Kan se at flere skriver om dårlig kvalitet, hvilket stemmer overens med vores oplevelse. Vi købte to navneskilte til dør med farve og navn, samt to lamper. Første levering blev leveret med fork... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Jeg købte en familiekalender for omkring et år siden, men desværre levede kvaliteten ikke op til mine forventninger. Kalenderen havde flere ridser, og vi modtog aldrig de beslag, som vi havde tilkøb... Toon meer
Købte to lamper. Fik løbende besked om hvor langt ordren var. Modtog de fineste lamper. Kæmpe anbefaling herfra.
Stor anbefaling herfra. Min ordre gik desværre i stykker i fragten. Jeg kontaktede kundeservice og fik muligheden for at få en ny. Super god kommunikation og en god oplevelse.
Bedrijfsgegevens
Contactgegevens
Farvervej 39, 8800, Viborg, Denemarken
- info@kreavaerket.dk
- kreavaerket.dk
Houd rekening met het volgende
Vraagt klanten om een review
Heeft 58% van zijn negatieve reviews beantwoord
Har intet hørt siden jeg bestilte og…
Har intet hørt siden jeg bestilte og betalte for en uge siden. Ordren er ikke afsendt men modtager mail om at vurdere på Trustpilot.
Egentlig 0 stjerner. Ikke at anbefale!
Jeg har lige modtaget en lille…
Jeg har lige modtaget en lille pendellampe. Den er virkelig smuk og duften af nyt træ spreder sig i mit hjem. Er virkelig glad for den og tak for god service også.
Anmeldelse uden modtaget vare?
Jeg er gentagne gange blevet bedt om at skrive en anmeldelse - men jeg har stadig ikke modtaget varen. Der er nu gået 10 dage
Leveringstid skulle have været op til 6…
Leveringstid skulle have været op til 6 dage. Der er gået en uge uden en eneste status opdatering på min ordre men jeg har fået en e mail at jeg skal skrive om jeg er tilfreds. Nej. Jeg er ikke tilfreds med kundeservice og aner ikke om jeg kommer til at være tilfreds med min ordre for jeg har ikke fået den. Den er ikke engang sendt.
Er tilfreds med varenen?Ja jeg er hilfreds med varen
Er tilfreds med varen, men ville dog have ønsket, at jeg havde modtaget en mail, om at varen var forsinket, og med en forventet leveringsdag.
Et rigtigt flot resultat af det jeg…
Et rigtigt flot resultat af det jeg bestilte. Stor ros herfra.
Hurtig og præcis
Jeg er lidt skuffet over udførelsen af…
Jeg er lidt skuffet over udførelsen af det ur vi har modtaget. Synes det så mere gedigent ud på billederne end det gør i virkeligheden. Det er også lavet af meget tynd finer og urværket hvor det skal sættes batteri i sidder meget løst.
Man kan køre skiven rundt
Hurtig levering og smuk design
Hurtig levering og smuk design. Glæder mig til at få det hængt op!
Acryl Navneskilte
Vi modtog navneskilte til vores bryllup, vi var sent ude og meget presset. De greb opgaven og fik dem klar til tiden, de blev bedre end vi forventede.
Vi bestilte i acryl og kunne ikke være meret tilfredse med resultatet.
Er fuld ud tilfreds
Fik hvad jeg havde forventet. Super flot skilt som var nemt at montere. Der er ikke noget at sætte en finger på, hverken ved køb, levering eller på selve produktet
Kan kun bruge halvdelen af min kalender
Jeg har bestilt en væg kalender, havde en i forvejen som jeg har været rigtigt glad for.
Den nye kalender er samme str. men vender på den anden led, og det betyder så at felterne er blevet så små jeg ikke kan skrive noget deri som kan læses, så den del er egentlig ubrugelig.
Det ville jeg virkelig gerne have vidst på forhånd så jeg kunne bestille en anden str. nu har jeg brugt mange penge på en kalender jeg ikke kan bruge.
Har svært ved at bedømme jer når I ikke…
Har svært ved at bedømme jer når I ikke har leveret varerne endnu så jeres logistik fungerer ikke når I rykker for en bedømmelse før I levere vare
Da jeg efter 9 dage stadig ikke har…
Da jeg efter 9 dage stadig ikke har modtaget mine varer men bliver bedt om at skrive en anmeldelse og I heller ikke reagerer på mine mails om hvornår i sender varerne bliver det til 1 stjerne med skulle selvfølgelig kun have været 0. Glemte jeg at skrive at beløbet er trukket fra kontoen - det er en ommer.... nu kører Inogså led 20 % så forventer da en godtgørelse...på forhånd tak
Fuld tilfredshed
Super god service, levering til tiden og et utroligt flot produkt.
Det var utrolig nemt at bestille
Det var utrolig nemt at bestille, fik hurtigt en mail vedr. mit køb.
Jeg havde et spørgsmål undervejs inden min lampe kom, her fik jeg svar ret hurtigt.
Jeg glæder mig meget til at modtage min ordre
Flotte Pendel lampe kupler
Flotte Pendel lampe kupler. Vi er meget meget glade for vores 2 lamper over vores træbord. Meget god kvalitet til en god pris, og ikke spor for mørke, som nogen nævner på FB.. Super god kundeservice, der svarer hurtigt retur. Kan kun anbefale denne shop.
Virkelig god service
Virkelig god service!
Vi havde købt et rigtigt flot husnummer, havde sat det op som der vises på hjemmesiden, men alligevel faldt nummeret ned efter et par dage. Det gik desværre i stykker, vi sendte billeder og en mail til Kreaværket, som hurtigt svarede os, at hvis vi havde lyst ville de sende os et nyt på deres regning.. det takkede vi ja til, og det er lige kommet.. hurtig service og hurtig svar på mail. En rigtig god oplevelse! Havde en god dialog med Anne Sofie. 🌞