Klarkraft Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg valgte Klarkraft fordi de lovet et ryddig samarbeid, og pålitelig leveranse til markedspris. Klarkraft virket tillitvekkende, og de har også vist seg å være den pålitelige og ryddige leverandør... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hei, har følt at dere har riktig pris, men har ikke noe sammenligning på om jeg får billigere strøm, kan jo hende at det finnes lavere priser og at jeg blir lurt, men jeg blir nok hverken fattig eller... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Virker som det ikke er så mange tilleggsgebyrer som mange selskaper har benyttet seg av,sånn som vannkraft er grønnere strøm enn kull,gebyr på hvis du blir syk så får du dekket litt andel ved tapt inn... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Informativt og opplysende om Norgespris. Opplever Klarkraft som direkte, tillitsvekkende, betaler aldri for annet enn avtalen. Prisene er alltid korrekte sammenlignet med Nordpool. Klarkraft informere... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Elektriciteitsbedrijf
  2. ook in
  3. Energieleverancier
  4. Groene energie leverancier

Geschreven door het bedrijf

Hei, Klarkraft er et mindre strømselskap som utfordrer strømbransjen gjennom å levere strøm trygt, billig og enkelt. Gjør som flere enn 20.000 andre og bli kunde i dag. Du betaler 39,- i måneden for å være Klarkraft kunde, i tillegg til strømprisen. Strømprisen består av spotpris + 3,9 øre/kWh. Det tar 1 minutt å bytte. 😄 Klarkraft har også best omtaler av alle selskaper på tvers av alle bransjer på Bytt.no, Norges største nettsted for kundeomtaler. Mvh Klarkraft

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

13 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

norgespris

Det er nyttig å få info om Norgespris så tidlig som mulig

26 juni 2025

Hei,

Tusen takk for hyggelig omtale. Det setter vi stor pris på :)

Ha en super sommer!

Billig og bra

Billig strøm, god kundeservice, veldig enkelt og greit. Det sier litt at andre strømselskap ringer og blir sjokkert over hvor lavt påslag og månedsutgifter det er.

26 juni 2025

Hei,

Tusen takk for hyggelig omtale. Det setter vi stor pris på :)

Ha en super sommer!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Elendig, lite imøtekommende, ikke å anbefale.

Har en leilighet som skulle over på ny leietager. Klarkraft må ha 7 dager på å overføre til ny leietager, selv om de reklamerer med ingen bindingstid. De motvillig til å kontakte ny leietager for direkte å overta abonnomanget selv om de har alle opplysninger. Utrolig treigt og lite imøtekommende. Oppsagt 28/3 men får det ikke avsluttet før 4/4. juks og fanteri!

Oppsagt på flekken.

Etter svar på redigert innleggs svar.
Det korrekte er at leietaker hadde bestillt strøm fra dere fra og med 1,4, men flyttet inn flere dager i forveien. Dere ble straks informert og ble bedt om å kontakte leietager for å få dette oppdatert. Dere fikk og oppsigelse og strømavlening. Dere ville slett ikke kontakte leietager som hadde bestillt strøm hos dere, i stedenfor er det jeg som når får regningen. Dette er veldig treigt og resultatet er at mine forhold til dere blir sagt opp en etter en. dette er for dårlig.

31 maart 2025

Hei Per,

Oppdatering: Da ser jeg at leietaker har flyttet inn på strømmåleren den 31.mars, så siste dato du er fakturert for er 30.mars.

Det var kjedelig å høre. Vi har som du nevner ingen bindingstid. Når du melder til oss at du skal flytte ut så krever markedet (Elhub) at tidligste mulige dato for å flytte deg ut av strømmåleren er 2 dager frem i tid. Det er markedsreglene. Det ser jeg også er gjort i ditt tilfelle, to dager frem. Så jeg er usikker på hva du mener med 7 dager. Vi kan heller ikke opprette strømavtaler for nye personer uten at de ber om det. Personen som skal ta over strømmåleren må kontakte oss og bekrefte dette selv, eller bestille strømavtale selv på hjemmesiden. Da vil man også kunne flytte de inn på en tidligere dato enn to dager frem, om det er en annen dato som er riktig dato for overtakelse. Ber du ny leietaker kontakte oss vil vi kunne løse dette for dere.

Svar til redigert innlegg: Vi mottok melding på epost om at du skulle flytte ut av strømmåleren den 29.3, som var på lørdag. Kundeservice har behandlet denne eposten i dag 31.3, og med utflytt den 2.4. Ikke den 4.4. Det er markedsreglene til Elhub som styrer at det tar to dager fra utflytt er registrert til det blir effektuert i Elhub. Det er ikke noe vi styrer, og gjelder alle aktører i markedet. Dette kan som sagt overstyres om at leietaker flytter inn på en tidligere dato. Som du kan lese i avtalevilkårene våre så står det at oppsigelse må meldes med 14 dagers oppsigelse, dette fordi det kan være årsaker til at vi ikke får behandlet sakene fortløpende. Men i dette tilfellet så tok det da 4 dager fra din epost på lørdag, ikke 14.

Ha en fortsatt fin uke.

Holder det de lover

Holder det de lover, enkelt, oversiktlig og rimeligere enn konkurrentene.
Enkel og oversiktlig app. Ingen negative anmerkninger så langt.

Hei Glenn,

Tusen takk for en hyggelig omtale. Det setter vi veldig stor pris på! Og takk for at du er kunde.

Ha en super helg når den kommer :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Beste strømselskapet jeg har vært…

Beste strømselskapet jeg har vært borti! Ærlige og redelige folk som leverer det de lover og lett å forholde seg til. Anbefales på det sterkeste!

16 maart 2025

Hei Morten,

Det var veldig hyggelig å høre, tusen takk for det. Det setter vi stor pris på. Ha en fin uke :)

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Fornøyd så langt med prisen

Fornøyd så langt med prisen. Skulle ønske det gikk an og se morgen dagens strømpris i appen, og hvordan prisen blir med strømstøtte.

29 januari 2025

Antwoord van Klarkraft

Hei Simen, og velkommen som kunde.

Du kan se morgendagens priser i appen, men først etter kl 13 hver dag. Det er tidspunktet hvor Nord Pool publiserer morgendagens priser. Siden det er netteier som utbetaler strømstøtte, så vil informasjon om den inntil videre ligge i deres app. Men takk for tilbakemeldingen, det tar vi med oss videre.

Ha en super uke :)

Gode informasjonsbrev

Gode informasjonsbrev
Gode priser med troverdig prisprofil uten skjulte ekstrakostnader.
Ryddig og greit helt enkelt.

25 januari 2025

Hei Jo-Eivind,

Tusen takk for hyggelige ord. Det setter vi stor pris på! Ha en fortsatt super helg :)

God oversikt!

Appen til Klarkraft gir meg som kunde en god og rask oversikt over strømforbruket, den er heller ikke krevende å bruke.

24 januari 2025

Hei Erik,

Takk for hyggelig omtale. Det setter vi stor pris på!

Ha en super helg når den kommer :)

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Innlogging i Klarkrafts App

Det er irriterende å ikke kunne bruke Klarkraft sin App fordi jeg er kunde i OneCall. I følge Klarkraft sitt kundesenter får ikke kunder som har One Call tilsendt sms kode for å logge inn i Appen. Dermed får jeg ikke som kunde full uttelling av å være kunde hos dere hvor det ikke er mulig å holde oversikt på strømprisen og eget forbruk. Håper dette snart kan ordnes.

Antwoord van Klarkraft

Hei Roy, Ja dette er en kjedelig sak. Det gjelder bare noen få OneCall kunder, og er en feil hos Google, som sender ut våre innloggingskoder på sms. De sier det har noe med nummerporteringen å gjøre, uten at vi kan verifisere det, og gjelder ikke bare Klarkraft app, men alle som bruker Google OTP. Uansett så er det veldig leit at dette tar tid, men det er Google som må løse dette på sin side. Vi får dessverre ikke gjort noe med den feilen, men ser nå på å legge til epost som mulig kilde for innlogging, i tillegg til sms. Vi holder deg oppdatert, så håper vi at det kommer en løsning veldig snart.

ryddig i kundeforhold

greie priser, korrekte fakturaer og god kundeservice, tydelig informasjon

Hei,

Tusen takk for hyggelige ord. Det setter vi stor pris på :)

Ha en finfin uke!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Glimrende oversikt i app.

Glimrende oversikt i app.
klare og enkle forklaringer underveis på utvikling av pris og støtte.
Slipper annonsemas og "strømkamp" om kundene slik man kan se fra andre selskaper.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Enkel og oversiktlig avtale og oversiktlig app

Klarkraft holder prisen jevnt lav og dermed vet jeg at jeg får best pris over tid. Jeg setter pris på klare og vedvarende avtaler som ikke binder meg og raser opp i pris etter et par måneder. Takk for enkel og billig avtale!

Enkelt og forståelig

Enkelt og forståelig faktura og kundeforhold.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Glad for å betale det strømmen koster…

Glad for å betale det strømmen koster uten gribber som fyller lommene. Flott med separate fakturaer for strøm og nettleie. Det gir oversikt!

Greit og enkelt strømselskap

Veldig grei og enkel å forholde seg til, uten en hel masse rare tillegg! Foreløpig priser som ikke har løpt løpsk !

Enkelt og rimelig

Enkelt, rimelig og god kundeservice.
Mulig å nå på telefon, i motsetning til enkelte konkurrenter.
Enkelt å være kunde.

Pris og betalingsfrist.

Pris og betalingsfrist.
Pluss for å avslutte abo automatisk når huset til en stakkar brenner ned.

2 januari 2025

Dit is Trustpilot