De customer service komt de afspraak voor n callback op 27 mei niet na, vervolgens geeft de chatrobot aan dat er een nieuwe callback gemaakt moet worden voor 29 mei, niet eens voor vandaag de 28e.... Toon meer
Ik heb op 3 mei de Shiraz Slim FS 18b Uno G wijnkoelkast besteld. Deze zou binnen 1 of 2 dagen bezorgd worden. Maar na 4 mei werd de tracking status niet meer geüpdatet. Ik heb daarna meer dan 15... Toon meer
We hebben laatst een afzuigkap gekocht en is online gekocht via de website. Erg duidelijk, maar ik was alleen vergeten de kortingscode te gebruiken. Uitgelegd aan de klantenservice en kreeg binnen een... Toon meer
Product wijnkoeler met 2 zones werkt perfect. Bestellen, verzenden en bezorging ging zonder problemen. Werd zelfs door de chauffeur gebeld dat hij een half uur later zou zijn. Geen probleem hoor. Prim... Toon meer
Founded in Berlin in 2008, Klarstein is based on international teamwork with a focus on trustworthy household and modern living products that make daily moments in your own home especially comfortable. For us at Klarstein, authenticity, reliability and our own enthusiasm for our products come first. Our credo is to pass this on to our customers We design products that accompany you from your morning coffee to the evening dinner party and that fit seamlessly and supportively into your everyday life at home. Regardless of which mode you're in - from fitness fun, to home office, cleaning craze, cooking pleasure, or relaxation and entertainment in the living room - our broad product portfolio always offers you the right support. As a Berlin brand, good quality, intuitive design and reliable practicality are particularly important to us. From product design to technical conception to marketing, almost everything comes in-house from our company. Our motivation? We love our standout products themselves, and at the same time we use global trends and the feedback from our customers to constantly reflect, optimise and expand our range.
Mühlenstraße 25, 10243, Berlin, Duitsland
Vraagt klanten om een review
Heeft 97% van zijn negatieve reviews beantwoord
Koop geen producten van KLARSTEIN. Zij verkopen hun retouren, via een nederlandse groothandel JOUWKLIMAATKAST.NL als 100% technisch in order aan nederlandse klanten. Maar let op dit is veelal troep. Vervolgens verschuilt KLARSTEIN zich achter de nederlandse groothandel (niet bij ons gekocht) na mijn vernietigende review krijg je vervolgens een marketing technische positieve feedback van klarstein: goed dat je ons erop wijst, neem contact op met klantenservice, je hebt gekocht op marktplaats…. ALLEMAAL BS VAN KLARSTEIN, ik heb 3 keer contact opgenomen met de klantenservice van Klarstein en ben 3x vakkunde het bos in gestuurd door KLARSTEIN, en ik heb niet gekocht via markplaats!1 KLARSTEIN BLIJFT HUN RETOUREN DUMPEN VIA EEN NEDERLANDSE GROOTHANDEL Jouwklimaatkast.nl en trekt vervolgens hun handen ervan af. Juridisch waarschijnlijk waterdicht, maar verwerpelijk

Antwoord van KLARSTEIN
We hebben een Barkoelkast besteld met glazen deur van Klarstein. Nu hebben we een retourmodel ontvangen in plaats van een nieuwe. En deze heeft flinke schade. We kregen de keuze 1. 10% korting of 2. Terugsturen.
Ik vind het ten eerste vreemd dat het mogelijk is een retourmodel te ontvangen terwijl je betaald voor een nieuwe. Helemaal omdat de website opties bied voor tweede kansjes. Maar daar hebben we duidelijk niet voor gekozen. En dat je vervolgens zelf veel moeite moet steken in een oplossing vind ik ook klant onvriendelijk.

Antwoord van KLARSTEIN
Ik heb bij Klarstein een afzuigkap besteld en geleverd gekregen. Toen ik het apparaat uitpakte zag ik dat de afvoer slang ontbrak. Deze zou er wel standaard bij horen. Ik heb dit gereclameerd en ik kreeg de optie om de kap terug te sturen of een korting te krijgen van 20%.
Ik ben akkoord gegaan met de korting. Makkelijker dan alles weer terug te sturen en weer te moeten wachten op een andere kap.
Toen ik de afzuigkap opgehangen had en de folie verwijderd zag ik dat de kap beschadigd was. Ik heb dit weer gereclameerd en ik zou hiervoor een korting krijgen van 30% of ik kon de kap terugsturen.
Ik heb wederom gekozen voor de korting.
Echter in plaats van 30% kreeg ik maar 10% korting omdat ik al 20% ontvangen had voor de ontbrekende slang.
Ik voel me nu bij de neus genomen.
Dit hadden ze op z'n minst duidelijker moeten communiceren.

Antwoord van KLARSTEIN
Snelle levering, goede prijs en super leuk product (magnetron).

Antwoord van KLARSTEIN
Leuke minifrigo besteld, vlotte levering en koele dranken nu op mijn bureau. Aangename ervaring dus.

Antwoord van KLARSTEIN
wij hebben een mooie afzuigkap gekocht na twee weken schakelde stand 3 niet meer mail gestuurd kan gemaakt worden maar op sturen kosten zijn voor je zelf of je krijgt 35 euro van hun voor ongemak 2 2 jaar valt hij steeds uit krijg antwoord. jammer garantie is 1 dag over en hij doet nu niets meer heel leuk nu maar een nieuwe kopen maar nooit meer KLARSTEIN
Nu komt karsten het spijt ons dat het zo is gegaan maar wij moeten wel een monteur laten komen en de afzuigkap eraf halen en een nieuwe plaatsen en 2 jaar geleden zijden ze dat het wel 1 a2 weken zou duren voordat hij gemaakt werd omdat probleem op verhelpen
Makkelijk praten achteraf maar ze doen niets

Antwoord van KLARSTEIN
Goede informatie over het product
En een snelle levering

Antwoord van KLARSTEIN
Snel geleverd, 1e product geretourneerd ging ook snel en makkelijk.

Antwoord van KLARSTEIN
Alles duidelijk te volgen, gezien de stappen van bestellen en de afhandeling en vervoer /levering

Antwoord van KLARSTEIN
UPDATE: Na het plaatsen van mijn review heb ik zoals je hieronder kan zien heel snel reactie gehad dat ze wilde helpen. Hier heb ik direct op gereageerd met al mijn aankoop gegeven. Tot op heden niks meer vernomen.
Ze reageren op slechte reviews en geven het idee dat ze dan willen helpen maar doen vervolgens helemaal niks! IK RAAD HET ECHT AF OF BIJ KLARSTEIN TE KOPEN!!!! ECHT HEEL SLECHT
Ongeveer 6 maanden geleden een 3 traps waterfilter gekocht bij Klarstein. Deze had na een paar keer gebruik iedere keer een storing. Contact met de opgenomen wat we hier aan kunnen doen. Iedere keer beantwoorden ze enkel de helft van mijn vragen en duurt het iedere keer meer dan een maand tot ik reactie krijg (na meerdere reminders). Ik zit nu nog steeds te wachten op reactie. Echt uitermate slecht! Ik koop nooit meer wat van dit bedrijf als dit hun manier van klantenservice is.
Ik wil gewoon een oplossing en een werkend product!

Antwoord van KLARSTEIN
Mooie producten. Nette prijzen en kwaliteit

Antwoord van KLARSTEIN
Ik ben ongeveer 3 maanden bezig om een onderdeel van een ijsmachine te bestellen van Klarstein.
En nog geen steek verder.
Ook via deze site klacht ingediend waarop een reactie kwam van dat dit niet mogelijk is en dat een taal bv Duits wat ik niet kan geen bezwaar mag zijn.
Maar geen enkele toenadering van daar moet u zijn om dit moet u doen wel verwezen naar hun vaste onderdelen leverancier maar die hebben van deze ijsmachine geen enkel onderdeel.
Dus mensen niet kopen want als bv tandwieltje dat van plastic is kapot gaat heb je niets meer
Machine nummer 1004004819424120010
Hoop nu eens een relevant antwoord te krijgen

Antwoord van KLARSTEIN
Fijne site, ruime keuze, makkelijk bestellen, diverse betaal mogelijkheden en snel geleverd. Prima allemaal

Antwoord van KLARSTEIN
Beste koffie machine ooit , timer ontzettend handig en de koffie blijft zeer lang op goede temperatuur.
Ziet er ook nog eens zeer mooi uit , de programma,s zijn zeer makkelijk in te stellen.

Antwoord van KLARSTEIN
Wij hebben online via Klarstein de wijnijskast Vinamour 29 gekocht. Volgens de website en productinformatie biedt dit apparaat:
ruimte voor 29 flessen, en
twee temperatuurzones die los van elkaar instelbaar zijn.
De productpagina bevatte duidelijke foto’s en de handleiding bevestigt eveneens dat de temperatuurzones afzonderlijk regelbaar zouden zijn.
Bij levering bleek echter dat dit niet klopt: de temperatuurzones zijn helemaal niet apart instelbaar. Met andere woorden, het product voldoet niet aan de eigenschappen die werden beloofd en waarmee het werd aangeprezen.
In eerste instantie bood Klarstein ons slechts de mogelijkheid om het product terug te sturen binnen de wettelijke bedenktijd. Dat is echter geen coulance van het bedrijf, maar simpelweg ons consumentenrecht. Nadat wij Klarstein juridisch hebben gewezen op onze rechten, is er uiteindelijk slechts een karige 20% van het aankoopbedrag terugbetaald.
Dit voelt niet alleen onrechtvaardig, maar ook misleidend richting andere consumenten. Daarom wil ik andere kopers waarschuwen: Klarstein gebruikt productfoto’s en informatie die niet overeenkomen met de werkelijkheid. Wees hier uiterst voorzichtig mee voordat u een aankoop doet.

Antwoord van KLARSTEIN
Elektrische Barbeque besteld.Product was goed verpakt en snel geleverd.Ziet er ook mooi en degelijk uit.

Antwoord van KLARSTEIN
Snelle levering van goede producten en behulpzame bezorger.

Antwoord van KLARSTEIN
Binnen een paar uur reactie op vragen via de mail. Vriendelijk en goeie service. Korte lijnen met het vervoers bedrijf lijkt.
Zij konden mij snel vertellen hoe het er voor stond met mijn bestelling.