Kikokickz Reviews

TrustScore 4 uit 5

4,0

Mijn adidas campus 00’s in kleur crystal white core black zijn vandaag binnengekomen!! Super blij mee! Toen ik besteld had duurde het eventjes wat langer vanwege vertraging, maar er wordt snel gereage... Toon meer

Slecht mee te communiceren. Dan wel contact, dan dagen niet. Onduidelijkheid of schoenen geleverd werden. Iedere keer was er wat. Dan zouden ze opgestuurd worden, dag later weer problemen. Ruim drie... Toon meer

Update: Voorheen 2 bestellingen gedaan en dat verliep goed. Bij de laatste was er iets fout gegaan waardoor het langer duurde dan normaal. Xavi heeft het goed opgelost en keurig geld terugge... Toon meer

2 paar yeezy veters besteld waarvan 1 verkeerde kleur was opgestuurd. Na een aantal keer mailen (waar ik gelijk reactie tierig kreeg via de mail wat top was maar jammer genoeg week duurde voordat ze n... Toon meer

1. Schoenenwinkel
  2. Kledingwinkel
  3. Winkel in modeaccessoires

Wij zijn Kikokickz de plek om gemakkelijk en betrouwbare je Yeezy 's , Nike Dunk Low , Jordans, Supreme items en nog veel meer te bestellen. Klanten staan bij ons op nummer 1. Twijfel niet om je vraag over je bestelling te stellen via Instagram of via onze chat functie op onze site. Wij helpen graag, en proberen vragen altijd zo snel mogelijk te beantwoorden. Kikokickz meer dan schoenen.

Goed

TrustScore 4 uit 5

Vraagt klanten om een review

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

2 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

12 januari 2024

Antwoord van Kikokickz

Enorm bedankt voor je review en goed om te horen dat ze snel binnen zijn gekomen.

Snelle service

Snelle service, blije dochter met haar nieuwe aanwinst!

18 december 2023

Antwoord van Kikokickz

Enorm bedankt voor de review, dat waarderen wij uiteraard enorm. En super om te horen dat we uw dochter blij hebben kunnen maken.

Kikokickz

Iets langere levertijd, goed opgelost!

Het duurde erg lang voor de schoenen kwamen. Pubers willen dure schoenen dus ik kneep hem wel een beetje.. Uiteindelijk via de website gechat en toen waren de schoenen dezelfde dag nog verstuurd.
Alles is uiteindelijk goed opgelost! Mijn zoon is superblij met zijn nieuwe schoenen!
Xavi bedankt!

15 december 2023

Antwoord van Kikokickz

Beste Miranda, Bedankt voor uw review alleen vinden we het jammer dat we deze negatieve reviw krijgen. We hebben alles uitgelegd en verlies gedraaid op uw bestelling, alleen ervoor gekozen om hem door te zetten omdat het een cadeau was. We hopen dat u nog contact opneemt en dan we iets kunnen regelen.

Fijne kerst,

Nooit hier bestellen!!!

Wat een mega slecht bedrijf is dit. Eind oktober bestelling gedaan voor paar schoenen(yeezy 350 core black slate). Nooit meer iets van gehoord dus heb maar zelf via Instagram contact opgenomen. Er werd elke keer gezegd excuses voor de vertraging het komt eraan we gaan ze bestellen. Dit heeft een maand geduurd en reageerde nergens op en als ze reageerde zeiden ze dat de schoenen snel zouden komen. toen heb ik ze weer geappt na paar weken en zeiden ze dat ze de maat niet hadden van die schoen wel maat kleiner. Ik zei dat ik die wel wou proberen misschien dat die maat ook paste. Schoenen na 1,5 maand binnengekomen blijken ze toch te klein en stuur ik een appje dat helaas de maat nog niet past en of ze misschien andere schoenen hebben die wel leverbaar zijn in de wat grotere maat. Werd totaal niet op gereageerd wat ik vroeg. Dus had ik maar een refund ingediend om mijn schoenen terug te sturen en mijn geld terug te krijgen. Refund nog steeds niet geaccepteerd na 2 weken dus ik hun weer appen word al 3 weken beloofd dat ze hem nu gaan accepteren en nog steeds niks gedaan! Dit bedrijf heeft z’n slechte service en raad je totaal niet aan om hier ook maar iets te bestellen. Heb na 2,5 maand nog steeds niet mijn geld terug.
Dus voorkom jezelf heel veel drama door NIET bij Kikokickz wat te bestellen.

10 december 2023

Antwoord van Kikokickz

Goeie avond, In overleg hebben we maat 44 2/3 naar u gestuurd. Door een systeem fout waren de retour instructies helaas niet doorgekomen. U kunt ons nog whatsappen op het onderstaande nummer en dan hopen we dat we alles zo snel en goed mogelijk kunnen oplossen. 0737790597.