KoopjesAap Reviews

2,4

NIET BESTELLEN! Oplichters. Mijn bestelling is nooit opgestuurd, laat staan ontvangen. Gelukkig heb ik met PayPal betaald en mijn geld terug gekregen, maar anders was ik het sowieso kwijt.

goede klantenservice die zelfs via fb messenger bereikbaar is en zeer vriendelijk alleen de levering kan natuurlijk iets sneller ipv 20 werkdagen maximaal 5 werkdagen wat eigenlijk vrij normaal... Toon meer

1. Winkelen en mode

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Op www.koopjesaap.nl vind je steeds een nieuw koopje van de dag. Ook hebben we de leukste en voordeligste aanbiedingen tot wel 90% korting! Gratis verzending en een geweldige klantenservice helpt u graag. Zeker het kijken waard, de website voor iedereen.

Slecht

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ik bestel hier nooit meer

Ik bestel hier nooit meer. Kreeg wel netjes een pakketje maar ook bericht van Post.nl of ik 8,19 wilde betalen omdat er te weinig port op zat. Post.nl zei dat ze hun adres niet konden achterhalen. Dus ik betaal die 8,19 en dacht dat wel terug te krijgen van Koopjesaap. Nou, ze reageren daar nergens op terwijl ze aangeven heel snel te reageren. Ik ben duur uit nu.

14 september 2020

NIET BESTELLEN

1 september 2020

Bestelling

Had een bestelling geplaatst voor gordijnen die nooit zijn opgestuurd, toen ik contact had opgenomen werd er mij beloofd dat het opgestuurd zou worden wat nooit gebeurd is. Daarna had ik mijn geld teruggevraagd maar hier heb ik ook nog niks van gezien. Als het kon had ik 0 sterren gegeven

26 augustus 2020

Bestelling nog steeds niet ontvangen en ook geen antwoord na contact!

Week geleden een bestelling geplaatst en enkel een bevestiging van de bestelling ontvangen. Vervolgens naar hun gemaild en contact opgenomen via contactformulier voor status update, maar nog steeds geen bericht ontvangen. Doe hier aub niet je aankopen!! Volgens mij is dit een scam website en ben ik nu gewoon mijn geld kwijt! Er is ook helemaal geen mogelijkheid om hun te bellen! De informatie op de website klopt dus helemaal niet. Corona of niet, een tegenbericht zou opzich nog best kunnen toch??
Let op: dit zijn allemaal artikelen uit China. Waarschijnlijk is alles gewoon van o.a. Aliexpress. Je kan het liever dan ook daar bestellen, scheelt je heel wat euro's en WEET je tenminste dat het KAPOT lang gaat duren.

13 juni 2020

1 ster omdat je nul sterren niet kan…

1 ster omdat je nul sterren niet kan geven.
Chinese prul dat jezelf voor een paar euro bij Wish kan bestellen.
Je kiest dan bewust voor zen Nederlandse site en dan krijg je een pakje toe uit China met rommel.
Ik bestel er nooit meer !

25 februari 2020

Eigenlijk verdiend deze site geen enkel…

Eigenlijk verdiend deze site geen enkel ster. Ik heb op 10 februari een bestelling gedaan, en meteen via ideal betaald. Ik kreeg binnen 1 minuut een ontvangstbevestiging van de bestelling en betaling. Ik zou een mail met track en trace code krijgen als het pakket PostNL zou liggen. Heb nu een week later nog geen mail ontvangen dat het pakket onderweg is. Terwijl de site duidelijk 1-3 leverdagen aangeeft. Ik heb 3 mailtjes naar hun verstuurd. En alleen op de 1e mail antwoord gekregen, dat ze het snel gingen uitzoeken. Nou weet ik niet wat zij onder snel verstaan. Maar deze service is zwaar waardeloos. Dus lees mijn review goed, voor je er iets besteld.

17 februari 2020

Extra kosten NADAT ik betaald heb!

NADAT ik betaald heb met paypal, krijg ik scherm hoe ik de spullen wil verzenden met een optie: 20 werkdagen à €3,-. Uiteraard mag dit niet maar who cares, alsof ze ooit verantwoording moeten afleggen. Klacht ingediend bij PayPal met chargeback. Wil je ook leergeld betalen, bestel dan hier, anders bestel bij een betrouwbaar bedrijf.

--- Naar aanleiding reactie koopjesaap:
Dit is gewoonweg niet waar en makkelijk te reproduceren. Klik op bestel, ga naar winkelmandje en betaal met PayPal. NADAT de betaling is goedgekeurd kom je terug bij koopjesaap met allereerst een error omdat jullie PayPal niet goed hebben geïntegreerd (huisnummer vs straatnaam) en daarna pas de vraag hoe je wil verzenden waarbij ALLE opties extra kosten met zich mee brengen.

Hoe rijmen jullie dit met besluit VK art 50 omtrent prijstransparantie (EU -> consumer rights directive -> TEU )? Jullie overtreden willens en wetens de regels en verzieken hiermee de markt voor webwinkels die zich wél aan de regels houden.

Kortom, beste potentiële koper, wees gewaarschuwd.

4 februari 2020

Goedemorgen Chris,

Bedankt voor uw review! Helaas geeft u iets aan wat niet mogelijk is. Op onze website staan de levertijden overigens duidelijk op meerdere plekken vermeld zoals bij 'Levertijd en bezorgtijden', en is de 'verzendwijze' stap VOOR de betaaloptie. U kiest dus eerst voor de verzendwijze (gratis/meerprijs) en vervolgens voor de betaalwijze. U wist dus voordat u de bestelling afrondde wat de gemiddelde levertijd zou zijn.

Uiteraard kunt u, net zoals elke andere klant, het pakket retourneren om uw volledige aankoopbedrag retour te krijgen. Alsnog bedankt voor de bestelling bij KoopjesAap!

Het KoopjesAap Team

4 december een bestelling gedaan

4 december een bestelling gedaan. Nog niks ontvangen. Mail gestuurd kreeg reactie was verzonden Geloof er geen donder van. Inmiddels zelfde ergens anders besteld. Volgende dag in huis. Dit was de eerste en laatste keer dat ik daar nog wat bestel.

11 januari 2020

Goedemorgen Jose,

Bedankt voor uw review!
Ik heb het even nagekeken en heb de mail erbij gepakt, ik zie inderdaad dat uw pakket verzonden is. Zoals aangegeven op de website is de gemiddelde levertijd van onze gratis verzendmethode 30 dagen exclusief de feestdagen (kerst/oud en nieuw). Om deze reden heeft het pakket wat vertraging opgelopen, maar zal het binnenkort op je deurmat verschijnen! Uiteraard kunt u het product retourneren indien u dit niet meer wil hebben, stuur ons dan gerust een mailtje.

Alsnog bedankt voor de bestelling en een fijne dag verder.

Het KoopjesAap team.

Ik heb op 28-11 een bestelling gedaan

Ik heb op 28-11 een bestelling gedaan. Ik heb meerdere malen gemaild. Ik krijg als antwoord dat mijn bestelling al verzonden is. Ik heb mijn bestelling NIET ontvangen.

Abide Ilksoy

Ik wil niet mijn review aanpassen is gek voor woorden antwoord dat ik van u krijg ik zeg juist dat ik tot op heden mijn bestelling NIET HEB ONTVANGEN EN DAT IK MIJN GELD RETOUR WIL en ik bedoel dat ik u niet steeds blijf mailen om te vragen of u mijn geld retour hierbij sta ik er op dat ik mijn GELD van retour krijg

7 januari 2020

Goedemorgen Abide,

Bedankt voor uw review!
Ik heb even de mails bekeken, en zie inderdaad dat de bestelling verzonden is. Zoals ook aangegeven in de mails kunt u altijd uw bestelling retourneren waarna u uw volledige aankoopbedrag retour krijgt, maar u geeft aan dat u dit niet wil wil niet uw gegevens opsturen zodat wij het kunnen retourneren. Ik zie niet zo goed hoe wij u dan verder kunnen helpen/we hebben u gevraagd om een andere oplossing maar u geeft aan dat u geen zin hebt om een mail te sturen.

In ieder geval bedankt voor uw bestelling, fijne dag nog!

Het KoopjesAap Team

Bestelling niet ontvangen-reactie Koopjesaap uiteindelijk naar tevredenheid

Op 29 november een bestelling geplaatst, op 23 december eens nagevraagd waar het bleef. Volgens medewerker was het al verzonden en zou geleverd moeten zijn. Beetje vreemd aangezien ik van de verzending nooit op de hoogte ben gesteld en ook op de site stond dit bij mijn bestelling niet als zodanig vermeld. (nog steeds niet trouwens!) Ik moest mijn adres even mailen zodat zij konden nakijken of het verzendadres wel juist was en hierna ontving ik de mail dat zij het bij de leverancier gingen navragen. Na de kerst heb ik maar weer gemaild en kreeg dezelfde mails als antwoord. Blijkbaar hebben zij standaard antwoordmails altijd op voorraad. Ik heb als laatste gemaild dat ik mijn geld terug wil ontvangen en de artikelen wel ergens anders ga bestellen. Tot op heden geen reactie!!!! Na het plaatsen van deze review ontving ik een paar uur later een mail dat men het ook lang vindt duren en de zaak nu aan de filiaalmanager gaat doorzetten. Geld retour kan ik krijgen als ik het artikel binnen 14 dagen retour stuur. Dan moet ik toch eerst het artikel ontvangen dacht ik zo. Vandaag een reactie ontvangen op mijn review, zij zijn teleurgesteld inzake mijn reactie, het moet niet gekker wórden.
Uiteindelijk bericht ontvangen van Koopjes-aap dat zij het bedrag gaan retourneren. Dit stond zeer snel op mijn rekening. Helaas geen producten, dus deze ergens anders besteld en reeds ontvangen, maar uiteindelijk wel een passende oplossing.

7 januari 2020

Goedemorgen Ingrid,

Bedankt voor uw review!
Ik heb het even nagekeken en zie dat er inderdaad wat mails over en weer zijn gegaan. De bestelling is inderdaad geplaatst op 29 november en is 1 december afgerond. Zoals aangegeven is de gemiddelde levertijd zo'n 30 dagen, echter vanwege de kerstdagen en oud en nieuw is hier wat vertraging bij gekomen. PostNL is op dit moment bezig om alle achterstallige pakketten alsnog te bezorgen. Dit is ook aangegeven in de meerdere mails welke naar u verstuurd zijn. Ook vind ik het jammer dat u op deze manier reageert, aangezien wij ook aangegeven hebben in de mail dat wij het erg vervelend vinden en het bedrag aan u kunnen retourneren, maar u vindt dit schijnbaar niet voldoende.

Zoals aangegeven in de mail kunnen we altijd samen zoeken naar een oplossing.

Alsnog bedankt en een fijne dag nog!

Het KoopjesAap team.

Dat is vreemd

Dat is vreemd. Ik heb niets ontvangen ook niet in mijn spam.
Paste het pakketje niet in onze brievenbus?
Waar kan ik het nu ophalen en hoe ?

En het laatste antwoord kreeg ik wel gewoon binnen in mijn mailbox????

Bestelling product niet ontvangen

Ik heb op 8 november een sleutelhanger besteld, zou binnen 30 dagen binnen zijn en helaas nog niet binnengekomen en dus ook te laat voor surprises!

Veel contact gehad met mail en ze beloven me om contact met me op te zoeken omdat ze niet weten waar de bestelling zich bevind helaas nog niks gebeurd!

Goedemiddag Youri,

Bedankt voor uw review!
Dat is erg vervelend. Er staat echter wel op onze website dat 30 dagen een gemiddelde is met de gratis verzending, het kan dus zo maar dat het later aankomt.
Ik zie ook dat u inderdaad een mail gestuurd heeft, hier hebben wij echter al driemaal op gereageerd. Zou u eens in de ongewenste mail willen kijken? Het komt namelijk voor dat de mail helaas daarin terecht komt.
Dan kunnen we vanaf daar verder kijken hoe we dit kunnen oplossen, bijvoorbeeld uw aankoopbedrag retour of dat wij het product nogmaals opsturen naar u.

We horen het graag.

Het KoopjesAap Team.

Week geleden iets besteld levertijd 1-3…

Week geleden iets besteld levertijd 1-3 werkdagen! Nu 8 dgn verder nog niks ontvangen ook geen track en tracé code?
Mail gestuurd volgens hun is die wel verstuurd?

Goedemorgen Bianca,

Bedankt voor uw review.
Vervelend dat het pakket nog niet geleverd is, onze excuses hiervoor.
Ik heb het echter nagekeken en het pakket is al op tijd (2 dagen geleden) afgeleverd bij DHL. Helaas ligt het pakket nu bij hen en duurt het een aantal dagen vanwege de Kerstdrukte (wat u neem ik aan wel zal begrijpen, zoals aangegeven is het raadzaam om op tijd te bestellen als u iets voor kerst wilt ontvangen, en niet een dag voor de deadline).

Zoals ook in de mail aangegeven kan het pakket gevolgd worden via de track en trace code:

Erg jammer dat u ons negatief beoordeeld als het pakket bij de postbezorger ligt, wat iets is waar wij niks aan kunnen doen.

Alsnog bedankt voor uw bestelling en alvast veel plezier met het pakket.

Niets ontvangen

Ik heb op 7 oktober een bestelling gedaan waarvan de levertijd 15-30 dagen zou zijn. Daarna heb ik niets vernomen en ook niets ontvangen. Het is nu 29 november.

29 november 2019

Goedemiddag Van Putte,

Bedankt voor uw review. Dat is erg vervelend. Ik zie dat het pakket inmiddels geleverd is. Ook is het fijn dat u een bericht naar ons gestuurd heeft zodat wij de status bij hebben kunnen houden. Het is inderdaad zo dat het gemiddelde van onze levering 15-30 dagen is, wat af en toe overschreden wordt. Onze excuses hiervoor en wij vinden dit erg vervelend. Alsnog bedankt voor de bestelling en veel plezier met het pakketje!

Tevreden

Tevreden

Ik ben zeer tevreden met de vlotte communicatie. De producten die ik ontvangen heb zijn bovendien precies zoals de omschrijving en foto. Kortom, KoopjesAap is wat mij betreft een aanrader!

28 juni 2019

Prima klantenservice, goed opgelost

Mijn product kwam niet aan, maar na een mailtje aan de klantenservice heel vriendelijk en bovendien adequaat geholpen! Je moet geen snelle verzending verwachten, maar daar is de prijs dan ook naar. Ik heb een prima aankoop kunnen doen hier!

21 mei 2019