Bestelling gedaan bij deze zaak...krijg je bij het afrekenen de enige optie...bank afschrijving. Ik heb gemaild dat ik graag digitaal zou willen afrekenen...stond wel een betaallink je, wat weer te... Toon meer
Edit 9/12: 21/10 besteld (2-3 dagen verzendtijd) 7/12 een pakket gekregen, maar er is enkel een lege tent geleverd! Ik verwacht nog steeds van jullie: 1x GHPbuisventilator met filter 1... Toon meer
Order #K-202306843 geplaatst op Maandag 27 November 2023 Spider Farmer Complete Spider Farmer kweektent 70x70cm SFK-SF1000 set 1 Ik heb dit 27 november besteld, En Tot op heden niks geleverd, al... Toon meer
Na een slechte review toch mijn spullen gekregen op 19-12-2023. Na eerdere goede ervaringen leek mijn laatste bestelling niet gestuurd te worden. Helaas bleek contact niet mogelijk, en leek het a... Toon meer
Online winkel voor LED kweeklampen, kweektenten en kweekbenodigdheden. Kweken met led lampen is een revolutie op het gebied van kweken en biedt vele voordelen. De voordelen zijn legio: u bespaart energiekosten, uw lampen gaan langer mee, produceren minder hitte die een slecht invloed kan hebben op het gewas, en u kunt uw planten veel gerichter tegemoet komen door het speciaal ontworpen lichtspectrum van de led lamp. Wilt u ook kweken met led? Bij ons vindt u alles wat u nodig heeft om direct te kunnen overstappen op de meest efficiënte manier van kweken.
Goudstraat 99, 2718RD, Zoetermeer, Nederland
- 070-2042595
- support@kwekenmetled.nl
- kwekenmetled.nl
Stressssss bij het winkelen...
Ik wacht nu al 1,5 week op mijn bestelde led verlichting van 300 euro, ik heb het niet breed en heb hier toch eventjes voor moeten sparen. Een deel van mijn bestelling is na een aantal dagen keurig geleverd. Helaas niet de led verlichting. Al verschillende keren contact opgenomen, telkens krijg ik een andere uitleg (als ik al uitleg krijg) en een andere leverdatum. En als ik hier wat verder lees, ben ik niet de enige. Deze ervaring heeft me toch nog eens laten stilstaan bij het online winkelen. Wat nu? Blijven proberen? :-(
Update: Lamp heb ik in goede staat ontvangen, op de bril ter compensatie wacht ik nog. Al bij al is alles nog vlot verlopen, grootste frustratie is de gebrekkige communicatie...
Update 2: 23/12/22, Nog steeds de beloofde bril NIET ontvangen ter compensatie. Ik zie een rode draad in dit hele verhaal.

Mooie kweekset 👌
Goed geholpen en zeer te spreken over de complete kweekset. Mijn peperplanten gaan als een speer!
Snelle en correcte levering.
Snelle en correcte levering.
Voldoet aan de verwachtingen
Goede lamp voor de hobby kweker
Goede lamp voor de hobby kweker. mijn critical groeit als een speer. ben er blij mee en hij werd vlot geleverd en discreet in een goede doos met anti-schock materiaal. Nu kijken hoe de bloei gaat met deze lamp maar ik denk wel goed gezien de resultaten. ik heb een kast van 60 bij 45 cm en daar is deze lamp perfekt voor gezien de licht spreiding. kortom: een aanrader voor de hobby-kweker zoals op de site is vermeld.
Nooit geleverde bestelling, maar nu onderweg
Eerste bestelling ging vrij snel.
Nog een Bestelling gedaan in augustes , nu nog niks geleverd, ondanks wel een mailtje of 10 gestuurd, waar 1 keer een reactie op kwam. Waar ik het ordernummer moest doorgeven. Verder blijft het stil
Beetje jammer, website ziet er wel leuk uit verder.
Zoals het er nu uitziet ben ik mijn ruim 300 euro kwijt
6-12-22
Na nog een belletje gepleegd, heeft men het uitgezocht en zijn de spullen onderweg, met een kado'tje erbij.
Netjes opgelost!

Antwoord van Kwekenmetled.nl
Na 2 weken nog steeds geen lamp (van…
Na 2 weken nog steeds geen lamp (van €400) ‘direct leverbaar’ staat al de hele tijd op de website. Gister gebeld en hij zou ‘in de loop van de week binnen moeten komen’. Hopen dat hij deze week toch echt onderweg gaat…
Had m'n geld gelukkig redelijk snel terug, na een paar dagen achter elkaar bellen. Oja! Ik krijg na 2 maanden een reactie op deze review... Had direct ergens anders besteld, en dat pakket kwam binnen een week aan. Beetje laat jongens want ik kan al bijna gaan oogsten ;)

Pas op!
Ben al 3.5 weken aan het wachten. Het zou op voorraad moeten zijn. Ze zijn zeer moeilijk te bereiken. Als je ze kan bereiken zeggen ze dat ze op track and trace aan het wachten zijn. Heb het gevoel dat ik voor de gek wordt gehouden. Heb geen vertrouwen meer in een goede afloop. Ik wil alleen nog mijn geld terug.
Update: Order is geannuleerd op 30/8 maar heb nog geen geld ontvangen. Wel een document waarop staat dat het geld is overgemaakt. Ben benieuwd wanneer ik echt mijn geld terug krijgt.
Ik heb op 1/9 mijn geld ontvangen. Zaak is na 4 weken nu eindelijk gesloten. Een hoop drama dat misschien voorkomen had kunnen worden door eerlijker te communiceren. Ik hoop dat dit bedrijf zijn problemen zsm kan oplossen.
Waardeloze service!
Ik zou zeggen: KOOP HIER NIET!
Ik had een ec meter gekregen en wilde deze retourneren. Ik heb een mail getsuurd om te vragen hoe dat in z'n werk ging.
Geen reactie.
Dus zelf maar de meter geretourneerd en dit per mail doorgegeven. Daarop kwam een reactie dat ze het geld zouden retourneren.
Na ee week nog steeds niets. Dus toen heb ik maar Paypal ingeschakeld en nu heb ik eindelijk mijn geld terug. Maar niet de verzendkosten en ook niet mijn eigen verzendkosten. Al met al kost dit alles € 13,00 voor niks!

Niet bereikbaar geen levering
Na enkele goede ervaringen, weer besloten hier een bestelling te plaatsen ondanks dat deze webshop iets duurder was dan een andere. OMG wat dom had ik de laatste recensies maar gelezen. Ook bij mij wordt de telefoon niet opgepakt en op email niet gereageerd. Wellicht zijn ze op vakantie maar dan gooi je de webshop dicht.
Er is inmiddels telefonisch contact geweest dus ben voorzichtig positief.
Naar aanleiding van ons contact is er inmiddels een deel binnen. Ik ga ervan uit dat de rest ook komt. Laten we zeggen kwestie van onmacht.
Ik hou jullie op de hoogte .

Geen product geleverd!
Op 12-07 heb ik een bestelling geplaatst van meer dan €200,-. Nu op 28-07 heb ik in overleg met Kweken met Led de bestelling geannuleerd omdat het product nog steeds niet op voorraad was. Hiervoor heb ik meerdere keren achteraan moeten bellen, appen en mailen. Ik verwacht dat de winkel waar ik bestel zélf aangeeft dat een levering vertraagd is. Immers zou hun levertijd 5 werkdagen zijn! Ik ben blij dat ik mijn geld terug heb, maar ik had liever gewoon mijn vriend een cadeau kunnen geven op zijn verjaardag.
Tent goed geleverd