Klarkraft Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg valgte Klarkraft fordi de lovet et ryddig samarbeid, og pålitelig leveranse til markedspris. Klarkraft virket tillitvekkende, og de har også vist seg å være den pålitelige og ryddige leverandør... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hei, har følt at dere har riktig pris, men har ikke noe sammenligning på om jeg får billigere strøm, kan jo hende at det finnes lavere priser og at jeg blir lurt, men jeg blir nok hverken fattig eller... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Virker som det ikke er så mange tilleggsgebyrer som mange selskaper har benyttet seg av,sånn som vannkraft er grønnere strøm enn kull,gebyr på hvis du blir syk så får du dekket litt andel ved tapt inn... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Informativt og opplysende om Norgespris. Opplever Klarkraft som direkte, tillitsvekkende, betaler aldri for annet enn avtalen. Prisene er alltid korrekte sammenlignet med Nordpool. Klarkraft informere... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Elektriciteitsbedrijf
  2. ook in
  3. Energieleverancier
  4. Groene energie leverancier

Geschreven door het bedrijf

Hei, Klarkraft er et mindre strømselskap som utfordrer strømbransjen gjennom å levere strøm trygt, billig og enkelt. Gjør som flere enn 20.000 andre og bli kunde i dag. Du betaler 39,- i måneden for å være Klarkraft kunde, i tillegg til strømprisen. Strømprisen består av spotpris + 3,9 øre/kWh. Det tar 1 minutt å bytte. 😄 Klarkraft har også best omtaler av alle selskaper på tvers av alle bransjer på Bytt.no, Norges største nettsted for kundeomtaler. Mvh Klarkraft

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

13 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Veldig greit

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Klarkraft gjør det enkelt å være kunde.

Klarkraft gjør det enkelt å være kunde.
Prisen er enkelt beskrevet og konkurransedyktig.
Informasjonen om norgeskraft var punktvis, oversiktlig og klar.
Inngåelse av avtale om kjøp var problemfri.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Greit å være kunde hos dere og pris er…

Greit å være kunde hos dere og pris er oversiktlig og hyggelig for meg

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Får ikke appen til å fungere

Får ikke appen til å fungere. Må logge inn på nettsiden for å få nødvendig info. Ellers er jeg fornøyd.

Antwoord van Klarkraft

Hei, Synd å høre at du har problemer med appen. Ta kontakt med kundeservice, så kan vi se om vi kan hjelpe deg. Ha en fortsatt fin sommer :)

Klarkraft anbefales.

Klarkraft har en ryddig oversikt over forbruk og pris inkl. mva. og holder etter min mening et prisnivå som er et av markedets beste. Jeg har aldri opplevd at det kommer prispåslag eller endringer i avtalen uten at dette er klart formidlet fra selskapet. Anbefales på det sterkeste.

Klarkraft

Klarkraft er et oversiktelig og enkelt selskap å forholde seg til .Appen holder deg løpende orientert på strømforbruk og pris .Veldig fornøyd.

Fornøyd

Hei! Så langt er jeg veldig fornøyd med Klarkraft og opplevelsen .Man får hva man er blitt lovet, billig strøm.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Håpløs statistikk i appen

Appen fungerer nogenlunde, men statistikk er dere ikke gode på.
All historikk skal være samme periode forrige år - ikke forrige måned eller enda verre forrige dag. Løsningen dere benytter er helt meningsløs.
Jeg har meldt dette avviket mange ganger, men dere ignorerer kundehenvendelser.
Videre skal forrige periode stå til venstre for denne perioden og ikke til høyre slik dere gjør. Dette er også statistisk feil.

Antwoord van Klarkraft

Hei, Kjedelig å høre at du er misfornøyd med statistikk oppsettet. Vi får dette fra en leverandør, men jeg skal spille inn ditt innspill til dem, så får vi se om det er noe de kan justere. Ha en fortsatt fin sommer :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Klar tale...enkle konsise budskap...god…

Klar tale...enkle konsise budskap...god app...greie priser,,føler seg som en verdifull kunde ,,ikke bare en av mange.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Greit å få vite om den eventuelle…

Greit å få vite om den eventuelle strømstøtten som kommer. Men for folk nord for Dovre er den dårlig, der har jo prisen vært nede i 5 øre per KW.
FrP har det beste forslaget som sier aldri mer en 50 øre ( inkl. moms)per KW, men dersom prisen er lavere er det du skal betale.

G8d oversikt i

God oversikt over priser og forbruk I appen.

1 juni 2025

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Synes at Klarkraft har en god og…

Synes at Klarkraft har en god og rimelig avtale. Det eneste jeg kunne tenkt meg var litt mere spesifikk hva man brukte strøm på. Kfr Elekt.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Det var supert og få skikkelig…

Det var supert og få skikkelig informasjon om Norges pris. Dessuten gikk overgangen fra tidligere strømselskapet smertefritt. Dog hvor meget billigere det er blitt er marginalt. Og så til slutt litt sur for at folk som er tilknyttet Delta får bedre pris en.
Ps jeg var tillitsvalgt i Delta.

Enket og greit

Enket og greit. Har fungert helt uproblematisk hele tiden. God informasjonsflyt !

God pris

God pris, og kundevennlig. Veldig fornøyd. Anbefales

Klarkraft -uten vindkraftforbindelser!

Klarkraft, enkelt og billig, oversiktlig app - og UTEN VINDKRAFTFORBINDELSER, heller ikke ved aksjeandeler, noe som er det viktigste når jeg velger strømselskap.

Dit is Trustpilot