Kenneth Robert Coaching Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fra bukser der revnede til en buksestørrelse mindre 🥳 Jeg har haft fornøjelsen af at have Rasmus som coach i et forløb med fokus på en sundere livsstil, bedre træning og et varigt vægttab.... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har været i et super fedt forløb med Rasmus 😎 der har virkelig været god sparring og forståelse hele vejen igennem! Kan varmt anbefale et forløb!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Min varmeste anbefaling til Kenneth! Kenneth har virkelig gjort en forskel for mig. Det har ikke bare handlet om træning og kost, men om at ændre mine vaner og min livsstil på en måde, der fa... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kan varmt anbefale Kenneth som coach. Han har hjulpet mig hele vejen gennem mit forløb, og takket være hans støtte, motivation og store engagement har jeg opnået et fantastisk vægttab. Kennet... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Personal trainer

Geschreven door het bedrijf

Et online coaching forløb er for dig som står med et ønske om at indfri et mål - “Min passion er, som træner, at kunne inspirere, motivere og skabe resultater!" Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

18 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Et velfungerende koncept

Et velfungerende koncept. Fine tilpassede kost og træningsplaner. Gode indspark og betragtninger undervejs. Øvelserne og videoerne var eminente. Madplaner og ønskede tilpasninger blev rettet hurtigt. Kan anbefales som en god, kompetent træningsmakker.

2 oktober 2023

Kæmpe anbefaling herfra💪🏼

Lige det spark bagi som jeg havde brug for🙌🏼 Jeg kontaktede Kenneth efter at have været meget aktiv i mange år, men nu havde fået et stillesiddende arbejde og derfor havde brug for at få noget struktur på træningen og kosten. Jeg havde et ønske om at tabe mig lidt og ellers få “omstruktureret” kroppen. Lige præcis det har jeg opnået ved et forløb ved Kenneth også helt uden, at jeg har følt det har været restriktivt. Efter 6 måneder fortsætter jeg nu selv på samme måde og de gode resultater fortsætter☺️ God service, professionelt og hurtig respons.
Helt klart en kæmpe anbefaling herfra💪🏼

1 juli 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

12 ugers vandvittigt transformation!

Jeg var så heldig at få et 8 ugers forløb i julegave af min kære kone (var ønsket🙊), jeg valgte inden opstart at forlænge det med 4 uger, så jeg kunne få et 12 ugers forløb i stedet.
Jeg har kun rosende ord tilovers for Kenneth og Rasmus, de er utrolig dygtige til det de laver, og har både seriøsitet og humor med, hvilket jeg finder ekstra motiverende. Jeg har fået feedback retur på alle de spørgsmål jeg har haft🙏🏻 Rasmus var også hurtigt til at bede sender et par videoer af mine øvelser, for at se om der var noget der kunne tilrettes i dem. Jeg havde ikke rigtig nogle idé om hvad jeg skulle regne med der kunne ske på de 12 uger🤷🏽‍♂️ Men det slut resultat jeg endte ud med, havde jeg ikke regnet med i min vildeste fantasi. Jeg har rykket mig både muskel og vægt mæssigt helt ekstremt.
Og ved hjælp fra de 2 kyndige herre, har jeg virkelig fået en forståelse for hvordan jeg skal sammensætte min mad og min træning fremadrettet🙏🏻 Det har været hårde, sjove og intense 12 uger. Men en ting er sikkert, det er ikke sidste gang jeg taget et forløb hos Kenneth☺️

8 juni 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Et forløb hos Kenneth er mere end bare øget muskelmasse og reduceret fedtprocent

Et forløb hos Kenneth er mere end bare synlige resultater som f.eks. øget muskelmasse eller en slank talje. Kenneth lærer dig at være "en disciplineret livsnyder" som han selv kalder det og som betyder at han lærer dig at nyde livet med måde uden at det får konsekvenser for din sixpack/vægttab.
Jeg har været i forløb magen til det jeg har haft hos Kenneth andetsteds tidligere og fået resultater i form af lav fedtprocent og øget muskelmasse på rekord kort tid (2 mdr) men gang på gang er jeg endt med at vende tilbage til min ikke-trænede krop og hver gang jeg spiste kalorierig mad udenom kostplanen følte jeg skyld. Det har Kenneth og jeg arbejdet på at overvinde og i dag (med Kenneths kostplaner) spiser jeg flere kalorier i min planlagte kostplan end jeg nogensinde har gjort før samtidig med at resultaterne bliver ved med at forbedre sig. Det er en vanvittig fed følelse som jeg takker Kenneth af hjertet for at have givet mig!
Jeg har været i 5 måneders forløb hos Kenneth. Initielt et 3 mdr. cut forløb hvor jeg tabte mig 10 kg og kom ned på min drømmevægt hvorefter det egentlig var meningen at jeg skulle stoppe men fordi at Kenneth er så motiverende og dygtig til sit job forlængede vi forløbet med yderligere 2 mdrs lean gain forløb hvilket betød at jeg skulle til at tage på igen som i begyndelsen var ret grænseoverskridende med frygt for at mine resultater som jeg havde opnået over de første 3 mdr ville gå tabt men med Kenneths hjælp og ekspertise endte det med at blive den bedste beslutning i mit liv!
Under mit forløb var Kenneth konstant tilgængeligt og jeg havde fornemmelsen af at ingen spørgsmål var dumme at stille og aldrig følte jeg mig ikke taget seriøst.
Nu har jeg opsagt mit forløb hos Kenneth fordi at jeg føler mig klar til at komme ud og fortsætte på egen hånd.

4 juli 2023

40, fed og færdig - NOT!

40, fed og færdig - NOT!
Familiefar med fire børn, stillesiddende/kontor arbejde og en travl hverdag - Hvordan skulle det lige hænge sammen med at træne flere gange om ugen.

Kennethrobert coaching og hele teamet bag har formået at vejlede, coache og guide mig i 30 uger til, at jeg idag bruge 4-5 timer på træning om ugen, uden at det går ud over tiden med familien og mit arbejde. For mit vedkommende har jeg haft brug for, at skemalægge mine aktiviteter og så selvfølgelig styre kosten af efter det. Jeg havde jo faktisk ikke brug for at spise en pose chips hver aften.

Mit mål var ikke at tabe mig, men en ommøblering af de kilo der var på kroppen. Her 30 uger efter en game changer = TRY OUT - Har jeg tabt otte kilo, blev markant stærkere fysisk og mentalt, til at træffe de rigtige valg for mig og min krop.

Herfra skal lyde et kæmpe tak til hele teamet i Kennethrobert coaching - I skaber forandring gennem mennesket!

1 juni 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har efterhånden kendt Kenneth i…

Jeg har efterhånden kendt Kenneth i mange år, og vi har været på forskellige rejser sammen. For små 10 år siden var rejsen at stille op i konkurrencer, hvilket vi gjorde med stor succes. Denne gang har rejsen været at komme i gang igen. Finde en balance mellem at leve livet og holde sig sund gennem sin træning og kost. Noget som ikke er lykkedes for mig alene i de sidste 6 år. Men blot 3 måneder med Kenneth er jeg nu den bedste version af mig selv.
Ser godt ud nøgen igen, balancen mellem træning og livet er perfekt og jeg har muligvis aldrig haft det bedre i mig selv.

Tak for hjælpen endnu engang, og til alle andre, uanset hvad du ønsker at opnå så findes der ikke en bedre træner/ven/vejleder/ekspert at have ved sin side end Kenneth!

29 mei 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det spark bag i vi alle har brug for.

Kenneth er en super person og pisse dygtig til sit arbejde. Helt nede på jorden og kommer med gode råd og feedback hele vejen igennem. Har du brug for en sludre, hvis det hele falder sammen er han også klar på det. Havde et forløb der var perfekt selvom det ramte i en hård tid med alt for lidt søvn, alt for meget arbejde og alt for mange uforudset forhindringer.

Stor anbefaling herfra.

1 november 2022

Kære Kenneth

Kære Kenneth.
Jeg vandt et forløb på Instagram hos dig og havde ærligtalt ikke de store forventningen til et online forløb. Men nu har jeg været så heldig at dele hele 11 mdr med dig. Du er værd en krone værd. 🙏🤩😍
Din evne til at “snakke” med mig om det der var relevant for mig og KUN mig, din evne til ikke at putte mig ned i en “grund pakke kasse” for alle. Din evne til at gribe og returnere alt til UG uanset hvad jeg kastede efter dig. DU ER FOR VILD!
Du er grund empatisk og dygtig til mennesker. At jeg som kunde gennem skrift kunne føle mig så tryk og at jeg har delt mine inderste grimme tanker med dig og jeg altid har følt mig set og grebet, det er en unik oplevelse. Din måde at håndtere skam på har været helt perfekt for mig.
Du er f…… sej! Syntes det er lidt nederen du ikke er ikke er med mere. Men jeg er klar til at klare mig selv og vender gerne tilbage til en brush op når det behøves.
Mit resultat ved Kenneth???!
God selvværd, god selvfølelse, en følelse af at blive set for mig og ikke min krop.
Lysten til at træffe gode valg for mig.
Lysten til at bryde vanen og gøre noget andet.
Viden til at vide at når det hele går lidt skævt kan jeg jo bare rette op ugen anytime! - jeg har selv styrringen.
Tak tak tak for dig Kenneth ❤️🙏❤️

5 april 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Results oriented coaching with a focus on people!

Loved the system Kenneth and Rasmus followed to support my goals. Very tailored made to my needs and my lifestyle. And the results are there! They take such a personal, caring and constructive approach in their coaching, that is very difficult not to get motivated! They are close to you throughout the journey! I would never have managed to achieve my goals without them. Will definitely continue training with them and would recommend them again and again! Thank you so much!

9 april 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kenneth er en person der altid støtter…

Kenneth er en person der altid støtter ens personlige udvikling. Uanset om det er kroppen eller sindet der skal forbedres, så er Kenneth altid en man kan skrive til.
Kenneth er kompetent og svarer hurtigt på henvendelser.
Jeg har kendt Kenneth siden mine teenageår hvor vi begge trænede op til konkurrencer, og her var jeg også under Kenneths vinger. Her, knap 10 år senere, har Kenneth udviklet sig til et helt andet menneske med nye mål - og dette har jeg haft stor gavn af i min egen udvikling da hans mål og mine mål har ændret sig siden dengang.

Jeg kan anbefale Kenneth til alle derude som vil have det bedre fysisk eller psykisk!

27 maart 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kenneth er en super fyr der forstår…

Kenneth er en super fyr der forstår balancen mellem at støtte og pace.
Jeg stod og havde brug for en solid sparringspartner og motivator og det fik jeg.
Der er kommet glæde ved træningen igen efter en lang periode uden struktur og glæde. Kenneth skal have en enorm tak. Det har været tre super gode måneder😊

21 maart 2023

Målrettet og motiverende coach

Jeg slutter nu mit forløb med Kenneth efter mere end 18 mdr.
Resultatet er langt bedre end mine forventninger, turde håbe på fra start. Det har været super motiverende, at være teamet op med Kenneth og har I den grad været drivkraften til, at fortsætte og eskalere træningerne til en sundere og stærkere krop.
Kan derfor kun give de største anbefalinger for Kenneth og hans gode makker Rasmus🙏

23 februari 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Til den klart bedste coach ever…..!!!

Til den klart bedste coach ever…..!!!
Jeg har været i forløb hos Kenneth over et års tid, og fra 1 snak omkring mit forløb, var jeg ikke et sekund i tvivl om at jeg havde valgt rigtigt…..kenneth er den mest dedikerede coach, samler op på alt fra træning til kost, samt hvis der kommer bump på vejen, samler han en op, samt bare er der når man har brug for det i alt indenfor forløbet…..
Alle burde ha en kenneth omkring sig, og jeg vil altid være ham evig taknemmelig for alt han har gjort for mig……den største respekt……
Kan jeg kan du:-)))

20 februari 2023

Jeg har kørt et 12 ugers online forløb

Jeg har kørt et 12 ugers online forløb. Det har været perfekt for mig i vinterhalvåret hvor motivationen er lavere. Vi ændrede programmet halvejs fra crossfit træning til primært styrketræning. Fedt at små justeringer i træningen gjorde stor forskel for min motivation. Det har givet PR i alle løft. Data drevet træning kan være super motiverende og dertil dejligt at få lidt videofeedback. 52 træninger på 12 uger, og omkring 200 tons om måneden blev det til.
Rasmus og Kenneth er begge super positive og behagelige at skrive med, og jeg fornemmer, at de fornemmer deres kunder ret godt og hvilke behov de har.

Enkelte ting jeg savnede var primært i appen, at man kan sende billeder eller videoer tilbage for feedback. Til decideret crossfit træning manglede der af og til et par features, men ellers fin app.

Jeg kunne helt sikkert godt finde på at hoppe på et nyt forløb 👍

1 februari 2023

Den bedste coach!!

Kan helt klart anbefales! Kæmpe skud ud til Kenneth og hele hans team. I gør det fantastisk. Uden jer ville jeg ikke kunne tabe mig så meget, som jeg har gjort!
Jeg vejede 106kg og et halvt år senere har jeg tabt mig over 20kg! 👍
Så hvis du har et ønske om at tabe dig, så meld dig til hans program 😁

11 januari 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Du skal nok komme i mål med Kenneth

Jeg har været ved Kenneth i godt og vel 1 måned. Jeg skulle egentlig have været der i 3 måneder. Men, lang historie kort. Så var der nogle ting vi ikke var helt enige om.

På trods af de små uenigheder. Så kan jeg kun sige gode ting om Kenneth. Jeg har prøvet et par trænere før. Men kenneth er klart den bedste jeg har prøvet. Oveni også en rar person at snakke med.

Trænings program var tilpasset helt til hjemmetræning som jeg ønskede. Kostplanen var os fin, og blev ændret hurtigt efter forespørgsel.

Jeg kunne sagtens finde på at vende tilbage, hvis jeg mangler motivation igen.

3 januari 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har prøvet et online forløb før

Jeg har prøvet et online forløb før. Det var ikke en krone værd. Var derfor i tvivl om jeg skulle forsøge igen, men havde hørt ret godt om Kenneth og havde også en fornemmelse af, at han var dygtig. - og så endte jeg med at forlænge mit forløb med 2 mdr. mere!
Kenneth ER nemlig skide dygtig! Hver gang jeg har stillet et spørgsmål, fra de helt små “dumme” spørgsmål, til de mere dybdegående, har jeg fået et virkelig givende svar retur. Man kan mærke at der bliver lagt tid og kræfter i det hele, og hvert et svar man får retur, giver mere viden og evt. spørgsmål til egen videre refleksion.
Stiller man et ja/nej spørgsmål, får man ikke blot er ja/nej retur, og dét betyder noget i min bog!

Jeg ville ønske jeg kunne fortsætte for evigt, og altid have Kenneth lige ved hånden!

Største anbefaling herfra, uden tvivl.

2 januari 2023

Uden tvivl DKs bedste coach

Jeg kan kun give Kenneth mine varmeste anbefalinger. Et mix af en dygtig coach der har 100% styr på kost og træning, og en uddannelse som vanecoach, giver klienterne de rette redskaber, og mindset.
16 uger hos Kenneth har ikke kun givet vægttab, men redskaber til at holde vægttabet. Jeg har lært at nyde med måde, og at intet er forbudt. Der var en del mentalt at arbejde med, og det har giver en ubeskrivelig ro. Jeg kan nu lægge hånden på hjertet og sige at jeg oprigtig er glad igen ❤️

29 december 2022