Klyr Men Reviews 215

TrustScore 4 uit 5

4,1

De lampenkap die ik besteld had bleek de verkeerde te zijn, maar de klantenservice was erg behulpzaam. Ze stuurden me een nieuwe lampenkap ter vervanging en reageerden snel!

Meerdere keren geprobeerd contact te leggen via de mail maar zonder resultaat. Product wordt geleverd vanuit Azië. Bij mij werd de indruk gewekt via dat dit een Europees product is. Product ga... Toon meer

Geloof onderstaande reviews niet, deze zijn 100% nep. 30 dagen uitprobeergarantie is onzin, reageren express 4 dagen niet zodat de 'retourtermijn' is verstreken. Grappig is dat ze zelf niet eens wet... Toon meer

Vorige week producten besteld, kreeg direct een bevestiging. Vanaf dat moment is het stil, geen verzendbevestiging of enige reactie op mijn vraag naar de status. Update;ondertussen contact gehad me... Toon meer

A premium cosmetics brand made for man

4,1

Goed

TrustScore 4 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft 96% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alpha Skin Powerboost+ werkt echt goed

Alpha Skin Powerboost+ werkt echt erg goed. Product kost wat, maar gaat ook lang mee. Het resultaat is echt fantastisch. Met een kleine hoeveelheid werk ik blauwe kringen onder mijn ogen bijna volledig weg. De creme blend goed met de huid, dus het is nagenoeg niet zichtbaar dat je een concealer draagt. Raad dit product iedereen aan die last heeft van blauwe kringen of andere huidoneffenheden.

1 augustus 2024

Ervaring Alpha Skin

Zelf gebruik ik nu (bijna) dagelijks de 'POWERBOOST+' van Alpha Skin. Het product is super fijn en de kleur matcht perfect met mijn eigen huidskleur. Dit zorgt ervoor dat het niet opvalt dat ik 'make-up' op heb ^^. De wallen zijn een stuk minder zichtbaar en daar ben ik blij mee! Thanks en keep up the good work!

7 juli 2024

Dit is geen kat in n zak.

Dit is geen kat in n zak.
Vergt n beetje oefening zodat je niet teveel aanbrengt.
M’n pigmentvlek in m’n gezicht is gedekt en het ziet er niet onnatuurlijk uit.
Enkel oppassen voor baard en snor; de mijne is grijs en kleurde mee; snel afwassen is de boodschap.
Betrouwbaar product.
Aanrader.
Filip uit Sint-Niklaas/België

18 september 2024

Goede en snelle levering.

Goede en snelle levering.
Pakketje is net te groot voor de deurbrievenbus, waardoor ik het moest ophalen bij DHL punt.

Crème 1 keer gebruikt. Nog niet direct overtuigd of het product doet wat ik hoop... Even afwachten.

3 oktober 2024

Werkt top

Werkt top! De foundation dekt goed maar valt niet op, je kan er heel lang mee doen als je het alleen gebruikt voor bijvoorbeeld je wallen.

1 oktober 2024

Review van de Power Boost van Alpha…

Als je, zoals ik, regelmatig met donkere kringen en onzuiverheden rondloopt, weet je dat concealer je beste maatje kan zijn. De Power Boost van Alpha Skin is de superhero onder de concealers!

Het mooiste is dat het zo natuurlijk uitziet dat niemand merkt dat ik mijn gezicht een kleine make-over heb gegeven. En met de optie om zelf je perfecte tint te testen, ben je geen tint te ver van de waarheid!

Een klein beetje doet wonderen en maakt me er frisser uitzien – alsof ik net terug ben van een spa-dag (terwijl ik eigenlijk snoozende op de bank lag). Kortom, deze concealer is een toppertje voor wie huidproblemen onopvallend wil camoufleren!

29 september 2024

Hi Mathijs,

Wat een top review! Super fijn om te horen dat de Power Boost je helpt om je frisser te voelen en er natuurlijk uit te zien. Dat is precies waar we naar streven! 😄 We vinden het geweldig dat je de juiste tint hebt gevonden. Mocht je ooit nog vragen hebben of ergens hulp bij nodig hebt, weet dat je altijd bij ons terecht kan.

Nogmaals bedankt voor je feedback! 💪

Guido team Alpha Skin 🙌

Hi Michel,

Wat vervelend om te horen dat de PowerBoost+ niet voor jou doet wat je ervan had verwacht. We willen graag dat al onze klanten tevreden zijn met hun aankoop.

Daarom kijken we graag even met je mee naar een oplossing! Wellicht dat we je kunnen assisteren in het gebruik of wil je simpelweg gebruik maken van onze 60 dagen garantie.

We hebben je in ieder geval privé een bericht gestuurd om dit verder met je op te lossen!

Gr Guido, team Alpha Skin

Belofte waargemaakt

Snel ontvangen.
Prima product. Het is echt onopvallend, niet te zien

8 augustus 2024

Hi GP,

Dankjewel voor je review! Goed om te horen dat het je bevalt! 🙌

Gr Guido team Alpha Skin

Fijn product met een natuurlijke feel

Erg fijn product met een natuurlijke feel. Breng het bijna elke dag wel aan en geeft m'n huid een mooie boost. Had even een vraagje aan de klantenservice omdat ik twijfelde welke tint ik moest kopen, werd snel en goed geholpen. Al met al een fijn bedrijf & product wat ik aan iedereen kan aanraden

16 mei 2024