Kikokickz Reviews

TrustScore 4 uit 5

4,0

Mijn adidas campus 00’s in kleur crystal white core black zijn vandaag binnengekomen!! Super blij mee! Toen ik besteld had duurde het eventjes wat langer vanwege vertraging, maar er wordt snel gereage... Toon meer

Slecht mee te communiceren. Dan wel contact, dan dagen niet. Onduidelijkheid of schoenen geleverd werden. Iedere keer was er wat. Dan zouden ze opgestuurd worden, dag later weer problemen. Ruim drie... Toon meer

Update: Voorheen 2 bestellingen gedaan en dat verliep goed. Bij de laatste was er iets fout gegaan waardoor het langer duurde dan normaal. Xavi heeft het goed opgelost en keurig geld terugge... Toon meer

2 paar yeezy veters besteld waarvan 1 verkeerde kleur was opgestuurd. Na een aantal keer mailen (waar ik gelijk reactie tierig kreeg via de mail wat top was maar jammer genoeg week duurde voordat ze n... Toon meer

1. Schoenenwinkel
  2. Kledingwinkel
  3. Winkel in modeaccessoires

Wij zijn Kikokickz de plek om gemakkelijk en betrouwbare je Yeezy 's , Nike Dunk Low , Jordans, Supreme items en nog veel meer te bestellen. Klanten staan bij ons op nummer 1. Twijfel niet om je vraag over je bestelling te stellen via Instagram of via onze chat functie op onze site. Wij helpen graag, en proberen vragen altijd zo snel mogelijk te beantwoorden. Kikokickz meer dan schoenen.

Goed

TrustScore 4 uit 5

Vraagt klanten om een review

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

2 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Schoenen na 1 week nog niet geleverd

Schoenen vorige week besteld en na enkele dagen contact opgenomen. 1e keer de bestelling zou de volgende dag meegaan. Daarna weer contact opgenomen en "ze staan nu klaar ingepakt en worden vanmiddag door de post opgehaald". Nog steeds niks ontvangen van postnl. Weer contact opgenomen en de persoon ging contact opnemen met de leverancier. Wat heel raar is aangezien ze nog een dag ervoor klaar stonden ingepakt en al.

11 september 2025

Geldverspilling. Geen informatie

Ik heb meer dan een week geleden besteld bij hun. Voor de rest heb ik niks gekregen of gehoord behalve dat mijn bestelling geplaatst is. Ze reageren niet op mijn mails en ook niet op mijn vragen in de chat. Verspilling van geld. Niet hier bestellen.

15 juli 2025

Geen terugbetaling van mijn retour

Helaas vindt de terugbetaling van 129,95 euro van mijn retour niet plaats. Wel al een aantal keren beloofd via DM Instagram maar nu niet meer bereikbaar. Ik wil best begrip hebben voor zijn situatie maar is heel lastig als hij beloftes niet nakomt en niet meer reageert. Weet iemand wat ik kan doen?

7 juli 2025

Goeie middag,

Excuses dat het nog niet is terugbetaald. We lossen het graag zo snel mogelijk voor u op. Zou u mij kunnen whatsappen op 0637790597 dan zal ik ervoor zorgen dat het direct voor u geregeld zal worden. Excuses aan onze kant en we hopen het snel recht te kunnen zetten.

Waardeloos

Ik heb tot 2 toe gevraagd waar mijn bestelling blijft. Tot 2x toe hebben ze gezegd dat ze het opgestuurd hebben. Tot op heden niets ontvangen..

19 mei 2025

Retour niet verwerkt

Retour wordt niet verwerkt ik heb contact gehad via Instagram DM met ze over wanneer ik mijn terugbetaling zou moeten krijgen die wordt steeds uitgesteld en nu wordt er niet meer op me gereageerd. En ik ga hier nog stokje voor steken dus wie hier ook besteld wees er van bewust het zijn stelletje oplichters en betalen je geen geld terug als je iets heb geretourneerd.

26 februari 2025

Niet bestellen zeer onbetrouwbaar

Vorige week is mij beloofd na het plaatsen van een slechte review alles zsm op te lossen. Vervolgens nu een week verder en er wordt niet eens meer gereageerd. Telefoonnummer wat ik ontvangen heb worden de apps niet meer op gelezen.
Komen dus wederom beloftes niet na en hadden als ze willen het bedrag al terug kunnen storten en het netjes af kunnen handelen.

4 februari 2025

Antwoord van Kikokickz

Dit is de 3de 1 ster recentue die geplaatst wordt door de desbetreffende klant, als u op de naam van deze persoon klikt kunt u dat zelf zien. Trustpilot is hier ook van op de hoogte. Pakket ‘kwijt geraakt’ bij het verzenden. Hij staat op afgeleverd hij haar adres, maar klant geeft aan pakket nooit ontvangen te hebben. Complex voor ons en voor PostNL. Alles is nu opgelost.

Bestelling geplaatst

Bestelling geplaatst. Goede bezorging.
Helaas is het niet de goede maat. Geretourneerd. Het bedrag nog niet teruggestort. Via Instagram contact gezocht. Via 06 eindelijk reactie.Ik krijg wel een reactie maar het bedrag heb ik nog steeds niet terug. Het is dat ik zelf contact zoek en elke dag krijg ik als reactie ik zorg voor de terugbetaling. Dit duurt nu een week en helaas nog geen terugbetaling.
Nu toch netjes een uitleg gekregen met interne problemen en opgelost.
Puntje van aandacht interne zaken maar goede betrouwbare webshop!

15 januari 2025

4 weken na bestellen nog geen schoenen

4 weken na bestellen nog geen schoenen. Contact opgenomen via mail geen reactie, vervolgens via dm, nog geen oplossing opgebeld en uit eindelijk een paar na 5 weken binnen. Helaas was de maat niet goed, retour formulier ingevuld geen reactie vervolgens contact via whatsapp en dm genomen hij zou het gaan uitzoeken vervolgens nooit meer wat gehoord.

28 oktober 2024

Goeie morgen,

Ik kan op naam helaas geen bestelnummer vinden. Zou u met mij contact willen opnemen om alles af te handelen. Ik ben bereikbaar op whatsapp via 0637790597. Ik hoop alles goed af te kunnen handelen met u

Na een week wacht ik nog steeds op mijn…

Na een week wacht ik nog steeds op mijn bestelling. Inmiddels sinds een aantal dagen ook onbereikbaar.

Bestel hier niet!!!

Update 10-12
Xavi, je schrijft dat je binnen 2 dagen gaat leveren. Bijzonder want dit schreef je vorige week ook al. Ook via dit platform: ik wil vandaag het geld terug gestort hebben

9 december 2024

Goeie Morgen,

We komen graag met u in contact. We hebben een kleine vertraging op uw bestelling maar zijn nu druk bezig deze te verhelpen zodat we binnen 2 dagen kunnen leveren.

NIET BESTELLEN

Hier wat besteld en niet ontvangen! Met Klanten service contact opgegenomen hierover
Omdat ik mijn geld terug wou en nog steeds NIET ONTVANGEN!
ik bestel hier nooit meer!!!

14 november 2024

Goeie avond,

We hebben contact met u via onze chat functie als u uw gegevens stuurt maken wij hem direct over. Het mag ook via whatsapp onder dit nummer. 0637790597. Alvast bedankt en ik hoop het zo snel mogelijk op te kunnen lossen.

Team Kikokickz

Een lange wachttijd,het cadeautje heb…

Een lange wachttijd,het cadeautje heb ik niet gevonden.

23 oktober 2024

Beste Anny ,
We zien inderdaad een kleine vertraging en excuses daarvoor. Als het goed is zijn ze inmiddels ontvangen en we hopen dat u blij bent met uw product.