Keukenstunter - Mijdrecht Reviews 65

TrustScore 5 uit 5

4,8

Genieweg 52, 3641 RH Mijdrecht, Utrecht, NL

Duidelijke communicatie, denken goed mee en staan altijd voor je klaar bij vragen! We zijn erg blij met onze keuken en de service van keukenstunter Mijdrecht !

In maart 2025 binnen gelopen bij Keukenstunter Mijdrecht, waar Erwin ons aansprak dat hij dit samen met zijn zoon Tim doet. Dat kwaliteit, eerlijkheid en service hoog in het vaandel staan. Niets te... Toon meer

Bij Keukenstunter wordt er de tijd genomen om het juiste keuken advies te geven en de adviseurs zijn vooral niet opdringerig! De kwaliteit van de keukens is Topkwaliteit en maatwerk waardoor je een un... Toon meer

1. Kookwinkel
  2. Keukenvernieuwer

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Keukenstunter, proef de sfeer! Keukenstunter inspireert en middels ons geavanceerde 3D-tekenprogramma laten we uw droomkeuken tot leven komen. Er kan oneindig worden gecombineerd met kleur- en materiaalvariaties in deuren, werkbladen, apparatuur en accessoires. Onze ervaren adviseurs zorgen voor een droomkeuken die binnen uw woonruimte, woonstijl en budget past. Keukenstunter verkoopt uitsluitend A-merken, in een moderne, heldere actieformule met een 100% tevredenheidsgarantie!

• Genieweg 52, 3641 RH, Mijdrecht, Utrecht, Nederland

• 0297 744 042

4,8

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Duidelijke communicatie en een mooi resultaat

28 april 2026

Beste,

Bedankt voor je mooie woorden! Wat fijn dat je onze communicatie en service zo positief hebt ervaren. We denken graag met je mee voor het beste resultaat.

Heel veel plezier met je nieuwe keuken!

Groet,

Team Keukenstunter Mijdrecht

Ga naar Keukenstunter Mijdrecht voor goed advies en kwaliteit

Wat een fijne ervaring heb ik gehad bij de Keukenstunter in Mijdrecht! Ik werd vriendelijk ontvangen en er werd goed geluisterd naar mijn wensen voor de keuken. Erwin is deskundig en denkt actief mee, kwam met praktische oplossingen en goed advies. Hierdoor is onze keuken niet alleen mooi geworden, maar ook functioneel. Ik ben meerdere keren in de winkel geweest en dat was allemaal prima. De levering verliep vlekkeloos en afspraken werden nagekomen.
We zijn ontzettend blij met de nieuwe keuken en kan deze winkel absoluut aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar kwaliteit en goede service!

4 april 2026

Goed meegedacht en goede klantenservice

Goed meegedacht wat betreft indeling keuken, blij met de opstelling! Maar ook hele goede klantenservice en oplossingsgericht toen we wat hadden met onze keukenkastjes. Op aanraden van familie onze keuken bij Keukenstunter Mijdrecht gekocht en erg blij mee dat we dit hebben gedaan!

10 december 2025

Beste Alieke,

Bedankt voor het delen van jullie ervaring! Fijn dat de indeling goed is uitgepakt én dat onze klantenservice en oplossing achteraf goed hebben geholpen. Mooi dat jullie via familie bij ons zijn uitgekomen en zo tevreden zijn.

Keukenstunter Mijdrecht: TOP!

Wij kunnen Keukenstunter Mijdrecht van harte aanbevelen!

Wij kregen vanaf het eerste moment een heel goed gevoel: geen opdringerige verkooppraatjes, tijd, duidelijke uitleg van opties en verschillen. Ook een duidelijke offerte met de door ons gewenste apparatuur. En een heel fijne tip: kijken bij het Inspiratiehuis van Bosch, Siemens in Hoofddorp om de verschillende modellen te vergelijken en je te laten adviseren wat het beste aansluit bij je wensen.

Wij zijn samen tot een mooi ontwerp gekomen dat helemaal aan onze wensen voldoet en kregen daarbij ook handige tips. Wat we ook fijn vonden was ze samenwerken met een aannemer die evt. voorbereidende werkzaamheden uitvoert. Daar hebben wij gebruik van gemaakt en daardoor past onze keuken perfect.

Tot slot vonden we ook de montage heel goed verlopen. Deze hebben ze in eigen hand, waardoor er telkens nauw contact is. Zo bleek bij ons een verkeerde kast geleverd door de fabriek. We hebben een prettige tussenoplossing gevonden en toen de juiste kast beschikbaar was is die snel gemonteerd. Wij vinden zelf dat het resultaat er mag zijn en zijn heel blij met onze nieuwe keuken!!

Fam Bogaard

1 november 2025

Beste familie Bogaard,

Dank voor deze uitgebreide en mooie review! Fijn dat het hele traject, inclusief montage en service, zo goed is bevallen.

Groet, Team Keukenstunter.com

Fijne begeleiding in aanschaf en top service

Vaak de winkel bezocht om mijn keuze te maken. Ben gedurende deze bezoeken uitgebreid geholpen in de uiteindelijke keuzen.
Na het bestellen heb ik zelf vertraging opgelopen waardoor ik de keuken moest vertragen, vervelend voor beide partijen. Erwin dacht graag mee voor een passende oplossing.
Nu lekker genieten van een prachtig eindresultaat.

24 oktober 2025

Beste Robin,

Bedankt voor je mooie review! Fijn dat we je tijdens het hele traject goed hebben kunnen begeleiden en samen tot een passende oplossing zijn gekomen. Geniet van het prachtige eindresultaat!

Groet, Team Keukenstunter.com

Zeer goed geholpen bij Keukenstunter in…

Zeer goed geholpen bij Keukenstunter in Mijdrecht. Goed advies, transparante prijs en levering en montage ging zonder problemen. Nu zeer tevreden met onze nieuwe keuken, goede kwaliteit materialen.

5 december 2025

Beste Suzanne,

Dank voor deze fijne terugkoppeling! Mooi om te horen dat advies, levering en montage helemaal naar wens waren. Geniet van de prachtige keuken!

Groet, Team Keukenstunter.com

Van A tot Z zeer tevreden.

Vanaf het begin is er goed naar ons geluisterd, aanpassingen onze kant waren geen probleem. Ze, Erwin en Tim kwamen zelf ook met goede suggesties.
We werden in contact gebracht met een goede aannemer, Geert. Ook daar geen kwaad woord over.
Kwaliteit keuken, apparatuur is fantastisch.

11 november 2025

Beste Anton,

Bedankt voor deze mooie review! Wat fijn om te horen dat Erwin en Tim vanaf het begin goed hebben meegedacht. Geniet van jullie prachtige keuken!

Vertrouwen

Na meerdere keukenzaken te hebben aangedaan per toeval de keukenstunter te Mijdrecht ontdekt. Na een snelle check op google met uitstekende recensies voor dit specifieke filiaal toch maar even binnengelopen. In eerste instantie even de kat uit de boom gekeken en na het rondkijken in gesprek met Erwin geraakt. Ik heb meestal vrij snel door met wat voor persoon ik te maken heb en met Erwin wist ik meteen dat het goed zat. Niet alleen een fijn rustig persoon maar ook duidelijk veel kennis en ervaring in de wereld van de keukens. En dat merk je als je samen een keuken gaat samenstellen, dit ging zeer vlot en met oog voor mogelijke knelpunten en altijd ook met alternatieve oplossingen.

Ook zeer prettig was het ontbreken van enige druk, dit heb ik bij andere zaken wel anders ervaren en geen gegoochel met prijzen en dergelijke. De prijs is de prijs en deze was marktconform of zelfs iets onder die van de collegas.

Uiteindelijk een prachtige keuken ontworpen welke vervolgens door de eveneens zeer prettige Tim vakkundig en secuur in werkelijkheid werd neergezet. Het resultaat is een droom keuken waar wij nog vele jaren plezier van zullen hebben. Mocht ik ooit weer een keuken nodig hebben dan weet ik waar ik het eerst binnenloop! Erwin en Tim dank jullie wel!

25 september 2025

Beste Ramon,

Dank voor je uitgebreide complimenten! Wat fijn dat Erwin en Tim je zo goed hebben geholpen. Heel veel plezier met jullie droomkeuken.

Een aanrader!

Niets teveel gezegd! We hebben fijne gesprekken gehad, goed advies gekregen, geen opdringerig gedoe, wat heeft geresulteerd in de aankoop van een prachtige keuken die eind augustus geplaatst is door een top monteur waar zij mee werken.
Wij zijn zeer tevreden! Zeker een aanrader!

29 augustus 2025

Beste Frenkie,

Wat een fijne review, bedankt! Goed om te lezen dat Erwin en Tim jullie zo prettig hebben geholpen en dat alles naar wens is verlopen. Heel veel plezier met jullie prachtige nieuwe keuken!

Prima ervaring

Keukenstunter Mijdrecht heeft ons tot in details bijgestaan in het ontwerp van de keuken.
Heeft met vakmensen de keuken zorgvuldig geplaatst.
En ze zijn zeer correct geweest in de nazorg.
Kortom: Een prima winkel voor je nieuwe keuken

8 september 2025

Beste klant,

Wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn over zowel het ontwerp, de plaatsing als de nazorg. Bedankt voor jullie vertrouwen en veel plezier met de nieuwe keuken!

Groet, Team Keukenstunter.com

Fijn gesprek gehad in de keukenstunter!

Fijn gesprek gehad in de keukenstunter!
Rustig kunnen rondkijken en uiteindelijk bespreken!
Het resultaat is precies geworden wat wij wilde. De monteur was goed in zijn werk en gezellig! Heel erg bedankt!

27 februari 2025

Beste Dennis,

Leuk om te horen dat jullie op een ontspannen manier tot het perfecte resultaat zijn gekomen. En een gezellige monteur is natuurlijk altijd mooi meegenomen 😉 Bedankt voor het vertrouwen!

Groet, Team Keukenstunter.com

Fantastisch uitgevoerd en heel goed begeleid.

Na vele ervaringen te hebben gehad met diverse keukenleveranciers op diverse locaties, hebben we bij Keukenstunter Mijdrecht wel de beste gevonden. Na goed advies van Erwin de Marie in de winkel en wat ontwerpjes later is er bij ons een droomkeuken geplaatst! De weinige hobbels werden professioneel glad gestreken. Nu, een half jaar later, genieten wij nog steeds van het gebruiksgemak. Verlichting en vaatwasser is gekoppeld aan ons home systeem en daarmee kan ik heel veel regelen. Het is de ultieme keuken!
Erwin, Tim en de hulpkrachten, hartelijk bedankt!
Ps. De door Erwin aanbevolen stukadoor heeft ook prachtig, en snel, werk geleverd!

21 december 2024

Beste René,

Wat een fantastische review, bedankt voor het delen! Geweldig om te horen dat jullie zo’n fijne ervaring hebben gehad bij Keukenstunter Mijdrecht en dat jullie nog dagelijks genieten van jullie droomkeuken. We geven de complimenten zeker door aan Erwin, Tim en het team!

Groet, Team Keukenstunter.com

Enorm blij zijn we met onze keuken!

Enorm blij zijn we met onze keuken! We liepen in eerste instantie verkeerd, opzoek naar de ingang van een om de hoek, maar vanwege de goede eerste indruk terug gegaan. Erwin denkt goed mee bij het ontwerpen van de keuken en past de tekeningen tussendoor aan zodat je een goed beeld hebt van hoe het werd. Uiteindelijk alles doorgenomen zodat je ook alle vertrouwen hebt dat de juiste keuken gaat worden geleverd.

Tim heeft bij de keuken plaatsen ook weer goed meegedacht. Of het filter niet aan de andere kant beter kan, of het eiland op de juiste plek stond. Ook daar was zeker nog ruimte om het aan te passen en werkt hij enorm netjes.

Kortom, een hele goede ervaring met een heel mooi resultaat! Bedankt Erwin en Tim!

Groeten Rianne en Matthijs

21 maart 2025

Beste Rianne en Matthijs,

Wat een mooie ervaring, dank voor het delen! Geniet van jullie prachtige keuken en veel kookplezier gewenst!

Groet, Team Keukenstunter.com

goed geholpen met goede adviezen.

goed geholpen met goede adviezen.
mooie keukens van hoge kwaliteit.
de plaatsing is ook door hun verzorgt met een super resultaat.

5 maart 2025

Beste,

Super om te horen dat jullie zo goed zijn geholpen en dat jullie geslaagd zijn voor een nieuwe keuken. Bedankt voor het achterlaten van deze mooie 5-sterren recensie!

Groet, Team Keukenstunter

Keukenstunter Mijdrecht is een top…

Keukenstunter Mijdrecht is een top winkel. Erwin en Tim zijn twee vakmannen, ze luisteren en geven goede adviezen/tips. Vanaf het begin tot het einde zijn wij heel goed geholpen. Het contact verliep fijn en continu een snelle reactie. Tim heeft de keuken geplaatst en dat is op een hele nette en professionele manier gegaan! De keuken staat er heel mooi bij en wij zijn er heel blij mee!

Wij raden ze zeker aan en vandaar ook de 5 sterren.

20 december 2024

Beste,

Super dat u zo goed bent geholpen door Erwin en Tim en alles van begin tot eind goed is verlopen. Bedankt voor de 5-sterren recensie en we wensen jullie heel veel plezier van de nieuwe keuken!

Droom keuken gekocht bij Keukenstunter Mijdrecht

Wij hebben onze prachtige keuken gekocht bij Keukenstunter Mijdrecht. We zijn er heel erg blij mee. Erwin heeft ons goed geholpen met het design van de keuken. Wij wisten zelf niet zo goed hoe we deze ruimte het beste konden invullen. Met een heel creatief idee van Erwin is dit toch heel goed gelukt en bevat de keuken al onze wensen. Het contact is altijd goed geweest en doordat Erwin en Tim zo gestructureerd werken, is alles vlekkeloos verlopen. Wij zijn heel erg blij en zullen de Keukenstunter in Mijdrecht zeker aanraden!

11 februari 2025

Beste Ilona,

Wat een mooie review, bedankt voor het delen! Goed om te horen dat jullie zo goed zijn geholpen en dat het creatieve ontwerp perfect bij jullie wensen past. Geniet van jullie prachtige keuken en veel kookplezier gewenst!

Groet, Team Keukenstunter.com

Update: er is contact opgenomen er is een alternatief aangeboden.

In eerste instantie erg tevreden over Keukenstunter Mijdrecht. Na 5,5 jaar laat echter de folie los van een plank dit valt niet onder de garantie. Er wordt aangeboden om een offerte te maken voor een nieuwe plank, die blijkt niet meer leverbaar te zijn. Op mijn vraag hoe het e.e.a. dan opgelost kan worden krijg ik nooit meer antwoord.

3 februari 2025

Beste,

Wat vervelend om te lezen dat u deze negatieve ervaring heeft, dat spijt ons. Op dit moment zijn we met u in contact om tot een passende oplossing te komen.

Groet, Team Keukenstunter

Ongeveer 2 jaar geleden een keuken…

Ongeveer 2 jaar geleden een keuken gekocht. Zeer goed geholpen, fijn personeel.
De nazorg als je een vraag hebt of iets dergelijks ook zeer goed.
Top zaak!
Als er ooit weer een nieuwe keuken moet komen, dan zullen wij als eerste weer kijken bij de Keukenstunter.

18 januari 2025

Beste Sandra,

Hartstikke bedankt voor deze mooie 5-sterren recensie! Wij wensen jullie nog vele jaren plezier van jullie nieuwe keuken!

Groet, Team Keukenstunter

Fijne ervaring met een goed resultaat!

Voor ons nieuwe huis hebben we bij een paar keukenboeren geörienteerd op wat we precies wilden voor onze keuken. Bij Keukenstunter Mijdrecht zijn we goed geholpen door Erwin. Hij heeft alle mogelijkheden goed besproken met ons en kwam met een mooie 3D tekening. Waar wij bij andere keukenboeren hadden ervaren dat we een beetje onder druk werden gezet om akkoord te gaan, hadden we dat bij Erwin totaal niet. Bij het bespreken van de offerte hebben we nog een paar dingetjes gewijzigd. Ook hier dacht Erwin goed mee. Uiteindelijk hebben we de keuken besteld. Tussen de bestelling en montage was Erwin goed bereikbaar voor vragen die achteraf bij ons opkwamen. De montage door Remon is ook heel goed verlopen. Vooraf was duidelijk hoelaat de monteur er zou zijn. Hij heeft de keuken heel netjes gemonteerd. We zijn heel blij met het eindresultaat!

4 november 2024

Beste Kirti en Quinten,

Bedankt voor het delen van uw ervaring! We zijn blij dat we hebben kunnen helpen bij het realiseren van uw nieuwe keuken.

Veel plezier gewenst!

Groet, Team Keukenstunter.com

Keukenstunter Mijdrecht... een echte aanrader!

Na heel veel keukenzaken afgeweest te zijn, was het een warm welkom bij Erwin van Keukenstunter Mijdrecht. Hij heeft ons ontzettend goed geholpen met het samenstellen van onze keuken, ik twijfelde over van alles, maar met het goede advies van Erwin en de goede plaatsing van Tim, zijn we echt super blij met het eindresultaat!!!

11 september 2024

Beste Ramona,

Fijn om te lezen dat de keuken naar wens is geleverd en gemonteerd! Heel veel plezier gewenst van uw nieuwe keuken!