***FRAUDE !!!*** ondertussen gemeld bij meldpunt.be iedereen die opgelicht is, aub zoveel mogelijk deze site melden aan de juiste instanties! Ik heb 19 januari een bestelling geplaatst van 65€, ik... Toon meer
Ik ben opgelicht voor 2 dekens die ik besteld heb en nooit heb gekregen. Reageren nergens op. Schandalig zulke lui.
Wat besteld (deken) 16 januari 2023 Betaald Niets ontvangen 2 maal mail gestuurd. Geen reactie. Nu website uit de lucht. Lijkt op pure oplichting
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Ik ben opgelicht voor 2 dekens die ik…
Ik ben opgelicht voor 2 dekens die ik besteld heb en nooit heb gekregen.
Reageren nergens op.
Schandalig zulke lui.
Gewoon een grote oplichtersbende ook ik…
Gewoon een grote oplichtersbende ook ik dacht leuke plaid met kussens te kopen via bubble melding gehad ook zij wachten op de bestelling daaag centjes dus gewoon niet meer via fb reclame bestellen zijn niet op echtheid gecheckt is niet de eerste keer helaas
Nog GEEN ster waard!!!
Nog GEEN ster waard!!!! 4 januarie zachte deken besteld, niks meer gehoord, en geen reacties terug..😔😔
Nu zie ik dit pas.. 😰 is het gewoon helemaal uit de lucht!!!
Stelletje Naaiers 😡😡
dit is een oplichtersbedrijf
dit is een oplichtersbedrijf. vier weken terug dekens besteld en niets meer gehoord, dus geld kwijt.
de site is ook niet meer bereikbaar. ik hoop dat mensen hiermee gewaarschuwd zijn.
Pure oplichterij
Pure oplichterij, ook ik wil mijn geld terug!! Zelfs geen ster waard! Echt erg, dat zulke wanpraktijken kunnen...
Mensen zo bedriegen, hoe kan je zoiets doen...
Wat besteld (deken) 16 januari 2023 niets gekregen
Wat besteld (deken) 16 januari 2023
Betaald
Niets ontvangen
2 maal mail gestuurd. Geen reactie.
Nu website uit de lucht.
Lijkt op pure oplichting
KARINDA oplichting via Facebook reclame
KARINDA fluffy deken via reclame op Facebook. Achteraf Duits rekening nummer. Wel track en trace via Italië die was ook fake. Facebook doet niks bijzonder natuurlijk omdat het tussen hun reclames staat. Check normaal altijd nooit meer iets via reclame Facebook kopen. Dat dit allemaal maar zo kan in dit fantastische land van de regels.
ik ben opgelicht voor €69,
ik ben opgelicht voor €69, fluffy deken besteld. nog niet ontvangen, na mails sturen totaal geen antwoord terug heb aangifte gedaan bij de politie. en ik wil mijn geld terug...
Oplichters zijn het 65 euro armer mails…
Oplichters zijn het 65 euro armer mails gestuurd geen reactie. Nu ga ik politieaangifte doen. Hufters hoop dat jullie doodvallen hufters! Karma gaat een bitch zijn 😉
Fraude
13 jan bestelling geplaatst ,Ik ben bedrogen dit is pure oplichterij. Pas op mensen koop niets bij dit bedrijf. Getracht meerdere malen met ze in contact te komen helaas.....
Nog geen ster waard
Nog geen ster waard, zelfde advertentie, zelfde foto’s van plaids, ANDERE naam en ik kreeg een vodje toegestuurd waar de hond niet eens op mag liggen.
Pure oplichting!
Pure oplichting!! Heb bestelling geplaatst 10 dagen geleden voor een zachte plaid,40 EU betaald, niets meer gehoord, diverse mails verstuurd, GEEN ENKELE REACTIE
SMERIGE OPLICHTING 🤬
OPLICHTERS !!!!
***FRAUDE !!!*** ondertussen gemeld bij meldpunt.be
Ik heb 19 januari een bestelling geplaatst van 65€, ik heb al tal van mails gestuurd en krijg géén reactie!? Het is een bestelling die ik moest plaatsen voor mijn moeder en normaal als ik zelf iets online bestel doe ik wel onderzoek naar de betrouwbaarheid? Deze keer heb ik dat niet gedaan.... nu ik alle reviews lees besef ik dat dit PURE OPLICHTERIJ is !!! mensen aub, bestel niks!!!!
Wil mijn geld terug!!
Wil mijn geld terug!!! En snel mensen besodemieteren en niks leveren vieze smerige praktijken houden jullie er op na!!
Oplichters
Oplichters, ik heb voor 90€ gekocht en hoe vaak ik ook contact opneem, geen enkele reactie!
Ik heb de bank gebeld, maar ze kunnen niets doen!
Ik heb Facebook gerapporteerd dat het Oplichters zijn, en zie vandaag de reclames niet meer op Facebook!
Het bankrekeningnummer is een Duitse, de bank zegt dat als er meer mensen aangifte doen, dat de politie dan ook dat bankrekeningnummer gaat blokkeren!
Dus dan moeten er ook wel meer mensen aangifte van doen! Samen sta je dus sterk! Ik zal in ieder geval aangifte doen, dus aub doen jullie dat ook???
Onbetrouwbare webwinkel
Inderdaad een onbetrouwbare site, jammer dat ik het niet eerder had gezien, krijg ook een track&trace in het Italiaans en nog wachten op mijn bestelling, ze moeten deze webwinkels met buitenlandse bestellingen allemaal aanpakken, zijn allemaal oplichters, wel wordt aangeven dat ze een 9,3 klanten tevredenheid hebben.....??????
Niet betrouwbaar
Niet betrouwbaar, geen bevestiging bestelling of levering en geen antwoord op emails of via contact formulier website.
7 januari iets besteld direct een…
7 januari iets besteld direct een bevestiging met track en tracé code, wel een Italiaanse. Na 4 mails te hebben gestuurd waar totaal geen reactie op komt ga ik er vanuit dat dit gewoon weer oplichting is. Niets kopen hier zonde van je geld
Onbetrouwbaar
Reageren nergens op, leveren niks, je bent gewoon je geld kwijt. Niemand is te bereiken, echt slecht, spendeer je geld hier niet aan!! Mag hopen dat er nog een oplossing komt, dan pas zal ik dit bericht weghalen.