Bedrijfsgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg bliver truet på toilettet af en…

Jeg bliver truet på toilettet af en dreng, fordi han tror jeg er min bror der lugter af sved, og han siger til mig hvis ikke jeg går ud af toilettet vil han slå mig, og jeg siger hvorfor og han bliver ved med at true mig indtil hans 2 venner siger han ikke mener det, jeg får tømt mit glas og skal op til baren hvor jeg møder ham igen, og han skubber mig og siger du lugter af sved, og jeg skubber tilbage og siger han skal stoppe det der og han sparker mig, så jeg slår ham i hovedet, og jeg Bliver sparket ud, samtidig, gå han op i hovedet på min kæreste, hvor hun bliver nødt til at skubbe ham væk, og vagterne gør intet imod ham

10 mei 2025
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Dørmænd smider ud, uden grund

Hej, jeg skriver vedrørende, et besøg på labonita i fredags. Min ven og jeg hygger os, med nogle andre venner, og fester. Vi får så afvide at vi skal benytte et andet bord, fordi der var nogle andre som havde booket det bord vi sad på. Helt fint, vi rykker os. Jeg går på toilettet, og min ven sætter sig på et bord, som ikke er booket. Idet han gør det, kommer der to dørmænd og smider ham ud, og forklare ikke hvorfor, også selvom vi spørg op til flere gange.

Få styr på jeres dørmænd, og få styr på jeres adfærd. Det ødelægger aftenen, for dem som godt kan finde ud af, at opføre sig, som et voksent menneske.

13 september 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vagten HANS!

I går var min veninde og jeg på la bonita! Jeg blev udsat for en forfærdelig oplevelse med en gut som
rodede i min taske, snakkede grimt og generelt var totalt ubehøvlet. Jeg tog fat i en vagt som var Hans, han smed fyren ud og derefter sagde til mig, hvis jeg oplever noget med andre, så skulle jeg bare sige til. En virkelig betryggende vagt at have omkring sig, han gør sit arbejde godt og var med til at redde mig og min venindes aften samt sørge for jeg følte mig tryg. Gav ham også et kram senere og takkede ham mange gange. GO HANS! 10/10 håndtering!

11 mei 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Fedt at få at vide at jeg tager coke på…

Fedt at få at vide at jeg tager coke på toilettet fordi jeg pudser næse, vagterne er ekstremt magtliderlige. Fuldstændig uacceptabelt at opføre sig sådan, overfor en der syg, ( hermed fremviste en lægeerklæring og fik at vide jeg skulle gå væk fordi jeg hostede). God måde at bruge næsten 200 kr. på.

20 april 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Opstiller for lidt personale i baren

Opstiller for lidt personale i baren, så man ikke når og få en skid og drikke. Så og gi næsten 200kr som medlem, kan det næsten ikke betale sig. Dårlig klub. Så køber jeg vip for at komme bedre til i den anden bar også skal jeg f***ing ha et glas, så tilbage i den propfyldte menneske mængde for at finde mit glas. F***ing latterligt

26 januari 2024

Virkelig et scam

Virkelig et scam. De behandler deres medarbejdere ekstremt dårligt, og deres “gode tilbud” til 200kr for indgang og fri bar er i miniature drinks, og jeg tvivler på der er hele 2cl i. Hvis man rammer en dårlig dag, så er floor helt dødt. Ikke et sted jeg ville komme, medmindre jeg er en desperat 17-årig (som man også kan finde derinde)

11 augustus 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Værste klub oplevelse jeg nogensinde…

Værste klub oplevelse jeg nogensinde har haft. Troet folk overdrev da de sagde det er københavns værste klub, men det er det. Deres tilbud er en kompensering for hvor dårlig den er. Ubehagelig voldsomt personale, dårlige drinks, bare ikke godt på nogle punkter,

23 september 2023
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

I have honestly never been treated this…

I have honestly never been treated this bad in my life, I sincerely don't think any person would deserve this. Disgrace. My jacket, bag and phone being stolen and in return getting no help and being mocked by security. Absolutely sickening experience.

2 juli 2023

Forfærdelig “klub”

Forfærdelig klub, promovere vil spamme en på sociale medier med “gode tilbud” som indebære entre for 170kr + 50kr garderobe. Ja der er fri bar, men glassene er små og det er næsten ren sodavand. Musikken var ringe og floor var dødt. Dårligste klub i kbh, ville bestemt ikke anbefale. Det er endda generøst at kalde det en klub. Ikke lad jer lokke af deres ubehagelige “promotere”

12 januari 2023

Verdens dårligeste service

Har mistet en dyr jakke derinde for over 2 uger siden, og prøvet at komme i kontakt med La bonita lige siden. Dette har været umuligt trods utallige telefonopkald og mails, samt messengerbeskeder og beskeder over instagram, der har været intet svar. Deres service er derfor den dårligeste jeg nogensinde har oplevet.

25 februari 2022

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.