fik mine første karsprængninger da jeg var i midten af 20’erne, hvilket i en del år har påvirket min lyst til at gå med bare ben. Jeg har netop fået behandlet mine ben hos Mariann, hvilket kun kan anb... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg har været hos Karsprængninger i April 2026 og det er 4-5 gange nu, og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger. Man bliver altid mødt med en utrolig ro og varme, som gør, at man føler sig... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg fik mine første karsprængninger som meget ung teenager, hvilket i mange år har påvirket min lyst til at gå med bare ben i sommervarmen. Jeg har netop fået behandlet begge mine ben ved Mariann, og... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Kan kun anbefale mariann. Valgte hende udfra anmeldelser og må sige de rosende ord, er blevet indfriet og forventningerne af et godt resultat, kan kun videre gives. God service, og mariann ønsker l... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Hos Karsprængninger.dk fjerner vi karsprængninger på ben med Mikro-sklerosering. Mikro-sklerosering er den mest effektive måde at behandle karsprængninger på ben.
Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
God oplevelse, følte mig tryg og godt informeret. Har været hos andre behandlere, men jeg oplever allerede et bedre resultat. Ikke sidste gang jeg kommer hos Mariann

Antwoord van Karsprængninger.dk
Jeg har prøvede flere steder -uden nogen resultater-og flere tusind kroner fattigere…
Indtil jeg kom under Marianns kyndige hænder.
Jeg har nu gået hos Mariann ca 5 år og er så glad og tilfreds.
Mariann er så dygtig til sit håndværk og mine ben er så fine…tusind tak Mariann❤️

Antwoord van Karsprængninger.dk
Jeg har fået fjernet karsprængninger på begge ben.
Mariann er fantastisk, empatisk, nærværende og man føler sig tryg med det samme.
God vejledning og hun er meget grundig og professionel.
Nu er jeg spændt på resultatet.
De bedste anbefaliger herfra

Antwoord van Karsprængninger.dk
Jeg er kommet hos Mariann igennem flere år, da jeg desværre har arvet generne for mange Karsprægninger, og bliver ved med at få nye.
Virkelig professionel behandling og vejledning, og altid et godt resultat, et dejligt og trygt sted at komme.
Mariann får 5 stjerner af mig.

Antwoord van Karsprængninger.dk
Jeg har lige været til min første behandling hos Mariann. Hun fortjener absolut de max 5 stjerner jeg kan give. Det var en på alle måder rigtig god oplevelse og jeg er slet ikke i tvivl om at resultatet bliver godt. Mariann yder en yderst professionel behandling på en rigtig imødekommende god måde. Man føler sig hørt og hun tager sig god tid. Jeg glæder mig allerede til næste besøg om 14 dage. Hun får mine allerbedste anbefalinger - og så lige 6 stjerner med på vejen 🤩✨✨✨✨✨

Antwoord van Karsprængninger.dk
Jeg har netop fået min første behandling ved Mariann. Jeg havde læst hendes utrolige flotte anmeldelser her på Trustpilot, da jeg undersøgte markedet. og derfor faldt mit valg på hende.
Efter mit besøg i hendes klinik kan jeg kun samtykke, men alle de andre anbefalinger herinde.
Meget professionel og super kompetent, og samtidig meget smilende og imødekommende.
Stor anbefaling herfra

Endnu engang 5🤩
Professionel - dygtig - sød -
Bare god behandling hver gang !
Flotte resultater !
Bedste anbefalinger herfra

Antwoord van Karsprængninger.dk
En rigtig god oplevelse hos Marianne. Hun er super professionel og meget dygtig.
Kan varmt anbefales. Kommer gerne igen. Er spændt på at se det endelige resultatet på mine ben :)

Antwoord van Karsprængninger.dk
Marianne er super professionel, man føler sig tryk i hendes hænder. Hun giver sig god tid til at informerer og vejleder om selve behandlingen.Kan kun anbefale klinikken.

Antwoord van Karsprængninger.dk
Meget professionel og omhyggelig behandling. Man føler sig i rigtig gode hænder.
H.G.

Antwoord van Karsprængninger.dk
Professionel og kyndig behandling - kan varmt anbefales

Antwoord van Karsprængninger.dk
Very professional service. Mariann is very experienced. She informed me well about the procedure. I could immediately see the results of the treatment and I am aware I need to wait for some months to see the final result. Very satisfied overall.

Antwoord van Karsprængninger.dk
Personalet er vældigt søde og dem i receptionen god behandling man får . Dygtig til jeres arbejde vil helt sikkert anbefale klinikken 😊.
Venlig hilsen Kinga Borzych .

Kan kun anbefale.
Mariann er virkelig behagelig og gør rigtig meget ud af at forklare at det ikke er et quick fix og der ikke er garanti for at alt forsvinder.. Hun er meget opmærksom på om man har nogle spørgsmål til selve behandlingen, og så får hun bare en til at føle sig tryg og godt tilpas. Jeg har lige fået fjernet karsprængninger på mine ben i onsdags, og er så spændt på resultatet når det har fået tid til at"hele".

Antwoord van Karsprængninger.dk
Jeg har fået behandling for karsprængninger hos Mariann før, som har hjulpet rigtig godt, og det var derfor anden gang med flere års mellemrum, at jeg fik behandling igen. En rigtig god og professionel oplevelse.

Professionel
og omhyggelig behandling i Risskov hos Mariann.
Jeg lagde vægt på, at jeg følte mig tryg under behandlingen, da er Mariann omsorgsfuld,

Antwoord van Karsprængninger.dk
Så har jeg været til behandling igen ved Mariann og som altid blev udført professionelt og i trygge rammer. Mariann er altid imødekommende, smilende og mega dygtig til sit job, kæmpe stor anbefaling herfra 🙏😊

Antwoord van Karsprængninger.dk
Rigtig god oplevelse, super søde, glæder mig til at se det endelige resultat 🤩🤩

Antwoord van Karsprængninger.dk
Professionel, venlig og kompetent. Helt igennem en god oplevelse.

Antwoord van Karsprængninger.dk
Meget erfaren og dygtig. Kan virkelig sit kram og er desuden empatisk og i mødekommende. Mine bedste anbefalinger.

Antwoord van Karsprængninger.dk
Lees meer over geverifieerde reviews.