5x P20 zonnebrand factor 50 200 ml besteld. Geleverd 5x 175ml. Telefonisch slecht te bereiken. Chatten is helemaal een hopeloos gebeuren. Op mails wordt helemaal niet gereageerd, behalve de standaa... Toon meer
Na het lezen van de slechte beoordelingen getwijfeld om te bestellen. Toch de gok gewaagd door de scherpe prijs voor broodzaden. Dinsdag besteld, en donderdag alles in goede orde ontvangen. Het lijkt... Toon meer
✔ Opruimingsdrogisterij
Nederland
Ik heb al meerdere keren hier besteld omdat de prijzen goed zijn. Inderdaad moet je er rekening mee houden dat iets niet voorradig is en je melding krijgt dat de bestelling later komt. Kan ik mee leven.
Wat een heel stuk minder is is dat ik 2 mails heb gestuurd waar gewoon geen antwoord op komt. De eerste over een kortingscode die ik vergeten was. Op zich niet zo belangrijk. De tweede over mijn bestelling die niet goed ingepakt/ruw behandeld was. Er was 1 van de 3 flessen passata compleet kapot en het kwam onder aan de doos aan uit. Op de mail inclusief foto's komt (inmiddels 1,5 week i.p.v. 1-3 werkdagen) geen reactie.
Bellen schiet ook zeker niet op, je hangt snel 20 minuten te wachten.
Ik zag dat hier sneller wordt gereageerd dus hopelijk nu antwoord?
Datum van ervaring: 29 september 2023
Dit bericht schreef ik begin oktober. De mail had ik ook nog eens in de herhaling gegooid maar tot nog toe nog steeds geen antwoord op welk bericht dan ook. Begin geen bedrijf als je je klanten niet verder helpt!!!!!!
Service is belangrijk als je je bedrijf wilt behouden. Waardeloos!!!!!!
Update 27-12-'23
Het heeft even geduurd maar er is uiteindelijk gereageerd en ik heb begrip voor de uitleg. Men is mij tegemoet gekomen en daar ben ik tevreden mee ben. Dank je wel, Hennie.

Antwoord van Opruimingsdrogist
Ik ben echt behoorlijk gefrustreerd door mijn ervaring met dit bedrijf. Het is al een behoorlijke tijd geleden dat ik mijn bestelling deed, en na talloze pogingen om iemand aan de lijn te krijgen via de telefoon (wat nooit lukte), besloot ik om een e-mail te sturen om mijn probleem aan te kaarten. Gelukkig kreeg ik een vriendelijke reactie waarin ze me beloofden dat ze mijn zaak serieus zouden nemen. Ze zeiden dat ik snel een bevestiging zou ontvangen en dat het ontbrekende product spoedig onderweg zou zijn.
Maar nu, na weken van wachten en herhaalde chats met hun medewerkers via de chatfunctie op hun website, heb ik nog steeds geen bevestiging ontvangen en is het product dat ontbreekt nog steeds niet geleverd. Elke keer dat ik met hen sprak, deden ze beloftes die ze niet nakwamen. Het voelt alsof ze me aan het lijntje houden.
Ik ben er helemaal klaar mee en ik zou iedereen afraden om hier te bestellen. Als je te maken krijgt met een onvolledige bestelling (wat gewoon kan gebeuren), kun je er niet op rekenen dat je je geld terugkrijgt of het ontbrekende product ontvangt. Dit is verre van de klantvriendelijke service waarop je zou moeten kunnen vertrouwen.

Antwoord van Opruimingsdrogist
Wat een verschrikkelijk bedrijf. Elk deel van het bestelproces is pure frustratie. Leveringen zijn meestal laat, komen niet aan, of zijn beschadigd. Klantendienst reageert zelden. Momenteel wacht ik op reactie op een probleem van vijf weken geleden, waarvoor al vier e-mails werden gestuurd. Je wordt gewoon genegeerd. Misschien zijn ze wat goedkoper, maar het prijsverschil betaal je dubbel en dik terug aan frustratie.

Antwoord van Opruimingsdrogist
Bij koopjesdrogisterij is het bijna altijd zo dat iets niet op voorraad blijkt te zijn. Overal staat dan levering 1-3 dagen, maar dat klopt zelden. Ook even iets wijzigen in je winkelmand pfff. Lijkt mij heel eenvoudig om bij de bestelling een subkop verwijderen te plaatsen. Bestelling wijzigen werkt ook regelmatig slecht. Als reactie op de enorm laat geplaatste reactie v koopjesdrogisterij ( oktober 2023 review): dan moet er NIET staan op voorraad, levering binnen 1 a 3 werkdagen. Dan is het kennelijk NIET op voorraad

Antwoord van Opruimingsdrogist
Wat een drama bij dit bedrijf
Geen contact mee te krijgen .
Meerdere keren gebeld
Meerdere keren gemaild
De chat geprobeerd maar daar schiet je ook niks mee op .
1x de belofte gehad via mail dat het missende product na gestuurd zou worden .
Nou geloof het maar niet
Wat een ongelooflijk slecht bedrijf dit
Ik wacht nog steeds .....
Ondertussen al een maand

Antwoord van Opruimingsdrogist
De producten zijn vaak goedkoper dan op andere websites, maar de levering is langzaam (vaak een week wachten) en de service is ronduit slecht (al diverse malen meegemaakt). Meestal zijn ze onbereikbaar. Emails lijken ze niet te lezen, telefoon wordt meestal niet opgenomen, chat werkt niet. Eenmaal werd ik teruggebeld. Ik hoop dat dat de nieuwe service is.

Antwoord van Opruimingsdrogist
Ik snap niet waarom een eenvoudige deo niet mag verzonden worden naar België als ik 6€ verzendkosten betaal 😡

Antwoord van Opruimingsdrogist
Vlotte levering en snelle reactie via mail, klant-, en oplossingsgericht. Aanrader!

Antwoord van Opruimingsdrogist
Communiceren niet. Heb de order 10 keer gecanceld, sturen toch op?? Reageren niet op mail. Lijken in een eigen soort bubbel te zitten. Als je toch 8 keer een mail stuurt en daar reageren ze niet op???
Werkelijk krankzinnig. En alles duurt een eeuwigheid. (staat 1 tot 3 werkdagen bij) Maak daar maar rustig 1 tot 3 werkweken van, als het niet nog langer was, en dan ook nog een keer nergens op reageren.
Heb uiteindelijk wel mijn geld terug gekregen. (na een maand ofzo)
Nooit nooit nooit meer daar bestellen, wat een amateurs

Antwoord van Opruimingsdrogist
5x P20 zonnebrand factor 50 200 ml besteld. Geleverd 5x 175ml.
Telefonisch slecht te bereiken. Chatten is helemaal een hopeloos gebeuren. Op mails wordt helemaal niet gereageerd, behalve de standaard mail. Daarna helemaal niets meer gehoord.
Na reactie emailadres gestuurd. Weer standaard email ontvangen.
Hoop dat zij nu wel reageren met een oplossing.

Antwoord van Opruimingsdrogist
Voedingssupplementen besteld en na een week nog niets in huis. Gemaild en geen reactie, diverse keren gebeld en toen uiteindelijk te horen gekregen dat sommige supplementen niet leverbaar zijn....Waarom staat dit niet op de website??

Antwoord van Opruimingsdrogist
Zeer slecht. Probiotica besteld. Hoorde er niets van, wel afgeschreven en onbereikbaar. Belachelijk!

Antwoord van Opruimingsdrogist
Wel heel tevreden over Koopjesdrogist .NL , gisteren besteld en vandaag alles netjes geleverd.Eerlijk ...ik had pas gisteren na bestelling de reviews gelezen en vreesde dat ik een fout had gemaakt om hier te bestellen.
Maar hier was alles meer dan oké en bestel zeker hier nog ( is opmerkelijk goedkoper hier )
Op 24 april bestelling geplaatst. Zou volgens site binnen 1-3 dagen geleverd worden en vertraging zou je bericht ontvangen. Helemaal niets vernomen. Mail gestuurd. Geen reactie.

Antwoord van Opruimingsdrogist
Ik heb op 11 april een bestelling van ca. €90,- gedaan. In het verleden nooit problemen gehad, maar nu wordt er opeens niet geleverd en het bedrijf is niet te bereiken. Inmiddels twee keer gemaild, maar slechts een keer een automatisch antwoord teruggekregen dat ze gaan terugmailen. De vraag is wanneer. Echt heel jammer, want ze hadden vaak een goed assortiment met prima prijzen. Maar na deze keer zal ik niet opnieuw bestellen. Het voelt machteloos om geen enkele reactie te krijgen.

Antwoord van Opruimingsdrogist
Leveren niet, geeft vervolgens het geld niet terug. Uren in de wacht, 8 e-mails, geen reactie. Rechtsbijstand verzekering ingeschakeld.

Antwoord van Opruimingsdrogist
Laatst hier een bestelling geplaatst, maar ik kan me niet vinden in de negatieve reviews. Ik had mijn bestelling binnen een paar dagen in huis, en dat voor een goedkopere prijs dan bij de drogist. Mij zien jullie zeker terug!
Na 45 mi uten aan de telefoon te zijn geweest over bestelkostenen mijn account due het niet meer doet en daardoor dus geen gratis bestellingen meer krijg, terwijl ik daar wel voor betaald heb.Zou uitgezocht worden en zou ik mail over krijgen, maar paar weken later nog niks gehoord....
Kan nu niks bestellen, want ga niet steeds €4,95 verzendkosten betalen als ik er al voor betaald heb.
Ik moet nu weer bellen, om te vragen of ze die vetzuren alvast kunnen stoppen, want kan niet op mijn account omdat die het niet doet en gaat anders automatisch voor een jaar opnieuw, als je niet op tijd opzegt.
Kortom, slechte ervaring en weinig hulp.
Koop hier dus niet meer, terwijl het me zo gemakkelijk en handig leek.

Antwoord van Opruimingsdrogist
Nu al drie weken geleden dat ik Gelmax heb besteld,het is altijd goed gegaan met de bestellingen ,wat is daar aan de hand,ik heb ook geen geld boom in de tuin gevraagd om mijn geld terug te storten geen reactie op mails wordt niet gereageerd,jen telefonisch krijg je een antwoordapparaat.
Ik heb 11 januari een bestelling geplaatst (500000043) en tot op heden niets ontvangen. Eind januari kreeg ik een mail dat ik uiterlijk 3 februari mijn bestelling zou ontvangen. Tot op heden niets. En niet te bereiken. Machteloos gevoel. Waardeloos. Ik kocht er graag maar vanaf nu niet meer