Har bestilt 2 lamper d. 25/9 og man høre slet ingen ting, har skrevet til dem 2 gange men får bare samme standdart svar tilbage, Tak for din mail. Som vi også skriver på hjemmesiden, så bliver all... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Kan se at flere skriver om dårlig kvalitet, hvilket stemmer overens med vores oplevelse. Vi købte to navneskilte til dør med farve og navn, samt to lamper. Første levering blev leveret med fork... Toon meer
Fantastiske varer :-) Bare et øv der er forsinkelse på, kunne have oplyst ved bestilling, da man har trukket pengene....så venter spændt
Jeg har købt 2 bykort og 2 lamellamper hos Krea Værket. Bykortene især er et hit, når jeg har gæster. Der kan sagtens gå flere minutter med studie af gader,"hvor er..." osv. Kvaliteten af alle 4 tin... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Contactgegevens
Farvervej 39, 8800, Viborg, Denemarken
- info@kreavaerket.dk
- kreavaerket.dk
Houd rekening met het volgende
Vraagt klanten om een review
Heeft 57% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Bestilte varen 27.05
Bestilte varen 27.05. Pengene blev trukket - varen er ikke sendt?
+ Det er umuligt at ringe til jer? I siger i er på ferie ( i sidste uge ).
Det virker lidt som en amatør butik, og når jeg læser anmeldelserne her, er jeg lidt nervøs for hvad jeg modtager.
Hurtig levering 😁
Mega flot lampe og skønne materialer.
Oplevede desværre lang leveringstid
Oplevede desværre lang leveringstid. Bestilte varen for 29/5 og har stadig ikke modtaget mail med at ordren er afsendt.

Antwoord van Kreavaerket
Bestilte bybilledekort Stod 4-8 dages…
Bestilte bybilledekort Stod 4-8 dages levering og i toppen hurtig levering med gls, jeg bestilte den 8 maj blev ordren godkendt og pengene på kontoen blev trukket hvilket os undre mig så regnede med det kom inden for få dage max da andre firmaer ikke trækker penge før det er leveret varen ankom den 3 juni så næsten en måned undervejs, farven jeg har modtaget ligner slet ikke det jeg bestilte og ligner faktisk heller ikke nogen af deres andre farver. Kvaliteten skuffer også, skal siges jeg i løbet af den måned ringer til dem 3 gange og spørg undrende hvorfor pengene allerede er trukket og jeg ikke kan se varen er afsendt, hun sagde det lå klar på samlebordet og skulle nok bede dem skynde sig, der gik yderligere 15 dage. Har os mailet med dem, så generelt skuffende oplevelse slet ikke hvad jeg havde forventet af det jeg havde hørt om kreaværket.
Det er så flot godt pakket ind
Det er så flot godt pakket ind, leveres præcis som jeg forventet det ser ud🙏
Super kvalitet
Har bestilt en familiekalender til væggen den er bare så flot 🤩 kan varmt anbefales
Som sådan rigtig fine ting
Som sådan rigtig fine ting, men dog noget tynder træ end jeg havde regnet med…

Antwoord van Kreavaerket
Har slet ikke modtaget min varer
Har slet ikke modtaget min varer. Så det er svært at give en god anmeldelse.
Mange fejl på produktet!
Købte et puslespil hos dem.
Da det ankommer mangler der en brik i det.
Jeg får efter længere tid endelig et svar fra dem at de sender et nyt afsted til mig.
Da det nye så dukker op er det med en fuldkommen forkert tekst på.
De svarede mig så for over 1 uge siden af de ville prøve en 3 gang om det ikke kunne lykkes for dem.
Har dog ikke hørt noget fra dem siden.
Holder denne åben.
Så længe jeg ikke har modtaget det korrekte produkt.
Mangelfuld levering
At opleve en mangel (afstandsstykker til skruer) ved en så simpel levering er ikke ok.

Pendel
Vi har netop modtaget 3 pendler til vores sommerhus. Virkelig flotte. Men hvor er det ærgerligt, at I sælger lyskilder der blænder. Vi købte jo netop hos jer, omend vi vidste det var dyrere, for at få de rigtige lyskilder med det rigtige lys.
Ja, vi er blevet tilbudt, at sende dem retur, men det koster også penge for ikke at tale om bøvlet det giver. Øv!
Ordre DK#68393
Jeg har den 18.5 bestilt et husnummer fra kreværket. Ordren er betalt og trukket fra min konto.
Det er nu den 31 maj der er ikke sket noget siden. Der står at min pakke stadig er under klargøring til forsendelse. Jeg ved godt at det tager sin tid at lave bogstaver osv men....
Jeg holder denne anmeldelse åben indtil jeg hører mere omkring min pakke.
Meget dyre discount trævarer.
Opdateret!
Kvaliteten er helt absurd dårlig.
De sendte det forkerte ur til at starte med, det blev dog løst uden problemer.
Men de reklamere / beskriver uret som værende 50 i diameter, det første (det forkerte) målte 49.5. Det rigtige der lige er ankommet måler 49. Det er virkelig dårlig lavet.
Udover det var uret beskidt med en plet af en form for sort olie fra maskinen. Og selve uret virker ikke. Sekundviseren sidder fast efter 1 omgang og skal manuel sættes igang igen, det er absolut dårlig kvalitet.
''Meget dyre discount trævarer''. Det beskriver det nok bedst.
Dit is Trustpilot
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.