Karsprængninger.dk Reviews

TrustScore 5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

fik mine første karsprængninger da jeg var i midten af 20’erne, hvilket i en del år har påvirket min lyst til at gå med bare ben. Jeg har netop fået behandlet mine ben hos Mariann, hvilket kun kan anb... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har været hos Karsprængninger i April 2026 og det er 4-5 gange nu, og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger. Man bliver altid mødt med en utrolig ro og varme, som gør, at man føler sig... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg fik mine første karsprængninger som meget ung teenager, hvilket i mange år har påvirket min lyst til at gå med bare ben i sommervarmen. Jeg har netop fået behandlet begge mine ben ved Mariann, og... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kan kun anbefale mariann. Valgte hende udfra anmeldelser og må sige de rosende ord, er blevet indfriet og forventningerne af et godt resultat, kan kun videre gives. God service, og mariann ønsker l... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Vaatchirurg

Geschreven door het bedrijf

Hos Karsprængninger.dk fjerner vi karsprængninger på ben med Mikro-sklerosering. Mikro-sklerosering er den mest effektive måde at behandle karsprængninger på ben.

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

15 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super omhyggelig og top professionel

Super omhyggelig, nænsom og top professionel behandling af Mariann. Intet jag og stress, og hun tog sig tid til at snakke og informere og berolige. Yderst tilfreds og kan kun anbefale Mariann.

23 september 2022

Hej Cecilie,
Dejligt du har haft en god oplevelse i klinikken. Det er helt sikkert også min hensigt at yde mit bedste og gøre mig umage med det jeg laver. Nu glæder jeg mig til at se et godt resultat når du kommer til kontrol om et 1/2 år. Tak for de pæne ord...!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god behandling og oplevelse

Super god behandling og oplevelse. Mariann er meget omhyggelig.

25 augustus 2022

Antwoord van Karsprængninger.dk

Tak Hadil, Det betyder meget for mig at du føler dig godt behandlet. Kh. Sygepl. Mariann Severinsen, Karsprængninger.dk

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

De allerbedste anbefalinger fra mig

De allerbedste anbefalinger fra mig. Mariann giver en professionel behandling og er en meget behagelig behandler.
Derudover fik jeg virkelig god og uddybende information. Det betyder virkelig meget 🤗

1 mei 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det har givet et godt resultat

Det har givet et godt resultat. Sidste sommer ture jeg endelig gå i kjole ned til knæene, det er flere år siden jeg har gjort dét.

29 april 2022

Kære Rikke,
Hvor er jeg glad for at høre det,- Så må du nyde din sommer og måske skal nye sommerkjoler luftes....! Kh. Sygepl. Mariann Severinsen

Professionel

Professionel
og omhyggelig behandling i Risskov hos Mariann.
Jeg lagde vægt på, at jeg følte mig tryg under behandlingen og da er Mariann omsorgsfuld, hvilket er yderst vigtigt, når jeg har nåleskræk.
Resultatet er fint her efter nogle måneder og jeg er glad for at jeg tog beslutningen om at få hjælp til at få fjernet mine grimme karsprængninger, som har generet mig i årevis.
Jeg glæder mig til opfølgning til september.

Kh Nanna

26 maart 2022

Antwoord van Karsprængninger.dk

Tak for dine rosende ord Nanna,
Det er godt at vide din nåleskræk blev til en succesoplevelse og at resultatet også er fint, det glæder mig at høre. Ja, jeg sender bud efter dig engang sidst på sommeren,- til kontrol. Nyd den Danske sommer...!
kh. Sygepl. Mariann Severinsen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kan kun give mine bedste…

Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger til Mariann. Jeg havde tidligere fået at vide, at mine kar var for tynde til behandling, men her gjorde Mariann en kæmpe forskel. Tag hen til hende, hvis du ønsker et flot resultat og en sød behandler.

8 maart 2022

Antwoord van Karsprængninger.dk

Godt samarbejde giver gode resultater,- tak for de flotte ord også tak til dig fordi du kom i min klinik. Kh. Sygepl. Mariann Severinsen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har prøvet lidt forskellige…

Har prøvet lidt forskellige sygeplejersker til lige mine udfordringer, men her fik jeg en behandling der gjorde en forskel og vender med glæde tilbage og også gerne med en veninde eller to.
Tak Mariann😃.

14 oktober 2021

Antwoord van Karsprængninger.dk

Hvor er det dejligt du skriver jeg kan gøre en forskel, 1000 tak...! Jeg kan forsikre dig, at jeg altid gør mig umage. Min glæde er i høj grad lig med din tilfredshed.
Tak for du anbefaler mig,- dine veninder er så velkomne.
Kh. Sygepl. Mariann Severinsen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det virker, og Mariann er topprofessionel

Jeg har været til et par behandlinger hos Mariann gennem årene og har kun godt at sige om Marianns dybt professionelle og kompetente fremgangsmåde og teknik. Dette er en behandling, som rent faktisk holder, hvad man bliver stillet i udsigt!

12 oktober 2021

Antwoord van Karsprængninger.dk

Hvor det glæder mig med sådan en tilbagemelding,- Så bliver man bekræftet i at være det rette sted, TAK...!

Professionel og venlig

Professionel og venlig. Mariann får mine varmeste anbefalinger

4 september 2021

Antwoord van Karsprængninger.dk

Jeg takker for din pæne anmeldelse,- jeg bliver så glad....!

Mine varmeste anbefalinger

Professionel og venlig behandling. Alle aftaler blev overholdt. Mariann er dygtig og yderst kompetent. Resultatet er meget tilfredsstillende. Mine varmeste anbefalinger.

6 augustus 2021

Kære Jette,
Tak for den meget flotte anmeldelse,- jeg glæder mig til at se resultatet til den kontrol som jeg indkalder dig til engang i nov./dec. 2021
Kh. Sygepl. Mariann Severinsen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Faglig kompetence og kommunikation i højsæde!

Mariann har mange års erfaring og man føler sig i sikre og yderst kompetente hænder under behandling og opfølgning. Hun er endvidere en dygtig kommunikator og aftaler, herunder om pris mv., overholdes til fulde. Jeg kan absolut anbefale hende!

26 juni 2021

Kære Maj,
Fantastisk....!, tak for din flotte anmeldelse. Jeg ved at du også overholder restriktionerne i efterforløbet, hvilket er med til at give det bedste resultat.

Flotte ben

Mariann er faglig dygtig og yderst kompetent. Resultatet af min behandling er blevet perfekt, så nu kan jeg gå med bare ben og sommerkjoler igen. Jeg kan varmt anbefale karsprængninger.

19 juni 2021

Hej Karin,
Tak for din varme anbefaling af karsprængninger.dk. Det bedste er dog at du er glad for resultatet. Nyd den danske sommer og ja, på med kjolerne.....!
Kh. sygepl. Mariann

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har været ude ved Mariann to gange…

Jeg har været ude ved Mariann to gange for behandlinger med mine karsprængninger.

Begge gange blev jeg mødt af imødekommende frisk dame der var god til at forklare precist hvad der skulle ske og hvorfor.

Jeg har haft rigtig gode resultater af hendes behandlinger og er igen begyndt at gå i shorts.

Jeg kan kun anbefale Karsprængninger.dk
For resultaterne og for marianns faglighed

Mvh Lars

18 juni 2021

Antwoord van Karsprængninger.dk

Tak Lars, for de pæne ord og så vil jeg bare ønske dig en rigtig god sommer ☀️
kh. sygepl. Mariann

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har været utrolig glad for mine…

Har været utrolig glad for mine behandlinger hos Mariann. Resultaterne er blevet bedre end jeg kunne have drømt om og kan varmt anbefales!

14 mei 2021

Antwoord van Karsprængninger.dk

Hej camilla, tak for din anmeldelse og hvor er jeg glad for dit resultat er blevet så flot og at du er glad og tilfreds med behandlingen. Rigtig god sommer til dig :)
Kh. Mariann

Fantastisk behandling og service

Fantastisk behandling og service. Mariann er professionel og dygtig. Kun ros herfra

13 mei 2021

Mange tak Anne Christine, for din rosende anmeldelse...... :-) Dejlig at se dig

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dygtig og meget kompetent behandler.

Dygtig og meget kompetent behandler.
Jeg kan varmt anbefale Mariann Severinsen, idet hun er meget professionel, omsorgsfuld og man føler sig meget tryg i hendes hænder. Jeg har opnået de fineste resultater. Tøv ikke, du vil aldrig fortryde en behandling hos karsprængninger.dk.

10 mei 2021

Antwoord van Karsprængninger.dk

Stolt, motiverende og reflekterende,- det er hvad din anmeldelse vækker i mig.
1000 tak Bodil Halkier

5 store ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️til Karsprængninger.dk

Jeg fik fjernet en næsten 5-kroner stor sort karsprængning og nogle mindre, som har generet mig i flere år. Gudskelov er de nu forsvundet, jeg er så glad. Vil ikke tøve med at få lavet flere hvis behov opstår. Mariann Severinsen hos Karsprængninger.dk er meget professionel og kompetent, sød og omsorgsfuld hele vejen igennem.

7 mei 2021

Antwoord van Karsprængninger.dk

Nu håber jeg ikke du får flere karsprængninger Helle, men er glad for du vil vælge Karsprængninger.dk igen hvis du er så uheldig at.....!
Tak for din fine anmeldelse, den er jeg meget glad for og ikke mindst resultatet af behandlingen. For hvor er det blevet pænt!!

Lees meer over geverifieerde reviews.