Karsprængninger.dk Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

fik mine første karsprængninger da jeg var i midten af 20’erne, hvilket i en del år har påvirket min lyst til at gå med bare ben. Jeg har netop fået behandlet mine ben hos Mariann, hvilket kun kan anb... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har været hos Karsprængninger i April 2026 og det er 4-5 gange nu, og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger. Man bliver altid mødt med en utrolig ro og varme, som gør, at man føler sig... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg fik mine første karsprængninger som meget ung teenager, hvilket i mange år har påvirket min lyst til at gå med bare ben i sommervarmen. Jeg har netop fået behandlet begge mine ben ved Mariann, og... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kan kun anbefale mariann. Valgte hende udfra anmeldelser og må sige de rosende ord, er blevet indfriet og forventningerne af et godt resultat, kan kun videre gives. God service, og mariann ønsker l... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Vaatchirurg

Geschreven door het bedrijf

Hos Karsprængninger.dk fjerner vi karsprængninger på ben med Mikro-sklerosering. Mikro-sklerosering er den mest effektive måde at behandle karsprængninger på ben.

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

15 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

God oplevelse

God oplevelse, følte mig tryg og godt informeret. Har været hos andre behandlere, men jeg oplever allerede et bedre resultat. Ikke sidste gang jeg kommer hos Mariann

7 mei 2025

Antwoord van Karsprængninger.dk

Kære Charlotte,- Jeg er glad for at du gik fra klinikken (Karsprængninger.dk) med følelsen af en god oplevelse. Det betyder meget for mig at mine patienter er trygge og velinformeret, det giver et bedre resultat hele vejen rundt.

Den bedste

Jeg har prøvede flere steder -uden nogen resultater-og flere tusind kroner fattigere…
Indtil jeg kom under Marianns kyndige hænder.
Jeg har nu gået hos Mariann ca 5 år og er så glad og tilfreds.
Mariann er så dygtig til sit håndværk og mine ben er så fine…tusind tak Mariann❤️

10 april 2025

Antwoord van Karsprængninger.dk

Kære Christina,- Jeg takker for din meget fine anmeldelse. Jeg er også meget glad for dette speciale og har arbejdet med behandling af karsprængninger i mange år. Dejligt du er glad og tilfreds efter behandling hos Karsprængninger.dk

Professionel og empatisk

Jeg har fået fjernet karsprængninger på begge ben.
Mariann er fantastisk, empatisk, nærværende og man føler sig tryg med det samme.
God vejledning og hun er meget grundig og professionel.
Nu er jeg spændt på resultatet.
De bedste anbefaliger herfra

24 maart 2025

Antwoord van Karsprængninger.dk

Kære Tina,- Hvor er jeg glad for de pæne ord og den flotte anmeldelse. At du er tryg og føler dig godt taget af i klinikken betyder bare alt. Sådan skal det nemlig også være. Så kan jeg gå stolt på arbejde hver dag.

Fantastisk

Jeg er kommet hos Mariann igennem flere år, da jeg desværre har arvet generne for mange Karsprægninger, og bliver ved med at få nye.
Virkelig professionel behandling og vejledning, og altid et godt resultat, et dejligt og trygt sted at komme.
Mariann får 5 stjerner af mig.

25 februari 2025

Kære Maria,
At du er glad og tilfreds med behandlingerne og at du trygt kommer igen og igen, det vidner jo om at jeg gør mit arbejde godt. Jeg vil forsat arbejde udviklende for at sikre den bedst mulige behandling og service. 1000 tak....!

Super god behandling

Jeg har lige været til min første behandling hos Mariann. Hun fortjener absolut de max 5 stjerner jeg kan give. Det var en på alle måder rigtig god oplevelse og jeg er slet ikke i tvivl om at resultatet bliver godt. Mariann yder en yderst professionel behandling på en rigtig imødekommende god måde. Man føler sig hørt og hun tager sig god tid. Jeg glæder mig allerede til næste besøg om 14 dage. Hun får mine allerbedste anbefalinger - og så lige 6 stjerner med på vejen 🤩✨✨✨✨✨

11 januari 2025

Antwoord van Karsprængninger.dk

Kære Helle,- Mange mange tak for en fantastisk anmeldelse, klinikken lyser op af alle dine stjerner. Jeg glæder mig til at se dig i næste uge, så fortsætter vi, så du kan blive klar til sommer og sol.

Professionel og kompetent behandling

Jeg har netop fået min første behandling ved Mariann. Jeg havde læst hendes utrolige flotte anmeldelser her på Trustpilot, da jeg undersøgte markedet. og derfor faldt mit valg på hende.
Efter mit besøg i hendes klinik kan jeg kun samtykke, men alle de andre anbefalinger herinde.
Meget professionel og super kompetent, og samtidig meget smilende og imødekommende.
Stor anbefaling herfra

14 november 2024

Kære Camilla,
Jeg er glad for vi levede op til dine forventninger og takker mange gange for din fine anbefaling. Nu håber jeg du bliver glad for resultatet,- jeg glæder mig til at se dig til kontrol om et halvt år.

Endnu engang 5🤩

Endnu engang 5🤩
Professionel - dygtig - sød -
Bare god behandling hver gang !
Flotte resultater !
Bedste anbefalinger herfra

4 november 2024

Antwoord van Karsprængninger.dk

Jamen endnu engang 1000 tak for din flotte anbefaling,- Jeg bliver så glad på dine og egne vegne,- det er jo lige netop det der er hensigten med mit arbejde 😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En rigtig god oplevelse hos Marianne

En rigtig god oplevelse hos Marianne. Hun er super professionel og meget dygtig.
Kan varmt anbefales. Kommer gerne igen. Er spændt på at se det endelige resultatet på mine ben :)

24 oktober 2024

Antwoord van Karsprængninger.dk

Kære Marie,- Jeg er lige så spændt på at se resultatet som du er og jeg er sikker på det bliver godt. Tak for din fine anbefaling, jeg bliver så glad.

Marianne er super professionel

Marianne er super professionel, man føler sig tryk i hendes hænder. Hun giver sig god tid til at informerer og vejleder om selve behandlingen.Kan kun anbefale klinikken.

22 oktober 2024

Antwoord van Karsprængninger.dk

Kære Birgitte,- Ja, vi fik en god snak og du havde gode spørgsmål. Tak for din pæne anbefaling. Dejligt at høre du var tryg og tilfreds. Glæder mig til at se dig om et halvt år.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget professionel og omhyggelig…

Meget professionel og omhyggelig behandling. Man føler sig i rigtig gode hænder.
H.G.

5 oktober 2024

Kære Heidi,
Tak for de pæne ord, jeg er glad for du har været tryg i behandlingsforløbet. Jeg glæder mig til at se resultatet når du kommer til kontrol.

Professionel og kyndig behandling

Professionel og kyndig behandling - kan varmt anbefales

7 augustus 2024

Antwoord van Karsprængninger.dk

Kære Helle,- Tak for din varme anbefaling, den luner...!

Overall very satisfied

Very professional service. Mariann is very experienced. She informed me well about the procedure. I could immediately see the results of the treatment and I am aware I need to wait for some months to see the final result. Very satisfied overall.

20 mei 2024

Dear Roberta,
Thank you for your recommendation and I look forward to seeing you again for a checkup. If there is anything you are in doubt about before, call the clinic accordingly.
Regards nurse, Mariann Severinsen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Personalet er vældigt søde og dem i…

Personalet er vældigt søde og dem i receptionen god behandling man får . Dygtig til jeres arbejde vil helt sikkert anbefale klinikken 😊.
Venlig hilsen Kinga Borzych .

30 mei 2024

Kære Kinga,
Tak for din anbefaling, den er vi glade for. Skal også hilse dig fra receptionen og sige tak.

Kan kun anbefale.

Kan kun anbefale.
Mariann er virkelig behagelig og gør rigtig meget ud af at forklare at det ikke er et quick fix og der ikke er garanti for at alt forsvinder.. Hun er meget opmærksom på om man har nogle spørgsmål til selve behandlingen, og så får hun bare en til at føle sig tryg og godt tilpas. Jeg har lige fået fjernet karsprængninger på mine ben i onsdags, og er så spændt på resultatet når det har fået tid til at"hele".

22 mei 2024

Kære Katrine,
Tak for din fine anmeldelse her på Trustpilot,- Jeg er glad for du er tryg i forløbet med den information du har fået og jeg kan høre du har forstået det hele. Det var fint du havde en bisidder med,- fire ører hører bedre end to...!
Jeg glæder mig også til at se resultatet om et 1/2 år. Jeg sender mail når tid er.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En effektiv og professionel behandling

Jeg har fået behandling for karsprængninger hos Mariann før, som har hjulpet rigtig godt, og det var derfor anden gang med flere års mellemrum, at jeg fik behandling igen. En rigtig god og professionel oplevelse.

24 april 2024

Kære Marianne,
Vores mål er at give dig en tryg, god og et flot resultat og med din fine anmeldelse, 1000 tak for den,- ja, så bliver vi bekræftet i at vi udfører vores arbejde godt. Det er en dejlig tilbagemelding, tak..!

Professionel

Professionel
og omhyggelig behandling i Risskov hos Mariann.
Jeg lagde vægt på, at jeg følte mig tryg under behandlingen, da er Mariann omsorgsfuld,

5 april 2024

Antwoord van Karsprængninger.dk

Kære Betty, Hvor er jeg glad for du føler dig tryg når du behandles hos Karsprængninger.dk. Tryghed giver de bedste betingelser for en god oplevelse og et fint resultat, tak Betty..!

Professionelt i trygge rammer

Så har jeg været til behandling igen ved Mariann og som altid blev udført professionelt og i trygge rammer. Mariann er altid imødekommende, smilende og mega dygtig til sit job, kæmpe stor anbefaling herfra 🙏😊

25 maart 2024

Antwoord van Karsprængninger.dk

Tak for din flotte anbefaling, som både går på min faglighed og min person. Så går man da glad på arbejde,- God sommer og husk solcreme...!

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse, super søde, glæder mig til at se det endelige resultat 🤩🤩

27 maart 2024

Antwoord van Karsprængninger.dk

Kære Mette,- Dejligt du har haft en god oplevelse hos Karsprængninger.dk. Jeg glæder mig til vi ses til kontrol, jeg sender mail når tid er.

Professionel, kompetent og imødekommende

Professionel, venlig og kompetent. Helt igennem en god oplevelse.

16 februari 2024

Antwoord van Karsprængninger.dk

Kære Glennie, Tak for de pæne ord,- jeg glæder mig over du har haft en god oplevelse og at resultatet vil leve op til dine forventninger.

Meget erfaren og dygtig

Meget erfaren og dygtig. Kan virkelig sit kram og er desuden empatisk og i mødekommende. Mine bedste anbefalinger.

12 februari 2024

Antwoord van Karsprængninger.dk

Kære Helle, Tak for dine flotte ord. Jeg kan kun takke dig og alle mine andre patienter,- for var det ikke for jer havde jeg jo ingen erfaring, så stort TAK...!
Karsprængninger.dk

Lees meer over geverifieerde reviews.