Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Som andre skriver er udformningen af kummen ganske enkelt ikke hensigtsmæssig ift. hygiejne og uønskede spor. Der er ikke meget fidus i at kunne skylle ud med meget få liter vand, hvis man alligevel s... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Trauerspiel after sails service Das Urinal funktionierte von Anfang nicht richtig, spühlte nur sporadisch. Nach weiteren zwei Anläufen von Laufen-Servicemonteuren ging gar nichts mehr. Unser Sanitär... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Seit Wochen toilettenspülung defekt. Firma laufen ist einfach nicht im stande diese zu reparieren. Öfters angeschrieben.einzigste aüsserung. Monteur wartet auf Ersatzteile. Bad Einbau gutes halbe Jah... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Har lige fået installeret en Laufen væghængt toiletkumme. Ser pæn ud, MEN jeg har fået udfordringer jeg aldrig har haft før. Det hænder et par gange om ugen, at afføring i form af bummelum, ikke kan s... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Fabrikant
  2. Meubelmakerij
  3. Aardewerkfabrikant

Geschreven door het bedrijf

LAUFEN er et meget traditionsrigt schweiziske badeværelsesbrand, der afspejler et symbiotisk forhold mellem design, kvalitet og funktionalitet. Herudover er LAUFEN, som er premiummærket i Roca Group, også en af verdens førende producenter af sanitetskeramik, der kan tilbyde alt fra indbygningscisterner til toiletter, håndvaske, badekar, armaturer mm.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 83% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god service fra Laufen og jeg…

Super god service fra Laufen og jeg takker mange gange. 🙏
Vores soft close holdt pludselig op med at virke på vores væghængte toilet. Vi vidste ikke, hvad model det er, da det er i det hus, vi er flyttet ind i. Efter at have googlet en del, fandt jeg oversigter over reservedele i Tyskland, men orkede ikke at skrive tysk.
Så via. Billigvvs, som kontaktede den danske afdeling (som jeg ikke vidste fandtes), fik vi tilsendt de nødvendige reservedele.
Dejligt, da toilet bræt og sæde ellers intet fejler. 🙂

22 februari 2021

Hej Birgit,

Rigtig mange tak for at tage dig tid til at dele din oplevelse. Her foretrækker vi bestemt også, at du er tilfreds med vores produkter, så vi er kun glade for, at du ikke gav op op med reservedelen :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service hos Laufen!

Super service hos Laufen!
Vi købte et Riva toilet med dusch, som der har været tekniske problemer med. Hver gang har Laufen sendt teknikere til at løse problemerne. Da problemerne blev ved, lovede de at opsætte et helt nyt wc. Dette afventer vi nu og er meget tilfredse med den fine service. Produkter kan der altid være udfordringer med, men når man køber kvalitetsprodukter hos Laufen, får man heldigvis også en god service.

20 februari 2021

Hej V,

Mange tak for din positive anmeldelse - det er dejligt at høre, at du har følt dig godt behandlet gennem hele processen.

Vi regner naturligvis også med, at problemet nu bliver løst med udskiftningen, så du igen kan være glad for dit toilet - og så siger du selvfølgelig bare til, hvis der skulle opstå noget med det derfra. Oplever du andre situationer, hvor vi kan hjælpe eller give råd, er du også mere end velkommen til at ringe eller skrive til os med dét.

God service fra laufen.dk

Vi kontakter laufen.com vedrørende et toiletsæde der har mistet sin soft close funktion. Til vores laufen pro Rimless væghængt toilet, som vi faktisk er rigtig glad for, For at høre om det kunne skiftes i sædet og evt hvordan. Dagen efter bliver vi kontaktet af den danske afdeling (hvilket vi ikke vidste fandtes) De skal bare lige høre hvilke sæde det drejer sig om og vores adresse så de kan sende nogle nye dæmper. Super nemt at skifte og super service fra laufen.dk. Tak 👍

10 januari 2021

Hej Max,

Rigtig mange tak for din positive anmeldelse - det er dejligt at høre, at du er glad for vores produkter og at løsningen fungerede godt for dig. Hvis du af den ene eller anden årsag skulle få brug for det, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os igen.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Flot toilet lækkert design MEN!!!

Lige fået et Laufen toilet Kompas Rimless hvid i gave. Flot toilet lækkert design, lidt mærkeligt at det ikke skal spændes fast i gulvet men ind i siden i en plastik kap som spændes i gulvet.
Men det gør jo så bare at designet er rigtig flot ned af siden, og mindre rengøring.
Men må desværre give folk herinde ret med henhold til dårlig skyl!
Virker som om det giver nok vand, men ikke rigtig får skyllet det hurtig nok ud.
Så er det stort man skal lave, skal der skylles 2 til 3 gange. Så den egenskab, der står den har, at spar på vandet! Den holder hvis ikke.....

28 december 2020

Hej Jan,

Rigtig dejligt at høre, at designet er faldet i din smag - og det gør det jo så ekstra beklageligt, hvis funktionaliteten ikke lever op til dine forventninger.

Skyllet kan justeres, og der er flere faktorer, der kan spille ind i forhold til det, som du oplever. Derfor vil jeg gerne opfordre dig til at ringe ind til vores tekniske kundeservice for at se, om vi ikke kan hjælpe dig - under alle omstændigheder vil vi værdsætte din yderligere feedback.

Du kan kontakte os på 56 287 287 i vores almindelige åbningstid, som er mandag-torsdag 08:00-16:00 og fredag 08:00-15:30.

Laufen vægophængt toilet.

Jeg er flyttet i en Lejebolig, hvor der er installeret en Laufen vægophængt toilet. Det skyller dårligt ud, man skal bruge mindst tre forsøg før alt er væk. Efter har læst flere anmeldelser her på siden, om dårlige fungerende toiletter, er det vist håbløst at reklamerer.

4 november 2020

Hej Klint,

Tak for din anmeldelse og tillykke med den nye bolig. Vi er naturligvis kede af, at du ikke er blevet tilfreds med toilettet, der hvor du er flyttet ind, og vil meget gerne hjælpe dig. Et forsigtigt bud er, at der kan være noget med indbygningscisternen, da det er hér selve skyllefunktionen sidder på et væghængt toilet - men vi kan naturligvis ikke sige noget konkret uden at kende nærmere til sagen.

Vi kan dog ikke finde din sag i vores system, så vi vil gerne opfordre dig til at ringe til os på tlf. 56 287 287, hvorfra vi er i meget bedre stand til at finde fejlen og hjælpe dig til at blive tilfreds med dit toilet.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Habe zwei Cleanet Rica für über 10'000…

Habe zwei Cleanet Rica für über 10'000 Euro installieren lassen. Neueste Technik mit hohem Hygienestandard. Schöne Dusch WCs, leider waren beide Dusch WCs innerhalb von drei und sechs Wochen nach Inbetriebnahme kaputt und die Odyssee begann:
Reklamation nicht direkt bei Fa. Laufen DL möglich, sondern nur über Installateur via dessen Grosshandel Lieferanten, der dann die Fa. Laufen kontaktiert, die nun den Reparaturauftrag an die Fa. Aqua Sol vergibt. Die Fa. Aqua Sol hat Sitz in Stuttgart und zur Zeit keinen Vertragsservicetechniker im Raum Freiburg, wo sich das defekte Dusch WC befindet. Zudem kann die Fa. Aqua Sol bei der ersten Reklamation die Kontakttelefonnummer nicht richtig wählen und es kommt während 14 Tagen zu keiner Terminvereinbarung. Das erste WC wurde dann nach ca. drei Wochen Wartezeit repariert, immerhin von einem sehr netten und fähigen Servicetechniker, für das zweite WC erhielt ich trotz intensiver Bemühungen und mehrmaliger Anrufe ebenfalls erst einen Reparaturtermin nach über zwei Wochen für den kommenden Mittwoch. Das zweite WC ist komplett tot, zeigt keine Fehlermeldung mehr und ich erwarte die Reparatur und den Fehler mit Interesse.
Das erste WC zeigte Fehler 25 ( Verkalkter Boiler), obwohl wir ganz weiches Wasser haben und das WC nur drei Wochen in Betrieb war. Durch ein Softwareupdate (!) könnte der Fehler bis jetzt (immerhin drei Wochen lang) behoben werden.
Fazit: Chices und teures Schweizer Produkt, technisch wohl nicht ausgereift und schlecht organisierter und von Seiten Aqua Sol unhöflich Kundendienst. Laufen DL wäre gut beraten, einen anderen Servicepartner zu suchen.

1 oktober 2020

Guten Tag.

Es freut uns sehr, dass Sie sich in Ihrem Bad für das LAUFEN Cleanet Riva entschieden haben. Da uns die Zufriedenheit unserer Kunden sehr am Herzen liegt, tut es uns leid, von Ihren Erfahrungen zu lesen. Ihre Kritik zu dem Defekt und der Serviceleistung nehmen wir entsprechend sehr ernst. In der Zwischenzeit haben wir mit LAUFEN DE Kontakt aufgenommen und erfahren, dass die Montageplatte ausgetauscht werden konnte. Wir hoffen, Sie nun wieder zu unserer zufriedenen Kundschaft zählen zu dürfen und wünschen Ihnen ab nun viel Freude mit unseren Produkten.

DÅRLIGSTE WC

Det er det dårligste wc jeg i mine 45 år som blikkenslager jeg har oplevet, skyller ikke ok, skal skylle 3-4 gange og skrubbe /skure hver gang i flere minutter.
Der er trukket kalkstriber fra skyllehullerne.
Til trods for det er et LCC, 5 måneder gammelt.
Skrev til laufen der ringede tilbage, med en sang om det er da meget normalt.
KAN ALDRIG ANBEFALES
....................
OPDATERING
En konsulent kom og besigtigede vor nye wc, og konstaterede min beskrivelse var korrekt.
Vi sender dig et nyt, det er over et halvt år siden, så det siger jo noget om firmaets service og dømmekraft.
....................
OPDATERING 2
nu er der gået over et år, siden jeg modtog mit elendige wc.
De lovede via en "konsulent" at jeg ville modtage et nyt.
Skal Post Nord have skylden, for ikke at putte det i postkassen.
LAD VÆRE MED AT KØBE LAUFEN.
dårligt produkt
Dårlig service.

22 juni 2020

Hej Buller,

Tak for din anmeldelse. Vi er naturligvis kede af, at oplevelse af vores produkt ikke har levet op til dine forventninger.

Vores kundeservice bestræber sig altid på at give en god og tilfredsstillende support med den bedst mulige løsning. Da vi desværre ikke kan se hvilken konkret sag, som dette drejer sig om, må du meget gerne ringe ind til os på 56 287 287, så vi kan se, om ikke det er muligt også at finde en passende løsning til dig.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super kundeservice og top-lækre…

Super kundeservice og top-lækre produkter.

9 juni 2020

Hej Jane,

Mange tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du synes om både vores produkter og den service, som vi leverer - det varmer selv her først på sommeren! :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Efter megen overvejelse og rådgivning

Efter megen overvejelse og rådgivning, valgte vi at gå med Laufen produkter til vores nye badeværelser, og det har vi bestemt ikke fortrudt! Utrolig kompetent og sød medarbejder rådgav, og gav os forskellige løsninger som vi kunne vælge ud fra.
Vi endte med et større badskab og højskab til det ene og et mindre til det andet, derudover et hængetoilet og et gulvstående.

Super lækkert design, og i en prisklasse hvor de fleste kan være med! Det hele fungere fantastisk og ser super lækkert ud! Derudover er det nemt at rengøre, og endnu nemmere med den nye Rimless kant.

Vores montør var også meget tilfreds med varerne og sparede helt sikkert tid på de lette vejledninger og nemme monteringer! Kun et plus på vores byggekonto :)

Hej Sara,

Mange tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at både i og jeres montør var positive over processen og produkterne :-)

Vi er naturligvis altid glade for at kunne tilbyde råd og vejledning, og skulle du have brug for det i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os igen.

Laufen produkt

Har monteret laufen produkter, både toilet, vask og bademøbel.

Kvaliteten har altid været i top, samt montering er også en let sag. Monterings vejledning er også til og finde rundt i uden og være forvirrende.

Har skulle lave service på toilet med skyl i, dette har også været en let sag. Og hvis man har skulle være uforstående, er der altid en engageret og hjælpsom medarbejder på linjen.

Design vil altid være forskelligt fra person til person, men synes klar laufen har nogle produkter der kan langt mere end andre på markedet.

5 stjerner herfra uden tvivl!

Hej Rasmus,

Dejligt at høre, at vores produkter og service fungerer godt for dig - og du er selvfølgelig altid velkommen til at ringe til os, hvis noget endelig skulle bøvle en smule.

Vi takker mange gange for anmeldelsen og de pæne ord.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har møbleret 2 badeværelser med…

Vi har møbleret 2 badeværelser med produkter fra Laufen og er meget tilfredse. De er funktionelle, lavet i god kvalitet og smukke i designet. Der er rigtig god inspiration at hente i Laufens showroom i Køge, som vi besøgte 3 gange. Her fik vi hver gang en rigtig fin vejledning af en serviceminded og løsningsorienteret Lulu Tøt.

Hej Paul,

Mange tak for at dele din oplevelse. Vi er rigtig glade for at kunne være til hjælp og skulle du have lyst til at se forbi vores showroom en fjerde gang, er du naturligvis også hjerteligt velkommen til det.

Vi sørger for at viderebringe din ros til Lulu :-)

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har netop fået monteret et Laufen…

Har netop fået monteret et Laufen Kompas rimless. Umiddelbart et fint toilet, men det skyller ikke ude foran - lige der, hvor man tisser, når man sidder ned! Har via forhandleren kontaktet Laufen, som blot anfører, at toilettet skam lever op til en EU-standard. Det er så laveste fællesnævner. Ulækkert er det i hvert fald. Det lugter... ...af en ommer!

5 maart 2020

Hej Morten,
Det er vi naturligvis kede af at høre - alle vores toiletter har normalt en standard, der går langt ud over den europæiske, så vi beklager meget, at du har haft den her oplevelse.
Hvis du har mulighed for det, må du meget gerne ringe til os på tlf. 56 287 287 og spørge efter vores tekniske support, som er blevet briefet om sagen.
Vi vil meget gerne forsøge at hjælpe dig bedst muligt.
Du må meget undskylde svartiden herpå - vi er først nu blevet oprettet til at kunne svare på Trustpilot nu.

Utrolig dårlige toiletter

Har købt 2 stk. Laufen Pro Rimless toiletter til vores nye hus. Men det et da de mest elendige toiletter, man skal bruge børste hver eneste gang da skyllet er utrolig ringe.. Her et halvt år efter indflytning overvejer vi kraftigt at bruge pengene på at skifte toiletterne til et andet mærke.. Har haft fat i Laufen Danmark som er fuldstændig ligeglade med vores problem!

5 maart 2020

Hej Christian,
Vi er meget kede af, at du har haft denne oplevelse.
Som skrevet i svaret til din anden henvendelse på Google, vil vi meget gerne bede dig om at kontakte os på telefon 56 287 287 og spørge efter vores teknisk support, som meget gerne vil prøve at hjælpe dig med at få afhjulpet dette.
Du må forresten meget undskylde svartiden herpå - vi er først nu blevet oprettet til at kunne svare på Trustpilot nu.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Larmende skyl og meget svært at nengøre…

Larmende skyl og meget svært at nengøre i kummen ,alt for skarpe hjørner !!!!!!

30 december 2019

Hej Preben,
Nu kan vi desværre ikke se hvilket konkret toilet, som du har haft denne oplevelse med, men det lyder mærkeligt, at skyllet skulle være særligt larmende.
Vil du ikke være sød at give os et kald på telefon 56 287 287, så vi lige kan få afklaret det?

Dårlig kundeservice

Dårlig kundeservice, køber aldrig produkter herfra igen.

20 januari 2019

Hej Dorthe,
Vi er naturligvis meget kede af, at du har haft en dårlig oplevelse - vi bestræber os altid på at hjælpe vores kunder bedst muligt.
Desværre kan vi ikke se, hvad det konkret er for en sag. Hvis det stadig er noget, som du har problemer med, er du naturligvis velkommen til at ringe på telefon 56 287 287, hvor vi sidder klar til at hjælpe.
Du må forresten meget undskylde svartiden herpå - vi er først blevet oprettet til at kunne svare på Trustpilot nu.

Laufen

Lees meer over geverifieerde reviews.