Har bestilt 2 lamper d. 25/9 og man høre slet ingen ting, har skrevet til dem 2 gange men får bare samme standdart svar tilbage, Tak for din mail. Som vi også skriver på hjemmesiden, så bliver all... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Kan se at flere skriver om dårlig kvalitet, hvilket stemmer overens med vores oplevelse. Vi købte to navneskilte til dør med farve og navn, samt to lamper. Første levering blev leveret med fork... Toon meer
Fantastiske varer :-) Bare et øv der er forsinkelse på, kunne have oplyst ved bestilling, da man har trukket pengene....så venter spændt
Jeg har købt 2 bykort og 2 lamellamper hos Krea Værket. Bykortene især er et hit, når jeg har gæster. Der kan sagtens gå flere minutter med studie af gader,"hvor er..." osv. Kvaliteten af alle 4 tin... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Contactgegevens
Farvervej 39, 8800, Viborg, Denemarken
- info@kreavaerket.dk
- kreavaerket.dk
Houd rekening met het volgende
Vraagt klanten om een review
Heeft 58% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Har bestilt en vare pengene er trukket…
Har bestilt en vare pengene er trukket men har ikke engang modtaget en ordre bekræftelse prøvet og ringe til dem men ingen tager telefonen og når jeg går ind på deres hjemmeside nu så står der at jeg er blokeret 🤬🤬🤬

Elendig service og levering😡😡😡
Elendig kundeservice 😡 Man kan ikke ringe til dem og mail forventer de først at besvare efter 5 dage. Vil gerne advare alle mod at handle i den skodbutik😡😡😡😡
Først vil jeg lige sige at jeg har købt…
Først vil jeg lige sige at jeg har købt et par ting, og de er SÅ fine🥳 men så bestilte jeg to lamper 1/6 og vi har ALDRIG fået dem😢 som hos andre har de trukket pengene😡 men igen lamper 🤷♀️ de har lukket telefonen og de er MANGE dage om at svare på mail… JEG KOMMER ALDRIG TIL AF HANDLE HER MERE

Antwoord van Kreavaerket
ALDRIG MODTAGET VORES VARE!
ALDRIG MODTAGET VORES VARE!!
Bestilte vores produkt d. 08 juni og vi har stadig ikke modtaget varen. De har lukket deres telefon og de svarer ikke på mails. Man kan slet ikke komme i kontakt med dem og de har allerede trukket pengene… det er ren svindel!! Næste skridt bliver Forbrugerombudsmanden

Meget pæne produkter
Produkterne er meget pæne og lever absolut op til forventningerne.
Lang svartid på mail og tilbyder kun…
Lang svartid på mail og tilbyder kun 20% rabat mod at beholde en ordre de har fejlproducert eller en ny vare som de producere hurtigts muligt.
Dårlig kundeservice, er spændt på hvor længe der går…

Antwoord van Kreavaerket
Jeg kom til at trykke 2 gange på…
Jeg kom til at trykke 2 gange på kalenderen. Så prisen var dobbelt. Det betalte jeg. Efter et par dage, skrev jeg om min fejl. Tilbagesvaret var hurtigt. At Kreaværket havde ændret min ordre. Dette fik jeg også en bekræftelse med på mail. Men beløbet for 2 kalendere er stadig trukket og jeg kan ikke få fat på kreaværket. Jeg har både ringet og skrevet mange gange. Men ingen respons. Kreaværket skylder mig omkring 1200 kr.
jeg vil gerne have mine penge tilbage. Da det er meget ulovligt. Hvis jeg ikke får hurtig respons på denne anmeldelse, ja, så melder jeg Kreaværket til politiet.

Antwoord van Kreavaerket
Det er bare så flotte ting og lamper de…
Det er bare så flotte ting og lamper de laver.
Kan varmt anbefales
Vare ligner slet ikke det på billedet
Har nu modtaget min vare, og det er det værste jeg længe har modtaget. Billedet ligner slet ikke det jeg bestilte fra hjemmesiden, rammen sidder løs, og billedet stinker af kemikalier, så hele vores spisestue har en kemikalielignende lugt. Kreaværket er ikke til at få fat i. Ville ønske jeg kunne uploade et billede af det billede jeg har modtaget, så andre kunne se hvad de reelt købte og ikke deres AI-billeder af et langt bedre produkt end man modtager.
Kan da ikke give noget feedback om…
Kan da ikke give noget feedback om noget som man ikke har modtaget ,og ydermere ikke hørte fra før man skrev og spurgte ,kunne være i skal give besked til kunderne om hvor lang tid det kan tage ,og samtidigt bliver pengene trukket med det samme ,det er da første gang man har været udsat for det .Ja spændende hvornår jeg får mine lamper 🧐

Kun gode anbefalinger herfra
Kun gode anbefalinger herfra. Jeg modtog det smukkeste skilt med navn og nummer. Det bliver så flot, når det kommer op at hænge.
Varen ankom som lovet og forventet.
Vh Lone A Hansen.
Jeg havde bestilt 2 lamper til mine…
Jeg havde bestilt 2 lamper til mine børnebørn via søskende rabat har kun modtaget den ene hvor der står Sofia på og den anden skal der stå nohr på har både ringet og skrevet til jer men høre intet fra jer pengene er ligesom trukket på kontoen så enten forventer jeg at få den lampe tilsendt eller pengene retur synes simpelthen det er for dårligt at man ikke får det tilsendt som man har bestilt ☹️☹️

Antwoord van Kreavaerket
Luftbalonlampe er bare til grin
Luftbalonlampe er bare til grin. 300 kr. for noget, der højst har en værdi på 120-130 kr. Den ligner faktisk en bordtenisbat. Handler aldrig mere hos jer.
Hvor er det dejligt
Hvor er det dejligt, at modtage en pakke, som vr pænt pakket ind, så det ikke blev beskadet.
Er godt tilfreds🌸
Mvh
Marianne Thøisen
Egentlig fine produkter - mangelfuld kundeservice
Egentlig fine produkter, men fik leveret en forkert størrelse og manglede en del for at produktet kan anvendes.
Har efterfølgende sendt utallige mails til kundeservice med billeder af det modtagne, som de ikke mener at modtage. Får fornemmelsen af at være kommet ind til i en AI-genereret-loop-kundeservice, hvor udsigten til at problemet løses synes langt væk fordi det hele kører lidt i ring.
Dit is Trustpilot