De customer service komt de afspraak voor n callback op 27 mei niet na, vervolgens geeft de chatrobot aan dat er een nieuwe callback gemaakt moet worden voor 29 mei, niet eens voor vandaag de 28e.... Toon meer
Ik heb op 3 mei de Shiraz Slim FS 18b Uno G wijnkoelkast besteld. Deze zou binnen 1 of 2 dagen bezorgd worden. Maar na 4 mei werd de tracking status niet meer geüpdatet. Ik heb daarna meer dan 15... Toon meer
We hebben laatst een afzuigkap gekocht en is online gekocht via de website. Erg duidelijk, maar ik was alleen vergeten de kortingscode te gebruiken. Uitgelegd aan de klantenservice en kreeg binnen een... Toon meer
Product wijnkoeler met 2 zones werkt perfect. Bestellen, verzenden en bezorging ging zonder problemen. Werd zelfs door de chauffeur gebeld dat hij een half uur later zou zijn. Geen probleem hoor. Prim... Toon meer
Founded in Berlin in 2008, Klarstein is based on international teamwork with a focus on trustworthy household and modern living products that make daily moments in your own home especially comfortable. For us at Klarstein, authenticity, reliability and our own enthusiasm for our products come first. Our credo is to pass this on to our customers We design products that accompany you from your morning coffee to the evening dinner party and that fit seamlessly and supportively into your everyday life at home. Regardless of which mode you're in - from fitness fun, to home office, cleaning craze, cooking pleasure, or relaxation and entertainment in the living room - our broad product portfolio always offers you the right support. As a Berlin brand, good quality, intuitive design and reliable practicality are particularly important to us. From product design to technical conception to marketing, almost everything comes in-house from our company. Our motivation? We love our standout products themselves, and at the same time we use global trends and the feedback from our customers to constantly reflect, optimise and expand our range.
Mühlenstraße 25, 10243, Berlin, Duitsland
Vraagt klanten om een review
Heeft 97% van zijn negatieve reviews beantwoord
na wat problemen met de aflevering en een horkerige ondeskundige helpdesk medewerker, toch uiteindelijk mijn geld terug gekregen. inmiddels een nieuwe besteld en deze is correct geleverd en bevalt, prima. product is heel goed, customer service igv problemen kan zeker beter.

Antwoord van KLARSTEIN
Op 12/03/2026 bestelling retour gestuurd, op 31/03/2026 nog steeds geen geld terug gekregen.

Antwoord van KLARSTEIN
Een bestelling geplaatst bij Klarstein van 2 artikelen. 1 artikel wilde ik terugsturen omdat het niet naar verwachting was en het andere artikel omruilen voor een andere kleur. Helaas kwam ik niet verder op de site van Klarstein zelf je kunt er geen retour aanmelden en geen telefoon die opgenomen wordt kortom, zit nu met 2 artikelen van best veel geld. Schandalig dat er geen contact mogelijk is... dit is gewoon pure fraude en diefstal.
Mijn advies bestel hier nooit. Geen garantie service en geen retour service.

Antwoord van KLARSTEIN
Denken met je mee als er montage problemen zijn en lossen het ook op
Schandalig: Wat een enorme teleurstelling.
Ik heb maandenlang contact gehad over mijn aangekochte wijnklimaatkast, omdat het product incompleet werd geleverd. Onderdelen ontbraken en daardoor was de kast niet volledig bruikbaar. In plaats van dit direct netjes op te lossen, begon een eindeloze e-mailwisseling waarin ik continu zelf moest blijven opvolgen.
Na veel aandringen werd er uiteindelijk een compensatiebedrag toegezegd voor de ontbrekende onderdelen. Je zou denken: opgelost. Maar helaas – dat bedrag is nooit uitbetaald.
Inmiddels heb ik zeker tien reminders gestuurd. Iedere keer krijg ik weer een andere reactie, word ik doorverwezen of blijft het stil. Er wordt beloofd dat het wordt opgepakt, maar er gebeurt niets. Het voelt alsof je gewoon aan het lijntje wordt gehouden totdat je het opgeeft.
Wat mij vooral stoort is niet eens dat er iets misging – dat kan gebeuren – maar de manier waarop het wordt afgehandeld. Geen verantwoordelijkheid, geen daadkracht, geen opvolging. Als klant moet je overal zelf achteraan blijven gaan.
Voor een product in deze prijsklasse verwacht je kwaliteit én service. Beide zijn in mijn geval helaas ver te zoeken.
Ik raad anderen aan hier goed over na te denken voordat ze bestellen.
Ticket 8007938825

Antwoord van KLARSTEIN
De Loire werkt zeer goed. De bediening is eenvoudig en met een goed resultaat

Antwoord van KLARSTEIN
De Klarstein Blumfeldt Tallheo wordt verkocht als radiator “met thermostaat”, maar deze wordt niet meegeleverd. Na contact met de verkoper kreeg ik te horen dat de thermostaat niet nageleverd kan worden en retourneren de enige optie is, omdat de thermostaat volgens hen geen onderdeel van de levering zou zijn. Dit staat haaks op de productomschrijving en factuur waarop duidelijk “met thermostaat” vermeld staat. Teleurstellend, omdat de productinformatie niet overeenkomt met wat je daadwerkelijk ontvangt. Ook is bij goed bekijken de verwarming niet goed gespoten. Hierop gaan ze ook niet in.

Antwoord van KLARSTEIN
Mijn inductiekookplaat is na 3 jaar onbruikbaar vanwege een defect aan de elektronica. Van een kwalitatieve inductiekookplaat mag een levensduur van zeker 10 jaar worden verwacht. Klarstein verschuilt zich echter achter het verlopen van de fabrieksgarantie van 2 jaar en negeren hiermee de Nederlandse wetgeving omtrent wettelijke garantie (conformiteit volgens art. 7:17 BW). Een product hoort deugdelijk te zijn en ook na de fabrieksgarantie heeft de consument recht op een oplossing als een apparaat voortijdig defect raakt.
Koop hier niets als je verwacht dat je apparaat langer dan de minimale garantieperiode meegaat. De klantenservice schuift hun wettelijke verantwoordelijkheid simpelweg terzijde.

Antwoord van KLARSTEIN
Zeer tevreden met de kwaliteit, mooie uitstraling. En snel geleverd.

Antwoord van KLARSTEIN
Bestellen en betalen ging prima alleen jammer dat de bezorging nooit heeft plaats gevonden

Antwoord van KLARSTEIN
Zeer mooie en stijlvolle radiator,geeft veel warmte af TOP!!!

Veel keus.
Goede prijzen.
Snel en netjes geleverd.

Antwoord van KLARSTEIN
Het product kwam niet overeen met mijn verwachting. De foto's waren niet duidelijk genoeg. Maar ... de dag nadat ik het kosteloos terugstuurde ontving ik reeds een terugbetaling. Dus wel super service!

Antwoord van KLARSTEIN
Uitstekende afzuigkap voor een scherpe prijs. Handleiding en montagemateriaal niet geweldig. Snelle levering. Doet zijn werk zonder lawaai, in tegenstelling tot de vier keer duurdere Bauknecht die hij vervangt. Heel blij mee. Aanrader!

Antwoord van KLARSTEIN
Goed produkt. Makkelijk bedienbaar. Het kwam goed verpakt aan en exact volgens de track & trace geleverd.