Knittingroom.seReviews

2.486
TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Jag har som helhet varit nöjd med mina köp från Knittingroom men just denna gången har det dröjt innan jag fått garnet, då flera färger av min beställning varit restnoterade. (Och jag har ännu inte... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag hade beställt garn. Men snöoväder gjorde så att det var svårt att leverera från PostNord. Jag fick ringa PostNord i två dagar, de lovade leverans varje dag, men leveredes inte. Tredje dagen visst... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dunder garn och när de inte hade det jag hade beställt i lager så löste de en återbetalning och så fick jag resten av mina garn. Trodde det skulle va sämre pga hur många stjärnor de har men genuint ny... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Gjorde en beställning utifrån att det som beställdes såg ut att finnas i lager. När orderunderlaget kom på mail hade ett nystan leveranstid. Hela ordern hölls kvar. Vid förfrågan om förväntad leveran... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Evenementen en entertainment

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Vi är din självklara butik när du vill handla garn till riktigt bra pris! Hos oss hittar du garn från Svarta Fåret, Järbo Garn, Viking of Norway och många fler.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

(2.486)

51 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Första gången jag beställer.

Första gången jag beställer.
Informationen jag får är att garnet kommer inom 2-5 dagar....
2 veckor senare har jag fortfarande inte fått något garn.
Och ingen förklaring varför
Skriver ett mejl och meddelar att jag är besviken.
Får då ett svar. En kort ursäkt men att garnet kommer denna vecka. Alltså den tredje veckan .... riktigt dåligt!
Kan också tillägga att jag betalat för detta i förväg.

29 januari 2025

Antwoord van Knittingroom.se

Om varan inte finns i lager anges beräknad leveranstid på varje artikel (notera att det kan vara olika leveranstider för samma artikel i en annan färg eller storlek). I kassan får du fram beräknad leveranstid för hela beställningen. Samma leveranstid anges även på din orderbekräftelse. Om du inte vill/kan vänta kan du när som helst avbryta din order och få pengarna tillbaka om beställningen är betald i förväg. Tyvärr kan saker inträffa som gör att den beräknade leveranstiden flyttas fram. Exempelvis har vi just nu har vi längre leveranstider på grund av oroligheterna i Mellanöstern som gör att båttransporter tar längre tid än normalt. Vi levererar inom de utlovade 2-5 vardagarna så snart produkten har kommit till vårt lager. Vi tackar för ditt tålamod.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Lång leveranstid på grund av att en av…

Lång leveranstid på grund av att en av fem varor inte kom in i ert lager när det skulle. Delleverans av det som fanns först när jag bad om det. Kan ni inte delleverera frivilligt när sakerna inte kommer in som utlovat? Det är mer regel än undantag att leveranstiden är väldigt lång...

27 januari 2025

Väntar fortfarande

Nu får jag en påminnelse att ge ett omdöme men det vore ju bra om jag fick en komplett leverans först. Väntar fortfarande på det fjärde garnet till min väst, som är restnoterat

10 januari 2025

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb och enkel handel med swish

Snabb och enkel handel med swish. Beställde ett mönster utan garn vilket är en fin service.

Antwoord van Knittingroom.se

Tack för din feedback och kul att du är nöjd. Vi ser fram emot ditt nästa besök hos oss!

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Material garn och mönster mycket bra…

Material garn och mönster mycket bra ,men leveransen tog väldigt lång tid mot de utlovade🙂

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Absolut alldeles för lång…

Absolut alldeles för lång leveranstid!!!
Finns ingen anledning att vänta så länge som 3 veckor när man dessutom betalar i förskott

Blev väldigt försenat

Blev väldigt försenat, bara ett mail om försening

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Oerhört lång leveranstid utan…

Oerhört lång leveranstid utan förklaring
Otrevlig kundtjänst

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Det var lång leveranstid tyvärr

Det var lång leveranstid tyvärr. Fick skriva och fråga när de skulle leverera.

23 januari 2025

sen leverans

då jag beställde stod det leverans inom 5 arbetsdagar. Det tog 3 veckor....

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Snabb service

Snabb service, så jag kan uppfylla barnbarnets önskan om nya raggsockor.

Antwoord van Knittingroom.se

Vad bra att du tyckte om vår service. Det tackar vi för. Välkommen tillbaka.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Negativt är att paketet far runt i…

Negativt är att paketet far runt i halva Sverige innan det kommer fram till beställaren. Bor i Borås kunde hämtat det i butiken!Garn och stickbeskrivning var till belåtenhet.

Antwoord van Knittingroom.se

Hej och tack för din feedback. Postnords vägar för leverans är tyvärr inte något vi kan påverka. Ha en trevlig dag.

Fin vara

Fin vara. Bra kommunikation som meddelade om försening. Allt till belåtenhet.

23 januari 2025

Antwoord van Knittingroom.se

Hej och tack för ditt omdöme. Trevligt att du är nöjd, välkommen tillbaka snart.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

I det stora hela är jag nöjd.

I det stora hela är jag nöjd.
Att varan var slutsåld kan ni inte göra nåt åt

21 januari 2025

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Att det är enkelt att beställa och att…

Att det är enkelt att beställa och att det är är bra priser och bra service när en beställer aldrig något problem och att man får varorna snabbt.

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.