Wat een verschrikkelijk bedrijf. Elk deel van het bestelproces is pure frustratie. Leveringen zijn meestal laat, komen niet aan, of zijn beschadigd. Klantendienst reageert zelden. Momenteel wacht ik o... Toon meer
Bij koopjesdrogisterij is het bijna altijd zo dat iets niet op voorraad blijkt te zijn. Overal staat dan levering 1-3 dagen, maar dat klopt zelden. Ook even iets wijzigen in je winkelmand pfff. Lijkt... Toon meer
5x P20 zonnebrand factor 50 200 ml besteld. Geleverd 5x 175ml. Telefonisch slecht te bereiken. Chatten is helemaal een hopeloos gebeuren. Op mails wordt helemaal niet gereageerd, behalve de standaa... Toon meer
Na het lezen van de slechte beoordelingen getwijfeld om te bestellen. Toch de gok gewaagd door de scherpe prijs voor broodzaden. Dinsdag besteld, en donderdag alles in goede orde ontvangen. Het lijkt... Toon meer
✔ Opruimingsdrogisterij
Nederland
Leveren niet . Geld kwijt. 82 Euro. Niet bereikbaar. Uur in de wacht, dan wordt je er uitgegooid ! 1 ster is te veel. Chat doet het niet.
op 18 januari bestelling a € 93,70 geplaatst
tot op heden niets ontvangen mailen en bellen
na uur wachten ben je de eerstvolgende dan bedankt voor je geduld verbinding verbroken dit is niet bepaald klantvriendelijk nu weer een mail gestuurd voor terugbetaling ordernr 5000004553 a € 93,70
Op 5 februari een bestelling gedaan en betaald.
Tot op heden nog geen enkele reactie ontvangen.
Vraag mij af of deze website te vertrouwen is.
Is toch een kleine moeite om de klanten in te lichten.

Antwoord van Opruimingsdrogist
Het is jammer dat het zo lang duurde voor er een reactie kwam maar ik ben heel blij dat koopjesdrogisterij nu alsnog heeft gereageerd en de annulering van mijn bestelling correct heeft afgehandeld. Ik hoop dat de problemen van de afgelopen periode nu voorbij zijn.

Antwoord van Opruimingsdrogist
Slechte communicatie. Moeilijk bereikbaar. Een medewerkster/ker aan de lijn krijgen vereist veel geduld. Nietszeggende antwoorden: 'we hebben het druk'. Op email wordt niet gereageerd. Bestellingen worden laat uitgeleverd.

Antwoord van Opruimingsdrogist
Bestelling gedaan en betaald. tot op de dag van vandaag geen bestelling of enigzins info van wanneer ik het zou ontvangen. Na het lezen van de reviews ga ik er vanuit het niet meer te ontvangen. Graag zou ik mijn geld terug ontvangen

Antwoord van Opruimingsdrogist
8 januari 2023 een bestelling geplaatst.
Tot op heden niks ontvangen!!!
Ze zijn op geen enkele wijze bereikbaar.
Reageren niet op mailtjes, nergens op.
Chat functie uitgeschakeld.
Oplichters!!!
Op 8 Jan ,bestelling gedaan .
Tot op vandaag niets ontvangen.
Reageren niet op e mail .
Eenmaal met heel veel moeite aan de lijn gekregen,zijn bezig met een nieuw systeem.
Bestelling komt gauw.
Nee dus .
Wel op 22 Jan. Nieuwe aanbiedingen gekregen,met hoge korting .!!!
Misschien,financiële problemen?
Leveren niks
Leugen op leugen
Wordt aan het lijntje gehouden
3 weken geleden besteld voor ruim 60 euro met zgn account voor gratis verzenden.
Nog niets ontvangen, telefoon wordt niet opgenomen en geen reactie op de mail. Heel irritant!
op de webshop worden producten te koop aangeboden die er niet zijn. zoiets doe je niet. je maakt hiervan direct melding bij de klant zonder al kosten aan te rekenen!
Op donderdag bestelde ik enkele producten. In de bevestigingsmail stond dat ik bericht zou krijgen als het langer zou duren dan gepland. Op zaterdag heb ik de producten via een andere site besteld. Deze kreeg ik maandagavond binnen. Ik heb maandagmiddag Koopjesdrogisterij gebeld om te vragen hoe het zat en om mijn bestelling te annuleren. Supervriendelijke en kundige dame aan de lijn die zei dat mijn bestelling al was ingepakt maar nog verzonden moest worden. Toch geannuleerd en daar heb ik geen spijt van, want kort daarna kreeg ik de volgende mail:
"Uw bestelling is compleet. Maar helaas betekent dit nog niet dat we deze gelijk kunnen versturen. Door omstandigheden is er achterstand in het magazijn ontstaan. We doen ons uiterste best om de achterstand zo snel mogelijk weg te werken. Wat betekent dit voor je bestelling? Zodra je bestelling in behandeling is genomen en ingepakt, zul je van ons de track en trace code ontvangen. Dit betekent dat je pakket dan die dag met PostNL wordt meegegeven."
Dat had dus nog zo een tijdje kunnen duren. Succes met de achterstand, maar als ik dit had geweten, had ik meteen elders besteld. Wel een oké informatievoorziening en telefonisch goed bereikbaar.
Snelle levering en ontzettend blij met de hoge kortingen op mijn producten!
Op 26-06-2017 mijn bestelling binnen gekregen van order datum 20-06-2017 Dat is mooi zou je zeggen ,ja hoor wat ik besteld had zat in het pakket keurig verpakt ook mijn zakjes drop .
Wel nieuw voor mij deze smaak dropamando
Ik zit nog net niet te schuimbekken kan dat nou niet op een andere wijze verpakt worden ? Ruud Boon