Lavendla Reviews

1.501
TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi vil varmt anbefale Liv Østergård fra Lavendla. Hun hjalp med alt omkring min mands bisættelse. Meget professionel,empatisk,sød, hjælpsom. Hun sørgede for alt var perfekt til bisættelsen,hun rin... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Enestående og hjertevarm støtte i en svær tid. Vi brugte Marlene som bedemand, og vi kunne ikke have ønsket os en bedre hjælp. Fra vores allerførste samtale mødte Marlene os med en enorm ro, dyb empat... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lavendla var virkelig gode i en meget svær tid. Asha var min kontaktperson og hun gjorde det virkelig godt. Der var styr på det hele, der var plads til min sorg og jeg følte virkelig de gjorde meget u... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi havde en rigtig god oplevelse med Anne. Hun var rigtig sød og fik bisættelsen til at blive lige som den skulle være. Alt var præcis som vi havde aftalt. Hun var god til at forklare det hele og gav... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Begrafenisondernemer
  2. Familierechtadvocaat
  3. Uitvaartcentrum

Geschreven door het bedrijf

Siden Lavendlas start i 2014 har vi stræbt efter at Gøre det svære lettere. Vi har opbygget hele vores virksomhed omkring dig som menneske, og vi ved at lydhørhed er afgørende for at kunne hjælpe dig bedst. Det er dine ønsker, vilkår, fortællinger og følelser, der ligger til grund for vores arbejde.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 83% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(1.501)

300 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lavendla kan hjælpe i alle situationer…

Lavendla kan hjælpe i alle situationer og ved forskellige behov, når man har mistet en kær.
I vores tilfælde skulle vi bruge en ikke religiøs ceremoni hjemme på gårdspladsen. Lavendlas medarbejder, som vi var tilknyttet, var med på vores idéer, bød ind med inspiration og var klar til at udføre mindeceremonien, som vi havde forestillet os.
Det var en utrolig smuk pinsedag med sol og blomster på gårdspladsen. Kisten med far, bror, morfar, fætter og barndomsven stod under et halvtagstelt. Den var pyntet med livets fotos, som familien havde sat på inden ceremonien.
Lavendlas medarbejder bød velkommen og gav ordet til familien, der bød ind med små anekdoter fra et 82 år langt liv. Hilsner og tegninger fra nær og fjern blev skrevet på kisten, der slutteligt blev båret til rustvognen. Ceremonien varede længere end planlagt og det var slet ikke noget problem.
Smukke fotos og enkelte videoer fik vi tilsendt efterfølgende. Det er gode minder at have. Tak til Lavendla🙏❤️.

23 mei 2026

Super god behandling

Super god behandling. Jeg var i så dyb sorg på dette tidspunkt. Jeg fik en god og meget behagelig hjælp til det hele omkring bisættelsen. Jeg kan anbefale Lavendla.
Mvh Jesper

27 november 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har brugt Lavendla i forbindelse med min mors bisættelse

Jeg har brugt Lavendla i forbindelse med, at jeg mistede min mor.
Tusind tak til Birgitte Agger Mote, som har været en stor støtte og meget hjælpsom i processen med at få taget afsked med min mor.
Jeg har oplevet Birgitte som værende positiv, nærværende og støttende. Det har været med til at give mig ro, at have en så varm og professionel person ved min side, som har været med til at sørge for, at bisættelsen blev den fineste dag.
Birgitte var med hele vejen - også i kirken, og det synes jeg var ret fint. Tak for rigtig god behandling!

29 mei 2026

Stor ros til Lavendla.

Vil til enhver tid, anbefale Lavendla 🙏🏼
Bedemand Asha, var til stor stor, hjælp. Asha var meget omsorgsfuld. Hun tog, sig tid, til at høre på min familie og mig, da vi mistede, min mand, deres far, svigerfar, farfar og morfar. Det var et, stort tab. Det fornemmede Asha, tydeligt, og hun meget hensyn til os, gav os, al den tid, vi havde brug for, samtidig med, hun sikrede sig, at vi forstod, det videre forløb. Asha kom, med foreslag, hvis hun, kunne fornemme, at vi var lidt usikre, bl.a. en sidste køretur til stranden, som min mand holdt meget af, efter bisættelsen. Vi er meget taknemmelige, for det forslag, og vi har fået fine billeder, fra og med rustvognen, nede ved stranden.
Alt kørte på skinner, til bisættelsen, der var intet, at klage over, tværtimod Asha, var til stor hjælp.
Efter bisættelsen følger Asha, stadig, op på hvordan, min familie og jeg har det, og taler om vores sorgproces. Stor tak til Asha.

Jeg valgte Lavendla, fordi de bl.a. har alternative urner og kiste. Kisten vi valgte, var smuk, i råt træ, og urnen er i pap. Mere miljøvenlige, end traditionelle kister og urner.
Min familie og jeg, anbefaler, meget, gerne Lavendla.

29 mei 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Milan er god og solid og hjælper på bedste vis med testamente

Jeg har lavet testamente med stor og god hjælp fra Milan Sander Cetin. Vi har både via telefon og sms været i god og støttende dialog hele vejen. Milan får min bedste anbefaling. Jeg finder Milan yderst hjælpsom og jeg har været glad og ovenud tilfreds med forløbet. Man kan trygt vælge Milan. Hans kommunikation om alle detaljer er god og let forståelig. Det har været godt hele vejen. Det hele har været med en god og let proces. Hans rådgivning er helt i top, jeg giver uden tvivl en meget positiv anbefaling. Med stor tak og med venlig hilsen herfra.

26 mei 2026

Henrik Lundgren, Lavendla

En stor tak for den hjælp, som Lavendla har givet. En ekstraordinær tak til Henrik Lundgren, som har lyttet, svaret og fået ting til at ske, som vi ønskede det. En stor anbefaling af Henrik Lundgren herfra.

2 mei 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En stor tak til Karen Friis Christensen…

En stor tak til Karen Friis Christensen fra Lavendla i forbindelse med bisættelsen af min far Helge. Hun er så god og et varmt menneske at møde når man står i en så vanskelig situation. Man får en meget professionel behandling som man føler sig meget tryg ved.

20 mei 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Tusind tak til Marianne fra Lavendla…

Tusind tak til Marianne fra Lavendla for stor empati, varme og professionelle måde at håndtere min mors bisættelse.
Alt blev ordnet på bedste vis og jeg blev guidet igennem så jeg var fuldstændig tryg.
Alt var smukt og fint. Blev ringet op både dagen før og dagen efter for at høre om alt var iorden. Modtog samtidig smukke billeder.
Et stort tak og den bedste anbefaling herfra 🫶

21 mei 2026