok(Vi fik dem ikke at se) derefter forsvandt han op bagved for at fremkalde det billede han mente var bedst. Vi blev ikke hørt om det heller ikke om vi ville have dem i sort hvid.
Da han viser os der færdig resultat udtrykker vi udtilfredshed med dette, men det vil han ikke høre tale om, "de er de bedste i byen" siger han.
Vi må forlade butikken stinkende af røg og med fotos, som vi er utilfredse med.
Hvis vi kunne nå det, ville vi bestille nye pasfotos fra et andet sted.
Kajsfoto er et dybt useriøst foretagende og vi er glad for det "kun" kostede os 100 kr.
Vi vil absolut ikke anbefale kajsfoto til noget og slet ikke til børne-/babyfotos.
Hilsen
Charlotte og Bo
Elendig kundeservice!
Bestilte tid hos Kajs Foto i Vanløse, til optagelse af 4-generationers foto.
Mor med 1-årig ankom fra København, mormor og olde ankom fra Holbæk, vi havde tid kl. 10
Vel inde i butikken bliver vi placeret først enkeltvist, så i gruppe, uden mulighed for at komme med input selv, på trods af, at jeg tydeligt havde gjort opmærksom på, at vi gerne ville have lavet en lidt utraditionel opstilling.
Der blev ikke brugt tid på at "varme op", ej heller forklare, at optagelsen kun indeholdt 24 optagelser.
Det var en samlebåndsoplevelse, ingen indlevelse eller forslag fra fotografen, bare hu-hej på rygradden.
10.15 stod vi ude på gaden igen, lettere forvirrede, var det det?
En uge senere modtog jeg et kontaktark med 24 elendige fotos, hvoraf ikke et eneste var brugbart.
Jeg sendte en mail til forretningen, hvor jeg pænt forklarede ovenstående, at forventningerne ikke var indfriet, at jeg ikke følte, jeg havde fået den vare, jeg havde bestilt. Om man måske ville overveje at refundere en del af de 600 kr., som optagelsen havde kostet.
Intet svar...
Derfor min advarsel om ALDRIG at bruge Kajs Foto til optagelse af vigtige fotos.
Lees meer over geverifieerde reviews.