Kan se at flere skriver om dårlig kvalitet, hvilket stemmer overens med vores oplevelse. Vi købte to navneskilte til dør med farve og navn, samt to lamper. Første levering blev leveret med fork... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Jeg købte en familiekalender for omkring et år siden, men desværre levede kvaliteten ikke op til mine forventninger. Kalenderen havde flere ridser, og vi modtog aldrig de beslag, som vi havde tilkøb... Toon meer
Købte to lamper. Fik løbende besked om hvor langt ordren var. Modtog de fineste lamper. Kæmpe anbefaling herfra.
Stor anbefaling herfra. Min ordre gik desværre i stykker i fragten. Jeg kontaktede kundeservice og fik muligheden for at få en ny. Super god kommunikation og en god oplevelse.
Bedrijfsgegevens
Contactgegevens
Farvervej 39, 8800, Viborg, Denemarken
- info@kreavaerket.dk
- kreavaerket.dk
Houd rekening met het volgende
Vraagt klanten om een review
Heeft 58% van zijn negatieve reviews beantwoord
Modtog et verdenskort
Modtog et verdenskort, men det var desværre ikke pakket særligt godt, så nogen af landene havde sluppet og nogen var knækket. De gav post selskabet skylden, men man kunne tydeligt se at det ikke var pakket særlig godt
Lang leveringstid..
Vi har bestilt lamperne d. 12/7 men er desværre ikke kommet endnu .
Dags dato 19/7 .
Så vi kan desværre ikke rigtig sige , at vi er tilfredse ….
Har endnu ikke modtaget min bestilling
Har endnu ikke modtaget min bestilling, alt for lang leveringstid.
Vi bestilte et europakort d
Vi bestilte et europakort d. 3. Juli. Vi var fuldt ud klar over, at der var ventetid, hvilket hjemmesiden også fortalte. Der stod 4-10 hverdage, hvilket er en god oplysning. Det er i dag d. 17. Juli. Når noget nu er forsinket, så ville det klæde virksomheden at holde kunderne ajour. Er det yderligere 14 dage, eller er der fremgang, lys forude! Vi afventer og glæder os til, der sker et eller andet, gerne en vare, alternativt nogle informationer.
Fantastisk god service med stor…
Fantastisk god service med stor imødekommenhed. Super dejligt produkt “familiekalenderen” som vi har stor glæde af herhjemme. Og har allerede udset mig næste uundværlige produkt.
Tak for hjælpen herfra
Hurtig levering og produktet ”fugle”…
Hurtig levering og produktet ”fugle” glæder jeg mig til at få op på væggen.
Fik leveret dørskilt med forkert tekst
Fik leveret dørskilt med forkert tekst. Sendte mail og billede - hurtigt svar med beklagelse og et nyt venter vi nu spændt på. Godt det bare var til os selv og ikke en gave. Var imponeret over deres meget omhyggelige indpakning af skiltet. Levering lovet 4-10 dage - der gik 6 dage, så helt ok.
God anbefaling
Vi har fået giraf lampen til vores datter og trods nogle bump på vejen, har kreaværket hjulpet uden tøven og jeg har kun oplevet gode løsninger og haft oplevelsen af at de gerne vil hjælpe. Stor anbefaling!
Bestilte en familie-kalender og den kom…
Bestilte en familie-kalender og den kom frem ret hurtigt. Efter at have læst godt og grundigt i alle teksterne på hjemmesiden, kunne jeg se at man også skulle bestille tusch og viske-svamp ved siden af. Man kunne også få de ting i en slags “bundle” da jeg kom ind og skulle betale.
Man kunne godt gøre bedre opmærksom på, at der ikke medfølger rush og svamp samt at man kan få en bundle med tingene.
Jeg kunne også have ønsket at der var flere muligheder for andre skrifttyper at vælge imellem til tavlen.
Men ellers virker det som god kvalitet - jeg ser frem til at få den op og hænge.
Laaaang leveringstid
Produktet lever helt op til forventningen. Men deres leveringstid som står oplyst på hjemmesiden kan du ikke regne med. Kundeservice (mail) svarer godt nok, men holder dig hen med undskyldninger.
Hejsa
Hejsa, dejligt at jeg modtog mine nye visere så hurtigt, for da jeg modtog mit ur var de allerede monteret, og uret larmede, men super hurtig respons på det, og uret går perfekt nu👍🏻 super hurtigt og er så glad mit flotte naturtræ ur
Lene Sørensen
Overskuelig hjemmeside g varen lever…
Overskuelig hjemmeside g varen lever fuldt ud op til min forventning. Lidt lang leveringstid
Hurtig levering af smukt produkt
Hurtig levering af smukt produkt
Det er bare altid i orden og meget…
Det er bare altid i orden og meget overskueligt at bestille hos jer .