fik mine første karsprængninger da jeg var i midten af 20’erne, hvilket i en del år har påvirket min lyst til at gå med bare ben. Jeg har netop fået behandlet mine ben hos Mariann, hvilket kun kan anb... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg har været hos Karsprængninger i April 2026 og det er 4-5 gange nu, og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger. Man bliver altid mødt med en utrolig ro og varme, som gør, at man føler sig... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg fik mine første karsprængninger som meget ung teenager, hvilket i mange år har påvirket min lyst til at gå med bare ben i sommervarmen. Jeg har netop fået behandlet begge mine ben ved Mariann, og... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Kan kun anbefale mariann. Valgte hende udfra anmeldelser og må sige de rosende ord, er blevet indfriet og forventningerne af et godt resultat, kan kun videre gives. God service, og mariann ønsker l... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Hos Karsprængninger.dk fjerner vi karsprængninger på ben med Mikro-sklerosering. Mikro-sklerosering er den mest effektive måde at behandle karsprængninger på ben.
Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Jeg er så utrolig glad for, at jeg har fundet denne klinik! Jeg var til min første behandling dd som blev udført professionelt med overskud i smukke trygge rammer af Mariann. Jeg kan næsten ikke vente med at se resultatet om nogle uger og ser frem til næste behandling, hvis det er overhovedet er nødvendigt:) kæmpe stor anbefaling herfra 👍🏻☺️

Antwoord van Karsprængninger.dk
Venligt og kompetent personale.
Kunne se “før og efter” billeder - virkeligt godt. Råd og vejledning til tiden kun efter behandlingen.

Antwoord van Karsprængninger.dk
Tip top professionel behandling på alle måder. Det skulle jeg da have gjort for mange år siden.
Kan på det varmeste anbefales.

Antwoord van Karsprængninger.dk
super fin oplevelse - meget kompetent og super god oplevelse - man føler sig sikker og rolig og man føler man er i gode hænder.
jeg vil til enhver tid anbefale klinikken, min behandler var Mariann Severinsen

Antwoord van Karsprængninger.dk
Hvis du har karsprængninger vil jeg varmt anbefale dig at gå til Mariann Severinsen. Behandlingen er absolut professionel og kompetent og samtidig meget venlig og imødekommende. Jeg er virkelig glad for resultatet, og synes nu det er rart at vise ben igen. Noget jeg havde undgået i mange år, for jeg var virkelig pænt "dekoreret" før behandlingerne. Vil helt sikkert opsøge Mariann igen, hvis der skulle opstå behov.
Mvh. Anette Roskilde

Antwoord van Karsprængninger.dk
Dygtig og meget omhyggelig! Hun lytter og informerer og får dig til at føle sig tryg og virkelig tilpas. Jeg har nu været der 2 gange; 1.gang med flot resultat og nu til opfølgning med en ekstra touch-up. Jeg er meget tilfreds med det hele og kan kun give de varmeste anbefalinger.

Antwoord van Karsprængninger.dk
God service, og mariann ønsker ligeså meget er godt resultat som en selv, hvilket gør at du er sikker på at gå glad derfra.
Så vil helt sikkert vælge hende igen, og anbefalle videre 🤗

Antwoord van Karsprængninger.dk
Super god behandling. jeg kan varmt anbefale Mariann

Antwoord van Karsprængninger.dk
Tusind tak for den bedste oplevelse. Tak til Mariann for at være så rolig og venlig. Hun forklarede alt og man var i de bedste hænder.

Antwoord van Karsprængninger.dk
At komme til Karsprængninger.dk ved Marianne er en must for enhver det har Karsprængninger. Marianne er en kæmpe kapacitet indenfor området. Jeg har været SÅ glad for resultatet. Og jeg tager gerne turen over til hende når jeg skal have en omgang mere.
Charlotte Nordsted. Odense

Antwoord van Karsprængninger.dk
Professionel behandling. Super service og god behandling af Mariann. Hun er meget dygtig.

Antwoord van Karsprængninger.dk
Mariann er så god til at få en til at føle sig tryg. Hun er god til at forklare, hvorfor karrene opstår, og hvordan hun kan fjerne dem. Behandlingerne er meget effektive.

Antwoord van Karsprængninger.dk
Har fået en rigtig god behandling hos Karsprængninger.dk. Det var ikke noget quickfix, men efter 6 måneder er stort set alle de mørke områder med ødelagte kar forsvundet. De få der stadig var tilbage, fik en ekstra omgang da jeg var til 6 måneders kontrol. Jeg glæder mig til at gå en sommer i møde med fine ben.

Antwoord van Karsprængninger.dk
Mariann er super dygtigt og meget søde og behagelig. Behandlingen er kun en måned gammel, og jeg kan allerede slet ikke genkende mit ben - det er SÅ FLOT!!
Minimalt med smerte og ubehag ved og efter behandlingen.
Kæmpe kæmpe anbefaling fra mig.
Kvinde, 32 år.

Antwoord van Karsprængninger.dk
Mariann er virkelig kompetent og imødekommende. Her er der ikke noget at betænke sig på. Jeg ærgrer mig kun over, at jeg ikke gik i gang med behandlinger for flere år siden - men bedre sent end aldrig! Nu glæder jeg mig til at gå med bare ben til sommer :) Også tusind tak, Mariann, for din store fleksibilitet ift. behandlingstider. Du gør det super nemt.

Antwoord van Karsprængninger.dk
Jeg har kun rosende ord at sige om mine behandlinger hos Karspræninger.dk
Jeg er meget bange for nåle, men Mariann fik mig til at slappe af og føle mig tryg med gode råd og vejledning .
Mariann er utrolig dygtig både på det faglige og personlige plan
Et kæmpe plus er også at Mariann er meget fleksibel med hendes arbejdstider
Jeg vil give mine varmeste anbefalinger til Mariann og Karspræninger.dk

Antwoord van Karsprængninger.dk
Har været i klinikken 2 gange med rigtig fine resultater. Nogle sprængninger forsvandt hurtigt, andre efter flere måneder, og det er jo det man bliver oplyst om ved behandlingen. Så stor anbefaling

Antwoord van Karsprængninger.dk
Service, venlighed, stemning,prof, imødekommen, og dygtig . Det er hvad man får for alle pengene.
Tak for gid behandling, glæder mig til st se resultatet under mine støttestrømper .
Tusind tak mariann

Antwoord van Karsprængninger.dk
Jeg har netop fået behandlet mine karsprængninger hos Karsprængninger.dk v/ Mariann Severinsen. Meget kompetent behandling. Man mærke tydeligt at Mariann er ekspert i denne behandling som hun gjorde nærmest smertefrit. Jeg har prøvet behandling for karsprængninger på flere forskellige klinikker hvor det både var smertefuldt og et dårligt resultat.
Jeg skal helt sikkert kun have udført mine behandlinger hos Mariann fremadrettet.
Lisbeth/ København

Antwoord van Karsprængninger.dk
Super tilfreds og rigtig god behandling😊Jeg er blevet behandlet flere gange af Mariann og hun er så professionel og sød..jeg har fuldt tillid til Mariann-hun er meget omhyggeligt og dygtig-kan på det varmeste anbefale at blive behandlet hos Mariann😊

Antwoord van Karsprængninger.dk
Lees meer over geverifieerde reviews.