Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Beställde en magväska som inte uppfyllde mina förväntningar. Bättre och billigare finns på marknaden. Efter att har returnerat den så fick jag ett mejl från deras kundtjänst om jag fått tillbaka pen... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Enkelt å navigere på nettsiden deres til ønskede produkter. Nødrasjonsmaten både ser god ut og smaker godt i tillegg til å gi den nødvendige energi. Koster ikke så alt for mye å kjøpe det nødvend... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk service och bemötande av Vicktoria vid kontakt när jag väntade på min beställning som var packad och skickad för över 10 dagar sedan. Det visade sig att jag inte fått de påstådda sms som Po... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag hade fått fel i min leverans, men det löste sig smidigt med hjälp utav Lovisa på Krisskydd. Även om det var fel i min leverans, så är jag nöjd med att det kunde lösa sig på ett snabbt och smidigt... Toon meer

3,9

2 sterren
1 ster

Heeft 77% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Fortfarande ing varor efter 2 månader

Beställde stormkök i mitten av oktober. På hemsidan anges 2-3 veckors leveranstid. Nu har det gått två månader. Har hört av mig flera gånger till kundtjänst, under flera veckor för att fråga om status. Varje gång anges att varorna är i lager oxh skickas inom några dagar. Oseriöst och förväntar mig (trots att kundtjänst senast förra veckan återigen försäkrade att varorna kommer vara i lager inom några dagar och skickas) inte att få något på denna sida året.

11 december 2025

Hej Frida,

Tack för din återkoppling. Vi förstår din frustration och beklagar att leveransen dragit ut på tiden.

Vi kan se att din order levererades den 20 december, och vi har även kontaktat dig via e-post för att säkerställa att du har mottagit den och att allt var i sin ordning vid leverans.

Vi beklagar att kommunikationen under väntetiden inte upplevdes tillräckligt tydlig. Det är självklart inte den upplevelse vi vill ge våra kunder. Skulle det vara något som saknas eller inte motsvarar dina förväntningar är du varmt välkommen att höra av dig, så hjälper vi dig vidare.

Om ärendet nu är löst får du gärna, om du vill, uppdatera ditt omdöme så att det speglar hela förloppet.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Alternativ leverans adress

Hittade ingen möjlighet att specificera ett alternativ leverans adress. Det måste man ha!

9 december 2025

Hej,

Tack för din feedback – den är uppskattad.

I dagsläget har vi tyvärr ingen teknisk möjlighet att ange alternativ leveransadress i kassan. Vi är medvetna om att detta är en funktion som flera kunder efterfrågar och tar med oss synpunkten i vårt fortsatta förbättringsarbete.

Om du i framtiden behöver hjälp med leveransuppgifter är du alltid välkommen att kontakta vår kundservice i samband med beställning, så gör vi vårt bästa för att hjälpa till inom de ramar som finns.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Tyvärr visade det sig att många…

Tyvärr visade det sig att många produkter var billigt skräp, antar att det är inköpt via något billigt asiatiskt istället för kvalitets grejer. Nästa gång vi köper blir det Prepper istället

11 september 2025

Hej Johan,

Vi kan tyvärr inte hitta någon order kopplad till ditt namn eller din e-postadress i vårt system. För att vi ska kunna hjälpa dig vidare och kontrollera om det finns en genomförd beställning, behöver vi ordernummer eller den e-postadress som användes vid köpet.

Vi har tidigare bett om kompletterande uppgifter men har ännu inte fått något svar, vilket gör att vi i nuläget inte kan verifiera eller bemöta ärendet sakligt.

Om du har haft en faktisk beställning hos oss och upplever problem med produkterna, hjälper vi självklart till enligt gällande reklamationsrätt. Hör gärna av dig med nödvändiga uppgifter, så tittar vi på det direkt.

Myggklistremerkene er bare bløff

Myggklistremerkene er bare bløff. Jeg kjøpte disse i sommer og hadde 3 merker på, men myggen satte seg like ved merket og stakk likevel. Jeg ønsket å benytte fornøyd garantien med pengene tilbake. Fikk da beskjed om at jeg måtte returnere dem til en adresse i Sverige og betale returportoen selv. Det synes jeg ikke var riktig for portoen ville bli mer enn hva merkene kostet. Da sa jeg at det var svært dårlig service og ville snakke negativt om dem i hver annonse de hadde. Fikk da som svar at dette så de som press og kom til å forfølge saken om jeg gjorde det. Så snakk om kundeservice….

1 juli 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Indtil videre en rigtig dårlig…

Indtil videre en rigtig dårlig oplevelse! Lagde en ordre d. 21/10. Pengene blev trukket d.23/10. På begge produkter stod der levering 2-3 uger. Men intet kom - og ingen info om yderligere ventetid. Derfor skrev jeg en mail for at spørge om, hvor varerne blev af. Fik tilbage at jeg måtte forvente yderligere ventetid. Datoen er nu d. 25/11 - og der er stadig ikke afsendt varer (har igen været i mailkontakt med firmaet). Hvordan kan man finde på at hæve penge på folks konto lang tid før man overhovedet afsender varerne. Jeg er ikke imponeret! Opdatering d. 4. dec. Har stadig ikke modtaget varer!
Ny opdatering d. 14. dec. Nu er der gået 7,5 uge siden varerne blev bestilt - og har intet modtaget. Grotesk nok fik jeg en mail i dag om - at hvis man bestiller varer nu, kan man modtage sine varer inden jul. Jeg er heller ikke blevet taget alvorlig i forhold til at ville have mine penge tilbage. Så jeg må indrømme, at jeg føler mig totalt til grin!
Sidste opdatering. Så kom pakken endelig d. 23/12. Det bliver så sidste gang vi handler der.

25 november 2025

Hej Lars,

Tak for din opdatering – og for at bekræfte, at pakken nu er modtaget den 23/12.

Vi forstår fuldt ud, at ventetiden har været frustrerende, og vi beklager, at leveringen ikke levede op til dine forventninger. De produkter, du bestilte, var bestillingsvarer med længere leveringstid, hvilket tydeligt fremgår på produktsiderne. Betalingen registreres ved bestilling via betalingsudbyderen, hvilket er almindelig praksis.

Når leveringstiden ændrer sig, forsøger vi at informere så hurtigt som muligt, men vi tager din feedback med os, særligt hvad angår tydeligere kommunikation undervejs.

Vi er glade for, at varerne nu er kommet frem, og takker for, at du har opdateret din anmeldelse med dette.

Venlig hilsen,
Mette Andersen
Kriseskydd

Det jag har sett av

Det jag har sett av, så har ni mycket bra och användbara produkter, både vid kris och äventyr. Det är lätt att leta och titta igenom, för att se vad ni erbjuder. Skönt att få lite tips och påminnelser om att det inte är så svårt att hamna i nöd. Tack så mycket // Annika

10 november 2025

Bra hemsida

Mycket viktigt och bra företag om kriget eller krisen kommer. Bra att vara förberedd i en krissituation.

23 november 2025

Supersnabb leverans

Supersnabb leverans! Ett företag som väcker medvetenheten hos befolkningen att vi inte kan förvänta oss hjälp direkt om det blir en kris, utan att vi faktiskt måste ta ansvar för att klara oss på egen hand en period innan samhället kan lösa problemet.

1 november 2025

Toppen

Det är otrolit köpt tre gånger hos er och den ända jag har att klaga på är leverantören
Ulrin

11 september 2025

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.