lagerstedtsfamiljen.se Reviews

TrustScore 4 uit 5

4,2

Jag är nöjd och ni har räddat min julresa. Jag fick hjälp av en medarbetare för att hämta min bil efter stängningen. Han var otroligt snäll och hjälpsam och larmade av så att jag fick hämta min bil.... Toon meer

Har alltid anlitat Lagerstedts Bil sen 2007 med ett undantag på ett par år för årlig bilservice. Alla gånger har det gått bra utom en händelse 2010 då fick jag anlita dem igen för att släcka en tvåa.... Toon meer

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

12 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Snabbt och smidigt

Snabbt och smidigt. Men det jag blev besviken på var att även att min fru påpekade en till skada som hade dykt upp och det var personal som dokumenterade skadan så fanns det inte inlagt i systemet. Så jag fick tillbaka bilen och den skadan var inte åtgärdad och nu måste jag boka en ny tid som tar massa onödig tid och energi.
Man lovar att framföra den extra skadan som har dykt upp men det åtgärdas inte. Tråkigt!

22 mei 2026

Varning

Varning! Lämna aldrig in din bil på denna verkstad.
Oseriöst bluff företag
Lämnade in bilen för lackering som kostade ca 40 000kr
Bilen skiftar rejält i färgen, företaget vägrar åtgärda felet
Sämsta servicen, otrevlig personal.
Helt oproffesionellt, anses vara auktoriserad verkstad men helt okunniga

2 maart 2026

Snabba ryck

Smidigt och flexibelt med inlämning och utcheckning. Och oväntat kort reparationstid pga bra planering hos Lagerstedts!

26 november 2025

Snabbt och smidigt

Lämnade in bilen för service, allt gick väldigt snabbt och smidigt och jag fick väldigt bra bemötande. Att boka service samt lämna och hämta bilen var superlätt och jag fick tydliga instruktioner om hur jag kunde hämta bilen efter stängning.
Jag är väldigt nöjd med arbetet och servicen och kommer absolut besöka Lagerstedts igen.

2 september 2025

Bra bemötande och proffesionellt!

Lämnade in min VW för parkeringsskada. Första mötet var superbra trevligt bemötande och fick en tid inom några veckor. När bilen väl var inlämnad tog de snabbare än beräknat att få tillbaka den!
Enkelt och smidigt skulle varmt rekommendera Lagerstedt.

31 juli 2025

Kia garanti

KIAS garanti avseende AC gäller inte här! 3 års gammal bil som saknar kylmedel i Ac men läcker inte enligt Lagerstedts bil😠

15 augustus 2025

Det var klockrent!👌👌👏👏

Det var klockrent!
Beställning görs enkelt via hemsidan på VW
Sedan kommer tydliga mail med bekräftelse
Det bästa var hämtning och lämning bil på Lagerstedts Bil , Bandhagen
Incheckning och lämning av bil gjordes via automat och där du trycker in dina uppgifter och lämnar bilnyckel i fack
Serviceperson är på plats och hjälper dig
När din bil är klar så ringer mekaniker och förklarar enkelt vad som är gjort och om det behövs andra åtgärder på din bil så erhålls prisförslag och pris, helt digitalt
Samma sak vid hämtning bil efter stängning
Du hämtar bilen sedan enkelt och hämtar nyckel i fack vid service automat
Allt görs vid klara instruktioner på mail och SMS från bilverkstaden
Enkelt , smidigt, genialt och mycket uppskattat !
Tack för klockren service Lagerstedts Bil i Bandhagen !!

2 juli 2025