Banner for Kraken

Kraken Reviews 7.037

3,4

Begrijp al die negatieve dingen hier niet goed, op vele sites wordt positief gesproken over deze broker. Mijn 4 sterren zijn voor de transparantie op de site. Was toevallig bij Kraken terecht gek... Toon meer

Twee dagen geleden een een account aangemaakt en alles verliep soepel, van de verificatie procedure tot het ontvangen van crypto van mijn wallet. Ik heb nog niet gehandeld maar de fees staan du... Toon meer

Echt een makkelijk overzichtelijk app en ben zelf nieuw maar ik heb nog nooit zo snel geleerd als op kraken , betalingen zijn direct Ik snap die negatieve revieuws over de fee’s niet het hoort er... Toon meer

In het begin was dit platform betrouwbaar en professioneel. Updates kwamen regelmatig binnen en de klantenservice hielp altijd goed. Ik had ongeveer 250.000 USD geïnvesteerd en had nooit gedacht... Toon meer

1. Cryptocurrency-dienst
  2. Vermogensbeheerdiensten
  3. Beleggingsadvies

Kraken helps people own the power of their money. Founded in 2011, we're one of the world's longest-standing crypto platforms — now offering crypto, stocks, futures, staking, payments and more. Trusted by millions of institutions, professional traders, and consumers across 190+ countries. Proof of Reserves since 2014. Assets held 1:1.

Own the power of your money

Our mission: Accelerate the global adoption of crypto so everyone can achieve financial freedom and inclusion.
Since 2011, we've put that mission into practice by building one of the most transparent platforms in finance. Proof of Reserves since 2014. Assets held 1:1. A product lineup that now spans crypto, stocks, futures, staking and payments. Trusted by millions of consumers, professional traders, and institutions across 190+ countries.

Start trading with as little as $10

Crypto, stocks, futures and more. Trusted by millions since 2011.

Houd rekening met het volgende

3,4

Gemiddeld

7K reviews

Vraagt klanten om een review

Geen reactie, geen ondersteuning en geen transacties

Netjes een account aangemaakt voor de pro-versie. Na 1 week wachten de verificatie nog steeds "pending". Support via chat duurt meer dan 8 uur terwijl 3 uur wordt toegezegd. Uiteindelijk na een week wordt er een zaak aangemaakt maar na de bevestiginsmail geen actie meer. Nieuwe email gestuurd en via chat nogmaals om status gevraagd maar geen reactie. Nu inmiddels drie weken verder.
Dus geen geen partij voor mij die ik vertrouw met mijn geld!
zaak #11239262

Edited 9-12: nietszeggende reactie hieronder. Daar zijn ze nl nu al drie volle weken mee bezig zonder enige vorm van communicatie alleen hier natuurlijk ;)

7 december 2023

Antwoord van Kraken

Hello Peter, our team is currently reviewing your account and will provide an update once the verification process is complete.

We appreciate your patience in the meantime.

Kraken Support 🐙

Kraken platform is gewoon een…

Kraken platform is gewoon een dievenbende die mensen oplichten. Op een paar dagen hebben ze mijn rekeningen van 2 banken leeg gehaald dit gaat hier om ongeveer
65,000 EUR.
Als je een bericht stuurt naar de SUPPORT van KRAKEN blokkeren ze gewoon je account zo gezegd om verder onderzoek te doen en daar sta je dan. Ik heb alle bewijzen naar hen doorgestuurd dat al de bedragen van mijn 2 rekeningen door hen op een Engelse bankrekening gestoord werden. Ikzelf heb nooit deze overschrijvingen gedaan dus volgens mij zijn ze in mijn computer geraakt en dit werd dan later ook bevestigd door een computerspecialist waardoor ik de computer heb laten nakijken. Het is gewoon 1 grote SCAM. Ik raad iedereen aan om van dit platform ver weg te blijven.

6 november 2023

Zonder reden account gesloten

Had een account geopend. Ging prima. Wilde daarna geld in mijn account storten om te kunnen kopen. Had daar wat moeite mee en vroeg om hulp. Dat duurde nogal. Elke keer een andere medewerker die hierop terug zou komen. Ondertussen zelf het probleem opgelost door handmatig geld over te maken. Hierna zonder opgaaf van reden werd mijn account opgezegd met de mededeling dat ik nooit meer een account kan openen. Ben nu maar druk bezig mijn geld terug te krijgen.
Ik zal ik bedrijf aan niemand aanraden. Ik ben een 74jarige vrouw en begrijp niet waarom ik een gevaar voor dit bedrijf zou zijn. Kraken stelt dat de reden voor het sluiten van een account alleen privé in een email kan worden vermeld. Dat liegen ze. Ik heb ze geblokkeerd. Wil niets meer met dit bedrijf te maken hebben. Trap er niet in. Kijk maar eens bij Bitvavo. Neder lands bedrijf en eenvoudig een account te openen. Een aanrader👍

1 november 2023

Kraken

Ook bij mij het bericht dat ze mijn account gingen sluiten en dat ik geen gebruik mag maken van hun diensten. Geen uitleg waarom. Zeer onbeschoft. Ik raad iedereen af om gebruik te maken van Kraken.

31 oktober 2023

Hello Meine,

We empathize with your concerns; however, in accordance with our commitment to maintaining security and privacy standards, we regret to inform you that we cannot provide specific account closure details through this channel. We kindly request that you please refer to our email correspondence for assistance and address any queries or concerns by responding directly to those messages.

Thank you for using Kraken.

Take Care,
Kraken 🐙

Ik maakte een account aan bij Kraken en ze weigeren me, zonder een reden op te geven.…

Ik maakte een account aan bij Kraken en schreef 2850 euro over. Toen kreeg ik doodleuk het bericht, dat ik geen account krijg en dat ook NOOIT meer in de toekomst en dat ze géén uitleg kunnen geven over het waarom. Binnen de drie dagen moest ik het bedrag opnieuw overschrijven naar mijn rekening en verloor daarbij 75 euro. Bij iedereen begrijpen ze gelukkig wel 'de frustratie'.

2 oktober 2023

Antwoord van Kraken

Wij stellen uw feedback op prijs en danken u voor uw tijd hier.

Wij wensen u het beste op uw Crypto-reis

🐙

UNTITLED TICKET 10151788

Ik heb in 23-07-23 bij vergissing een hoeveelheid 555.1163 (7600USD) AVAX naar de mijn wallet van Kraken gestuurd. Met ander net werk. Binance Smart chain .na deze storting heb ik achter komen dat Die niet ondersteund kraken wallet.
Daarom Ik vroeg Help Aan kraken. UNTITLED TICKED 10151788. kan je mijn AVAX terug stuurd naar binance?Omdat nu all mijn AVAX kraken wallet is. Maar dat WIL ZE Niet DOEN!!!!
Gevolg : ik heb nog altijd mijn AVAXU niet terug??? heb alles mijn geld kwijt.ze wil je niet helpen! is k.u.t exchange. Niet beginnen. IK waarschuwing jullie!! Je krijgt niet HELPE Hahaha oplichting kraken!!!

5 juli 2023

Hello Chris,

Thank you kindly for leaving a review, we certainly understand your frustration.
Please share your ticket number with us so that we can take a closer look into your situation. We are here to do what we can to assist your with your ticket.

Thank you for your patience and cooperation.

Kraken Support

There's something rotten at Kraken

Helaas heb ik dezelfde bijzonder negatieve ervaring als eerdere review-schrijvers. "Plots" heb ik geen toegang meer tot mijn account. Kraken beweert dat mijn mailadres bij hen niet meer gekend is (huh ?) en zonder dat mailadres kunnen ze mij niet verder helpen. Ten eerste : hoe kan het dat mijn mailadres zomaar verdwijnt uit hun bestand en ten tweede : Kraken beschikt over genoeg andere persoonlijke gegevens van mij om me te kunnen identificeren en me de toegang terug te geven. Ettelijke pogingen gedaan en telkens tegen een muur opgelopen. Eindeloos dezelfde voorgekauwde antwoorden naast de kwestie. Ik geraak dus niet meer aan mijn BTC. Harde les : ik kan alleen maar concluderen dat er intern bij Kraken iets grondig mis is en dat er, misschien steekproefgewijs, diefstal wordt gepleegd.
Update 22/08/2022, na Kraken's reply : mijn ticketnummer is 8556242.
Update 07/09/2022 : Kraken heeft net bevestigd dat mijn account wordt afgesloten, waarmee ze dus de facto diefstal plegen. Ik wil nog eens benadrukken dat de enige "misdaad" die ikzelf heb gepleegd is : het voor de eerste keer aankopen van cryptocurrencies. Meer heb ik niet gedaan. Na 3 weken stress en meer dan 70 (!) uitgewisselde mails is dit een zeer harde les. Advies aan iedereen die dit leest : ga niet in zee met dit bedrijf, en laat je niet in de luren leggen door de zoetgevooisde maar misleidende antwoorden van de customer service hieronder. Ik dien een klacht in bij het Meldpunt Fraude en Oplichting.

20 augustus 2022

UPDATE:

Hi AVE,

Bedankt voor het delen van uw ticketnummer.

We hebben uw ticket bekeken en kunnen bevestigen dat het in behandeling is. Om ervoor te zorgen dat u zo snel mogelijk verder geholpen wordt, hebben wij uw ticket naar de hoogste prioriteit geëscaleerd. Wij zien ook dat u gisteren een e-mail van ons heeft ontvangen waarop u kunt antwoorden.

Onze collega's zullen u verder helpen via uw support ticket. We kijken uit naar uw antwoord op onze e-mail.

Anna van Kraken

------------------------------------------------------------------------------------------
Hallo AVE,

Bij het herstellen van de toegang tot uw Kraken-account moeten we nog steeds voorzichtig zijn als het gaat om veiligheid. Dit wordt altijd gedaan in overeenstemming met het beveiligingsbeleid van Kraken en met de bescherming van uw cryptocurrencies als prioriteit.

We willen graag uw situatie bekijken en kijken of we het intern kunnen escaleren. Gelieve uw antwoord bij te werken met uw support ticket nummer zodat we u onmiddellijk kunnen helpen.

We kijken uit naar uw update.

Ely van Kraken

Altijd goede service gehad!

4 april 2022

Beste Gurtie L,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons deze 5 sterren beoordeling te geven. We waarderen dit zeer!

Ons team staat 24/7 voor je klaar indien we je ergens mee kunnen helpen.

Vriendelijke groet,

Mijn ervaring tot nu

Mijn ervaring tot nu, PRIMA! snel account aangemaakt, ging vlot en duidelijk.
Paar keer contact gehad met de support desk,
zeer snelle reacties steeds, prima geholpen.
Dus tot nu, 5 sterren van mij..

13 januari 2022

Kraken is een ramp

Kraken is een ramp. Dure transactie kosten, slechte hulp service maar vooral ze communiceren het uitbrengen van coins als reclame stunt om zichzelf te verrijken zonder de coins uiteindelijk aan te bieden op hun platform. Dit heet manipulatie van xe markt voor eigen gewin, wie wilt nu in zo'n platform investeren?

5 november 2021

Ga vlug naar Binance

Ga vlug naar Binance. Kraken is een ramp. Slechte support, heel beperkt (ook zonder waarschuwing zodanig je alles kan kwijt zijn) en de app blokkeert toevallig altijd op de verkeerde moment. Pure oplichting.

1 september 2021

I sent ethereum to central wallet of Kraken by mistake

Ik heb in begin januari bij vergissing een hoeveelheid ETH naar de central wallet van Kraken gestuurd. Net na deze storting heb ik een support ticket gestuurd met nummer 3914622.
Gevolg : na veel mails zijn we al in augustus en ik heb nog altijd mijn ethereum niet terug???

17 augustus 2021

Antwoord van Kraken

Hi Johan, we're really sorry for the wait. Not knowing when things are going to move is frustrating, but we have to stress that crypto recovery cases are pretty complicated, which means they tend to take a fair amount of time and resources to perform.

However, as you can see for yourself, your ticket is still open with us and we can assure you that we definitely haven't forgotten about it. In fact, we have escalated your case and you'll receive an update (via email) as soon as we have one!

Please reach out again with any questions.

Wishing you a great week,