Sophiendal Gods Reviews 34

TrustScore 2.5 uit 5

2,3

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Allerede nu inden det bryllup vi skal til d. 23/5 kan jeg blive dybt bekymret. Mail gange mange uden svar i forhold til at booke værelse. Gæster der var glemt at booke til, manglende bekræftigelse... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Blev hjerteligt modtaget. Flot julepyntet overalt. Julemiddagen var absolut ikke godkendt. Lavet som buffet udenfor festlokalet. Små stykker andebryst i skiver, flæskesteg i skiver smidt i et ko... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Opholdet var bestilt på Vrå slotshotel som gourmet ophold. Blev ringet op 2 dage før af Vrå slotshotel at vores booking ikke kunne gennemføres pga. sygdom. Blev tilbuddet 2 andre muligheder fo... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Allerede nu inden det bryllup vi skal…

Allerede nu inden det bryllup vi skal til d. 23/5 kan jeg blive dybt bekymret.
Mail gange mange uden svar i forhold til at booke værelse. Gæster der var glemt at booke til, manglende bekræftigelse På overnatningen.
Forkert beløb i forhold til den prisliste der blev sendt og da jeg ringer, præsenterede han sig ikke som det første og for det andet, blev jeg affærdiget med at jeg kunne sende en mail, da jeg beder ham om lige at lytte til mig udbryder han> Nej jeg vil ej < da jeg så taler videre svarer han mig overhovedet ikke og må lægge røret, da det jo ilke gav mening at tale med mig selv. Dybt uprofessionelt og jeg overvejer da bestemt at aflyse mit ophold

14 mei 2026

Meget mærkeligt!!!!

Meget mærkeligt!!!!

Jeg gav min kæreste en overnatning på Kokkedal i julegave.
Det var en skuffende oplevelse.

Vi var der fra d. 3/1-4/1-2026.
Der var stadig pyntet op til jul.

Vi blev høfligt modtaget men fik ingen information om noget som helst, vi spurgte selv til ALT.

Der stod beskrevet via min booking at man kunne få 5 retter.
Det kunne ikke lade sig gøre.
Der var kun 1 menu med 3 retter, laks, steg og brownie.

Efter maden gik vi en tur udenfor og da vi kom tilbage efter ca 30min, var hoveddøren låst og alt lys i hele underetagen var slukket, her var kl ca 21.30.
Heldigvis fandt vi selv en sidedør som var ulåst, så vi kunne komme ind.
Receptionen var tom og jeg måtte selv Google mig frem til et telefonnummer hvor vi kunne tale med nogen (på trods af at der ingen steder står hvornår receptionen eller muligheden for roomservice lukker.)
Vi fik så at vide i telefonen at alt personalet var taget hjem, da de ikke troede vi ville have mere, men at hotel chefen ville komme forbi.
Vi delte så lidt hvidvin vi selv havde haft i bilen af tandbørste-krusene fra hotelværelset mens vi ventede i 20min på hotel chefen.
Hun beklagede vores oplevelse og vi blev spist af med 2 Irish coffee uden flødeskum, da piskeren var "sat til vask" og et sæt spillekort.

Vi har i alt betalt lidt over 3000kr for denne "slots oplevelse".

Vi havde virkelig set frem til en eksklusiv overnatning med forkælelse og god service.

Det er for ringe!!!

3 januari 2026

Kokkedal Slot - Skuffende gjennomføring av gullbryllup

Vi hadde gledet oss til å feire vårt gullbryllup i hyggelige omgivelser sammen med familie. Meny og gjennomføring var avtalt på forhånd med ansvarlig for arrangementet.

Dessverre ble hele opplevelsen preget av manglende profesjonalitet, dårlig organisering og fravær av ansvarlige personer, til tross for at dette var lovet. Personalet virket ikke forberedt på å håndtere et større selskap, og serveringen av både mat og vin fremstod tilfeldig og rotete. Avtalt profesjonelt personale var ikke til stede.

Vi hadde bestilt og avtalt en 5-retters gourmetmiddag, men dette ble ikke levert som avtalt. Maten var gjennomgående av svært lav kvalitet – oversaltet, lunken og med preg av oppvarmet kjøtt. Dette stod i sterk kontrast til forventningene som var skapt.

Helhetsinntrykket var en pinlig og dypt skuffende gjennomføring av et arrangement som skulle vært en gledelig og minnerik dag. Et gullbryllup kan dessverre ikke gjøres om.

Vi reklamert på opplevelsen, men opplevde kommunikasjonen som svæt ubehagelig og lite løsningsorientert.

Stedet i seg selv er hyggelig og har potensial, men vår erfaring gjør at vi ikke kan anbefale det til viktige anledninger.

6 september 2025

Juleophold 2 nætter

Blev hjerteligt modtaget. Flot julepyntet overalt.
Julemiddagen var absolut ikke godkendt. Lavet som buffet udenfor festlokalet. Små stykker andebryst i skiver, flæskesteg i skiver smidt i et koldt varmeskab. Kolde kartofler, kold sovs og rødkål.
Risalamande serveret på tallerken, kirsebærsovs serveret fra en stor fælles kande, af tjeneren. Den var også kold.
Vinen var til gengæld fin,men den billigste rødvin kostede jo også kun 565 kr.
Kaffe og knas efter den kolde middag er okay.
Morgenmad okay begge dage.
Middag 2. Dag bedre end julemiddagen.

24 december 2025

Værste oplevelse

Kokkedal slotshotel
Aldrig i mit liv har jeg oplevet noget så dårligt.

Værelset var beskidt, døde insekter, støv og spindelvæv, toilettet var helt brunt i kummen, Glasset i bruseren var kalket til og der var sorte mukpletter i hele bruseren. Værelset var så uhumsk og beskidt

Serviceniveauet var ikke eksisterende. Købte et opholdt med 1 overnatning og morgenbuffet (som serveres fra 8-10). Vi kommer ned kl 8:10 til en mørk reception og restaurant, vi leder over alt og konstatere vi er de eneste på stedet. Ringer til dem, men inden tager telefonen, logisk nok når der ikke er nogle. Finder et andet nummer, ringer til det, som giver os et 3 nummer, vi så ringer til, får afvide at hun lige vil finde ud af hvad der sker. Vi høre intet, kl ca. 9:20 checker vi os selv ud, da der stadig ikke er noget personale. Vi høre intet fra hotellet før 12 dage senere.

Det var uforskammet, at man kan kalde det et 4 stjernet hotel er mig en gåde.

2 december 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Magisk sølvbryllupsfest på Kokkedal…

Magisk sølvbryllupsfest på Kokkedal Slot!
Vi holdt den 2. august 2025 vores sølvbryllupsfest på Kokkedal Slotshotel. Forinden havde vi haft nogle gode snakke med festkoordinatoren om maden, festens forløb osv.
Da dagen kom, var det bobler i slotsgården, inden vores 70 + gæster gik op i riddersalen, hvor maden og servicen var i top. Det smagte virkeligt dejligt, så stor ros til kokken, og personalet var yderst dygtige til at sikre, at ingen gæster manglede noget. Det var meget meget fint, og vi havde en magisk aften og nat, hvor riddersalen blev lavet om til dansesal med DJ og bar med lækre drinks. Gæsterne meldte tilbage, at værelserne på slottet var skønne. Vi vil for evigt være taknemmelige over, hvor dejligt vores store dag forløb, og gæsterne vendte tilbage med de mest vidunderlige beskeder.
Hvis jeg skulle foreslå noget, ville det være at få lavet væg mellem dobbeltsengene nede i lejlighederne, da gæster, der ikke kender hinanden, naturligvis ikke ønsker at sove i samme værelse. Og det vil også være godt med en trapperobot (som nemt kan sættes væk), da riddersalen kan være svær at tilgå for kørestolebrugere.
Men det ændrer ikke på, at det var en magisk fest på et vidunderligt smuk slot. Mine og vores varmeste anbefalinger.

2 augustus 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hold dig laaaangt væk fra dette sted

Havde booket et ophold med enkelt overnatning og 3 retter menu. Da vi ankom anede receptionisten ikke sine levende råd, og kaldet derfor på kokken som tydeligt presset til sidst fik fundet vores booking. Han mente dog ikke værelset var gjort klart endnu. Det gav et elendigt førstehåndsindtryk og signalet var, kunne vi ikke være blevet væk.

Det gule værelse så ved første øjekast fint ud, men efter en nats dårlig søvn tillod jeg mig at kigge nærmere på sengen. Det var 2 tarvelige boxmadrasser på meder forklædt med draperet tungt stof. De to borde i "slotsstil" var spånplader med draperet stof. Toiletbrædt sad løst, håndtag på døren ligeså. Det havde nok alt i alt ikke betydet det store hvis restaurant besøget havde været godt.

Alt omkring aftensmaden sejlede. Forretten skulle være carpaccio med avocado, men de havde glemt de tyndtskåret friske råvare, så det der blev serveret var blot blendet avocado så tynd at vi måtte spise den med dessert skeerne. Der var 2 små stykker kuvertbrød til (de sidste stykker undskyldte tjenerinden). Vi var heldige at få smør, andre gæster bad om det flere gange, og i desperation lånte de hos hinanden.

Forretten ventede vi på i 30 min og de næste retter fik vi først efter endnu en times ventetid. De smagte ok, men på det tidspunkt var vi også godt sultne.

Overhørte senere personalet brokke sig til hinanden om at tingene ikke fungerede. Det virkede til at de simpelthen ikke anede hvor mange der kom og ikke havde fået købt nok ind.

Morgenmaden var på det jævne, fluer kravlede rund på rullepølsen, der var en slags brød i form af morgenboller fra en discount butik.

Det jeg lærte var at man altid skal gøre sin research ordentlig, hvilket jeg ikke havde fået gjort med en sidste øjebliks booking. En simpel google søgning på ejeren Gorm Lokdam giver et hav af dårlige historier og en forretningsmoral jeg gerne ville have undgået at støtte med mit besøg. Antallet af stjerner på Trustpilot taler også sit eget tydelige sprog.

Min anbefaling; Hold dig lagt væk fra dette sted og andre steder tilknyttet Danske Slotshoteller. Det er ikke pengene værd.

25 juli 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi er netop vendt hjem efter 2…

Vi er netop vendt hjem efter 2 overnatninger på Kokkedal Slotshotel i Brovst. Vi havde bokket en lejlighed. Hvor vi selv skulle stå for opredning af senge og rengøring. Hvilket vi først blev bekendt med da vi kom frem.
Vi betalte en formue, for at komme til beskidte hovedpuder, og dyner.
Toiletbrættet sad løst, sæbedispenser faldt ned af væggen og skabslågerne sad meget løst.der lugtede klamt og fugtigt.
Det var en større videnskab og få fjernsynet til at virke. Og virkelig dårlig wi-fi.
Der var morgenmad fra kl 8.00 fik vi af vide. Den første morgen måtte vi vente til 8.30 før det hele var nogenlunde klar.
Der var skind på spegepølsen, der manglede servietter og der var ikke knive nok, müslien var blød og kedelig.
Der var så mange fejl og mangler at vi aldrig har oplevet noget ligende!
Vi kommer helt sikkert ikke igen!

21 juli 2025

Kokkedal slotshotel

Opholdet var bestilt på Vrå slotshotel som gourmet ophold.
Blev tilbuddet 2 andre muligheder for et ophold - valget blev Kokkedal slot med opgradering til en junior suite.
Stadig som gourmet ophold, men må sige at personalet havde ikke forstand på vin og maden var ualmindelig dårlig
Så det kan ikke kaldes et GOURMET ophold.
Hertil kommer vi ikke igen og vil ikke anbefale andre stedet.
Hvis der skal siges noget positivt er slottet indrette hyggeligt.

4 juli 2025

Elendigt

Vi havde booket et slotsophold i en junior suite, hvor der var inkluderet kaffe og kage ved ankomst, 3 retters menu og morgenmad.
Vi startede med at vente 40 minutter på kagen, da vi ankom.
Under middagen fandt vi et stort stykke plastik i forretten, hvilket vi gjorde tjeneren opmærksom på, men herefter skete der ikke yderligere.
Tjeneren var uerfaren og uengageret og kunne ikke svare på nogen som helst spørgsmål.
Sengen, som skulle have været en dobbeltseng var delt i 2 i en dyb revne på midten som vi faldt ned i, da vi sov. Der var så lydt på værelserne at vi kunne høre alt, hvad naboerne sagde.
Vandet på badeværelset, både i hanen og bruseren skiftede mellem at være iskoldt og skoldende varmt, og ofte kom der slet ikke vand ud af hanen eller bruseren.
Da vi skulle tjekke ud næste dag blev vi opkrævet for et weekendgebyr vi allerede havde betalt, og derudover opkrævede de 250 kr. pr. person for en lillebitte skål løgsuppe vi havde tilkøbt vores menu.
Hold jer væk, hvis I ikke vil snydes eller blive slemt skuffet.

7 juni 2025

Fuldstændig fantastisk oplevelse…

Kokkedal skabte de mest fantastiske omgivelser for et fuldstændigt vidunderligt ophold. Rammerne er fantastiske, smukke smukke værelser med hver deres præg og ikke mindst virkelig udsøgt mad.
Derudover er det vigtigt at pointere det meget venlige, imødekommende personale, som levere en service udover det usædvanlige.
De absolut bedste anbefalinger herfra 🥰

10 mei 2025

Skønt ophold

Skønt ophold, smukke værelser.
God mad og et fantastisk og venligt personale. Et smuk slot. Og til de lidt mere eventyrlystne, så spøger det også 😉

10 mei 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vælg ALDRIG dette sted, det er ikke pengene værd!

Den ene stjerne er for atmosfæren på værelset og i gangene, med rustninger.

Jeg er så skuffet over dette ophold som jeg valgte at give min datter i 18års fødselsdagsgave. Jeg er faktisk grædefærdig.
Heldigvis betalte jeg “kun” dealpris, men det var stadig mange penge for dette enstjernede ophold.
Vi skulle have 5 retters menu.
Vi får til at begynde med frossen smør og tørt brød.
Paté smagte som om den kom fra en pakke.
Kartofler var direkte uappetitlige (se billede) da jeg trykkede på den ene kom der saft ud af den. Unghanebryst havde blødt skind og kædet tørt. Jeg kommenterede på kartoflerne, hvortil personalet bare sagde nååå ja det kunne hun godt se.
Efterfølgende fik vi en anden til at servere for os, som lod os vente længe. Da et par der ankom til restauranten efter os havde fået dessert og var færdige ventede vi yderligere 18 min hvorefter vi valgte at gå, uden dessert. Personale gik konsekvent forbi os, uden noget formål. Jeg sætter stort spørgsmål til om maden overhovedet er lavet på stedet da der ikke duftede af mad i bygningen.

Servicet er beskidt så vi blev nødt til at tørre det af med en serviet. Kanden med vand var rusten i bunden.

Rengøringspersonalet trænger til et kursus. Der er så mange stede er er beskidt, specielt i restauranten.

Morgenmaden er dårligere end på hostels. Poserundstykke, pandekager fra pakke, ingen blødkogte æg, smulderet røræg og én kniv til danablu og brie. Dugene fra aftensmaden var ikke skiftet (se billede) jeg overhørte et andet par sige “de er godt nok tørre de her boller”
Eftersom hygiejnen var så dårlig, turde vi ikke bruge svømmebassin, da de ved ankomst også ikke vidste om der var gjort rent. En af grundene til vi faktisk havde valgt dette “slot”
Virkelig på INGEN måde pengene værd!
Jeg er så ked af jeg ikke brugte mine hårdt opsparede penge på dette sted! (Jeg er på SU)

Øv jeg kan ikke putte billeder på

17 mei 2024

Uacceptabel og uprofessionel behandling

Efter jeg har bestilt og fået bekræftet et ophold for seks måneder siden, vælger Kokkedal Slot at aflyse 3 dage før med en meget tynd undskyldning om en fejl i booking. Jeg har aldrig før oplevet så uprofessionel og usympatisk ageren. Lederen, som havde truffet beslutningen om at tilsidesætte min booking til fordel for et større selskab (vi var seks) ville ikke engang selv tale med mig, men satte sin medarbejder til at være budbringer. Han gjorde, hvad han kunne, men opholdet endte med at blive flyttet til et andet hotel. Vi havde specifikt valgt Kokkedal, fordi vi har historie med stedet, så det var en meget utilfredsstillende løsning for os. Utrolig utroværdig optræden, så jeg ville være utryg ved at booke noget som helst der en anden gang.

13 april 2024
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Fint værelse men dårlig mad

Værelset var fint. Men slotsmenuen med 5 retter var under al kritik. Hovedretten var en hakkebøf, der var så tør, at den smuldrede totalt. Vi tvivler på, at det er en udlært kok, som står bag. Vi var kun 4 gæster, så det kan ikke undskyldes med travlhed!
Serveringen, som en sød ældre dame tog sig af, var ok og hun sørgede for en lækker morgenmad til os.
Dørhåndtaget faldt af både vores værelse og spisestuen og det bærer præg af, at der ikke er nogen, som vedligeholder stedet men kun reparerer , når noget er gået i stykker.

22 februari 2024
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Vi er lige hjemvendt efter et dejligt…

Vi er lige hjemvendt efter et dejligt døgn på Kokkedal Slotshotel. Der var os og et enkelt andet par, og vores søde vært Britta agerede både receptionist, historiefortæller, vinsmager og kok. Det gjorde hun simpelthen fantastisk. Vi fik en lækker 5 retters middag, der blev serveret af en sød ung kvindelig tjener. Vi boede i en junior suite i tårnet, og det er som man forventer på sådan er stort gammelt slot. Lidt slitage her og der, som trænger til en kærlig hånd. Men prisen taget i betragtning er vi positivt overraskede over hele oplevelsen.
Vi kan kun give dem de varmeste anbefalinger.

26 januari 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Nytårsophold med malurt i bægeret

Nytårsophold lidt anderledes end forventet.
Det meget unge personale var både søde og venlige, der var pyntet nydeligt op, og de øvrige gæster i nytårshumør - så det kunne da redde noget.
Herfra gik det så pænt ned ad bakke. Tidsplanen skred, og det virkede som om der ikke rigtig var styr på noget.
Middagen var en mindre katastrofe hvilket gjorde sig gældende for såvel forret, hovedret og dessert. Men om ikke andet blev det da et samtaleemne for de betalende gæster. Efter middagen var der annonceret musik og dans, og med en computer på bordet blev der da også spillet op til dans. Gæsterne som opholdt sig i de tilstødende stuer ventede på baren skulle åbne, da der, i info, var annonceret hermed - det skete dog aldrig, og da en gæst spurgte en ansat til fadølsmaskinen, var svaret at det ville han ikke råde folk til at drikke da ingen vidste hvor længe det havde stået der ???? Og til slut kunne vi, som gæster, konstatere at næste dags brunch var præcis lige så skuffende som nytårsmiddagen. Redningen for dette nytårs arrangement tilfalder helt og aldeles de glade gæster som ikke lod skuffende planlægning og virkelig dårlig mad ødelægge stemningen.

31 december 2023

Brændt af på Kokkedal Slot

Vi havde bestilt et arrangement til min mands 60års fødselsdag. Det var bestilt i maj 2023 og skulle afholdes den 9. september 2023. Undervejs havde der være utroligt dårligt kommunikation, nærmest ingen. Uanset om det handlede om bekræftelse på arrangementet, godkendelse af menu eller anden dialog ( vi havde 2 allergikere som der skulle tages hensyn til) Vi måtte hver gang kontakte dem 3-4 gange eller true dem med afbestilling inden der kom kontakt med nogen. Denne kontakt var dog kun for at få at vide at det var Line vi skulle tale med, men de skulle nok kontakte hende for at bede hende tage kontakt tilbage. Den 4. august for jeg en mail fra Lasse/Line om, at jeg vil blive kontaktet sidst på ugen, for at tale arrangementet igennem. INTET sker, så jeg forsøger at kontakte Line på tlf. gange mange i ugen op til arrangementet, men der er kun adgang til en telefonsvarer som er fuld, og der kan derfor ikke lægges flere beskeder. 2 gange skabes der kontakt til en person, som fortæller at han sidder i Call-centret, så han kan ikke gøre andet end sende besked til Line, igen! Den 9. september ankommer vi sammen med vores gæster til Kokkedal Slot, hvor vi bliver mødt af en medarbejder, som overhovedet ikke er bekendt med at vi skulle have et arrangement hos dem. Jeg viser bekræftelsen på arrangementet samt bekræftelsen på menu. Hun ringer til Line og kommer tilbage med et tilbud om, at de kan dække op til os, men at vi ikke kan få det bestilte, da de ikke har indkøbt til det. Kompensation? 100 kr. pr kuvert. Vi takkede nej tak og valgte at forlade Kokkedal Slot sammen med hele vores selskab.
Kan og vil aldrig nogensinde anbefale Kokkedal Slot til nogen. Det er virkelig under al kritik.
Jeg kan også tilføje, at Line eller anden medarbejder ikke har kontaktet mig hvilket jeg heller ikke har forventning om at blive.

9 september 2023

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.