Jeg valgte Klarkraft fordi de lovet et ryddig samarbeid, og pålitelig leveranse til markedspris. Klarkraft virket tillitvekkende, og de har også vist seg å være den pålitelige og ryddige leverandør... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Hei, har følt at dere har riktig pris, men har ikke noe sammenligning på om jeg får billigere strøm, kan jo hende at det finnes lavere priser og at jeg blir lurt, men jeg blir nok hverken fattig eller... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Virker som det ikke er så mange tilleggsgebyrer som mange selskaper har benyttet seg av,sånn som vannkraft er grønnere strøm enn kull,gebyr på hvis du blir syk så får du dekket litt andel ved tapt inn... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Informativt og opplysende om Norgespris. Opplever Klarkraft som direkte, tillitsvekkende, betaler aldri for annet enn avtalen. Prisene er alltid korrekte sammenlignet med Nordpool. Klarkraft informere... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Hei, Klarkraft er et mindre strømselskap som utfordrer strømbransjen gjennom å levere strøm trygt, billig og enkelt. Gjør som flere enn 20.000 andre og bli kunde i dag. Du betaler 39,- i måneden for å være Klarkraft kunde, i tillegg til strømprisen. Strømprisen består av spotpris + 3,9 øre/kWh. Det tar 1 minutt å bytte. 😄 Klarkraft har også best omtaler av alle selskaper på tvers av alle bransjer på Bytt.no, Norges største nettsted for kundeomtaler. Mvh Klarkraft
Tollbugata 8, 0152, Oslo, Noorwegen
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Klarkraft gjør det enkelt å være kunde.
Prisen er enkelt beskrevet og konkurransedyktig.
Informasjonen om norgeskraft var punktvis, oversiktlig og klar.
Inngåelse av avtale om kjøp var problemfri.

Antwoord van Klarkraft
Greit å være kunde hos dere og pris er oversiktlig og hyggelig for meg

Antwoord van Klarkraft
Det er bra at det følges opp av Strømselskapene slik at vi kan ta avgjørelser på en fornuftig måte med god kvalitet.

Antwoord van Klarkraft
Får ikke appen til å fungere. Må logge inn på nettsiden for å få nødvendig info. Ellers er jeg fornøyd.

Antwoord van Klarkraft
Klarkraft har en ryddig oversikt over forbruk og pris inkl. mva. og holder etter min mening et prisnivå som er et av markedets beste. Jeg har aldri opplevd at det kommer prispåslag eller endringer i avtalen uten at dette er klart formidlet fra selskapet. Anbefales på det sterkeste.

Antwoord van Klarkraft
Klarkraft er et oversiktelig og enkelt selskap å forholde seg til .Appen holder deg løpende orientert på strømforbruk og pris .Veldig fornøyd.

Antwoord van Klarkraft
Akkurat det du ønsker fra et strømselskap. Enkelt, og med lav, transparent og forståelig prising

Antwoord van Klarkraft
Hei! Så langt er jeg veldig fornøyd med Klarkraft og opplevelsen .Man får hva man er blitt lovet, billig strøm.

Antwoord van Klarkraft
Appen fungerer nogenlunde, men statistikk er dere ikke gode på.
All historikk skal være samme periode forrige år - ikke forrige måned eller enda verre forrige dag. Løsningen dere benytter er helt meningsløs.
Jeg har meldt dette avviket mange ganger, men dere ignorerer kundehenvendelser.
Videre skal forrige periode stå til venstre for denne perioden og ikke til høyre slik dere gjør. Dette er også statistisk feil.

Antwoord van Klarkraft
Klar tale...enkle konsise budskap...god app...greie priser,,føler seg som en verdifull kunde ,,ikke bare en av mange.

Antwoord van Klarkraft
Greit å få vite om den eventuelle strømstøtten som kommer. Men for folk nord for Dovre er den dårlig, der har jo prisen vært nede i 5 øre per KW.
FrP har det beste forslaget som sier aldri mer en 50 øre ( inkl. moms)per KW, men dersom prisen er lavere er det du skal betale.

Antwoord van Klarkraft
Synes at Klarkraft har en god og rimelig avtale. Det eneste jeg kunne tenkt meg var litt mere spesifikk hva man brukte strøm på. Kfr Elekt.

Antwoord van Klarkraft
Det var supert og få skikkelig informasjon om Norges pris. Dessuten gikk overgangen fra tidligere strømselskapet smertefritt. Dog hvor meget billigere det er blitt er marginalt. Og så til slutt litt sur for at folk som er tilknyttet Delta får bedre pris en.
Ps jeg var tillitsvalgt i Delta.

Antwoord van Klarkraft
Enket og greit. Har fungert helt uproblematisk hele tiden. God informasjonsflyt !

Antwoord van Klarkraft
Klarkraft, enkelt og billig, oversiktlig app - og UTEN VINDKRAFTFORBINDELSER, heller ikke ved aksjeandeler, noe som er det viktigste når jeg velger strømselskap.