Lees wat reviewers zeggen

Bedrijfsgegevens

1. Bodypiercingzaak
  2. Piercingshop

Geschreven door het bedrijf

Klipp Södermalm är en etablerad och trygg piercingstudio på Södermalm i Stockholm, med fokus på professionell piercing, öronhåltagning och säker eftervård. Vi välkomnar både vuxna, ungdomar och barn, och arbetar alltid med stor noggrannhet, hygien och kundtrygghet i centrum. Vi erbjuder piercing med nål samt öronhåltagning med pistol, utfört av erfaren personal med medicinsk bakgrund. Vår piercare är utbildad sjuksköterska, vilket ger våra kunder extra trygghet när det gäller hygienrutiner, läkning och korrekt information före och efter behandlingen. Alla behandlingar utförs med sterila engångsverktyg och noggrant utvalda smycken i bland annat titan och andra hudvänliga material. Hos oss kan du göra de flesta typer av piercingar, såsom öronpiercing (alla sorter, inklusive lob, helix, tragus och brosk), näspiercing, navelpiercing, läppiercing (labret), eyebrow piercing samt andra populära piercingar. Vi hjälper även till med smyckesbyte och uppföljning vid behov, och ger tydliga råd kring skötsel, rengöring och läkning. Vi erbjuder öronhåltagning för både barn och ungdomar. För minderåriga krävs alltid målsmans medgivande och att vårdnadshavare är närvarande vid besöket. Detta är en viktig del av vårt trygghetsarbete och säkerställer att både barn och föräldrar känner sig lugna och välinformerade. Vårt mål är att varje kund ska känna sig väl omhändertagen, trygg och nöjd – oavsett om det är första piercingen eller om du är van kund. Med ett trevligt bemötande, professionellt utförande och rimliga priser strävar vi efter att vara ett självklart val för piercing och öronhåltagning på Södermalm i Stockholm.

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Andra gången jag var här och är mycket…

Andra gången jag var här och är mycket nöjd. Bra service och det ligger i Stockholm och rekommenderar stark. Tog rook percing och det var väldigt noga med hygien och uppföljning på percing. Katya som är tog piercingen är certifierad percare och sjuksköterska. Alla var så snälla och rekommenderar starkt att besöka!

29 april 2026

Antwoord van Klipp Södermalm

Stort tack Naomi för att du tog dig tid att skriva denna fina recension – och extra kul att du har valt oss igen! 💖💖💖💖

Vi är så glada att höra att du är nöjd med din rook piercing och att du uppskattade både vår service och vårt fokus på hygien och uppföljning. Just säker piercing, sterila rutiner och noggrann eftervård är kärnan i vår verksamhet här på Södermalm i Stockholm.

Det betyder mycket att du lyfter fram Katya – som både certifierad piercare och sjuksköterska – eftersom hennes expertis är en viktig del i att kunna erbjuda trygga och professionella piercingar, särskilt vid mer avancerade öronpiercingar som rook.

Vi strävar alltid efter att vara ett självklart val för dig som söker:

Piercing i Stockholm med högsta hygienstandard
Erfarna och certifierade piercare
Personlig service och trygg upplevelse
Kvalitativ eftervård och uppföljning

Tack för din starka rekommendation – det hjälper andra att hitta en pålitlig piercingstudio på Södermalm 🙏

Du är alltid varmt välkommen tillbaka för fler piercingar! 💖💖😊🙏🫥🫥

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Professional team and generous offers…

Professional team and generous offers with quality, would recommend for navel piercing and more!

18 april 2026

Antwoord van Klipp Södermalm

😍Tack snälla för dina fina ord! Vi är verkligen glada att du hade en bra upplevelse hos oss och att du är nöjd med din piercing. Hoppas vi får se dig igen snart! 😊🙏❤️

Proffsig piercing!

Fantastikt proffsigt och vänligt mottagande! Smidig piercing utan några som helst biverkningar. Liten fin salong. Rekommenderas varmt!

24 februari 2026

Antwoord van Klipp Södermalm

Vi är så glada att du uppskattade din upplevelse hos oss och att din piercing i Södermalm ❤️🙏 Stockholm kändes både smidig och professionell. Att kunna erbjuda en trygg, säker och hygienisk piercing utan komplikationer är alltid vårt främsta mål.

Vi arbetar varje dag för att vara ett självklart val för dig som söker professionell piercing i Stockholm, oavsett om det gäller öronpiercing, navelpiercing eller andra piercingar.

Tack för din rekommendation – den hjälper andra att hitta en pålitlig piercingstudio på Södermalm 🙏

Varmt välkommen tillbaka när du vill göra fler piercingar!

Trevliga piercare med erfarenhet

Jag piercade mig här och jag är så nöjd! De var jättetrevliga, tillmötesgående och informativa, samt att priserna är de bästa piercingpriserna jag skådat i stockhom. Hon som piercade mig hade även flertalet certifikat och utgav en lugn och proffesionell anda

7 maart 2026

Extremt nöjd

Super trevliga personaler! Gjorde en näsvinge med nål o hon som gjorde den var super noggrann med information innan vi påbörjade. Hon visade hur smycket såg ut o hur man satte på den o berättade skillnaden med smycken oxå. Fick se när hon förberede grejerna o hon kunde svara på alla mina frågor, hon märkte nog att jag reagerade på nålen då hon frågade mig några gånger efter hur jag kände mig vilket jag uppskattade något enormt! Fick väldigt bra genom gång om hur man håller den ren även länk för eftervård. Min vän gjorde oxå en piercing precis efter mig o vi fick rekommendationer om rengöringmedel, vart man kan köpa sånt o vi valde att körde på deras. Vi vart super nöjda med våra piercingar! Hade bra pratsund även efteråt med personalen oxå. Om jag gör piercing igen så kommer jag komma tillbaka hit igen😁

26 februari 2026

Antwoord van Klipp Södermalm

Stort tack för ditt fantastiska omdöme och för att du tog dig tid att dela din upplevelse hos oss!

Vi blir verkligen glada att höra att du kände dig trygg genom hela processen och att både information, bemötande och eftervård uppskattades. Vårt mål är alltid att varje kund ska känna sig lugn, välinformerad och väl omhändertagen före, under och efter sin piercing.

Hygien, noggrannhet och professionellt bemötande är alltid vår högsta prioritet, så det betyder mycket för oss att både du och din vän är nöjda med era piercingar.

Du är varmt välkommen tillbaka till vår piercingstudio på Södermalm i Stockholm när som helst 😁

Vänliga hälsningar
Personalen, Klipp Södermalm

Bästa piercing upplevelse

Alltså hur kan det vara så att Katya gör ett så otroligt bra jobb. Denna gången gjorde jag en conch och en tragus på samma gång. Hon är så professionell. Det kändes ja men inte alls så mycket som jag trodde. På en skala 1-10 så var det nog en 3:a eller 4:a. Jag gjorde en helix förra gången och den kändes inte alls. Personalen var så trevliga att jag kommer absolut tillbaka. Jag kommer även ta med mig min dotter nästa gång så trygg kände jag mig.

26 februari 2026

Antwoord van Klipp Södermalm

Tusen tack Carina för ditt fina omdöme och för att du tog dig tid att dela din upplevelse hos oss på Klipp Södermalm!

Vi blir verkligen glada att höra att du kände dig trygg och väl omhändertagen av Katya. Att både din conch- och traguspiercing upplevdes smidiga betyder mycket för oss, eftersom vårt mål alltid är en så lugn, säker och professionell behandling som möjligt.

Det värmer extra mycket att du vill komma tillbaka – och vi ser fram emot att även välkomna din dotter nästa gång 💛

Varmt välkommen tillbaka när som helst!

MVH

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Topp

Topp! Tack!

10 februari 2026

Antwoord van Klipp Södermalm

Tack snälla för ditt fina omdöme! 🙏
Vi är glada att du är nöjd och varmt välkommen tillbaka till oss på Klipp Södermalm när som helst!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk personal och Katya är grym…

Fantastisk personal och Katya är grym jag är jättenöjd varje gång jag går därifrån. Ett ställe jag verkligen jag rekommenderar

23 januari 2026

Antwoord van Klipp Södermalm

Tack snälla för din fina recension!
Det gläder oss enormt att du är nöjd.
Du är alltid varmt välkommen tillbaka 💛

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

De var hjälpsamma och lyssnade på mina…

De var hjälpsamma och lyssnade på mina önskemål.
Kunde verkligen sin sak och kände mig trygg 😊
Rekommenderar starkt!

23 januari 2026

Antwoord van Klipp Södermalm

Tack snälla för din feedback!
Trygghet och lyhördhet är viktigt för oss.
Välkommen tillbaka!

Conch Piercing at Klipp Sodermalm

Out of all my piercings i had, this ( Conch Piercing ) was the least painful one! Katya was highly experienced, made the process so smooth!! and the owner provided excellent customer service!! Coming back soon for my hidden helix ✨😊

21 januari 2026

Antwoord van Klipp Södermalm

Thank you so much Swathi for your lovely review!
We’re really happy to hear that your conch piercing was a smooth and comfortable experience. Katya will be so glad to read this!
Thank you as well for your kind words about the customer service. We can’t wait to welcome you back for your hidden helix 😊

Best Regards

Superbra upplevelse

Superbra upplevelse! Trevligt och professionellt bemötande, tydlig information om både processen och eftervård. Piercingen gjordes snabbt och effektivt i en mycket ren lokal. Extra plus för läget nära tunnelbanan på Söder. Kommer gärna tillbaka!💛

21 januari 2026

Antwoord van Klipp Södermalm

Stort tack för ditt fina omdöme!
Vi är väldigt glada att höra att du uppskattade både bemötandet, den tydliga informationen och vår rena samt trygga miljö. Vårt mål är alltid att erbjuda professionell piercing med hög hygienstandard och noggrann eftervård, så att varje kund känner sig trygg genom hela behandlingen.

Vad roligt att vårt centrala läge nära tunnelbanan på Södermalm gjorde ditt besök smidigt. Du är alltid varmt välkommen tillbaka till vår piercings studio på Södermalm i Stockholm!

Vänliga hälsningar
Personalen,

...............................................................

Thank you so much for your kind review!
We are very happy to hear that you appreciated our professional service, clear information, and clean, safe environment. Our goal is always to provide high-quality piercing services with strong hygiene standards and proper aftercare, ensuring every customer feels comfortable and well informed throughout the entire process.

We’re also glad that our central location near the subway at Södermalm made your visit convenient. You are always warmly welcome back to our piercing studio in Södermalm, Stockholm!

Kind regards,
Staff, Klipp Södermalm

Superbra och trygg service

Superbra och trygg service, gjorde två piercingar här. Jättenöjd!

16 januari 2026

Antwoord van Klipp Södermalm

Tusen tack för din fina recension!
Vad roligt att höra att du kände dig trygg och är nöjd med dina piercingar. Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss på Klipp Södermalm

Fint mottagande

Fick bra hjälp med piercing som höll på att läka igen!

Antwoord van Klipp Södermalm

Tack snälla för ditt fina omdöme!
Vad roligt att höra att du fick bra hjälp och att läkningen går åt rätt håll. Du är alltid varmt välkommen tillbaka om du behöver råd eller hjälp framöver 💙

Bra trevligt och proffsigt

Jag rekommenderar det här stället till alla
som funderar på att pierca sig. I augusti 2025 var jag där och gjorde min första näspiercing. Jag är jättenöjd. Trevligt och proffsigt bemötande. Idag var jag där igen för att byta till en ny piercing och är lika nöjd idag. /Hanna Svensson

Antwoord van Klipp Södermalm

Tack snälla Hanna för ditt fina och utförliga omdöme!
Det gläder oss verkligen att höra att du varit nöjd både vid ditt första besök och nu igen. Att du känt dig trygg med vårt bemötande betyder mycket för oss. Du är alltid varmt välkommen tillbaka 💙

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jättetrevlig personal, tryggt och säkert

Jättetrevlig personal, bra stöd och hjälp och fin läkning på min näsvingepiercing! Utbildad sjuksköterska som utförde piercingen vilket känns tryggt och bra. Rekommenderas verkligen, bra priser och man får hjälp med byte av sitt smycke sen utan kostnad🙏

Antwoord van Klipp Södermalm

Tack snälla för ditt fina omdöme, Stella!
Så roligt att höra att du kände dig trygg och nöjd med både bemötande och resultat. Varmt välkommen tillbaka 💙

Jätte trevliga, rekommenderar

Jag o min vän (16 år) piercade oss här och de var jätte trevliga och bemötte oss fantastiskt. De var noga med rengörings information och var allmänt härliga. Rekommenderas varmt från oss!

30 december 2025

Antwoord van Klipp Södermalm

Tack snälla Lovisa för ert fina omdöme!
Det gläder oss att höra att ni kände er väl bemötta och trygga, och att informationen kring rengöring var tydlig. Tack för rekommendationen – ni är alltid varmt välkomna tillbaka när ni bestämmer er för en ny piercing 💙

Navelpiercing

Jätte trevliga!! Så nöjd med upplevelsen. Piercingen gick snabbt. Jag är även nål rädd o dom hantera de så bra. Katya är jätte duktig och väldigt billigt. Vi piercade naveln för 450.

30 december 2025

Antwoord van Klipp Södermalm

Tusen tack för din fina recension 💛
Vi är så glada att höra att du kände dig trygg och nöjd med din navelpiercing. Det betyder extra mycket när man är nålrädd, och vi är jätteglada att Katya kunde ta hand om dig på ett lugnt och professionellt sätt.
Varmt välkommen tillbaka när som helst!

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.