Vi vil varmt anbefale Liv Østergård fra Lavendla. Hun hjalp med alt omkring min mands bisættelse. Meget professionel,empatisk,sød, hjælpsom. Hun sørgede for alt var perfekt til bisættelsen,hun rin... Toon meer
Enestående og hjertevarm støtte i en svær tid. Vi brugte Marlene som bedemand, og vi kunne ikke have ønsket os en bedre hjælp. Fra vores allerførste samtale mødte Marlene os med en enorm ro, dyb empat... Toon meer
Lavendla var virkelig gode i en meget svær tid. Asha var min kontaktperson og hun gjorde det virkelig godt. Der var styr på det hele, der var plads til min sorg og jeg følte virkelig de gjorde meget u... Toon meer
Vi havde en rigtig god oplevelse med Anne. Hun var rigtig sød og fik bisættelsen til at blive lige som den skulle være. Alt var præcis som vi havde aftalt. Hun var god til at forklare det hele og gav... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Siden Lavendlas start i 2014 har vi stræbt efter at Gøre det svære lettere. Vi har opbygget hele vores virksomhed omkring dig som menneske, og vi ved at lydhørhed er afgørende for at kunne hjælpe dig bedst. Det er dine ønsker, vilkår, fortællinger og følelser, der ligger til grund for vores arbejde.
Vesterbrogade 149, 1620, København V, Denemarken
- info@lavendla.dk
- lavendla.dk
Vraagt klanten om een review
Heeft 83% van zijn negatieve reviews beantwoord
En utrolig god og behagelig…
En utrolig god og behagelig oplevelse,blev mødt af Rikke der var forstående og nærværende.
Fik forklaret forløbet i et stille og roligt tempo, kunne stille spørgsmål, som blev fofklaret
En god oplevelse i en svær tid
Det var en stor hjælp at have Lavendla og deres begravelsesrådgiver, Claus Sonne, med fra start til slut. Dødsfald bliver aldrig standard og der vil altid være mange spørgsmål, som kan være svære at adressere. Familien oplevede stor imødekommenhed og nærvær i det tætte samarbejde med Claus. Det svære bliver nemmere at håndtere med hjælpen fra begravelsesrådgivere.
Tryg og omsorgsfuld hjælp i en svær tid
Claus Sonne var utrolig hjælpsom, rar og nærværende gennem hele forløbet. Han var altid tilgængelig, når vi havde spørgsmål, og han fremstod som et super behageligt menneske.
Vi følte virkelig, at der blev taget godt hånd om os i en svær tid. Alt blev håndteret med ro, omsorg og respekt, og det betød rigtig meget for os.
Virkelig god og empatisk service fra…
Virkelig god og empatisk service fra Annette Berg fra Lavendla
I de bedste hænder i en svær tid
Midt i sorgen er man lidt fortabt, for der er mange ting der skal ordnes.
Vi blev rådet af min fars plejepersonale at finde en bedemand ‘der gjorde alt det rigtige’…
Men hvad er det lige man skal søge efter, når man ikke kender så meget til alt det praktiske efter et dødsfald?
Vi fandt Lavendla på nettet, de skrev alt det der føltes rigtigt for os.
Det viste sig heldigvis at det var det helt rigtige match, de havde ikke ‘oversolgt’ på deres hjemmeside. De holdt alt hvad de lovede og med en så fin balance af vejledning og sorghåndtering.
Vi var i de bedste hænder hos Asha, bededamen, både før, under og efter deres egentlige arbejde var gjort.
Vores varmeste anbefaling herfra.
Min mor blev bisat fredag 3/7-26.
Min mor blev bisat fredag 3/7-26.
Det hele var så fint, så dejligt når man kan mærke at der er følelser bag, dem der hentede min mor i hendes hjem var så søde og forstående jeg kan ikke komme med noget negativt. Marianne Pia kan jeg så varmt anbefale, en stor tak på en så sørgelig dag.
En varm tak fra Carina og familien.
Jeg kan kun anbefale Lavendla for deres…
Jeg kan kun anbefale Lavendla for deres perfekte og professonele måde at gøre en bisættelse til en god oplevelse, selv i den svært til efter min mor,s bortgang. Tusinde tak til Rikke. Hun er en meget dygtig Bedemand, hjælpsom og på.
Tak Rikke
Jeg har har brugt Milan Sander som…
Jeg har har brugt Milan Sander som jurist rådgivning i en inkassosag og har kun rosende ord at sige for hans viden, angesement og hjælp, ja han er næsten for god til at være sandt, mine varmeste anbefalinger
Asger Comez.
Asha tog hånd om os i hele processen i…
Asha tog hånd om os i hele processen i de svære dage. Vi kan ikke anbefale hende nok, TAK!
Svarede lynhurtigt, professionel og hjælpsom
De var lynhurtige til at svare på min henvendelse og Milan, som vi fik kontakt med, har været yderst hjælpsom, hurtig og meget professionel. Kan klart anbefale firmaet og Milan.
Professionel tilgang til sagen
I forbindelse med en sag om en tinglysning vedr. vandforsyning fik jeg kontakt Milan Cetin via Lavendla. Og kan kun sige at det har været en positiv oplevelse. Har flere gange gjort brugt af advokater ,men denne gang valgt at gå en anden vej og har ikke fortrudt det.
Milan får man hurtig tillid til og erfarer hurtigt at han har en bred viden og vil gøre alt for at få alle de oplysninger der skal til for at rådgive på bedste måde.
Er man ikke stærk i jura og advokatsprog er man det når man har talt med Milan. Forklarer gerne en ekstra gang hvad tingene betyder så man ikke er i tvivl.
Kommunikation har foregået via mail - sms og telefon og der er en hurtig tilbagemelding ved spørgsmål.
Så de bedste og varmeste anbefalinger til Milan Cetin
Næsten for godt til at være sandt
Asger Comez.
Milan er super dygtig og laver noget…
Milan er super dygtig og laver noget meget flot arbejde.
Kan kun anbefale Milan S
Kan kun anbefale Milan S. Cetin.
Aldrig har jeg fået en bedre og mere empatisk behandling af nogen advokat.
En fornøjelse at have lært Milan, at kende.
Vi fik den hjælp man har brug i en svær…
Vi fik den hjælp man har brug i en svær situation
Uden man selv skal gøre noget
Meget fin oplevelse med Asha
Meget fin oplevelse med Asha, som greb os og vores behov fra start til slut, og som var sød, tålmodig og omsorgsfuld.